mylogo

Musiikki aikaisimmista ajoista on olennainen osa ihmisen elämää. Liikkuvuuden myötä nykyaikainen yhteiskunta on pystynyt kuuntelemaan sitä missä tahansa, olipa se sitten katu, maaliikenne, metro tai lentokone. Häiriöiden välttämiseksi kuulokkeet keksittiin. Heidän miellyttävin on nauttia suosikkikappaleistasi. Pysyvän mallin ostaminen etenkin aloittelijoille on vaikea tehtävä. On hyvin vaikea ymmärtää kaikkia myymälähyllyissä esitettyjä tyyppejä ja niiden ominaisuuksia. Suunnittele kuulokkeiden ominaisuuksiin ja valitse ne, jotka täyttävät vaatimukset, artikkelimme auttaa.

 

 

1

Parhaimmat kuulokkeiden valmistajat - mikä yritys valitsee

Lähes kaikki valmistajat tarjoavat kymmeniä tuotteita. Mutta ne kaikki ovat tavalla tai toisella samanlaisia ​​äänessä. Jokaisella tunnetulla tuotemerkillä on oma erottuva ääni, joten kun olet ymmärtänyt perusparametrit, on helppo valita tarvittava vaihtoehto tämän laajan valikoiman joukosta.

Kotimarkkinoilla ja kansainvälisillä markkinoilla on tiettyjä tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat jo pitkään ansainneet maineensa ja jotka ovat suurta kysyntää alan asiantuntijoiden keskuudessa:

1. Sennheiser

2. Beyerdynamic

3. KOSS

4. AKG

5. Sony

Yritysten valikoima on monipuolinen. Jotta ihmiset eivät olisi hämmentyneitä, päätettiin käyttää erityistä periaatetta tavaroiden merkitsemiselle. Esimerkiksi Sennheiser soveltaa niin sanottua "älykkää" merkintää, lisäämällä kirjaimen etuliitteen. Se on tietolähde, joka voi kertoa kuluttajalle tuotteen suunnittelusta ja muista ominaisuuksista. Tällaisten suurten valmistajien tuotteet ovat luotettavia.

Ne, jotka haluavat löytää jonkin tietyn mallin, pyydämme sinua lukemaan huippuluokan kuulokkeet.

Toimintaperiaate ja laitteen kuulokkeet

ystroistvo nayshnikov

Kuulokkeet ovat erityinen laite, joka on suunniteltu kuuntelemaan puhetta ja muita ääniä yhdellä henkilöllä. Ulkoisesti se koostuu kahdesta pienen äänen säteilijästä. Se asetetaan yleensä päähän tai asetetaan suoraan korviin. Tuotteita käytetään paitsi jokapäiväisessä elämässä myös ammattitoiminnassa, esimerkiksi muusikoissa, äänitekniikoissa jne.

Kuulokkeet tarjoavat liikkuvuutta ja äänieristystä ympäristön melusta. Tärkeimmät elementit ovat kupit (jotka voivat olla korvatyynyillä), liitäntäkannatin (päänauha, päänauha), jos puhumme täysikokoisista malleista ja kaapeli, jossa on liitin, joka yhdistää mihin tahansa laitteeseen. Kahva voidaan asentaa pään takaosaan tai pään kruunuun, kaikki riippuu suunnittelusta. Embouchesit koskettavat suoraan korville, joten ne ovat aina pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja: velouria, vaahtokumia, nahkaa. Samalla ohuempi kerros, sitä selkeämpi basso lähetetään ja ääni menee nopeammin. Harkitse näitä tietoja valittaessa.

Kuulokkeiden tyypit

insertit

vkladishi nayshniki

Yksi yleisimmistä kuulokkeiden tyypeistä. Puutteista huolimatta tällaiset mallit ovat suosittuja tähän päivään. Hyvin usein vuoraukset toimitetaan älypuhelimilla ja soittimilla. He istuvat mukavasti aurinkossa, eivät aiheuta epämukavuutta käyttäjälle. Kuitenkin hyvin meluisissa paikoissa, jotka johtuvat riittämättömästä eristämisestä, äänien kuulo heikkenee. Nämä kuulokkeet eivät sovi urheilijoille, koska ne voivat helposti pudota.

edut:

 • eivät aiheuta haittaa;
 • kompakti;
 • edullinen.

haittoja:

 • kiinnitetty löyhästi korvaan;
 • hiljainen eristys;
 • pudota pois aktiivisella liikkeellä.

Sisäinen kanava (tyhjiö)

vakyymnii nayshniki

Nyt tyhjiömallit korvaavat yhä useammin linerit kuuntelemalla musiikkia pelaajilta ja älypuhelimilta. Niissä ei ole puutteita, joita edellisellä kuulokkeella on. Niitä ei vain laiteta korvaan, vaan ne asetetaan kanavaan. Tämä mahdollistaa niiden lujittamisen. Äänenlaatu on korkeampi, kun eristys paranee. Tällaiset mallit lähettävät ylemmän taajuusalueen huonosti.

edut:

 • kompakti;
 • istua tiukasti korvakkeessa;
 • eivät putoa;
 • edullinen.

haittoja:

 • kuulokojeen voimakkaampi kuormitus;
 • älä anna ilman virtaavan vapaasti korvaan;
 • voi aiheuttaa epämukavuutta;
 • usein täytyy puhdistaa korvatavasta.

yläpuolella

nakladnie nayshniki

Tämän tyyppisiä kuulokkeita pidetään klassikoina. Heidän historiansa on kulunut sata vuotta, mutta toistaiseksi niiden suosio ei ole laskenut. Tuotteessa on kahva, joka kiinnittää kuulokkeet päähän. Kaiuttimet sijaitsevat korvakuulokkeissa, jotka näyttävät olevan päällekkäin korvasta ylhäältä päin, ja näin ollen vastaava nimi. Hyvän äänenvoimakkuudesta huolimatta tällainen malli ei pysty tarjoamaan laadukkaita äänieristyksiä, varsinkin tungosta paikoissa.

edut:

 • eivät aiheuta epämukavuutta;
 • ääntä kovemmin kuin tyhjiö ja vuoraukset;
 • välittää matalat ja korkeat taajuudet.

haittoja:

 • suuret mitat;
 • hankalaa käyttää hattua;
 • suhteellisen korkea hinta.

Täysi koko

polnarazmernie nayshniki

Täysikokoiset kuulokkeet tuottavat korkeimman äänenlaadun. Ne eroavat edellisistä, koska ne peittävät korvan kokonaan korvatyynyjen avulla, mikä parantaa äänen eristystä.

Täysikokoisia kuulokkeita on kolme: auki - niille on tunnusomaista leveät reiät, jotka mahdollistavat ulkoisen kohinan kulumisen; suljettu - antaa mahdollisimman suuren eristyksen ulkoisista äänistä; puoliksi auki (puoliksi suljettu) - ulommat reiät ovat pieniä, joten tämä tyyppi yhdistää kahden edellisen edut.

edut:

 • keski- ja korkea-äänieristys;
 • paras äänenlaatu;
 • mukava istuvuus.

haittoja:

 • massiivinen rakentaminen;
 • epämukava käyttää ulkona;
 • korkeat kustannukset.

Studio (näyttö)

studiinie nayshniki

Tämä on myös täysikokoinen kuulokkeet, mutta ne on suunniteltu ammattilaisille (äänitekniikan insinöörit, ääniteknikot, muusikot). Ohjeiden avulla voit työskennellä äänimateriaaleilla erityisissä studioissa, ratkaista monimutkaisia ​​ääniongelmia, esimerkiksi hallita, sekoittaa ja äänittää ääntä. Tämän tyyppiset mallit erottuvat laajalla taajuusalueella, suurella resistanssilla, alhaisilla vääristymillä ja muilla ominaisuuksilla.

edut:

 • hyvä äänieristys;
 • tasapainoinen ääni;
 • erittäin selkeä.

haittoja:

 • ei sovellu kuuntelemaan huonolaatuisia tallenteita;
 • suuri koko ja paino;
 • vaikuttava hinta.

Kuulokkeiden valintavaihtoehdot

parametri vibora nayshnikov

emitteri

Kuulokkeilla voi olla yksi monista eri aiheista:

1. dynaaminen

Rakenneominaisuuksien takia joko matalien tai korkeiden taajuuksien ääni jää. Matala muutos äänen muutoksiin, sen epätasaisuuteen ja arvaamattomuuteen.

2. ankkuri

Tätä tyyppiä kuvaavat parempi herkkyys, äänenvoimakkuus ja selkeys. Minusista voidaan nähdä pienempi taajuusalue.

3. sähköstaattinen

Sille on ominaista erinomainen ääni, jolla on suuri herkkyys ja pienin vääristymä. Työ vaatii yhteyden erityisellä telakalla. Uusien kuulokkeiden mallit, joilla on tällainen säteilijä, aiheuttavat joskus epärealistisia määriä.

4. tasomainen

Tämä tyyppi antaa erinomaisen äänenlaadun, mutta sillä on hyvä vahvistin, joka voi avata kaikki mahdollisuudet.

Melunvaimennusjärjestelmä

Melun vähentämistä on kahdenlaisia:

1. passiivinen

Käytetään halvoissa laitteissa. Eristys saavutetaan korvakappaleiden kustannuksella, jotka ovat tiiviitä päähän ja korvien ympärille. Tämän järjestelmän avulla voit estää 30 - 40 dB: n, mikä tarkoittaa keskiarvoja.

2. aktiivinen

Korvapehmusteiden käytön lisäksi aallot vaikuttavat vastakkaiseen vaiheeseen. Kuulokkeisiin on rakennettu erityinen mikrofoni, joka poimii tärinän ja jonka jälkeen elektroninen yksikkö käsittelee niitä. Tämä vähentää melutasoa 90 prosenttiin. Mutta tässä on haittapuoli - mallin dynaamisen alueen rajoittaminen.

Tekniset tiedot

On monia ominaisuuksia, mutta ensinnäkin sinun pitäisi kiinnittää huomiota näihin kolmeen:

1. Taajuusalue

Alueen leveys vaikuttaa suoraan äänen laatuun. Paras ääni tulee olemaan laajempi, pahin - kapealla. Yleinen alue on 20 - 20 kHz.

2. herkkyys

Yleensä käyttäjät pitävät tätä ominaisuutta äänekkäästi, vaikka ammattilaiset eivät koskaan hyväksy tällaista nimeämistä, ottaen huomioon, että se on amatööri. Vahva suorituskyky takaa vahvan äänen. 100 dB: n tai enemmän arvoa pidetään merkkinä kuulokkeiden erinomaisesta herkkyydestä.

3. vastus

Tätä ominaisuutta kiinnitetään harvoin, mutta turhaan. Valitsemalla kuulokkeet on tärkeää tarkistaa vastus. Yleensä kannettavat äänilaitteet on suunniteltu käyttämään matalan impedanssin malleja, joiden luokitus on noin 30 ohmia. Yhdistämällä kuulokkeet 350 ohmiin, kuulet äänen, mutta se on paljon hiljaisempi.

Langallinen tai langaton

Kuuntelun helppous riippuu usein tästä parametrista:

1. Symmetrinen ja epäsymmetrinen

Epäsymmetrinen on paljon mukavampaa, koska toinen kaapeleista on pidempi kuin toinen. Näin voit heittää sen kaulaan, kun kuulokkeita ei käytetä. Saman pituiset ja Y-muotoiset symmetriset johdot.

2. tasainen

Tavanomaisen kierroksen lisäksi puhelimessa on litteät kaapelit. Etuna on se, että he eivät koskaan hämmentyisi, mikä tarkoittaa, että he harvoin murtautuvat ja kestävät pidempään.

3. Twisted (spiraali)

Nämä kaapelit on usein varustettu täysikokoisilla puoliammattilaisilla ja ammattimaisilla malleilla. Visuaalisesti muistuttaa vanhan Neuvostoliiton puhelimen levyä. Ne ovat käteviä, koska ne antavat käyttäjälle mahdollisuuden liikkua avaruudessa, kuten kiristettäessä helix pyörii ylös, jolloin pituus kasvaa.

4. langaton

Äänenlaadun heikkeneminen johtuu pienemmästä äänenlaadusta. Vaikka kaapeleiden puute on joskus ehdoton plus, sinun on harkittava, kuinka kauan kuulokkeet voivat toimia ilman latausta.

Mitkä kuulokkeet valitsevat

kakie nayshniki vibrat

1. On parempi valita kuulokkeet, joissa on ankkuri tai tasomainen jäähdytin. Jos taloudellisia rajoituksia ei ole, voit ostaa mallin, jossa on sähköstaattinen.

2. Päätä äänen eristyksen tyypistä, mieti kuinka usein olet meluisissa paikoissa. Jos vastaus on kyllä, kannattaa sitten aktiivisia melua peruuttavia tuotteita, ja jos ei, passiivisesti.

3. Osta tuote, jolla on laaja valikoima ja korkea herkkyys.

4. Epätasapainoinen kaapeli on helpompaa kuin symmetrinen.

5. Litteät langattomat mallit eivät sotkeudu.

6. Kierretty kaapeli on valittava, kun ostat täysikokoisen kuulokkeen työhön studiossa.

7. Langaton soveltuu kotikäyttöön, jos äänenlaadulle ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia.

Kuinka paljon kuulokkeet ovat

skolko stoat nayshniki

1. Lisätään ja tyhjiö voidaan ostaa 500-1000 ruplaa.

2. Yleiskustannukset ovat hieman kalliimpia - 1.500 - 2.500 p.

3. Täysikokoinen hinta vaihtelee 3 - 10 000 ruplaan.

4. Täysikokoisilla ammattilaisilla ja monitorilla on korkein hinta - 10 - 100 tuhatta ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset