mylogo

CNykyaikaiset pesualtaat ovat paljon monimutkaisempia kuin valurautaiset emaloidut edeltäjät, ja tarjottujen saniteettilaitteiden valikoima on yksinkertaisesti valtava. Ei ole yllättävää, että valintaprosessi on tässä tapauksessa todellinen palapeli. Ostetun tuotteen on lopulta oltava mukava, käytännöllinen ja kestävä, ja sen on myös oltava sopusoinnussa keittiön sisustuksen kanssa. Artikkeli auttaa kokoamaan kaikki valinnan tärkeät parametrit ja ostamaan tarkalleen sopivan laitteen.

 

 

1

Parhaat keittiötuolien valmistajat - mikä yritys valitsee

Keittiön tärkein laite jääkaapin lisäksi on pesu. Huoneessa ei ole pelkästään puhtaus, vaan osittain perheenjäsenten tunnelma aamiaisen, lounaan ja illallisen jälkeen.

Siksi, jos haluat ostaa sen, sinun on valittava huolellisesti ja voit aloittaa tämän tapahtuman valmistajien toimesta - niiden pitäisi olla parhaita:

1. Longran

2. Blanco

3. Omoikiri

4. Zorg

5. Alveus

Kun olet perehtynyt johtaviin yrityksiin, lue tämä artikkeli ja valitse parhaiten sopiva keittiötason malli.

Keittiölaitteen ja nielujen toiminnan periaate

ystroistvo moiki

Sinkit - saniteettilaitteet, asennetaan huoneistojen ja yksityisten talojen keittiöihin, ruokaloihin, ravintoloihin ja muihin laitoksiin, joissa ruoka on valmistettu. Ne on tarkoitettu vihannesten ja hedelmien pesuun, salaatin ja persiljan huuhteluun, lihan ja kalan sulattamiseen - ne ovat "vakavia" kilpailijoita astianpesukoneissa.

Ne valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja ei-rautametallien, luonnon- ja tekokivien, keramiikan ja polymeerimateriaalien, lasin ja jopa puun muodossa. Saatavana eri kokoisina: neliö, suorakulmainen, pyöreä ja ei-standardi, mukaan lukien kulmaiset muodot. Varustettu lisäosastoilla, siivet, automaattiset venttiilit, ylivuoto, jätteen silppurit, siivilä ja leikkuulaudat.

Tuotteet toimivat asennuksen jälkeen, jotka voidaan asentaa päälle, upottaa ja integroida, kun on avattu 1-vipu tai 2-venttiilinen sekoitin, joka on varustettu ilmastimella, suihkulla ja erillisellä ulostulolla suodatusjärjestelmällä. Siiville asetetaan puhtaat astiat veden pinoamiseksi. Tuotteiden kätevää sulatusta varten lisätään lisäkulho.

Silppurit estävät putkien tukkeutumisen ruokajätteeseen. Automaattiventtiilin avulla tyhjennysaukko avautuu / sulkeutuu. Laitteiden toiminta on mahdollista vain liitetyissä tiloissa vesihuolto- ja viemäriputkiin.

Keittiötyypit

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiövälineet

kuhonnaa moika iz nerzhaveushei tkani

Johtajat tarjoavat, myyvät ja asentavat - ruostumattomasta teräksestä valmistetut astiat, joiden seos sisältää pääsääntöisesti kromia (≈ 18%) ja nikkeliä (≈ 10%). Valmistajan ja tekniikan mukaan jotkin eritelmät ovat erilaisia.

Ruostumattomasta teräksestä käytetään korkealaatuista ruokaa, jonka indeksi on 304 tai teollinen matala merkki, jonka nimike 202 on - nikkeli korvataan tässä kuparilla ja mangaanilla; tuotteet valmistetaan saumattomalla menetelmällä tai hitsaamalla - ensimmäinen menetelmä on edullisempi; levyn paksuus vaihtelee välillä 0,4 - 1,2 mm - korkealaatuinen materiaali ei saa olla liian ohut.

Materiaalin pinta vaikuttaa lisäksi havainnon estetiikkaan ja hoidon monimutkaisuuteen.Se on tyypistä riippuen kiiltävä, matta ja anti-grafiikka - jälkimmäinen hyötyy suuresti toiminnan kannalta, koska siinä ei ole naarmuja ja jälkiä. Materiaalin laatua tarkistaa magneetti - sen pitäisi liukua pois arkista eikä tartu siihen.

etuja:

 • hapettumisen, korkean lämpötilan ja kemiallisesti aggressiivisten ympäristöjen kestävyys;
 • ympäristöystävällisyys - ruostumaton teräs ei aiheuta vaaraa ihmisten terveydelle;
 • yksinkertainen ja helppo hoito, poistamalla hioma-aineita sisältävien aineiden käyttö;
 • suunnittelun yhteensopivuus eri keittiökalusteiden kanssa;
 • laaja valikoima ja erilaisiin makuihin;
 • esteettinen ulkonäkö;
 • useimpien mallien suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • kestävyys ja asianmukainen huolto.

haittoja:

 • lisääntynyt melu - sen pienentämiseen käytetään erityisiä tiivisteitä;
 • kiiltävä pinta häviää nopeasti esityksensä, koska se on naarmuuntunut.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet asennetaan lähes mihin tahansa keittiöön. Käytännöllisyys, kestävyys ja hygienia - kriteerit, joilla näitä tuotteita ei rajoiteta. Meluongelma ratkaistaan ​​tehokkaasti tiivisteiden avulla, esimerkiksi autoilla.

Komposiitti uppoaa

kuhonnaa moika iz iskustvennogo kamna

Komposiiteista valmistettuja laitteita on ruostumattomasta teräksestä katsottuna arvokkaampia. Materiaalia kutsutaan myös keinotekoiseksi kiveksi - tuotannosta tehdään erityisyrityksestä riippuen ainutlaatuisia teknologioita, joissa käytetään eri komponentteja eri mittasuhteissa.

Koostumukseen kuuluvat: täyteaineet - noin 80% hiekkaa, graniittia tai marmoria; sideaineet - noin 20% polymeeriä tai akryylihartsia; pigmentit, jotka tuottavat tuotteita väriasteella - yleensä jopa 10 muunnosta. Jälkimmäistä korkealaatuisissa tuotteissa ei käytetä pintaan, vaan ne sekoitetaan muiden ainesosien kanssa jo ennen muovaus- ja kuivausvaiheen alkua.

Jokaisella kiinteällä yrityksellä on oma kivi, jolla on patentoitu koostumus ja ainutlaatuinen nimi: SILGRANIT PuraDur (Blanco), Lonstone, Rock (Longran), Fragranite DuraKleen Plus (Franke), Florengran, Florensil (Florentina), Artgranit (Omoikiri), Kerasilgranit (Alveus) . Tällaiset keinotekoiset materiaalit hyötyvät usein luonnollisesti monin tavoin.

etuja:

 • jalo ulkonäkö, joka sopii moniin tyylikkäisiin ratkaisuihin;
 • ei ole kohinaa, kun se koskettaa virtaa;
 • ei palanut auringossa, kun se on asennettu ikkunaan;
 • kemikaalien, lämmön, terävien esineiden kestävyys;
 • hygienia - sienet ja muut mikro-organismit eivät kasva;
 • erilaisia ​​mallilinjoja;
 • ei tarvita erityistä hoitoa;
 • materiaalin kestävyys - muutama vuosikymmen.

haittoja:

 • huomattava paino;
 • suhteellisen korkea hinta.

Keinotekoisen graniitin tai marmorin pesuallasta voit aina järjestää ainutlaatuisen keittiön sisustuksen. Tällä laitteella saadaan aikaan ylellisyyttä ja vaurautta.

Keraamiset keittiötuolit

kuhonnaa moika iz keramiki

Nykyaikaiset keraamiset laitteet ovat 3 tyyppiä. Jalokalusteet - niillä on monia huokosia, minkä seurauksena ne imevät nopeasti nestettä ja peittyvät mikrokouruilla; posliini - valmistettu savesta, sparista, hiekasta ja lisäaineista, tuloksena on suhteellisen tiheämpi, kestävä ja korkea laatu; posliini-keramiikka on keramiikan ja komposiitin hybridi - ne ovat suosituimpia, koska niillä on toiminnalliset ominaisuudet, jotka ylittävät vastaavat kaksi ensimmäistä muutosta.

Tällaisia ​​laitteita valittaessa pragmatismi menee taustaan, koska nämä tuotteet ovat erittäin raskaita, varsin hauraita ja helposti asennettuja. Esteettinen komponentti tulee ensinnäkin yksilöllisistä mieltymyksistä lähtien - keraamiset pesualtaat ovat valkoisia, mustia, koristeellisella viimeistelyllä, lisäksi ne on yhdistetty hyvin maan, retro-, Provencen, modernin ja klassisen tyylin kanssa. Ikkunaan asennetaan usein suosituimmat 1 ja 2 kulhon muotoiset maljakot.

etuja:

 • täydellinen ympäristön turvallisuus;
 • lämpötilan äärimmäisyyksien, naarmujen ja aggressiivisten pesuaineiden kestävyys;
 • äärimmäinen ulkonäkö;
 • hajujen ja lian imeytymisen puute;
 • äänieristysominaisuudet - melua ei käytetä käytön aikana;
 • mielenkiintoisia väriliuoksia, mukaan lukien mosaiikki;
 • säännöllinen, mutta vähäinen hoito;
 • pitkä käyttöikä huolellisesti.

haittoja:

 • suuri paino tekee erilaisista haitoista;
 • hauraus - särö tai siru voi muodostua, kun putoaa pannupulloon;
 • itsekokoonpanon monimutkaisuus.

Keraamisilla laitteilla on ihailijoita ja ihailijoita - he ovat kiehtovia ympäristöystävällisyydestä, esteettisyydestä ja hygieniasta. Totta, heidän täytyy käsitellä huolellisesti. Ne ovat kalliimpia kuin ruostumattomasta teräksestä tehdyt muutokset, mutta ne ovat halvempia kuin luonnonkiven versiot.

Valinnat keittiön pesualtaan valitsemiseksi

kuhonnaa moika parametri vibora

Koska autonpesut ovat edullisia, keskihintaisia ​​ja kalliita, ostetaan ensin tietty määrä rahaa. Alkuperäinen on myös keittiön koko ja sen muoto. Lisäksi ennalta laadittu luettelo parhaista valmistusyrityksistä.

1. Asennettaessa tuote erotetaan integroidusta yläpäästä. Ensimmäiset on asennettu sahattuihin istuimiin, minkä seurauksena kuppien sivut voivat olla samassa tasossa pöydän kanssa samoin kuin niiden ylä- tai alapuolella. Toinen yksinkertaisesti päällekkäin vastaavien mittojen kaappeihin. Toiset valmistetaan tehtaalla ja ne ovat kokonaisuutena, jossa on pöydät - tällaiset mallit ovat kalleimpia - ne on tilattu tiettyihin mittoihin ja muotoiluun.

2. Monia materiaaleja käytetään instrumenttien luomiseen - suosituimpia ovat ruostumaton teräs, tekokivi (komposiitti) ja keramiikka (keramiikka, posliini). Näiden lisäksi käytetään muita puolivalmiita tuotteita, joilla on hienostunut ulkoasu ja jotka ovat vedenpitäviä: luonnonkiveä, kalliita jalostuksen jälkeen; ruostumaton kupari ja messinki; lujitettu lasi yhdistettynä metalliesineisiin. Valinta tässä tapauksessa riippuu huoneen sisusta, ostajan makuun ja varojen saatavuudesta.

3. Altaat on valmistettu eri geometrisista muodoista. Yleisimmät ovat suorakulmaiset mallit - ne ovat käteviä ja käytännöllisiä; neliötoiminnot erottuvat korkealla toiminnallisuudella; pyöreät versiot asennetaan yleensä suurten huoneiden keskelle; Paras vaihtoehto pienille keittiöille on kulmikas laite. Epätyypillisen päätöksen suoritusmuodon halutessa tilataan yksinomainen epäsymmetrinen tuote.

4. Keittiövälineet on varustettu erilaisilla "mukavuuksilla". Rakenteessa, jonka leveys on 14–140 cm, voi olla yksi yleiskulho, jonka syvyys on 19–90 cm tai toinen 1 tai 2 pienempää astiaa. Jälkimmäisessä tapauksessa se on lähes samanaikaisesti käytettävissä levyjen pesemiseen, vihreiden huuhteluun ja sulatuksen lihaan.

Siipien läsnä ollessa on kätevää kuivata puhtaat, mutta märät astiat tippoista; käyttämällä suodattimia ja murskaimia, putkien liikenneruuhkat estetään; automaattisten venttiilien avulla tyhjennysaukot päällekkäin; suodattimen ansiosta sulatettujen tuotteiden neste virtaa nopeammin.

5. Keittiöastian toiminta on mahdotonta ilman hanaa, joka on valittu samassa tyylissä saniteettitilojen kanssa. Suurimmat vaatimukset tässä tapauksessa tehdään nokkaan - se on käännettävä, sopiva korkeus ja toiminnallinen pituus, sekä ejektorilla tai sisäänvedettävällä suihkulla.

Visuaalinen tarkastus suoritetaan ennen ostamista. Takuuajan kesto ja palvelukeskusten läsnäolo alueella - niiden sijainti ja maine - otetaan huomioon. Passin ja tuotteen mukana toimitetut asiakirjat on annettava määräysten mukaisesti.

Mitä keittiön pesuallas valita

kuhonnaa moika kakyu vibrat

Useimmat kotiäidit viettävät paljon aikaa keittiössä - jotta astiat ja ruoanlaitto eivät vaikuta kovalta työltä, pesuallas on oltava sisustuksessa sopusoinnussa ja näyttävä.

Lisäksi sen pitäisi olla tilava ja mukava:

1. Ruostumattomasta teräksestä tai komposiittikivestä valmistettu kulmalaite, jossa on lisäsäiliö ja siipi, sopii hyvin pieneen huoneeseen.

2. Keskimääräiseen huoneeseen, hyvä vaihtoehto: kiinnitys- tai pinta-asennettava tuote, joka koostuu 2 kulhosta ja 2 siipistä - saman materiaalin. Vaihtoehto voi olla valkoinen ikkuna, joka on asennettu suurelle ikkunalle.

3. Suurelle alueelle integroitu kivimuunnos soveltuu seinään tai keskellä olevaan pyöreään versioon.

4. Nuori perhe, joka haluaa korkean teknologian tyylin, näyttää hyvältä ja käyttää lasilaitetta teräksellä.

5. Antiikin tukijoille kupari tai messinki, jossa on sekoittimella, esimerkiksi Omoikirilta, on täydellinen.

Kuinka paljon keittiön pesuallas on

kuhonnaa moika skolko stoit

Kustannukset keittiön pesualtaista, jotka ovat erittäin suosittuja käyttäjien keskuudessa:

1. Ruostumaton teräs - Alveus (Elegantti 110): 0,81 / 0,51 / 0,9 m, kiinnitys, suorakulmainen, 1 pää- ja 1 lisäkansi, 1 siipi, automaattinen venttiili. 9,9 ... 14,2 tuhatta ruplaa.

2. Keinotekoisesta graniitista - Longran (Ultra ULS 615.500): 0,615 / 0,5 / 0,2 m, ruutu, suorakulmainen, 1 kulho, 1 siipi. 7,9 ... 13,2 tuhatta ruplaa.

3. Keramiikasta - Blanco (Axon II 6S): 1,0 / 0,51 / 0,395 m, nelikulmainen, suorakulmainen, 1 pää- ja 1 lisäkansi, 1 siipi, automaattinen venttiili. 69,1 ... 81,7 tuhatta ruplaa.

4. Luonnonkiveä - Omoikiri (Michishio OMI-78-1-GR): 0,78 / 0,5 / 0,4 m, suorakulmainen, 1 kulho, 1 siipi, jossa on reikä sekoittimelle. 18,9 ... 94,8 tuhatta ruplaa.

5. Kupari - ZorG (ZC 505 NA-L USOV NATURAL COPPER): 0,51 / 0,51 / 0,405 m, halkaisu, pyöreä, 1 kulho, 1 reikä sekoittimelle. 25,3 ... 40,1 tuhatta ruplaa.

Vuodesta 2017 ilmoitetut hinnat ovat merkityksellisiä vain Moskovalle ja alueelle.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset