mylogo

Naiset ovat luultavasti koskaan tyytyväisiä ulkonäköönsä. Ne, joilla on suorat hiukset luonnosta, unelma tyylikkäistä kiharoista ja väkivaltaisten kiharoiden omistajat haluavat varmasti suoristaa ne. Jälkimmäinen on kuitenkin helppo ymmärtää: pienten impsien säikeet ovat usein tottelemattomia. Ja mitään serumeja ja balseja, joilla ei ole hyvää tasasuuntaajaa, ei voi selviytyä niistä.

 

 

Miten valita hiusten suoristin

Paras hiusten suoristusvalmistaja - mikä yritys valitsee

Kapeasta käyttöalueesta huolimatta tasasuuntaajat ovat erittäin suosittuja ja niitä valmistavat monet pienet kodinkoneet. Jokainen heistä yrittää erottua kilpailusta, ja tässä näkyvät kauppojen hyllyillä monenlaisia ​​suoristuskampaita, silitysraudoja ja jopa vinkkejä hiustenkuivaajille.

Tämäntyyppisiä parhaita tuotteita valmistaa italialainen Ga.Ma-yritys, mutta on olemassa muita valmistajia, jotka valmistavat korkealaatuisia laitteita:

 • BaByliss;
 • Philips,
 • Braun;
 • ROWENTA;
 • Valera.

Meidän sijoitus Voit oppia lisää näiden merkkien parhaista tasasuuntaajista ja valita jopa oikean mallin sinulle. Mutta ennen ostamista kannattaa ymmärtää, mitä laitteiden parametreja ja ominaisuuksia on kiinnitettävä.

Toimintaperiaate ja hiusten suoristuslaite

Toimintaperiaate ja hiusten suoristuslaite

Leijonan osuus hiusten tasoittimista on esitetty silitysraudoissa, vaikka ulkoisesti ne näyttävät samankaltaisilta kuin leveät pihdit tasaisilla lämmityslevyillä. Niiden on kiinnitettävä jokainen käpristys ja tasattava se koko pituudelta. Kahvan kotelon sisällä on termostaatti, joka asettaa maksimilämmityslämpötilan, sekä muita suojaustyyppejä, jotka estävät raudan ylikuumenemisen.

"Kuiva" tasasuuntaajat ovat erittäin tehokkaita, mutta ne toimivat hyvin aggressiivisesti. Levyjen korkea lämpötila ja samanaikainen tasoitus pihdillä mahdollistavat säikeiden tasoittamisen kirjaimellisesti yhdellä läpikululla.

Lämmityksen aikana ylimääräinen kosteus tai pikemminkin vetyyhdisteet haihtuvat sauvoista, jotka aiheuttavat hiusten käyristymisen renkaiksi. Oletko huomannut, kuinka kiharat hiukset nousevat märällä säällä? Näin vesi ylittää kierteet - kuuma rauta kamppailee sen kanssa.

Samanlainen työn ja sähköisen hiusharjan tasasuuntaajan periaate. Myös tässä liikaa kosteutta poistetaan kierteistä, vain lämmitys ja mekaaninen linjaus suoritetaan ei levyjen, vaan punaisten kuumien metallihampaiden avulla.

Höyryn suoristus toimii kuin tavalliset silitysraudat, lukuun ottamatta piikkien kuumaa pintaa, kuuma höyry vaikuttaa hiuksiin. Tällaiset mallit vahingoittavat sauvojen rakennetta vähemmän ja mahdollistavat siten päivittäisen käytön. Ja voit tunnistaa ne levyillä olevilla rei'illä ja pienellä vedellä varustetulla astialla, joka sijaitsee yhdellä piikkien tassuilla.

Tyypit hiusten tasoittimet

Normaalit suoristusraudat

Normaalit suoristusraudat

Suosituin ja yksinkertaisin hiusten suoristusmenetelmä. Pidimme yllä sen rakennetta ja toimintaperiaatetta vaikuttamatta tärkeimpään - lämmityslevyjen valmistusmateriaaliin (tai pinnoitukseen).

Esimerkiksi metallitangot eivät ole paras valinta, koska ne lämpenevät epätasaisesti ja voivat polttaa hiuksia. Mutta turmaliini ja keraaminen sileä sileä kiharat heti leveyden yli, ja jopa omalla tavallaan huolehtivat hiuksistasi.

Plussat:

 • Kätevä käyttää;
 • Korkea lämmityslämpötila nopeuttaa muotoiluprosessia;
 • Laaja valikoima malleja eri materiaaleista;
 • Suoristamisen vaikutus voi kestää useita päiviä;
 • Useimmissa nykyaikaisissa silitysraudoissa on jo hyödyllinen ionisointitoiminto;
 • Termostaatin läsnäolo sopivan tilan valitsemiseksi;
 • Tasasuuntaaja, jossa on kapeat levyt, voit tehdä alkuperäisen muodon kiharat.

miinukset:

 • Usein käytettynä hiukset alkavat hajota;
 • Upea, hyvä silitys on kallista;
 • Älä käytä kosteissa hiuksissa.

Höyrysilitys

Höyrysilitys

Nämä ovat samat pihdit, mutta eri muotoiset jalat. Yhdellä niistä on reikiä, joiden kautta höyryä syötetään (vesi kaadetaan sisäänrakennettuun pieneen säiliöön). Alemman lämpötilan vuoksi tällaiset silitysraudat aiheuttavat vähiten vaurioita hiuksille, mutta eivät toimi yhtä tehokkaasti.

Plussat:

 • Kyky valita sopiva lämpötilajärjestelmä;
 • Joissakin malleissa on tehokkaat suoristusratkaisut;
 • Älä vahingoita hiuksia;
 • Höyry tekee kiharat sujuviksi ja kiiltäviksi;
 • Voit käyttää vähintään joka päivä.

miinukset:

 • Kallis yksikkö;
 • Täytetään vain puhdistettu pehmeä vesi.

Multistaylery

Multistaylery

Tämä ei ole aivan tasasuuntaaja, vaikka tämä mahdollisuus on myös monitoimilaitteessa. Styler-sarjaan tulee aina koko joukko suuttimia: rautaa, pyöreää hiusharjaa, useita tyyppejä.

Kaikki ne on vuorotellen kuluneet kädensijan pohjalla, joten voit tehdä minkä tahansa muotoilun sekä suorilla että kiharailla hiuksilla. Tällainen yleinen tekniikka houkuttelee ystäviä usein muuttamaan kuvaa.

Plussat:

 • Nopea ja tasainen lämmitys;
 • Monet suuttimet muotoilukokeille;
 • Suoristuslevyissä on tavallisesti keraaminen päällyste;
 • Useimmissa tapauksissa se on valmistettu jäähdytysmatolla ja pussilla kuljetusta varten.

miinukset:

 • Termostaatin puute;
 • Korkeat kustannukset;
 • Melko tiheät pihdit - ohuet hiukset voivat juuttua niihin.

Hiusharjan tasasuuntaaja

Hiusharjan tasasuuntaaja

Hieman epätavallinen, mutta kätevä yksikkö hiljattain suurella kysynnällä. Näyttää siltä, ​​että se on tuttu hierontakammio, jossa on metallihampaat, joiden päissä on suojaava kumisuoja (jotta ei vahingossa päänahkaa poltaisi).

Kun ne on kytketty päälle, hampaat lämpenevät, ja sinä, pyyhkäisemällä kiharat kuumalla harjalla, samanaikaisesti kampa ja vedä ne ulos. Tällainen laite aiheuttaa vähäisiä vahinkoja hiusten päähän, mutta se selviää vain hieman kiharalla lukolla.

Plussat:

 • Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys;
 • Ihmisarvoinen käyttöikä;
 • Huolellinen asenne hiuksiin;
 • Kohdistaa kiharat juurista ja antaa samalla äänenvoimakkuuden.
 • Levyjä ei ole, joten mekaaninen vaikutus on hellävaraisempi.

miinukset:

 • Ei voi selviytyä väkivaltaisista kiharoista.

Hiusten suoristimen valintavaihtoehdot

Hiusten suoristimen valintavaihtoehdot

Levytyyppi

Tämä parametri määrittää laitteen kustannukset, helppokäyttöisyyden ja jopa käyttöiän. Mutta tärkeintä on, että hiustenne terveys riippuu lämmityslevyjen laadusta.

1. metalli

Niitä pidetään haitallisimpina. Ne lämpenevät epätasaisesti, ja siksi on välttämätöntä pitää rautaa käyrillä monta kertaa halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Tällaiset tasasuuntaajat ovat halvempia kuin toiset, mutta asiantuntijat eivät suosittele niitä usein käytettäviksi. Äärimmäisissä tapauksissa voit valita budjettimallin, jossa on anodisoitu päällyste - se on hellävaraisempi.

2. keraaminen

Nykyään se on suosituin materiaali tasasuuntauslevyjen valmistuksessa. Tämä pinnoite käsittelee hiuksia varovasti, se lämmittää tasaisesti ja takaa täydellisen kiharoiden suoristuksen koko leveydellä. Lisäksi se täydentää termostaattia täydellisesti, säilyttäen jatkuvasti vakion lämpötilan ja tekee myös hiukset sileiksi ja kiiltäviksi.

Keramiikassa on vain vähän negatiivisia näkökohtia. Ainoa haittapuoli on kosmeettisten valmisteiden kiinnittyminen levyjen pinnalle asettamiseen. Siksi laite tulisi pyyhkiä jokaisen käytön jälkeen kostealla liinalla.

3. Teflon

Silitysraudat, joissa on "tarttumaton" pinnoite, käsittävät hiukset erityisen huolellisesti.Asiantuntijat suosittelevat tällaisten suoristuslaitteiden käyttöä heikoille ja pehmeille hiuksille. Liukuminen sekä lopputulos ovat täällä täydellisiä, mutta on myös joitakin miinoja. Ohut teflonikerros poistetaan ajan myötä, ja tällaisen raudan jatkokäyttö voi vahingoittaa hiuksia vakavasti.

4. marmori

Vielä yksi vaaraton variantti nippien suorittamisesta hiusten kohdistamiseksi. Marmoripinnoitteella on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin keramiikka ja teflonpinnoite, mutta sillä on omat edut.

Tällaiset silitysrautat erottuvat täydellisellä liukumisella ja hiusten jäähdytyksen pienellä vaikutuksella korkean lämpötilan jälkeen. Useimmiten marmoripinnoite suoritetaan yhdellä kahdesta silityslevystä.

5. turmaliini

Vielä parempi materiaali, joka ylittää jopa marmorin sen ominaisuuksissa. Tällainen kattavuus löytyy usein tasasuuntaajien ammattimallisista malleista. Prosessissa, jossa turmaliinilevyt emittoivat negatiivisia ioneja, jotka neutraloivat staattista sähköä ja parantavat hiuksia.

6. Titaani ja timantti

Kaikkein kallein ja kestävämpi tasoitusrauta. Ne pehmeästi, mutta tehokkaasti tasoittavat hiukset, lähes vahingoittamatta niiden rakennetta, kun taas he itse eivät ole liian vaativia hoitoon. Mutta kotikäyttöön tällainen kallis hankinta ei ole välttämätöntä, vaikka suunnittelet joka aamu. Tämä on kauneushoitolaitteiden tekniikka.

Levyn leveys

Koko silitys olisi yhdistettävä niiden hiusten paksuuteen ja pituuteen. Leveät levyt jopa 8 cm sopivat parhaiten paksujen ja pitkien kiharoiden suoristamiseen. Niiden avulla selviät nopeasti tyylistä. Lyhyille ja keskipitkille säikeille riittää pieni leveys 2,5–4 cm.

Teho ja lämpötila

Tasasuuntaajat, toisin kuin hiustenkuivaajat, eivät tarvitse suurta tehoa, joten suurin osa silityksestä on tuotettu 20 - 110 W: n kulutuksella, mutta 50 W: n käyttö riittää. Ainoa asia, jota sinun täytyy muistaa: mitä pienempi laite on, sitä pidempään se lämpenee. Lämpötila ei ole riippuvainen tästä parametrista - se asetetaan sisäänrakennetulla termostaatilla.

Hyvissä puoliammattilaisissa hiuksissa voidaan toteuttaa 3–6 lämpötilajärjestelmää - kotona käytettäväksi riittää. Itse termostaatti, joka vastaa niiden kytkemisestä ja tukemisesta, sijaitsee yleensä tasasuuntaajan kahvalla.

Mallista riippuen voit valita tilan välillä +140 - +230 ° С. Lämpötila asetetaan ottaen huomioon hiusten kunto (vahingoittumisaste, herkkyys ja kiharakun rakenne).

Jos säikeet ovat ohuita ja jo katkenneita, valitse vähimmäisarvot +140 .. + 170 ° С, normaaleille hiuksille, noin +180 ° С. Ja eniten tottelemattomille, koville ja hyvin kiharille - maksimilämpötila on +200 .. + 230 ° C.

Ionisaatiotoiminnon saatavuus

Tätä vaihtoehtoa ei pidetä pakollisena, mutta koska lämpövaikutus hiuksiin muotoiluprosessin aikana on melko aggressiivinen, on parempi etsiä ionisointimalli.

Tällaisissa silitysraudoissa on erityinen päällystyslevyt, jotka kuumennettaessa aiheuttavat negatiivisia ioneja ja palauttavat hiusten sisäisen tasapainon. Tämän seurauksena kiharat, jopa päivittäinen muotoilu, säilyttävät terveen ulkoasun. Lisäksi ionisointitoiminto poistaa staattisen rasituksen, eikä muotoilun jälkeen ole kuin voikukka.

Mitä hiusten suoristin valita

Mitä hiusten suoristin valita

1. Pitkien ja hyvin kiharat hiukset sopivat suoraan leveillä levyillä - ainakin keramiikasta. Niiden avulla voit kaapata suuria säikeitä, vähentää muotoiluaikaa ja aiheuttaa vähiten vahinkoa hiuksillesi.

2. Jos sinulla on lyhyt tai keskikokoinen kampaus, etsi rautaa, jossa on kapeat levyt. Voit ottaa anodisoitua terästä tai teflonilla päällystettyä mallia. Tällaiset pihdit sopivat tarkkaan curling-kiharat, ja ne ovat myös käteviä työskennellessään otsatukkailla.

3. Tytöille, joilla on ohuet ja hauraat hiukset, sopivat höyrytasasuuntaajat keraamisilla, marmorilla tai turmaliinilevyillä. Mahdollisuus asettaa matalan lämpötilan tila ja ionisointitoiminto on pakollinen.

4. Haluatko usein vaihtaa kuvaa, kokeilla muotoilua? Ota toiminnallinen styler, jossa on eri suuttimet.

5. Jos hiukset ovat vain hieman kiertyneet, ja haluat kokeilla sileää leikkausta, osta kampa-suoristuslaite. Siitä ei tietenkään ole mitään ihmeitä, mutta se tarjoaa sinulle tyylikkäästi muotoilun.

Kuinka paljon hiusten suoristin

Kuinka paljon hiusten suoristin

1. Normaalit litteät silitysraudat metallilevyillä ovat edullisia - 200 - 600 ruplaa.

2. Keramiikka-, teflon- tai titaani-silitysmallien mallit ovat ammattitaitoisia, joten niiden hinnat vaihtelevat 2-18 tuhatta ruplaa. Tähän luokkaan kuuluvat myös höyrylaitteet, vain sisäänkäyntikynnys on hieman pienempi - 1000 ruplaan.

3. Hyvä tasasuuntaaja, jossa on turmaliinipinnoite ja ionisaatiovaikutus, maksaa 2800-10000 ruplaa.

4. Laadukas styler ei voi maksaa alle 2000-5000 ruplaa, vaikka budjettimallit ovat myös 350-1000 ruplaa, mutta ne eivät ole päivittäisiä.

5. Hiusharjan tasasuuntaajaa voi ostaa 500 - 3500 ruplaan - valmistajalta ja käytettyjen materiaalien laadusta riippuen.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset