mylogo

Jokaisen naisen elämässä tulee aika, jolloin haluat muuttaa kuvaa. Helpoin tapa tehdä tämä uuden kauniin kampauksen avulla. Hyvin valittu hiustenleikkaus voi kirjaimellisesti muuttaa sinut: tuo valoon huolimattomuutta tai hienostunut hienostuneisuus, pyyhi pari vuotta kasvoista tai korosta elegantin iän houkuttelevuutta. Mutta kun olet päättänyt kardinaalisista muutoksista, muista: uuden kuvan tulee olla sopusoinnussa oman luonteenne ja temperamenttisi kanssa, ja sen on vastattava myös elämäntapaa.

 

 

1

Tyypit kampaus

Moderni kauneusala tarjoaa laajan valikoiman kampauksia, joista jokainen nainen voi löytää hiusten pituudestaan.

Kampaukset lyhyille hiuksille

korotkaa pricheska

Ajat, jolloin naisten piti käyttää "punosta vyötärölle", olivat kauan poissa, ja lyhyt leikkaus ei ole enää miesten etuoikeus. Tällaisilla hiuksilla voit myös luoda houkuttelevia naisten kuvia - rohkea, romanttinen tai tehottomasti elegantti.

Hiustenleikkuu "poikan alla" kiinnittää huomiota kauniisiin ja herkkiin kasvojen piirteisiin, pidentää visuaalisesti kaulaa, avaa hauraita hartioita.

Muutaman viime vuoden aikana lyhyet aliarvostukset vievät varmasti hius-teollisuusjalan alkuun. Nyt ja sitten on uusia ja uudelleen tulkittuja lyhytmuotoisia klassisia tyyppejä. Stylistit ja kampaajat tarjoavat meille paljon perinteisiä kampauksia, jotka on lyöty nykyaikaisesti: pixie, neliö, bob, sivu, tikkaat, garcon, aurora (italia), gavrosh. Hiustenleikkaus trendikkäällä sotilaallisella tyylillä on erottamiskykyinen.

Plussat:

 • Tyylikäs ja aina nykyinen ulkonäkö;
 • Hyvin hoidettava;
 • Kyky tyyliä leikata eri tavoin;
 • Antakaa erottua joukosta;
 • Avoin kaula miesten silmissä näyttää hyvin seksikäs.

miinukset:

 • Sinun täytyy usein juoda kampaaja;
 • Älä peitä kasvojen puutteita;
 • Edellyttää, että koruja valitaan huolellisesti.

Lyhyissä kampauksissa on yksi hämmästyttävä piirre, joka on muistettava: he heittävät nuoria tyttöjä muutaman vuoden, ja ikääntyneet naiset taas virkistävät.

Keskisuurten hiusten hiukset

srednaa pricheska

Keskimääräinen pituus (enintään kolme sormea ​​hartioiden alapuolella) on suosituin kaikenikäisten naisten keskuudessa - riippumatta kasvojen muodosta ja hiusten rakenteesta. Se voi suorittaa lähes minkä tahansa kampauksen ja muotoilun, joka vaihtelee monimutkaisesta kudonnasta ja päättymisestä lievään huolimattomuuteen.

Vaikka midi-kampaukset jättävät runsaasti tilaa erilaisille hiusten kokeille, niitä ei ole erityisen vaikea ylläpitää ja tyyliä.

Keskipitkä hiustenleikkaus antaa vaikutelman luonnollisuudesta, mutta se auttaa piilottamaan osan ulkonäöstä. Tämän kategorian tyylilajit: neliö, kaskadi, pitkänomainen ja valmistunut papu, sessoni, rapsodia, italia, tikkaat ja muut.

Plussat:

 • Monipuolisuus - tällaiset kampaukset sopivat kaikille;
 • Näyttää yhtä hyvältä myös paksuista ja harvoista, suorista ja kiharaista hiuksista;
 • Useimmat midi-aliarvostukset on helppo asentaa itse;
 • Jaksotukset tai kaskadit lisäävät tilavuutta jopa ohuille, löysille säikeille.

miinukset:

 • Ajoittain mene pois muodista, mutta palaa aina takaisin.

Nyt keskipitkät kampaukset ovat vain trendissä. Kausi 2017-2018 määrittelee luonnollisimmista hiustenleikkauksista, joissa on vinoutuneita osia, asteittaisia ​​ja teksturoituja säikeitä - hieman röyhkeä ja aina monikerroksinen. Äärimmäiset ja luovat klassisen kampauksen lisäykset keskipitkillä hiuksilla ovat ajeltuja temppeleitä ja kaulaa, jotka aiheuttavat epäsymmetriaa ja revittyjä säikeitä.

Kampaukset pitkäkarvaisille

dlinnaa pricheska.jpg1

Pitkät hiukset näyttävät hyvin naisellisilta ja kauniilta, ja heidän omistajansa saavat aina ihailemaan ihmeitä miesten ja kateiden - hänen lyhytkarvaiset tyttöystävänsä. Muinaiset slaavit uskoivat, että pitkä viisto nainen suojeli perhettä, ja hänen miehensä sai energian syöttöä, kammaten tai silitti hänen suosikki säikeensä. Ei ihme, että myös nykyaikaiset aviomiehet ja poikaystävät reagoivat äärimmäisen kielteisesti heidän puolikkaidensa haluun leikata heidät.

Pitkillä hiuksilla voit tehdä kaikkein monimutkaisimman ja tyylikkäimmän muotoilun, kutoa monimutkaisia ​​kuviollisia punoksia, kerätä irtotavaraa ja hevosen hännät.

Asiantuntijat sanovat, että hiukset kasvavat mahdollisimman nopeasti 20 vuoteen saakka, ja tänä aikana ne näyttävät terveiltä ja vahvoilta. 25-30 vuoden kuluttua niiden kasvu hidastuu, ja niiden on jo seurattava hiustensa tilaa. Siksi olkaamme samaa mieltä: pitkät virtaavat hiukset ovat ornamentti nuorille tytöille, on asianmukaista, että kypsät naiset keräävät ne tyylikkäisiin nippuihin tai käyttävät lyhyttä leikkausta.

Plussat:

 • Aina tyylikäs ulkonäkö;
 • Rajoittamattomat mallinnus- ja muotoilumahdollisuudet vaihtelevat;
 • Pitkät kiharat häiritsevät huomiota ulkonäön puutteesta;
 • Anna kuvalle hämmästyttävä naisellisuus ja pehmeys;
 • Hyvin kuin miehet.

miinukset:

 • Ne vaativat huolellista hoitoa käyttämällä erilaisia ​​kosmetiikkaa;
 • Erityisen vaikeaa muotoilua on vaikea tehdä yksin kotona.

aalto

zavivka

Suorat hiukset omistajat usein unelma leikkisä ja naisellinen kiharat. Voit säästää seisomasta tuntikausia curling-rautalla peilillä tai nukkumalla kiharalla voi käpertyä, joka muuttaa sinut viehättäväksi kiharaiksi kuusi kuukautta.

On 2 päätyyppiä curling:

1. Kemiallinen - tämä vaikutus hiuksiin hapoilla ja emäksillä, pakottaen kiharat ryppyiksi ja papilotokiksi. "Kemia" kuivuu hyvin rasvaa ja pitää ne noin kuusi kuukautta.

2. Biokemiallinen - täällä kiharoiden rakenteen muutos tapahtuu luonnollisten komponenttien vaikutuksen alaisena. Erityisesti kysteiini on proteiiniaminohappo, joka on osa hiuksia ja kynnet.

Vaikka nykyaikainen ”kemia” on hyvin erilainen kuin barbaariset menettelyt, joita äitimme kävi läpi, sillä on edelleen kielteinen vaikutus kiharoihin, niiden tyhjentämiseen ja haavoittuvuuteen. Vaurioituneet ja värilliset hiukset ovat vasta-aiheisia.

Ei-aggressiivinen biokemiallinen (aminohappo) permi ei ainoastaan ​​vahingoita, vaan myös vahvistaa säikeitä, ja samalla tekee niistä opittavampia. Korkealaatuinen biokemia sisältää usein regeneroivia ja hoivaavia komponentteja (vitamiineja, uutteita, öljyjä, silkkiproteiineja ja kollageenia), jotka kosteuttavat ja ravitsevat kiharat.

Plussat:

 • Curling-tyylin jälkeen tarvitaan paljon vähemmän aikaa ja vaivaa;
 • Ohuet hiukset;
 • Liiallinen rasvapitoisuus;
 • Biokemia voidaan tehdä myös värjätyillä ja heikentyneillä hiuksilla;
 • Hiusten rakenteesta riippuen kiharat kestävät 3–9 kuukautta.

miinukset:

 • Hiukset tarvitsevat ylimääräistä hoitoa ja ravitsemusta;
 • "Kemiallisia" kiharoita ei voida kuivata hiustenkuivaajalla.
 • Jaetut päät näkyvät, ja kun poltetaan, hiukset hajoavat juurista;
 • Täytyy mennä kiharaksi kuukausia - epäonnistuneiden kiharoiden keinotekoinen kohdistaminen ei toimi.

Kampausten valintaperusteet

kriterii vibora pricheski

Oikean kampauksen valitseminen ei ole helppoa. Jos pidät jonkin verran Hollywood-jumalaa, tämä ei tarkoita sitä, että se sopii sinulle. Täällä on tärkeää päättää, mihin erityiseen ajatukseen päästäkää pois: haluatko lyhyen leikkauksen? Pitäisikö hiukset olla samanpituisia tai laskea? Tai ehkä unelmoitte "repeytyneistä" säikeistä? Sinun on otettava huomioon hiusten ominaisuudet.

Harkitse kaikkia tärkeimpiä kriteereitä, jotka on otettava huomioon, jotta voit valita juuri "oman" kampauksen.

Kasvojen muoto

Voit selvittää kasvosi tyypin, pysyä peilin edessä, piilottaa kaikki säikeet huivin alla ja kiertää huulipunasi tai huuhtelumerkin ympärille.Vaihtoehdot, jotka voivat tapahtua: soikea, ympyrä, suorakulmio, neliö ja sydän (kolmio).

1. Soikea kasvot

Lähes kaikki kampaukset, mukaan lukien kaikkein äärimmäisimmät muodot, sopivat täydellisen soikean onnellisiin omistajiin: ultra-lyhyestä hiustenleikkauksesta vetoketjuun vyötärölle. Voit kokeilla turvallisesti eri tyylejä ja riman linjaa sekä kaikkein monimutkaisinta kutomista.

2. Pyöreä kasvot

Ihanteellinen hiustenleikkaus on se, joka visuaalisesti ”venyttää” kasvot, jolloin sen muoto on lähempänä ovaalia. Kampauksen tulee peittää korvatulpat ja osittain posket, niillä on lisävolyymia kruunussa ja peittää otsa epäsymmetrisen reunan avulla. Lyhyet monikerroksiset tikkaat ja kaskadit, jotka suoritetaan suorilla hiuksilla, selviytyvät tästä täydellisesti. Mutta kihara charmerin tulisi välttää hiustenleikkauksia avaamalla kaula.

3. Suorakulmainen muoto

Henkilö, jolla on raskas leuka, on "lyhennettävä", jossa on suorat paukut kulmakarvoihin tai silmiin. Tehtävä selviää myös monikerroksisista aliarvostuksista, ja kiharat ja pitkät kiharat luovat lisää äänenvoimakkuutta. Mutta välttää sujuvaa muotoilua, "korkit", kun yläosa on nostettu, älä jaa hiuksiasi irtoamiseen ja kieltäydy hiustenleikkauksista, jotka avaavat kasvot kokonaan.

4. neliö

Kasvojen hiusten, asymmetrian ja vinosti paukkujen avulla on mahdollista tehdä pehmeämpiä ääriviivoja leveillä ilmeikäs poskipäät. Pitkät hiukset riittää käpertyä, ja juuret on nostettava lyhyiksi. Se näyttää hyvältä kampauksesta, jossa on elementtejä valmistumisesta tai revittyyn hiustenleikkaukseen.

5. Kolmiomainen kasvot (sydän)

Laajenna liian kapea alareuna kasvot auttavat hiuksia trapetoidin muodossa, pehmeät kiharat ja keskikarvojen neliöt, joissa on käpristynyt pää. Leveä pitkä otsa ”peittää” hiottuja suoria tai epäsymmetrisiä otsatukkaja.

Hiusten tyyppi

Hiusten rakenne - toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa hiusten valintaan. Tyypin määrittämiseksi sinun täytyy rikkoa yksi hiukset. Jos tämä tehtiin helposti ensimmäistä kertaa, se tarkoittaa, että sinulla on ohuet hiukset, jos sauva vastusti muutaman sekunnin ajan - paksu.

Ohut hiukset ovat pääsääntöisesti erittäin pehmeitä, eivätkä miellyttävät tyylikkäästi. Ja johtuen siitä, että ne sopivat tiiviisti päänahkaan, hiukset nopeasti likaiset ja niistä tulee rasvaisia. Naisten, joilla on tällaiset hiukset, on annettava keinotekoisesti kiharat. On parempi olla kasvattamatta pituutta - liukas nestemäiset säikeet näyttävät säälittäviltä. Jos kasvojen muoto sallii, tee lyhyt hiustenleikkaus, jonka määrä on päähän ja älä unohda muotoilutuotteita. Keskipitkäisten hiusten omistajat voivat tehdä valmistumisen, suoran karetin tai monikerroksisen kampauksen. Lisää äänenvoimakkuutta ja auttaa juurissa.

Hiusten keskimääräinen paksuus mahdollistaa kaiken kampauksen tekemisen. Kuitenkin vaalennus voi ohut säikeitä ja värjäys pimeissä sävyissä - antaa hiuksille ylimääräistä jäykkyyttä.

Paksut ja paksut hiukset näyttävät volyymilta, mutta niiden muotoilu aiheuttaa monia ongelmia. Oheneva tai porrastava kampaus auttaa tekemään siististä kampausta.

Curly tresses - unelma kaikista suorista hiuksista ja elinikäisistä "poikittain" tytöistä syntymästä. Hoito ja makaaminen tuhma harja ei todellakaan ole helppoa. Kampausten valitseminen kihara- hiuksille riippuu niiden kovuudesta. Pehmeämpi kiharat, lyhyempi hiustenleikkuu voi varaa rakastajansa. Elastisten ja jäykkien jousien pitäisi kuitenkin pudota ainakin hartioihin, muuten sinusta tulee voikukka.

hapsut

Kaikki kampaukset näyttävät täysin erilaisilta - sinun täytyy vain leikata se ja laittaa paukku. Sen avulla voit saavuttaa erilaisia ​​vaikutuksia: piilottaa otsaan rypyt, säätää kasvojen muotoa, korostaa silmien kauneutta.

Bangoja on monenlaisia, ja jokaisella on omat etunsa:

1. Suora viiva "katkeaa" liian pitkältä. Kallistuminen päinvastoin "vetää" pyöreäksi ja korjaa kulmikkaan koko kasvot.

2. Valmistunut versio pyyhkii välittömästi kasvot useiden vuosien ajan.

3. Äärettömät paukut tasoittavat liian paksun tukkeutumisen.Ja se antaa sinulle nuoremman ja viattoman ilmeen.

4. Torn luo romanttisen kuvan ja tuo ylellisyyttä ylimääräisille kampauksille.

5. Epätavallinen kuvioitu reuna koristaa liian ”säännöllistä” sileää leikkausta.

6. Monikerroksiset paukut tekevät ohuista, suorista hiuksista paksumpia ja suurempia.

7. Pitkä epäsymmetria antaa kuvan glamourista.

Hiustenhoito

Nykyaikainen elämänrytmi ja emansipaatio johtivat siihen, että ihmiskunnan kauniin puolen edustajat oppivat osallistumaan samanaikaisesti perheeseen, tekemään uran, valloittamaan avaruus- ja urheilukentät, samalla kun ne pysyvät kauniina. Heille jää kuitenkin vähemmän aikaa ohjata tätä kauneutta.

Jos sinulla ei ole halua ja tilaisuutta herätä muutama tunti ennen töitä, tee muotoilu käyttämällä silitystä, curlingia ja paljon kalliita muotoilutuotteita, valitse hiukset, jotka eivät vaadi pitkää ja huolellista hoitoa. Kampaukset, kuten “pesty ja juoksi”, ovat myös hyödyllisiä nuorille äideille, jotka, vaikka heillä olisi itkevänsä vauva, haluavat näyttää vastustamattomilta. Lisäksi tänään luonnollisuus ja helppo huolimattomuus ovat muotia - mutta huolimattomuus, joka on sovitettu pienimpiin yksityiskohtiin.

Väittivät, että kaikkein vaatimattomin muotoilu on lyhyiden hiusten kuten pikselin tai garconin aliarvostus. Mallin kampauksen hoito kestää noin 10 minuuttia: pese, puhalkaa kuivaksi ja lyö sormillasi pisaran moussilla. Mutta keskisuurten hiusten omistajat voivat poimia kaskadin vaatimattomasta hoidosta tai valmistumisesta, sessonista tai neliöstä. Kuivaus kestää vain muutaman minuutin, kun hiustenkuivaaja ja hajotin näyttävät hyvin hoidetuilta. On parempi leikata pitkät kiharat tasaisella leikkauksella, sitten aamuisin yksinkertainen kampaus riittää heille. Puristuksessa voit aina sitoa poninhäntä tai punoa punoksen.

Naisen ikä

Vaikka sydämessäsi olisit aina 18-vuotias, älä unohda passiisi todellista ikääsi. Katsokaa siellä, ennen kuin valitset uuden kampauksen.

Hiustenleikkaus, joka näyttää luonnolliselta ja söpöiseltä nuorelta tytöltä, ei ehkä sovi kunnioitettavaan nainen. Käänteinen on myös totta:

1. Teini-ikäiset ja 20-vuotiaat tytöt voivat varaa mihin tahansa, jopa kaikkein kaikkein ylivoimaisimpaan. Lisäksi lyhyt hiustenleikkaus "heittää" muutaman vuoden, ja pitkät kiharat tekevät teistä feminiinisemmän ja tasoittavat teräviä kasvojen piirteitä.

2. 30-40-vuotiaille stylisteille suositellaan, että siirryt keskimääräiseen hiusten ja kampauksen pituuteen, jotka näyttävät mahdollisimman luonnolliselta ja luonnolliselta. Pitkät säikeet voidaan sitoa poninhäntäsi ja lähestyä balsack-ikää, on syytä vaihtaa tyylikkäisiin nippuihin.

3. 50-vuotiaille hiukset alkavat ohenua, joten sinun pitäisi valita keskikokoiset hiukset, jotka ovat keskikokoisia, kasvot. Älä vain tee liian monimutkaista muotoilua - älä lisää itsesi ylimääräisiä vuosia.

4. Naisten jälkeen 60-vuotiailla on todennäköisesti lyhyt hiustenleikkaus tai olkapään pituus, mutta säikeet täytyy vielä siepata ylös.

Mikä kampaus valita

kakyu prichesky vibrat

1. Nuoret tytöt, joilla on soikea kasvot, voivat koristella itseään hiustenleikkauksella: ultraäänestä pitkään, otsatukkaan tai ilman. Voit ilmoittaa itsesi tekemällä luovaa epätavallista kampausta, jos olet valmis suunnittelemaan sitä joka päivä päällikön tarkoituksen mukaisesti. Ohuet hiukset ovat parempia antamaan tilavuutta käyttämällä asteittaista tai monikerroksista leikkausta, joka on tarpeeksi paksu leikata tai leikata kaskadi.

2. Nuorten pullistuneiden naisten pitäisi valita korvat, jotka peittävät korvat ja luovat äänen päähän. Tämä on monikerroksinen ja revitty hiustenleikkaus keskipitkällä ja suurella pituudeltaan luokitellulla bobilla. Bang on parempi tehdä viisto.

3. Naiset, joilla on neliö- tai suorakulmaiset kasvot ja suorat hiukset, menevät monikerroksisiin asteittaisiin aliarvostuksiin, joissa on epäsymmetrisiä tai vinoja tukkia. Jos hiukset ovat paksuja ja terveitä - pehmeät kiharat paksujen rullien käyristyksen jälkeen auttavat pehmentämään kasvojen terävyyttä.

4. Kolmiomaisen kasvojen ja jopa hiusten omistajat voivat valita trapezoidin hiustenleikkauksen, lyhyen bobin tai pitkänomaisen bobin, joka on kierretty ulospäin, otsa tulee peittää muotoiltu reunus.

5. Curly lady pitäisi valita hiustenleikkaus, joka perustuu kiharoiden jäykkyyteen.Paksu, joustava karva on parempi kasvaa pidempään ja pyytää stylistia yksinkertaisesti antamaan heille kauniin muodon. Pehmeät aallot voidaan lyhentää.

6. Nuoria äitejä ja kiireisiä naisia ​​suositellaan tarkastelemaan lyhytkarvaisia ​​hiustenkuoria tai garconia. Keskimääräisellä pituudella voit tehdä kaskadin tai valmistumisen, sessonin tai neloset. On parempi kieltäytyä pitkästä harjasta, jos sinulla ei ole aikaa huolehtia siitä riittävästi.

7. Jos hiukset ovat harvinaisia ​​ja alttiita rasvalle, voit antaa sen tilavuuden pitkään kemiallisten tai biokemiallisten aaltojen avulla. Valitse sitten hiustenleikkaus luonnollisten kiharoiden omistajien kanssa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset