mylogo

Jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä aina ja missään olosuhteissa. Mutta on aikoja, jolloin ei ole aikaa käydä salonissa, ja sinun täytyy tehdä nopea manikyyri kotona. Tämän menettelyn yksinkertaistamiseksi voit käyttää erityistä laitetta, joka poistaa karkean ihon varovasti ja tasoittaa kynsilevyn epäsäännöllisyydet. Niitä käyttävät kauneussalongit kynsien päälliköillä, mutta neuvomme avulla voit noutaa manikyyri koneen kotikäyttöön.

 

 

Miten valita laite manikyyriin

Paras valmistaja manikyyri koneita - mikä yritys valita

Manikyyri-koneen valitseminen on tärkeää, jotta emme tee virhettä ja ostaisi todella hyvä ja kestävä malli. Esittäkäämme siis niiden tuottajien ympyrä, joiden tuotteille kannattaa ohjata.

Seuraavat yritykset tuottavat luotettavia laitteita kodin ja salongin kauneushoitoja varten:

 • Polaris;
 • Scholl;
 • ROWENTA;
 • BEURER;
 • Vahva.

Näistä valmistajista löytyy yksityiskohtainen selostus suosituista laitteista manikyyri-laitteille sijoitus. Ja niille, jotka haluavat ymmärtää paremmin aiheen ja oppia itsenäisesti määrittämään myynnissä olevien mallien laadun, suosittelemme kuulemaan asiantuntijoiden neuvoja.

Toimintaperiaate ja laitteen manikyyri- laite

Toimintaperiaate ja laitteen manikyyri- laite

Manikyyri- laite on pohjimmiltaan uudelleenkoulutettu boorikone, joka on vain hyvin kompakti ja suunniteltu miellyttävämmille toimenpiteille. Tällä laitteella voit helposti ja nopeasti poistaa sormen kovettuneen ihon, antaa kynsilevylle muodon ja loistaa.

Laite itse koostuu useista pääosista:

1. Kotelo-kahvat;

2. Sisäänrakennettu moottori;

3. Nopeusohjain;

4. Akku tai verkkokaapeli.

Mahdolliseen manikyyri- laitteeseen sisältyy erilaisia ​​suuttimia: kynsinauhan, kynsien kiillotuksen ja maissinpoiston käsittely. Ammattitaitoisissa ja edistyksellisissä malleissa voi olla myös sisäänrakennettu pölynimuri, joka palauttaa sahan käytön aikana ja jalkapoljin nopeuden säätämiseksi.

Kun laite kytketään päälle, moottori saa hankaussuuttimen pyörimään suurilla nopeuksilla, ja se puolestaan ​​katkaisee keratinoidun ihon ja kynsien alueet, jotka vaativat korjausta. Sisäänrakennetun moottorin tehosta riippuen leikkurin kierrosten määrä voi vaihdella 5 - 60 tuhatta minuutissa.

Manikyyri- laitteiden tyypit

Kodinkäsittelylaitteet

Kodinkäsittelylaitteet

Monet naiset tekevät manikyyrejä kotona, mutta kaikilla ei ole mestarin taitoja. Salonkityökalujen avulla voit helposti liioitella sitä ja vahingoittaa kynsiä tai ihoa, joten on parempi katsoa kompakteja laitteita kotikäyttöön. Ne eivät ole yhtä voimakkaita, mutta niiden toiminnot riittävät täysimittaiseen manikyyriin.

Nämä koneet pystyvät kääntämään leikkureita, joiden nopeus on jopa 20 000 rpm, poistaen karkea iho, calluses ja kutikulaatit, ja pehmeät silikoni- tai nukka-kärjet kiillottavat kynsilevyä poistamalla kaikki viat ja kuoppat.

Kodinkäsittelylaitteet voivat toimia paristoilla tai sisäänrakennetulla akulla, ja ne erottuvat sopivasta muodosta ja pienestä painosta.

Plussat:

 • Edulliset kustannukset;
 • Kompakti ja kevyt;
 • Tarvittavimpien leikkureiden läsnäolo sarjassa, mukaan lukien pedikyyri;
 • Riittävä;
 • Itsenäinen - ei tarvitse sekoittaa johtimiin tai istua pistorasiaan.

miinukset:

 • Suuttimet on valmistettu herkästä materiaalista eikä niitä ole suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön;
 • Tarvitsee usein vaihtaa paristoja, mutta ladattavilla paristoilla tämä ongelma haalistuu taustaan;
 • Myynnissä on paljon huonolaatuisia kiinalaisia ​​koneita.

Ammattitaitoiset manikyyri- koneet

Ammattitaitoiset manikyyri- koneet

Salonkeja ja ammattitaitoisia käsityöläisiä käyttävät laitteet hyötyvät suurelta osin pienistä "kodin" koneista. Niiden teho on paljon suurempi, ja leikkureiden kierrosluku vaihtelee 35-60 tuhatta kierrosta minuutissa.

Niiden mukana toimitetaan aina suuri kulutuskestävyys, joka auttaa tekemään täydellisen manikyyri- ja pedikyyri.

Plussat:

 • Suuri teho (60-100 V) ja pyörimisnopeus;
 • Niissä voi olla sisäänrakennettu pölynimuri pölyn ja kynsien poistamiseksi;
 • Kätevän nopeuden vaihtokytkimen olemassaolo;
 • Ylikuumenemissuoja;
 • Kestävyys ja luotettavuus;
 • Laaja valikoima vinkkejä manikyyri ja pedikyyri;
 • Kyky toimia sekä luonnollisten että keinotekoisten kynsien kanssa.

miinukset:

 • Raskaampi ja raskaampi kuin kotimallit;
 • Ammattimaiset laitteet eivät ole halpoja.

Manikyyrien valintaparametrit

Manikyyrien valintaparametrit

Tehtaiden teho ja pyörimisnopeus

Tämä on tärkein kriteeri minkä tahansa mallin valinnassa. Laitteen tehosta riippuu naulan käsittelyn nopeus ja laatu: mitä nopeammin leikkuri pyörii, sitä parempi.

1. Kodinkoneiden teho on yleensä 60 W ja suutin 20-30 tuhatta minuutissa.

2. Ammattimallisilla malleilla tulisi olla teho 60–100 W ja siirtää vähintään 40 tuuman kierrosta minuutissa.

Paino ja muoto

Kaikki manikyyri- koneet (ainakin niiden työosa) ovat samankaltaisia ​​kuin merkki tai merkki ja eroavat vain paksuudeltaan. Ensi silmäyksellä tämä on pikkuhiljaa, mutta itse asiassa on erittäin tärkeää valita kätevä laite käsivartesi alle. Tätä varten pidä laitetta kädessäsi, kierrä ja varmista, että tämä malli sopii sinulle.

Koneen paino määrittää myös helppokäyttöisyyden, mutta se riippuu mallin tarkoituksesta:

1. Laadukkaat ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet voivat kuitenkin olla jopa 2 kg kehon kiinteän osan vuoksi.

2. Kompaktit "kodin" laitteet akuissa painavat paljon vähemmän - 150 grammasta.

Kun ostat, älä unohda tarkistaa laitteen olotilassa: hyvä laite ei saa hypätä ja hypätä käsiin. Kevyt, epämiellyttävä tärinä on sallittua, mutta on vielä parempi, että sitä ei ole olemassa.

Suuttimien määrä ja laatu

Kaikkien budjettilaitteiden mukana tulee aina paljon erilaisia ​​muotoja ja jyviä sisältäviä suuttimia.

Harkitse kaikkein tarpeellisimpia:

1. Leikkuri kutiksen nostoon ja poistoon - siitä on paljon hyviä arvosteluja: se selviytyy tehtävistään täydellisesti eikä samalla vahingoita ihoa.

2. Litteät suuttimet horny-alueiden ja kuivien kanojen poistamiseksi eivät ole kaikissa sarjoissa, mutta jos aiot käyttää laitetta pedikyyriin, tarvitset niitä varmasti.

3. Kartiomurskaimet, jotka käsittelevät kutsuja ja sisäänkasvettuja kynnet.

4. Kiillotussuuttimet antavat kiiltoa ja kynsien pinnan tasoittamista.

5. Suuret lieriömäiset leikkurit - tarvitaan jalkojen paksujen kynsilevyjen käsittelyyn.

6. Harjat kynsien ja ihon puhdistukseen.

Jos jotakin tarvittavaa liitetiedostoa ei ole mukana, ne voidaan ostaa erikseen, mutta on parempi ottaa kokonaisuus kerralla - se on halvempaa. On tärkeää kiinnittää huomiota paitsi suuttimien lukumäärään, myös niiden kattavuuteen.

Valmistajat käyttävät erilaisia ​​materiaaleja hankaavien leikkureiden valmistukseen:

1. keraaminen

Ne on suunniteltu aloittelijoille, ja niitä pidetään lempeinä ja turvallisempina. Tällaisilla myllyillä voi olla useita jyviä 100 - 400 mikronia. Suuttimien jäykkyys voidaan tunnistaa värin mukaan: sininen ja vaaleanpunainen ovat pehmeimmät, musta on kova, valkoinen on jossain keskellä.

Keraamiset leikkurit ovat ihanteellisia sivurullien, kynsinauhan, kynsien pinnan käsittelyyn. Pedikyyrin aikana niitä voidaan käyttää poistamaan maissia ja halkeamia.

2. timantti

Usein käytetään kynsien vapaan reunan hoitoon sekä karkean ihon, pienten maissien, kynsinauhojen poistamiseen.

Suuttimet, joissa on tällainen pinnoite, kestävät kauemmin kuin keraamiset, vaikka ne ovat halvempia. Jäykkyys täällä on myös merkitty värillisillä lovilla, vaikka ”paletti” on monipuolisempi. Musta väri ilmaisee suuttimen enimmäisjäykkyyden, sininen vain lähestyy tätä ilmaisinta, ja pehmeille ja keskikovuusleikkureille käytetään keltaisia, punaisia ​​ja vihreitä lovia.

3. silikoni

Suhteellisen pehmeitä silikonista ja silikonikarbidista valmistettuja tuotteita käytetään luonnon- ja akryylikynsien kiillotukseen.

Harkittujen hiomakoneiden lisäksi valmistajat tarjoavat vaihdettavia hohkakuppeja, jotka voidaan laittaa erityisiin kumisuuttimiin. Ne on suunniteltu poistamaan jauhoja ja halkeamia jaloissa, mutta ne ovat kertakäyttöisiä.

Lisävaihtoehdot

1. Perustoimintojen lisäksi laite voidaan varustaa taustavalolla valitettavasti täysin hyödyttömäksi. Sen vuoksi koneen kustannukset kasvavat, mutta tehokkuus ei ole. Manikyyri ja pedikyyri tehdään joka tapauksessa hyvällä valaistuksella, joten älä odota ihmeitä pienestä valaisimesta itse laitteessa ja maksa yli tämän typerän "parannuksen".

2. Hyvä ammattikäyttöön tarkoitetut autot on varustettu sisäänrakennetulla pölynimurilla - ja nyt tämä on todella hyödyllinen asia. Intensiivisen obpilan prosessissa ilmassa kasvaa koko naulapölyn pilvi, ja pölynimuri poistaa sen välittömästi ja suojaa keuhkoja. Tämän toiminnon ainoa haittapuoli on se, että kun häiriö tapahtuu, on usein halvempaa ostaa uusi laite kuin korjata rikkoutunut.

3. Nopeuden kytkimien tulee olla - ei ole "tai". Ohut ja heikentyneet kynnet vaativat huolellista käsittelyä ja pieniä kierrosta, muuten ei saada todellista palovettä lyhyeksi ajaksi. Mini-malleissa kytkinten toiminnot suoritetaan itse laitteen painikkeilla. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa koneissa optimaalinen ratkaisu on jalkapoljin, koska isäntä molemmat kädet ovat yleensä kiireisiä.

4. On erittäin toivottavaa, että laite on varustettu suojauksella ylikuumenemista vastaan ​​- tämä suojaa laitetta vaurioilta.

Mikä manikyyri-kone valitaan

Mikä manikyyri-kone valitaan

1. Jos olet aloittelija ja saat laitteen koulutukseen tai henkilökohtaiseen hoitoon, voit käyttää yksinkertaistettua mallia kotikäyttöön, jonka nopeus on 20-25 tuhatta minuutissa ja keraaminen suutin, joka on enintään 7 kpl.

2. Tytöt, joilla on kokemusta laitteiston manikyyristä, voivat turvallisesti ostaa kehittyneemmän 60 watin kotitekniikan, joka antaa noin 35-40 tuhatta kierrosta minuutissa. Tällainen laite soveltuu jo kädenhoitoon, mutta myös pedikyyriin.

3. Ammattilaiset, jotka työskentelevät mökissä tai kotona, tarvitsevat tehokkaita instrumentteja (jopa 100 W), jotka pystyvät toimimaan noin 40-60 tuuman kierrosnopeudella. Näissä malleissa on kaikki tarvittavat toiminnot ja ne on valmistettu suurella määrällä hyviä, eri jäykkyyksiä ja muotoja olevia suuttimia.

Kuinka paljon manikyyri on

Kuinka paljon manikyyri on

1. Koneen budjettiversio kotiin löytyy 800 ruplaan.

2. Yksiköt, joissa on täydelliset timanttisuuttimet, joiden teho on 30 W ja noin 20-35 tuhatta kierrosta minuutissa, myydään 1500-5700 ruplaan.

3. Akusta lähtevät mobiililaitteet alkavat 6: sta ja saavuttavat 18 tuhatta ruplaa (riippuen kokoonpanosta ja brändin tuntemuksesta).

4. Ammattimallit, joissa on alhaiset kierrosluvut (30 000 rpm), hinnoitellaan 14 500 - 22 000 ruplaan.

5. Laitteen, joka antaa 45-60 tuhatta kierrosta minuutissa, on maksettava noin 20000-40000 ruplaa.

6. Imurilla varustetut mallit ovat kalliimpia - noin 70 tuhatta.

Vaihdettavat leikkurit voidaan ostaa erikseen:

1. Keraamiset - 350 ruplaa / pala;

2. Diamond - 180;

3. Karbidimurskain maksaa vähintään 480 ruplaa per pala;

4. Vaihdettavat hankauskorkit hinnoitellaan 45 ruplaan, mutta niiden alle tarvitaan tukiasema 240: lle.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset