mylogo

Useimmat naiset käyttävät päivittäin kymmeniä kosmeettisia valmisteita, joista suosituimpia pidetään peitossa. Jokainen nainen haaveilee täysin sileästä kasvojen ihoa helpottavasta helpotuksesta kuin lehden kannesta. Mutta monet eivät valitettavasti voi saada samanlaista vaikutusta. Sinun ei pitäisi heti olla pettynyt tonaalisiin keinoihin, koska usein tämä ei johdu siitä, että he eivät toimi, vaan koska niitä ei ole valittu oikein. Nykyaikaiset säätiöt pystyvät piilottamaan lähes kaikki puutteet, ikään kuin Photoshop työskenteli iholla. Tänään puhumme siitä, miten valita oikea perusta.

 

 

1

Paras valmistaja perusta kerma - mikä yritys valita

Kosmetiikan valmistus, joka harjoittaa erilaisia ​​valmistajia pienistä yksityisyrityksistä ja päättyy valtaviin yrityksiin, joiden käytössä on kauppoja, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa. Jotkut merkit ovat olleet markkinoilla yli sadan vuoden ajan. Käyttäjille on luotu erityinen luottamus sellaisiin merkkeihin. Niiden tuotteet kuuluvat yleensä ylellisyyteen, vaikka massamarkkinoilla on edustajia.

Jos et pysty lukemaan kaikkia materiaaleja loppuun asti, tutustu kuuluisimpien yritysten luetteloon:

1. Clinique

2. Lancome

3. Dior

4. Estee lauder

5. L'Oreal

6. Enintään kerroin

Pörssiyhtiöt kehittävät ja tuottavat suuren määrän tonaalialustoja erilaisille ihotyypeille. Kaikki tuotteet sisältävät vain korkealaatuisia ainesosia. Niille, jotka etsivät tiettyä työkalua, suosittelemme siirtymistä parhaita tonalisia voiteita.

Toiminnan periaate ja kasvojen perustuslaite

ystroistvo tonalnogo krema

Säätiö on erikoistyökalu, joka sisältää väripigmenttejä, jotka mahdollistavat ihon sävyn tasoittamisen, mikä piilottaa epätäydellisyydet. Akne, pisamia, punoitus, pigmenttipisteitä, mustelmia silmien alla - kaikki tämä on helposti valittu säätiön päällekkäin.

Toinen perusta suojaa ihoa ja suojaa ulkoisten haitallisten tekijöiden vaikutuksia. Monilla tuotteilla on SPF-tekijä, joka sallii jopa aurinkoisella säällä olla huolissaan ultraviolettisäteilyn vaaroista.

Lisäksi tonaaliselle kehykselle on tunnusomaista hyödyllisten ainesosien läsnäolo, esimerkiksi vitamiinikompleksit, öljyt, kosteuttavat aineet ja muut asiat. Kaikki tämä sallii paitsi piilottaa vikoja myös huolehtia kasvoista, estää ennenaikaista ikääntymistä, poistaa hiutaleita ja niin edelleen. Tämän päivän tuotteet eivät tukkee huokosia, joten ne soveltuvat päivittäiseen käyttöön.

Käytä perusta voi olla monin eri tavoin. Ensin on valmisteltava iho, puhdistettava se epäpuhtauksista ja kosteuttava esimerkiksi aiheuttamalla pohja (pohjamaali). Tiiviille pinnoitteelle kannattaa käyttää tasaista synteettistä harjaa ja ohuempaa - duofiberiä.

Ohuempi kerros osoittautuu, jos käytät beautyblenderin erityistä sientä. Se on kostutettu vedessä, joten se jakaa alustan tasaisesti, mikä tekee siitä lähes näkymättömän. Tämä menetelmä sopii täydellisesti luonnolliseen meikkiin.

Pohjakerroksen tyypit

Kermaöljy

krem-neste tonalnii

Tämän nestemäisen kerma-aineen perustana on pienempi määrä öljyjä, mutta suurempi määrä jauhetta. Tämän yhdistelmän ansiosta se soveltuu täydellisesti rasvaiselle iholle. Se on näkymätön kasvoilla eikä sitä tunneta, se jakautuu tasaisesti ohuessa kerroksessa.Sisältää ravinteita ja komponentteja, jotka takaavat sen kestävyyden. Kerma ei kerry ryppyihin. Loistava vaihtoehto keväällä ja kesällä.

edut:

 • sopii kypsälle iholle
 • ei tukke ryppyjä ja huokosia,
 • kevyt rakenne
 • ravitsemukselliset komponentit koostumuksessa,
 • hyvin imee sebumia.

haittoja:

 • alleviivaus kuorinta
 • ei kata vakavia puutteita,
 • Ei ole suositeltavaa käyttää talvella koostumuksen veden vuoksi.

vaahto

myss tonalnii

Tämä on kerma, jossa on ilmava rakenne. Se on jauhemainen, joten se ei vaadi ylimääräistä konsolidointia. Sopii pelkästään sileään ja terveeseen ihoon, varjostuksen hieman tasoittamiseen, tuoreuden ja säteilyn lisäämiseen. Erityisen suosittu nuorten tyttöjen "alaston" meikissä. Yleensä myydään sopivissa lasipurkkeissa.

edut:

 • antaa luonnollisen vaikutuksen
 • tasoittaa sävyä
 • ei tunne kasvoja.

haittoja:

 • pahasti naamioita havaittavia puutteita,
 • korostaa hilseilyä
 • voi rypistyä.

tyyny

kyshon fluid tonalnii

Tyynyt ilmestyivät suhteellisen hiljattain, kun ne tulivat markkinoille Koreasta. Ne ovat sieni, joka on kyllästetty tonaalisella pohjalla, joka on jauhepakkaukseen muistuttavassa pakkauksessa.

Tuotteen levittämisen aikana sieni löysää kermaista koostumusta, mikä tarkoittaa, että jopa useissa kerroksissa tuote on varustettu kevyellä ja painottomalla emulsiolla, joka ei kaatu alas pitkään. Tyynyn viimeistely on märkä, joten sitä voidaan käyttää strobing-tekniikkaan (märkä kiilto).

edut:

 • 3-in-1-agentti
 • tiiviys,
 • monia kosteuttavia ainesosia.

haittoja:

 • ei ehkä sovellu rasvaiselle iholle
 • hinta on keskimääräistä korkeampi.

Kermajauhe

krem pudra tonalnii

Melko tiivis kerma-tuote, joka sijoitetaan kompakteihin. Se levitetään kasvoille tasaisesti ja sekoittuu helposti. Tietyn ajan kuluttua alusta kuivuu ja jättää vaikutuksen jauheeseen. Työkalu on kätevä käyttää kodin ulkopuolella tehdäksesi meikkiä tai korjata sitä. Samaan aikaan ei ole tarpeen ottaa itse mukaan kosmetiikkaa.

edut:

 • tarkoittaa "2-in-1"
 • hyvä kestävyys
 • peittää useimmat puutteet,
 • tiiviys.

haittoja:

 • korostaa kuorintaa ja ryppyjä,
 • raskas keväällä-kesällä.

Nestemäinen pohja

zhidkaa osnova tonalnii

Klassinen peitevoide. Useimmiten myydään pehmeissä muoviputkissa. Se on tiheydessä optimaalinen, ei liian nestemäinen. Sillä on erinomainen peitekyky. Riippuen siitä, mitä ja miten tuote levitetään, voit muuttaa pinnoitteen paksuutta. Ohut ja huomaamaton kerros on helppo saavuttaa märällä sienellä ja tiheällä harjalla kuivalla harjalla.

edut:

 • sopii kaikille ihotyypeille
 • helppo säätää sovellusta
 • Täydellinen kylmäksi vuodeksi.

haittoja:

 • voi olla rypistynyt,
 • jauheiden kiinnittäminen on yleensä tarpeen.

Kompakti tikku

krem stik tonalnii

Tiheä koostumus tarkoittaa. Pakkaus muistuttaa huulipunaa, kääntyy samalla tavalla. Pistot ovat kooltaan erilaisia.

Käytettäväksi koko kasvot, paksu sauvat sopivat parhaiten, jotta tarkka käyttö - pieni, ohut lyijykynät. Meikkiä sisältävä meikki kerma antaa voimakkaimman päällekkäisyyden puutteisiin. Tässä tapauksessa kerros on löysä, mutta ei painoton.

edut:

 • erityisen ihanteellinen ilmaistuihin ongelmiin
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • on kestävä.

haittoja:

 • ei suositella päiväpakkauksille,
 • voi korostaa ryppyjä ja kuorintaa.

Kasetin valinnan vaihtoehdot

parametri vibora tonalnika

Ihon tyyppi

Ensinnäkin, kun valitset säätiön, sinun tulee päättää ihon tyypistä:

1. normaali

Kevyt ja keskitiheys on paras normaalille iholle. Tonaalinen kehys voi olla rikastettu kosteuttavilla tai ravintolisillä.

2. öljyinen

Nestemäiset tonaaliset voiteet ja nestemäiset voiteet, samoin kuin matotustehosteet, ilmenevät täydellisesti rasvaisella iholla. Tuotteen pitäisi olla tasaisesti, älä ajaudu pois päältä ja älä tukeudu huokosia, ryppyjä. Mikä parasta, viimeistely oli jauhemaista.

3. kuiva

Kuivalle iholle päinvastoin on tärkeää enemmän rasvaa perustaa, jonka osana on paljon kosteuttavia ainesosia.Tärkeintä on, että hän ei korosta kuorintaa, mikä on usein tämäntyyppinen ongelma.

sävy

Seuraava askel on määrittää varjo. Tallennuslaskurilla esitetyistä kymmenistä on helpoin valita sopivin valintamenetelmällä.

Levitä perusta poskelle, sen siirtymiselle kaulaan. Mitä enemmän väri yhdistyy ihoon, sitä parempi. Jos pidät kahdesta vaihtoehdosta, vaalea ja tumma, ja et voi selvittää, kumpi ostaa, sitten mieluummin ensimmäinen. Monet tonaaliset voiteet tummuvat hieman käytön jälkeen. Älä koskaan yritä antaa iholle rusketusta perusasioiden takia, sillä se on täynnä ruma naamio kasvoille, jossa rajat ovat selvästi näkyvissä.

Jos sinulla on vaaleanpunainen pigmentti, sinun täytyy valita beige sävy, keltainen-beige-vaaleanpunainen, ja tan beige sekä aprikoosi ja tumman beige sävyt ovat ihanteellisia.

kestävyys

Perusvoiteet ovat pysyviä ja tavallisia. Ensimmäinen vaihtoehto on erilainen siinä, että se pysyy iholla 12-18 tuntia, vaikka olisit äärimmäisissä olosuhteissa, esimerkiksi altistunut sateelle, lumelle tai kuumalle auringolle. Tätä tonaalista kehystä suositellaan erityistilanteissa. Hänen kanssaan voit olla varma, että meikki kestää päivän loppuun asti.

Tuotteet, joilla on normaali vastus, jäävät iholle enintään 4-6 tuntia ja soveltuvat päivittäiseen käyttöön.

tehosteet

Tonaalisissa voiteissa on monia vaikutuksia, mutta on tarpeen erottaa niistä vain kaksi tärkeintä:

1. kaislamatto

Mattomaiset tonaalipohjat sisältävät koostumuksessa erityisiä hiukkasia, jotka iholle pääsemällä imevät ylimääräistä rasumia. Tällaisten työkalujen avulla voit poistaa tarpeettomia kiiltoja ja pitää vaikutuksen useita tunteja.

2. Valon heijastus

Heijastavat tonaaliset tuotteet antavat iholle jaloa kirkkautta, joka muistuttaa terveen ihon kirkkautta. Näiden rahastojen kokoonpanossa ovat pienimmät ihmisen silmälle näkymättömät elementit, jotka kykenevät taittamaan heille jäävän valon, minkä vuoksi hehku näkyy.

Mikä tonaalinen kerma valitaan

kakoi vibrat tonalnii krem

1. Kypsälle iholle on parasta valita klassinen perusta tai nestemäinen kerma.

2. Rasvaisesta himmeästä, mousse- tai kermajauhe on hyvä ostaa. Jos on puutteita, saat tikku.

3. Kuivan tyyppisten omistajien tulisi kiinnittää huomiota tyynyihin ja luopua tiheistä kuvioista. He eivät kykene ainoastaan ​​kosteuttamaan, tasoittamaan kuorintaa, vaan myös antamaan kostealle säteilylle, joka on nykyään niin suosittu make-upissa.

4. Säästä sävykorvaa erikoismatkoja tai valokuvia ja videoita varten. Tällaisten tuotteiden päivittäistä käyttöä ei suositella, koska huokoset eivät hengitä normaalisti. Tällaiset tuotteet eivät sovi päivittäiseen meikkiin, ja tiheä rakenne näkyy kirkkaassa valossa.

5. Valitse jokapäiväiseen käyttöön tavanomaiset perusasiat, koska ne voivat pysyä iholla koko päivän ajan.

6. Kun valitset varjoa, harkitse ihossasi olevaa pigmenttiä. Vältä vaaleanpunaisia, jos ensisijainen pigmentti on sama. Korjausta varten on parempi ottaa neutraali beige väri.

7. Jos keltainen pigmentti on vallitseva, anna etusija beige-pinkish varjossa.

8. Beige-aprikoosi tai beige-tumma puku sopii täydellisesti tumman ihon omistajille.

Kuinka paljon säätiön tonaalinen kerma on

skolko stoitt tonalnii krem

1. Massamarkkinoiden tonaaliset voiteet maksavat 300–1 500 p. Kaikki riippuu mukana olevista komponenteista, kestävyydestä, pakkauksista ja brändistä.

2. Ylellisyyssarjan perusasiat maksavat paljon enemmän. Yhden tonaalisen resurssin putken on maksettava 1500–7000 ruplaa. Nämä tuotteet oikeuttavat niiden ylihinnoitellun kauniin pakkauksen ja pienen erän. Suihkuttaminen ei ole sen arvoista, koska sävellykset ovat samanlaisia ​​kuin halvemmat vaihtoehdot.

3. Ammattimaisia ​​hallitsijoita käyttävät yleensä mestarit. Tonaaliset voiteet on usein tarkoitettu vain valokuville ja videoille, joten ne eivät sovi jokapäiväiseen käyttöön. Niiden hinnat vaihtelevat noin 2-5 tuhatta ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset