mylogo

Joskus laukku voi kertoa omistajistaan ​​tai isännöi enemmän kuin valittu vaatetustyyli. Ammatti ja asema yhteiskunnassa, suosikki harrastus ja temperamentti - kaikki tämä on helppo tunnistaa vain yhdellä katselulla päälisälaitteeseen.On mahdotonta tehdä ilman pussia, muuten missä laittaisimme kaiken työn, opiskelun tai kävelyyn tarvittavan? Mutta kuinka joskus on vaikea löytää sellaista - ainoaa, johon voit mennä "sekä juhlaan että maailmaan, ja hyviin ihmisiin."

 

 

1

Paras valmistajien pussit joka päivä - mikä yritys valita

Prada, Gucci, Louis Vuitton - näiden legendaaristen italialaisten ja ranskalaisten tuotemerkkien laukut tulevat osumaan ja miehittävät kunnianarvoisimmat paikat modernien muodikkaiden naisten vaatekaapissa.

Niiden tuotteilla on ainutlaatuinen muotoilu ja ne ovat laadukkaita. Tällaisen lisälaitteen hallussa on hyvä maku, mutta suuremmalla määrin omistajan johdonmukaisuus, koska näiden pussien ainoa haitta on kohtuuton hinta. Kymmenet tuhannet ruplaa käyttävä malli on kaukana kaikille edullinen, joten vaihtoehtona ”joka päivä” on vaikea harkita niitä.

Toisessa äärimmäisessä, halvalla kiinalaisella väärennöksellä, joka jäljittelee maailman muotitalojen tuotteita. Tällaiset väärennökset ovat edullisia, mutta näiden "mestariteosten" laatu jättää paljon toivomisen varaa. Ostaminen pussiin, jossa on kierre, joka tarttuu saumojen ulkopuolelle, vetoketjujen kiinnittäminen ja merkintätunnukset, joissa on kirjoitusvirheet, ei ole hyvä idea. Tämä tuote kestää lyhyen ajan eikä tuo omistajalle paljon iloa.

Tarjoamme sinulle sijoituksen parhaista valmistajista Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä, jotka tuottavat kohtuullisen laadukkaita pusseja erittäin kohtuulliseen hintaan:

1. fossiili

2. David jones

3. Medvedkovo

4. LikeTo

5. liitto

Jos etsit todella hyvää pussia, muista kiinnittää huomiota näiden valmistajien malleihin. Asiantuntijamme neuvonta auttaa sinua valitsemaan ihanteellisen vaihtoehdon joka päivä.

Tyypit pussit

nahka

kozhannaa symka

Aitoat nahkatuotteet ovat käytännöllisimmät ja kulutusta kestävät. Ne näyttävät aina kiinteiltä, ​​mutta ne ovat kalliita. Ja kuitenkin jokaisen itsestään kunnioittavan brändin kokoelmissa on aina useita puhtaasti nahkaisia ​​sarjoja eri hintaluokissa - ihmisille, joilla on vaurautta.

Plussat:

 • Nahkatuotteet voidaan pestä ja puhdistaa ilman suurta vahinkoa niiden ulkonäölle;
 • Kylmässä ei halkea;
 • Tarjoa todella pitkä;
 • Kädensijoissa ja taivutuspaikoissa ei ole ryppyjä;
 • Katso aina vankka ja tyylikäs, vaikka malli olisi moraalisesti vanhentunut.

miinukset:

 • Korkea hinta;
 • Myös erikoishoitotuotteiden käyttö ei ole halpaa.

Kun ostat kalliita laukkuja, varmista, että se on valmistettu aitoa nahkaa. Tämä voidaan tehdä eri tavoin:

1. Katsokaa nahka-riipusta materiaalinäyte. Sen pitäisi olla tajunnut leikkaus, eikä rombikuvio, kuten kozhzame.

2. Laita käsi pussiin ja pidä sitä muutaman sekunnin ajan - luonnollinen nahka lämpenee pian ja alkaa antaa lämpöä.

3. Iholla on luonnollinen, miellyttävä ja terävä tuoksu, eli laukku ei saisi lakata tai maalata.

4. Jos luonnollinen tuote ruiskutetaan vedellä, se imeytyy sen sijaan, että se valutettaisiin pinnan yli.

mokkanahka

zamshevaa symka

Suede-laukut antavat sinulle tyylikkään ja aristokraattisen ilmeen. Tämän materiaalin tuotteet eivät mene pois muodista vuosia, joten se on epätodennäköistä seuraavan vuosikymmenen aikana. Itse asiassa mokka on ihon kääntöpuoli, joten sillä on samat edut ja haitat kuin sen "väärällä puolella".

Plussat:

 • Riittävä lujuus ja kestävyys;
 • Ylellinen ulkonäkö;
 • Miellyttävä koskettaa;
 • Nyt ne ovat muodin korkeudella.

miinukset:

 • Vaatii erityisen herkän hoidon;
 • Lyhyt lepo on helppo naarmuttaa tai huuhtoa;
 • Hinta on paljon.

Nahkakassit

iz kozhazamenitela symka

Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa kalliille nahkapussille, osta malli, joka on valmistettu korkealaatuisesta nahkakotelosta. Jotkut "väärennökset" on ommeltu niin taitavasti, että niitä on vaikea erottaa luonnolliselta jopa kosketuksella. Keinonahka tai eko-nahka on ohut kerros PVC: tä tai polyuretaania, joka on kerrostettu kudotulle tai ei-kudotulle pohjakankaalle. Pinnalla oleva kohokuvioitu kuvio jäljittelee luotettavasti luonnonmateriaalin koostumusta.

Tällaiset tuotteet ovat melko tiheitä, kauniita ja kestäviä, ja niiden hinta on pienempi kuin niiden nahkaiset. Monet arvostetut tuotemerkit kehittävät jopa erityisiä budjettikohtia korkealuokkaisista synteettisistä korvikkeista.

Plussat:

 • Edullinen hinta;
 • Erilaisia ​​tekstuureja ja värejä;
 • Eco-nahkamallit ovat kylmän kestäviä ja kestäviä;
 • Helppo hoitaa.

miinukset:

 • Virhe - nahka kuluu nopeasti, rikkoutuu ja venyy;
 • Kynät alkavat nopeasti irrota;
 • Ilman erityistä vettä hylkivä pinnoite voi kastua.

kangas

tkanevaa symka

Tekstiilituotteet ovat hyvin kysyttyjä monipuolisuutensa sekä värit ja muodot loputtomasti. Tällaiset mallit näyttävät luonnollisesti maalaisilta, verrattuna nahkaan ja mokkaan, mutta ne ovat kevyitä, käytännöllisiä ja täysin pestäviä. Kesällä ei ole mitään helpompaa kuin valoisa ja tilava tekstiilipussi, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa.

Plussat:

 • Edulliset kustannukset;
 • Erittäin kevyt ja pehmeä, älä tartu kehoon kesällä;
 • Erilaisia ​​värejä ja kuvioita;
 • Yksinkertainen hoito.

miinukset:

 • Hauras ja ei liian kestävä;
 • Voi olla muodonmuutoksia tai istua pesun jälkeen;
 • Jotkut tahrat poistetaan tällaisesta pussista on yksinkertaisesti epärealistisia.

Naisten ja miesten pussien valinnan parametrit

parametri vibora symki

Harkitse tärkeimmät kriteerit, joiden perusteella sinun pitäisi valita jokaiselle päivälle laukku.

tapaaminen

Kaikki muut tämän lisävarusteen valinnan vaihtoehdot riippuvat siitä, mihin pussiin ostetaan:

1. Toimistotyöntekijöille tulee ihanteellinen vaihtoehto runsaalle pussiin, joka näyttää salkusta - keskikokoinen ja jäykkä runko ja muut sisäiset osastot. Tärkeintä on, että se mahtuu A4-paperille ja mobiililaitteille.

2. Niille, joiden työllä ei ole mitään tekemistä asiakirjojen kanssa, voit valita keskikokoa hieman pienemmän laukun. Tärkeintä on, että kaikki henkilökohtaiset tavarat mahtuvat siihen (lompakko, kosmetiikkapussi, tabletti, lounaslaatikko, lounas jne.). Tiukka klassinen ulkonäkö ja hienovarainen sisustus ovat tervetulleita. On myös toivottavaa, että mallissa oli useita ulkoisia taskuja pieniä asioita varten.

3. Kävelyvaihtoehto - tilava pehmeä laukku, jossa on runsaasti taskuja erilaisiin tarpeisiin. Lisävarusteen tulee olla vahva, kätevä ja käytännöllinen, varsinkin jos katsot usein kauppoja. Pienellä käsilaukulla, jossa vain tarpeellisinta on sijoitettu, on kuitenkin oikeus olla olemassa jokapäiväisessä vaatekaappissasi.

muoto

Varmista, että päätät pussin tyylistä - niin että se täydentää kuvaasi, mutta samalla oli niin mukava kuin mahdollista.

Suosituimmat pehmeiden pussien mallit ovat:

1. kulkuri

hobo symka

Erittäin tilava, ja siksi monien naisten pussisäkki on rakkaana puolikuun muodossa. Pehmeä kehyksetön malli on mukava käyttää ja siinä on pieni leveä kahva, jonka avulla voit pitää hoboa kämmenessä tai olkapäässä. Tämän lisävarusteen valitsevat aktiiviset tytöt tai nuoret äidit sekä luovia ja urheilullisia naisia.

2. ostoksilla kävijä

shoper symka

Ihanteellinen laukku ostoksille on erittäin suuri, suorakulmainen tai trapetsikuvallinen, usein ilman lukkoa (suora ostoskassi, valmistettu nahasta tai tekonahasta). Jäykän kehyksen puuttuminen mahdollistaa sen, että yläosa voi täyttää sen asioilla tai tuotteilla. Ja niin muodikkaalla lisävarusteella voit osallistua harjoituksiin ja mennä helposti töihin.

3. raahata

sumka tout

Tilava unisex-laukku, joka on suosittu sekä miehille että naisille. Se on riittävän leveä, suorakulmainen tai kapenee hieman ylöspäin, jos se on "tyylikäs" naisten lisävaruste.Usein valmistetaan tiheästä tekstiilimateriaalista, tekonahasta tai läpinäkyvästä muovista, mutta luonnollisesti aitoa nahkaa. Se eroaa muista mittavista malleista, joissa on siistit pienet kahvat, ja kosketuksen urosversiota täydentää usein pitkä olkahihna.

4. Postman pussi (messenger)

mesendzher symka

Nykyaikaiset miesten klassikot sekä nuorten suosikki voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, mutta se näyttää parhaiten luonnollisesta punaisesta nahasta. Perinteisesti se on suorakaiteen muotoinen ja näyttää salkusta, jossa on kääntöventtiili ja pitkä olkahihna. Sisällä on enintään 1-2 osastoa, joita joskus kompensoi tilavat ulkoiset taskut.

Toimistotyöntekijöille sopivat ovat kiinteät ja puolijäykät mallit:

1. klassinen

symka klassika

Suosituin muotoiltu suorakaiteen muotoinen naisten laukku, ulkonäkö muistuttaa salkua - vain ilman venttiiliä. Myynnissä on nahka- tai lakattua nahkaa sisältäviä lisävarusteita, joissa on jäykät tai puolijäykät seinät. He käyttävät klassikoita yksinomaan käsissään - olkahihna pidetään siirtymänä. Ihanteellinen sekä työhön että kaupunkiin tutustumiseen.

2. kelly

sumka kelly

Poikkeuksellisesti käsilaukku, hyvin samankaltainen kuin klassikoita, mutta siinä on tunnistettavissa oleva trapezform-muoto ja täysin siisti siluetti jäykkien seinien takia. Tyylikäs jäykkyyteen nähden ja sitä pidetään pakollisena jokaiselle liiketoiminnan naiselle. Tärkein kohokohta on lyhyt läppä, joka ei ole vain kiinnitetty, vaan kiinnittyy myös hihnaan. Sama laukku voidaan käyttää kämmenessä ja kyynärpäässä tai olkapäässä.

3. Luuri (aiemmin kutsuttu käyntikortti)

barsetka

Tämä on tyypillinen miesten lisävaruste, vaikka naiset yrittivät kerralla katsoa häntä. Pieni pussi pitää sisällään kaikki tarvittavat asiat kovaa kaveria varten: puhelin, avaimet, rahat ja henkilökohtaiset asiakirjat. Jäykkä muoto ja luotettava käyntikorttien lukitus tarvitaan, mutta tapa käyttää sitä voi olla mikä tahansa - tällaiset pussit on usein varustettu sekä tavallisella kahvalla että harjalla varustetulla silmukalla. Nuorisomalleissa on kuitenkin usein leveä olkahihna.

4. salkku

portfel

Kunnioitettavat miehet suosivat klassisia salkkuja, joissa on yksi tai kaksi lukkoa venttiilissä. Itse laukussa voi olla jäykät tai puolijäykät seinät, ja sen on luonnollisesti oltava valmistettu hyvästä nahasta. Joissakin tapauksissa mokka on sallittua, mutta ei nahkaa - hänen kanssaan käännytte vakavasta miehestä umpeenkasvatuksi koulupoikaksi.

väri

Sääntö, jonka mukaan naisen pussin varjo olisi yhdistettävä kenkiin, on jo kauan poistettu. Tärkeintä on, että lisävaruste sopii ulkoasuun ja harmonisesti muiden asioiden kanssa. Yleiskäyttöön on parempi valita neutraalin värin malli - harmaa, beige tai ruskea. Musta värimaailma, vastoin yleistä väärinkäsitystä, kuten valkoinen, houkuttelee liikaa huomiota.

Miesten malleissa värin vaatimukset ovat myös melko kovia: pussin varjon on oltava yksinomaan luonnollinen (punainen, ruskea, harmaa). Mutta toisin kuin naisten asusteet, musta on täällä, ja sillä on oikeus kutsua sitä universaaliksi. Mutta tummansininen, oliivi ja värikkäitä värejä sisältävät pussit jätetään parhaiten luoville nuorille - tällaiset mallit eivät lisää vakautta aikuisille setäille.

Luvun suhteellisuus (naisten laukkuissa)

Reilun sukupuolen pitäisi poimia pussi, joka olisi hyödyllistä korostaa kuvion arvokkuutta eikä keskittyä fyysisen rakenteen puutteisiin:

1. Lush naiset paremmin valita suorakulmainen tai neliön malleja selkeät linjat - niistä, jotka ovat kuluneet kädessä tai kyynärpää. Muotoilematon lisävaruste hämärtää visuaalisesti muotoa, mutta tiukka geometrinen muoto tekee kirjaimellisesti lähelläsi.

2. Ohuille ihmisille päinvastoin, kulmikas poikainen siluetti tulisi pehmentää paksuilla pusseilla pitkällä hihnalla.

3. Korkeat ja ohuet tytöt koristavat laajan mallin pitkälle vyöhykkeelle.

4. Pienten naisten naiset siirtyvät pieniin pusseihin.

laatu

Pussin laatu on helppo määrittää tarkemmalla tarkastuksella:

1. Kaikkien viivojen tulee olla sileitä, ilman ulkonevia kierteitä.

2. Lukot on tarkistettava ja kiinnitettävä / irrotettava useita kertoja.

3. Salama on pakko juosta helposti eikä jää jumiin - älä odota, että aikanaan se "tottuu".

4. Sisäisestä vuorauksesta tarvitaan myös siisti räätälöinti ja hyvä tiheys.

5. Liittimet on parasta valita metalli - valkoinen tai hieman kellertävä.

6. Valmistajan logon tulee olla selvästi kaiverrettu eikä siinä saa olla virheitä kirjallisesti.

Mikä pussi valita

kakyu symky vibrat

1. Liiketoiminnan nainen, joka on pakko kuljettaa tärkeitä asiakirjoja hänen kanssaan, paras vaihtoehto olisi tyylikäs ja käytännöllinen nahkainen pussi, jonka väri on neutraali ja jossa on jäykkä kehys - kuten klassikot tai Kelly.

Paperin sisältävän kansion lisäksi voit laittaa siihen netbookin tai tabletin, henkilökohtaisen päiväkirjan. Jos yrität, jopa pieni kosmeettinen laukku ja lompakko, jossa on taitettava sateenvarjo, sopivat tähän. Parin suuret osastot ja monet sisäiset taskut auttavat optimoimaan tilan ja löytämään paikan jokaiselle asialle.

2. Vankka liikemiehen kuva täydentää täydellisesti nahkaista salkua. Tällaisen tyylikkään ja tilavan lisävarusteen ansiosta et voi huolehtia tärkeiden asiakirjojen turvallisuudesta.

3. Jos sinun ei tarvitse työskennellä tonnia papereita kanssasi, valitse keskikokoiset, tilavat pussit puolijäykällä kehyksellä. Mies on sanansaattaja, nainen valitsee itselleen siistin TOUTin. Lisävaruste voi olla sekä aitoa nahkaa että nahkaa tai paksua kangasta.

4. Haluatko tehdä ostoksia päivän aikana? Paras tyttöystävä sinulle on tilava ostoskassi. Hänen kanssaan voit jopa mennä kuntosalille, piknikille tai juhliin - se on varmasti todellinen vaunu!

5. Vielä ei ole vanhoja ja seuraa miehiä, jotka ovat lähettäneet tekstiviestejä ”Leipä, Makkarat, Maito” pitkään ”Rakastan sinua” -kohdan sijaan.

6. Nuoret äidit päivittäisiin kävelyihin ihastuttavan chadin kanssa voivat turvallisesti ostaa ison hobon. Se sopii leluihin, vauvan vaatteisiin, juomiseen ja soseihin, ja samaan aikaan kaikenlaisia ​​ostoksia ja muita pieniä asioita. Tämä pussi on kätevä kuljettaa olkapäähän ja vapauttaa molemmat kädet. Muuten, myös hobo-opiskelijat pitävät siitä - varsinkin jos se ei ole kovin kallis malli tekstiileistä tai tekonahasta.

7. Miehet, jotka eivät rasita itseään yllään paljon asioita, riittää pienelle borsekalle. Klassiset nahkaiset käyntikortit, joiden sisustus valitaan maineikkaiden liikemiehen valitsemalla nuorilla, mieluummin demokraattiset mallit, joissa on olkahihna.

Kuinka paljon pussit ovat

skolko stoat symki

1. Toimiston nahkainen laukku (ilman omistajan lattiaa) maksaa 5000 - 50 000 ruplaa. Analoginen keinonahka voidaan ostaa paljon halvemmaksi - 2-6 tuhatta.

2. Tyylikäs miesten salkku maksaa 7 000 - 40 000 ruplaa.

3. Klassinen naisten laukku voidaan ostaa hinnoista, jotka vaihtelevat 1 - 100 tuhatta - kaikki riippuu valmistuksen brändistä ja materiaalista.

4. Sillä pussi-postimies joutuu maksamaan 1500–160 000 ruplaa. Noin sama määrä maksaa tilavan askartelun ja ostajan.

5. Kätevä hobo-laukku kaadetaan 2500-37000 ruplaan.

6. Henkeäsalpaava Kelly hinnoitellaan 8 tuhannesta miljoonaan.

7. Miesten kukkarot löytyvät hinnoista, jotka vaihtelevat 1500 - 130 000 ruplaan.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset