mylogo

Jostain syystä naiset eivät koskaan pidä itsestään sellaisia ​​kuin ne ovat. He pyrkivät aina parantamaan, maalaamaan ja täydentämään. Ensinnäkin, naiset ryntäävät kiistelemään Äiti Luonnon kanssa omasta hiusten väristään. Kokeet alkavat nuorena, kun tytöt yrittävät ilmaista itseään vaaleanpunaisilla säikeillä ja sinisillä otsatukkailla. Sitten tulee sarja jatkuvaa maalausta ja värinmuutosta, kunnes on aika käsitellä harmaita hiuksia.

Miten lopettaa repiminen vaalean ja ruskean välillä ja löytää täydellinen hiusten väri, kun taas tällaisista kokeista ne eivät ole täysin heikentyneet?

 

 

1

Tyypit hiusten väri

Jokainen alkuperäisen värin muutos on vakava stressi hiuksille. Poistamme niistä pigmentit ja korvataan ne uusilla, kevennämme tai tummennetaan - ja kaikki tämä aggressiivisen kemian avulla. Itse asiassa on olemassa useita eri tapoja muuttaa heidän "puvunsa", eikä kaikki heistä ole tuhoisat hiuksille. Siksi kannattaa harkita vaihtoehtoja.

klassinen

klassicheskoe

Yhden sävyn väritys tunnetaan jo muinaisista ajoista lähtien, mutta ei kuitenkaan ole mennyt pois muodista. Tätä menetelmää käytetään hiusten luonnollisen värin täydelliseen muuttamiseen, mikä antaa hiusten kirkkaudelle pään ja peittää harmaat säikeet. Menetelmässä käytetään yhden sävyn maalausta koko kiharoiden pituudelta.

Plussat:

 • Aina trendikäs;
 • Jos sinulla on tietty taito, voit maalata yksin kotona;
 • Ei vie paljon aikaa ja on edullinen;
 • Suuri valikoima värejä.

miinukset:

 • Yhden värin osalta väriä voidaan muuttaa vain 2-3 äänellä;
 • Laitteen virheellinen valinta tai ohjeiden noudattamatta jättäminen voi vahingoittaa hiuksia;
 • Joskus pelkkä hattu näyttää luonnottomalta.

kohokohtia

melirovanie

Yksi mielenkiintoisimmista ja monipuolisimmista hiusten värjäysmenetelmistä. Tätä menetelmää pidetään hyvänlaatuisena, koska vain yksittäiset säikeet altistuvat kemialliselle hyökkäykselle, mutta kaikkia samoja aggressiivisia aineita käytetään tässä.

Klassinen korostus sisältää yksittäisten säikeiden valkaisun. Niiden leveys voi olla mikä tahansa, mutta mitä ohuempi ne ovat, sitä luonnollisempi kampaus näyttää. Tällainen väritys antaa sinulle mahdollisuuden muuttua "melkein blondiksi" ilman, että hiukset palavat peroksidilla. Taustan korostusta käytetään kevyillä hiuksilla, joissa kiharat värjätään vuorotellen tummalla värillä. Tässä ei käytetä hapettavia aineita, koska haittaa käytetään tosiasiassa vähemmän.

Plussat:

 • Sillä on pysyvä vaikutus - voit päivittää kolmen tai neljän kuukauden välein;
 • Täysin naamioi harmaita hiuksia ilman, että hiusten väri muuttuu radikaalisti;
 • Palautuneet juuret eivät ole silmiinpistäviä;
 • Se näyttää mielenkiintoiselta myös ilman kirkkaita värejä.

miinukset:

 • Ei voida tehdä värjäyksen ja perm: n jälkeen;
 • Vaatii hiustenhoitoa;
 • Korostuksen tulisi suorittaa päällikön ammattilainen, muuten on suuri riski, että siitä tulee zebra.

värjäytyminen

obescvechivanie

Tämäntyyppiset hiusten värin muutokset ovat myös suosittuja, koska miesten mukaan vaaleat naiset ovat houkuttelevimpia - ja he tietävät sen. Voit keventää hiusten pigmenttiä tuhoavien erikoiskemikaalien avulla.

Plussat:

 • Blondit näyttävät nuoremmilta ja naisellisemmilta;
 • Vaaleat hiukset pehmentävät karkeita kasvojen piirteitä;
 • Melko erilaisia ​​värejä - tumman vaalean ja lumivalkoisen;
 • Värinmuutoksen jälkeen voit kokeilla sävyjä.

miinukset:

 • Erittäin epäterveelliset hiukset;
 • Vaalennuksen jälkeen hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa ja ravitsemusta;
 • Muutaman viikon kasvaneet juuret antavat sinulle luonnottoman vaalean.

virkistävä

tonirovanie

Tätä värjäysmenetelmää pidetään turvallisimpana, mutta se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia tavallisemmille kokeille. Sävytys tapahtuu käyttämällä sävy-balsamia, ammoniakkivaahtoja, geelejä ja puolikestäviä väriaineita, jotka eivät sisällä aggressiivisia kemikaaleja. Pigmentit jäävät hiusten pinnalle, eivät läpäise syvyyttä.

Plussat:

 • Huolellinen asenne hiuksiin;
 • Luonnollinen väri muuttuu paljon kirkkaammaksi, ilmestyy voimakasta kirkkautta.
 • Voit usein muuttaa hiusten sävyä;
 • Jotkut tuotteet sisältävät vitamiinilisäaineita, jotka ravitsevat ja vahvistavat kiharat;
 • Käyttö klassisen värin tai värjäytymisen jälkeen on sallittua;
 • Itse on helppo maalata uudelleen.

miinukset:

 • Keinotekoinen sävy pestään nopeasti pois;
 • Et voi muuttaa voimakkaasti alkuperäistä väriä;
 • Värjätyille ja harmaille hiuksille varjo on valittava hyvin huolellisesti.

Hiusten värin valintaperusteet

kriterii vibora cveta volos

Ihon tyyppi

Valitaksesi sopivan värin, on tarpeen määrittää ihosi sävy. Katsokaa ranneen seppeleitä: jos ne ovat sinisiä, ihon sävy on kylmä, jos ne näkyvät vihreinä - lämmin.

Voit testata peilin edessä eri värejä. Tuo vaaleanpunainen tai oranssi asia vaatekaapista, ja sitten sininen tai violetti. Onko kasvot elossa ensimmäisessä tapauksessa? Joten olet saman lämpimän ihon sävyn omistaja.

1. Tytöille, joilla on lämmin kellertävä sävy, jokainen vaalea, saman lämpötilan omaava hiusten väri sopii: vehnä, keltainen, hunaja. Jos haluat jotain tummempaa, valitse kultainen kastanja ja lähellä häntä.

2. "Kylmän" ihon omistajille on parempi valita vaaleanpunainen väri, jossa ei ole keltaisia ​​ja punaisia ​​pigmenttejä: klassinen ruskea, pähkinä, musta, tumma vaalea. Kevyet kylmävaihtoehdot ovat myös sallittuja (tuhka, hopea, platina-vaalea).

3. Harvinaiset onnettomat naiset, joilla on neutraali sävy, voivat kokeilla turvallisesti eri sävyjä.

4. Ja vain ne, joilla on erilaisia ​​kasvojen virheitä (ankeriaat, suuret huokoset), joutuvat rajoittamaan valintojaan hieman ylittäen kirkkaan punaiset värit.

Silmien väri

Kyllä, silmät ovat myös tärkeitä, kun valitset uuden varjon hiuksille. Luonto “värittää” meitä sääntöjensä mukaan, ja niiden vakava rikkominen ei useinkaan anna parasta tulosta, vaikka voit löytää hyvin tehokkaita yhdistelmiä.

1. ruskea

Yleisin silmien väri, jos otamme huomioon koko maan väestön. Värimallissa on useita sävyjä: tummanruskea, pähkinänruskea, klassinen ruskea - joka on myös otettava huomioon kiharoiden värin valinnassa. On tärkeää, ettei hiusten väri vastaa täsmälleen iiriksen pigmenttiä.

Seuraavat sävyt sopivat tummanruskean silmien omistajille: suklaa, kastanja, musta tulppaani, eebenpuu. Epäsuotuisa radikaali selvennys, varsinkin jos sinulla on myös tumma iho - muuttuu vain omaksi negatiiviseksi. Maitosuklaan, kultaisen, karamellin ja meripihkan sävyjen väri sopii pähkinäleikkauksiin. Puhtaat ruskeat silmät kulkevat hyvin kuparilla, kevyellä suklaan sävyllä ja mahonki.

2. sininen

Niitä pidetään kauneuden tasona koko maailmassa, ehkä siksi, että he tapaavat harvoin. Tämä väri on myös monipuolinen: puhtaan sinisen sävyn lisäksi silmissä voi olla ruskeita tai punaisia ​​tahroja, harmaa alivärjäys tai syvän sininen väri.

Naiset, joilla on siniset silmät ”kimaltelevat”, voivat värjätä hiukset punaisiksi, lämpimiksi karamelliksi tai kultaisiksi sävyiksi. Melko naiset, joilla on harmaa-sininen iiris, joutuvat kiinnittämään huomiota vaalean vaaleanväriseen ja lähellä oleviin tuhkaviin sävyihin. Puhdas sininen ja syvän sininen silmä ovat täydellisessä harmoniassa vaaleanruskean ja tumman karamellivärin kanssa.

Lämmin vehnäsävy olisi kuitenkin käytettävä varoen - sinisen iiriksen avulla se antaa tyypillisen slaavilaisen yhdistelmän, joka vaatii vankan kuvan venäläisestä kauneudesta jopa vaatteissa. Mutta siniset silmät ovat saatavilla poikkeuksetta, kaikki tummat värit - sinistä mustaa.Tällainen rohkea yhdistelmä näyttää aina näyttävältä.

3. harmaa

Jos silmiesi luonnollinen sävy tuntuu tylsältä, nopeutamme teitä vakuuttamaan: itse asiassa tämä on väri-vaunu, joka yhdistetään lähes kaikkiin hiuksiin. Erityisen edullinen näyttää lämpimän vaalean ja eri ruskean sävyt - kahvista maitoon ja rikkaaseen kastanjaan ja tumman suklaan.

Huolehdi vain kirkkaista punaisista sävyistä ja luopua radikaaleista valkoisista ja mustista väreistä. Ensimmäinen tekee sinut näkymättömäksi, toinen tekee sinusta vanhaksi useita vuosia. Yritä päästä pois yksitoikkoisesta värityksestä, korvata se tavallisella tai kaksivärisellä korostuksella - niin mikä tahansa sävy sopii sinulle.

4. vihreä

Melko harvinainen ja hyvin monipuolinen väri. Hänen kanssaan sinun täytyy olla varovaisempi ja ottaa huomioon kaikki iiriksen sävyn vivahteet, kun valitset hiusten värin. Täällä on erilaisia ​​vaihtoehtoja: kirkkaan vihreä, pullo, suo sekä sävy, jossa on keltaista ja oranssia roiskeita.

Kaikki vihreät silmät, poikkeuksetta, sopivat rohkeisiin punaisiin sävyihin, mutta tietoisesti kylmät blondit ja mustat hiukset ovat vasta-aiheisia. Jos harmaa tai sininen on vaaleanvihreät silmät, valitse oranssi-punainen, kastanja ja kultaiset sävyt. Iris-suonvärin omistajat ovat parempana ruskea-karvaisia ​​tai valita rauhallinen vaaleanruskea värimaailma. Silmät, joissa on keltainen kimallus, sopivat hyvin yhteen hiusten kyllästyneiden punaisen, punaisen tai kullanväristen sävyjen kanssa.

ikä

Nuoret tytöt valitsevat helpoimmin hiusten värin. Ne voivat turvallisesti kokeilla sävyjä, unohtamatta keskittyä niiden värityyppiin ja yrittää olla kärsimättä hiuksia liian aggressiivisilla väreillä.

30 päivän kuluttua on välttämätöntä luopua yksivärisestä värjäyksestä. On parempi käyttää 2-3 luonnollista sävyä, jotka ovat vain hieman tummempia tai kevyempiä kuin natiivi.

Yli 40-vuotiaita naisia ​​ei suositella käyttämään luonnottomia kirkkaita värejä. Kun hiukset ovat luonnollisesti kevyitä, pidä etusijalla platina- tai kuparikullan (vain ei punainen) sävyjä. Jos olet ruskea, valitse tummaa suklaata tai karamellivalintoja. Inkivääri voidaan maalata jaloa kuparia tai tummaa vaaleaa. Tiukka kielto - tuhka vaalea ja munakoiso.

Yli 50-vuotiaat voivat päinvastoin lisätä kirkasvärejä, mieluummin rikkaita luonnonkivejä kastanjasta, vaaleasta tai hunajasta. Optimaalisesti, jos uusi väri on pari sävyä kevyempi kuin luonnollinen. Musta ja tulinen punainen ovat kiellettyjä.

Yli 60-vuotiaille harmaa antaa erityisen viehätyksen. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun ei tarvitse värittää hiuksiasi kokonaan tai on tarpeen maalata ne kirkkaammin - kiinni kultaisesta keskiarvosta. Valitse kevyt luonnollinen sävy, joka sopii täydellisesti ikäsi mukaiseksi ja samalla antaa kampaukselle hyvin hoidetun ilmeen. Se voi olla samppanjan väri, karamelli tai hunaja vaalea.

Yksittäinen sääntö, jota sovelletaan kaikissa tapauksissa: puhtaat mustat hiukset saavat sinut aina vanhemmiksi. Samaan aikaan epäonnistunut yritys muuttaa luonnollisesta ruskeasta hydroponiseen blondiin antaa samanlaisen vaikutuksen - se lisää 5-6 vuotta biologiseen ikäsi.

Mitä hiusten väri valita

volosi kakogo cveta vibrat

1. Kaikki ruskean värin tummat sävyt sopivat luonnolliseen ruskeaan silmäiseen ruskeaan tukkoon. Tärkeintä on, että ne eivät ole 100-prosenttisesti samat kuin värikalvon väri, mutta eroavat vähintään yhdellä tai kahdella äänellä. Naisten, jotka ovat yli 30-40-vuotiaita, ja niille, jotka haluavat hiuksensa kevyempiä, on parempi asua maidon suklaalla ja tummilla karamellisävyillä tai korostamalla yksittäisiä säikeitä.

2. Kullan, karamellin ja hiekkarannan vaaleansininen sävy auttaa sinistä silmäistä blondia korostamaan hänen kauneuttaan. Jos ihon sävy on kylmä, voit valita platinaa tai tuhkanväristä vaaleaa, ja kun haluat muuttaa kuvan pinnan, voit käyttää tummanvärisiä värejä - jopa mustaa. Vain tässä tapauksessa valmistaudu säännöllisesti sävyttämään alkuperäisiä kevyitä juuria, muuten näyttää siltä, ​​että sinulla on kaljuuntuvia värejä. 30-vuotiaiden kauneudenhoitoon on parempi asua vaaleanruskealla ja hunajan sävyillä.

3. Naiset, joilla on vaaleanruskeat tai kevyet kastanjan kiharat, kirkkaat silmät ja posliini-iho, ikästään riippumatta sopivat kaikkiin ruskeatukkaiset. Voit kokeilla tummaa jaloa kuparia, mutta ei missään tapauksessa yritä muuttua blondiksi.

4. Nuori punainen tukkainen vihreä silmäinen tyttö valitsee kuparin tai tulisen punaisen kiharat. Saman värityypin nainen, joka on jo astunut yli 30-vuotisen merkin, on parempi siirtyä tumman vaalean, kullan tai karamellin sävyihin.

5. Tummanruskeat naiset, joilla on vaaleansininen ja harmaa silmä, sekä kylmä tumma iho voivat jopa kieltäytyä maalaamasta niitä - ne näyttävät uskomattoman vaikuttavilta ilman sitä. Mutta jos todella haluat vaihtaa, kokeile kylmää pähkinää ja ruskeita sävyjä "pakkasella" tai tummanruskeaa väriä.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset