mylogo

Pojat kasvavat talossa, mieluummin lyhyet aliarvostukset, ja hänen miehensä, menettäessään vanhat hiukset, leikkaa nyt kovasti Stathamin alla. Tämän seurauksena perhematkat kampaajalle tulevat pelottavan säännöllisesti ja kuukausittain ravistelemaan melko suurta määrää budjetistasi. Säästä aikaa ja rahaa auttaa hyvää hiustenleikkuria. Muutaman kuukauden kova koulutus (aviomiehellä, tietysti) - ja huomaatte paikallisen kampaajan taitoa.

 

 

Kuinka valita leikkaaja

Paras hiustenleikkureiden valmistaja - mikä yritys valitsee

Jokainen ammattimainen kampaamo kertoo, että tarvitset vain hiustenleikkurin kuuluisalta brändiltä, ​​vaikka käytät sitä vain kerran kuukaudessa.

Halvat kyseenalaista alkuperää olevat laitteet ovat rahaa, joka heitetään tuulelle. Kaksi tai kolme hiusten aliarvostusta - ja moottori palaa vain, joten koneella ei ole edes aikaa palauttaa sen arvoa. Lisäksi budjettilaitteisto repeää ja tuskallisesti vetää hiukset, ja sen siivet tulevat tylsiksi jo kokeellisten kotitalouksien kruunuun.

Jos haluat todella säästää kampaajan palveluita ja et menetä rahaa, etsi hiusleikkureita tunnetuilta yrityksiltä:

 • BaBuliss;
 • Moser;
 • Panasonic;
 • Philips,
 • Polaris;
 • Rowenta.

Jopa johtavien valmistajien valikoimasta löydät laitteita leikkaamiseen kohtuulliseen hintaan. Suuryritykset tuottavat loppujen lopuksi paitsi ammatillisia laitteita myös keskisuurten ihmisten tarpeisiin suunnattuja kokonaisia ​​viivoja.

Lue lisää menestyksekkäimmistä malleistamme parhaiden hiustenleikkureiden sijoitus. Mutta ennen ostamista päätetään, mitä ominaisuuksia sinun on kiinnitettävä, jotta uusi laite ja sen tehtävät selviytyisivät hyvin, eikä se ollut liian kallista.

Toimintaperiaate ja laitteen leikkurit

Toimintaperiaate ja laitteen leikkurit

Kaikki leikkurit ovat ulkoisesti samankaltaisia ​​- nämä ovat pienikokoisia sähkölaitteita, joissa pieni moottori tai sähkömagneettinen kela on piilotettu. Ne myös liikuttivat suuttimella varustettua suutinta, liikuttamalla sitä samalla veitsellä varustettua riviä pitkin. Teroitetut kammat sulkeutuvat nopeasti ja avautuvat, leikkaavat hiukset kuin tusinaa pientä saksea.

Myynnissä on kahden tyyppisiä yksiköitä:

1. Pyörivä - ohjattava veitsi ohjataan vipulla, johon kela on käämitys - se luo sähkömagneettisen kentän, joka tekee taajuusmuuttajasta värähtelevän;

2. Tärinä - varustettu täysimittaisella moottorilla, virtalähteestä tai akusta. Ja sen roottorin kiertoliike veitsen eteenpäin suuntautuvassa liikkeessä kääntää sisäpuolelle asennetun epäkeskon.

Leikkureiden tyypit

pyörivä

pyörivä

Suurin osa salonki kampaamoista käyttää tällaisia ​​laitteita. Tässä on asennettu melko tehokas 20-45 W moottori sekä jäähdytysjärjestelmä. Tämä antaa koneille mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti vähintään tunnin ajan eikä ylikuumentua.

Pyörivät mallit selviytyvät helposti kaikenlaisista ja jäykistä hiuksista, ja niissä on silti kätevä taitto, jonka avulla voit helposti puhdistaa ja voidella ne.

Plussat:

 • Suuri teho;
 • Älä täristä käsissä;
 • Jopa erittäin kovat hiukset leikataan helposti ja nopeasti;
 • Useimmat mallit voidaan pestä juoksevan veden alla;
 • Erota rikkaassa täydellisessä sarjassa;
 • Kestävä ja luotettava.

miinukset:

 • Korkean ja korjaavan hinnan hinta on tällöin kallista;
 • Raskas.

värähtely

värähtely

Nämä ovat aina pienitehoisia pienitehoisia malleja (9-15 W), jotka eivät kykene jatkuvaan toimintaan. 10-20 minuutin kuluttua kone alkaa kirjaimellisesti "sdyhat" tai jopa sammuu, kun tauko.

Plussat:

 • Pieni paino;
 • Enemmän kuin edullinen hinta;
 • Ei rikkain, mutta silti riittävästi varusteita;
 • Joissakin malleissa on edelleen vaihdettavat veitset.

miinukset:

 • Melu ja epämiellyttävät värinät käsissä;
 • Vähätehoiset, paksut hiukset eivät välttämättä toimi;
 • Lyhyt työ.

Akkukäyttöiset autot

langaton

Paristomallit toimivat sisäänrakennetulla, irrotettavalla akulla, joka puolestaan ​​ladataan verkosta. Monet niistä ovat kuitenkin hybridejä ja ne on täydennetty ylimääräisellä johdolla.

Nämä koneet soveltuvat lyhyeen työhön:

1. reunus;

2. Hiusten partavaahto kaulassa;

3. Leikkaa lyhyet pehmeät kiharat (kuten lapsilla).

Niiden teho on pieni - jopa 12 wattia. Keskimääräinen toiminta-aika itsenäisessä tilassa riippuu taajuusmuuttajan tyypistä: värähtelymallit pystyvät pitämään kaikki samanlaiset 10-20 minuuttia, pyörivät 3-9 tuntia.

Plussat:

 • Suhteellisen kevyt (150-300 grammaa);
 • Hyvä tärinän ja melun eristyskotelo;
 • autonomia;
 • Kätevä leikkausvinkkien vaihto.

miinukset:

 • Matala teho;
 • Työskentele heikosti alhaisella hinnalla.

Leikkaimen valinnan vaihtoehdot

Leikkaimen valinnan vaihtoehdot

Moottorin teho

Kaikki pienitehoiset koneet, jotka kuluttavat jopa 10 wattia, ovat tuskin repeytyneet paksun ja paksun karvan läpi. Ja vaikka hän ainakin käsittelee hiustenleikkua, veitset jäävät hiuksiinsa aina silloin tällöin, syömällä kokonaisia ​​säikeitä.

On järkevää ottaa tällaisia ​​malleja, jos tarvitset pehmeän pään lasten päähän tai katkaista vanhan sukulaisen harvat hiukset. Niitä voidaan käyttää myös hiusten leikkaamiseen ja temppeleiden tai kaulan ajeluun.

Koville ja kiharaille hiuksille sekä parta-leikkauksille tarvitaan tehokkaampia koneita - vähintään 20-25 wattia.

Leikkaussuuttimien tyypit

Suuttimet, leikkureiden veitset ovat kolmenlaisia:

1. irrotettava;

2. paikallaan;

3. Säädettävä.

Käytännössä kaikki värähtelymallit on varustettu kiinteillä alemmilla ja liikkuvilla ylemmillä terillä, jotka voidaan työntää eteenpäin yksinkertaisella vivulla. Tämä on varsin kätevää, mutta tärinätekniikalla ei ole mitään nullia, ts. Ei ole mahdollista saada hyvää hiustenleikkausta tällaisella laitteella.

Pyörivillä ja ladattavilla koneilla on usein koko irrotettavat suuttimet 0,1 - 4,2 cm, mutta 1,5 - ja 2 cm: n veitset pidetään "runkona". ja jopa bikinit.

Joka tapauksessa ylimääräisten veitsien runsaus kasvattaa vakavasti laitteen kustannuksia, kun taas kotikäyttöön säädettävä terä ja useat eri pituiset rajoituskammat ovat varsin riittäviä. Rikas arsenaali veistä on parasta jättää ammattilaisille kampaamoille ja mestareille, jotka tarjoavat maksullisia palveluja hiusten leikkaamiseksi kotona.

Veitsimateriaali

Koneen teristä riippuu hiustenleikkauksen laatu ja kuinka kauan se pysyy hyväksyttävänä.

1. Budjettiyksiköissä veitset tulevat edullisesta terässeoksesta ilman ruiskutusta. Yleensä ne ovat vaikeasti terävöitettäviä, mutta saavat säännöllisesti tylsiä ja aina, kun ne vetävät enemmän hiuksia.

2. Keraamiset terät ovat kestäviä, eivät lämmitä käytön aikana ja niillä on hypoallergeenisia ominaisuuksia.

3. Titaanipinnoitetut kärjet ovat ihanteellisia lapsille ja allergikoille, joilla on herkkä iho.

4. Timanttipinnoitus toimii hyvin myös kovimpien hiusten kanssa.

Valmistusmateriaalin lisäksi leikkausvinkkien käyttöikä riippuu niiden teroitusominaisuuksista. Esimerkiksi terät, joiden geometria on muunnettu pitkään, eivät ole typeriä, ja terävöittävät veitset ja voit täysin unohtaa tien jyrsimeen.

Materiaali ja ergonominen kotelo

Koneen runko voidaan valmistaa seuraavista materiaaleista:

1. Muovi - on pieni paino laitteesta, mutta sen maksaminen kestää vähemmän.

2. kevyt metalliseos - vahva ja sitä pidetään lähes tuhoutumattomana.

Yhtä tärkeää on laitteen ergonomia:

1. Koneen kahvassa on oltava kumitettu vuori, joka ei salli sen liukua ulos kädestä.

2. Kiinnitä huomiota nopeudensäätimen sijaintiin - ihanteellinen, jos se on oikean käden peukalon alla.

Lisäominaisuudet

Monet tunnetut valmistajat varustavat autojaan erilaisia ​​miellyttäviä vaihtoehtoja, jotka tekevät laitteen käytöstä miellyttävämmän:

1. "Märkäpuhdistus" antaa mahdollisuuden pestä käyttösuuttimen suoraan veden virtauksen alle irrottamatta sitä. Vedenpitävä kotelo suojaa luotettavasti laitteen sisäosaa, joten jos sitä ei hukata ämpäriin, huuhtelu ei vahingoita.

2. Koneita, joilla on kyky kerätä hiuksia, täydentää eräänlainen sisäänrakennettu pölynimuri: leikatut kiharat imetään välittömästi erityiseen astiaan, eivätkä putoa kasvoille ja hartioille. Tämän ratkaisun ainoa haitta on laitteen painon ja koon kasvu.

3. "Autocleaning" on hyödyllinen ominaisuus kiireille ja niille, jotka ovat laiskoja puhdistamaan suuttimen hiustenleikkauksen jälkeen.

4. Akun tilan merkkivalo ilmoittaa valosignaalilla, että on aika laittaa ladattava laite ladattavaksi.

Millainen hiustenleikkuri valita

Millainen leikkaaja valitaan

1. Ammattilaiset kampaajat, joilla ei ole loppuasiakkaita, tarvitsevat yksinkertaisesti pyörivää mallia, jolla on suurin teho ja timantti- tai keraamiset veitset. Runko on parempi valita metalli, jossa on kumi liukumaton tyyny ja vaihdevalintapainike. Märkäpuhdistus on hyödyllistä. On myös toivottavaa, että pohjapakkaus sisältää useita vaihdettavia teriä.

2. Aloittelevat mestarit ja kotikäyttöön sopivat hyvät värähtelymallit, joiden kapasiteetti on 12-15 W, teräveitsillä ja suuttimilla, eri pituisilla kampilla. Tässä ei tarvita lisävaihtoehtoja.

3. Jos kodissasi on kovat ja erittäin paksut hiukset, sinun on haettava kunnon pyörivä kone. Voit säästää hiukan pienemmän moottoritehon kustannuksella (riittävän 20-25 W) ja yksinkertaisimmassa leikkauksen osassa, mikä rajoittaa sisäänvedettäviä teriä.

4. Jatkuvasti leikkaamiseen ja reunanpitoon sopiva akkuyksikkö, jonka kapasiteetti on 7-12 W ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä. Ne, jotka viettävät paljon työmatkoihin, on parempi jäädä roottorimalliin - sillä on enemmän akun käyttöikää kuin mikä tahansa tärinä. Ihannetapauksessa akun latauksen ilmaisin näkyy kotelossa.

5. Kallis akku-verkko-pyörivä laite, jonka teho on 20-40 W, on erinomainen valinta pienelle salongille, jossa on useita päälliköitä. Yksi kone riittää kaikille, ja sisäänrakennetun akun läsnäolo ei ohjaa asiakkaita pistorasiaan. Tärkeintä on, että laitteessa on laadukkaat terät, joissa on timantti-, keraamiset tai titaanipinnoitteet. Lisäominaisuuksista tässä tapauksessa hyödyllinen latausilmaisin ja itsepuhdistuva.

Kuinka paljon hiustenleikkuri maksaa?

Kuinka paljon hiustenleikkuri maksaa?

1. Kone, jossa on pyörivä moottori, joka toimii vain verkosta, voidaan hankkia 5 000 - 22 000 ruplaan.

2. Värähtely kodin laitteet ovat paljon halvempia - 400 - 1300 ruplaa.

3. Itsenäisiä laitteita myydään hinnoilla, jotka vaihtelevat 600–18 500 ruplaan, riippuen taajuusmuuttajan rakenteesta ja terien materiaalista.

4. Yleisyksikkö, jossa on yhdistetty teho, voidaan ostaa 7 000 ruplasta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset