mylogo

Venäjän federaation televisio- ja radiolähetysten kehittämistä koskeva liittovaltion ohjelma vuosille 2009–2018 edellyttää televisiotoiminnan yleistä siirtoa digitaaliseen DVB-T2: een. Jos kotitelevisiosi ei tue tätä muotoa, voit ostaa digitaalisen digisovittimen ja nauttia television laadusta. Lisäominaisuudet, joita useimmissa konsoleissa on, lisäävät mukavuutta elokuvien ja TV-ohjelmien katsomisessa. IPTV-digisovittimien avulla voit liittää television Internetiin ja laajentaa katseluohjelman katsomien mediaohjelmien valikoimaa.

 

 

Digitaalisen digisovittimen valitseminen

Digitaalisten konsolien parhaat valmistajat - mikä yritys valitsee

Markkinoiden parhaat konsolit toimittavat valmistajat, joilla on monen vuoden kokemus digitaalitekniikan tuotannosta ja jotka ottavat huomioon aiemmat puutteet ja parantavat tuotteiden laatua vuodesta toiseen.

Näihin kuuluvat tuotemerkin etuliitteet:

 • edellä;
 • puolustaja;
 • BBK;
 • erkkeri;
 • D-Color;
 • Telefunken.

Sijoituksessa parhaat digisovittimet asiakasarviointia varten Voit tutustua malleihin, joita venäläiset kuluttajat pitävät erittäin laadukkaina ja kätevinä.

Toimintaperiaate ja laitteen digitaaliset etuliitteet

Digitaalisen digisovittimen toimintaperiaate ja laite televisioon

Laitteen tärkeimmät osat:

1. asuminen;

2. Digitaalisten signaalien monoplatinen vastaanotto ja käsittely;

3. Verkkokortin kytkentävirtalähde;

4. Infrapunakaukosäädin.

Etuliite vastaanottaa digitaalisen signaalin, dekoodaa sen ja muuntaa sen analogiseksi formaatiksi televisiolähetyksille.

Konsolin käyttö parantaa katsojan katsomien ohjelmien laatua TV-mallista riippumatta. Jopa silloin, kun liität televisiovastaanottimen televisioon, joka ostettiin kymmenen vuotta sitten, voit katsella ohjelmia laadukkaammin.

Etuliitteitä voidaan käyttää minkä tahansa television kanssa, mukaan lukien ne, joissa on kinescopes. On pidettävä mielessä, että kuvan ja äänen laatu ei riipu pelkästään signaalista vaan myös sisäänrakennetun äänijärjestelmän näytön tarkkuudesta ja ominaisuuksista. Siksi vanha televisio, jossa on kinescope, ei salli sinun nauttia kaikista digitoidun signaalin ominaisuuksista.

Digitaalisten konsolien tyypit

Etuliite DVB-T2

Etuliite DVB T2

Muutaman vuoden kuluttua Venäjän televisiolähetykset lähetetään vain DVB-T2-muodossa, täysin poissa analogisesta lähetyksestä. DVB-T2 on maanpäällisen digitaalisen televisiolähetyksen muoto, jossa on yleislähetyssignaali tavanomaisen antennin vastaanottamien desimaalimittarin ja mittarin aaltojen välillä.

Innovatiiviset teknologiat, jotka ovat laajentaneet tämän lähetysmuodon ominaisuuksia, tuottavat signaalia, mukaan lukien HD-laatu ja jopa 3-D. Tietenkin signaalien vastaanottamiseksi näissä muodoissa televisiossa on oltava tiettyjä ominaisuuksia.

Digitaalisen vastaanottimen käyttö laajentaa perinteisen television ominaisuuksia ja mahdollistaa:

1. Kirjoita ohjelma tai elokuva USB: hen;

2. Toista tallennettuja audio- tai videotiedostoja medialla;

3. Katsele televisiolähetystä tietyn ajan kuluttua, sen väliaikainen pysäyttäminen (TimeShift-tila ”odotettavissa oleva katselu” on lisätoiminto, ei kaikissa malleissa);

etuja:

 • Mahdollisuus ilmaiseen katseluun kymmenestä kaikesta venäläisestä kanavasta: tiedottaminen, uutiset ja kehitys. Näytä kymmenen ilmaista viihdekanavaa alueen mukaan (se on peitetty DVB-T2-signaalilla tai televisiotornien rakentamisessa on käynnissä työtä);
 • Kanavien määrä lisääntyi lähetyspaketissa;
 • Lisätietojen siirtäminen digitaalisiin paketteihin;
 • Helppo liittää, konfiguroida ja hallita.

haittoja:

 • Laitteen suorituskyky riippuu signaalin vastaanottoalueesta. Näyttäjät, jotka asuvat alueilla, jotka ovat kaukana signaalin lähettävästä tornista, tarvitsevat lisäksi vahvistimen.

Etuliite Smart-TV

Etuliite Smart-TV

Nykyisissä mediateknologioissa käytetään yhä enemmän Internetin mahdollisuuksia - televisiokanavat avaavat verkkosivustonsa ja portaalinsä. Osa valmistajien tarjoamista TV-malleista on varustettu Smart-TV-toiminnolla, jonka avulla voit käyttää Internetiä mediaohjelmien katseluun.

Jotta voidaan tarjota tavallinen televisio, jolla on pääsy moderniin mediaympäristöön, on tarpeeksi yhdistää Smart-TV (IPTV) -konsoli siihen - tämä on tehokas ja edullinen vaihtoehto kalliille uusimman sukupolven TV-mallille.

Se laajentaa vanhan television mahdollisuuksia, mikä rikastuttaa niitä seuraavilla toiminnoilla:

1. Katsele televisio-ohjelmia, elokuvia (ilman mahdollisuutta tallentaa ulkoisille medioille);

2. Pääsy videoiden hosting-resursseihin;

3. Viestintä sosiaalisissa verkoissa;

4. Kyky pelata suosittuja pelejä, jotka on ladattava sovelluksen kautta.

Itse asiassa IPTV-digisovitin on mini-tietokone, jossa on käyttöjärjestelmä, useimmiten se on Android, mutta se voi olla Windows tai Linux. Se muodostaa yhteyden Internetiin joko Wi-Fi-sovittimella tai kaapeliliitännän kautta.

Valmistajat tarjoavat kahdenlaisia ​​IPTV-digisovittimia:

1. TV-tikku on pieni laite, joka näyttää USB-muistitikulta. Vähemmän tuottavia kuin televisiolaatikoissa on vähintään portit. On alhaisempi hinta;

2. TV-laatikko on laite, joka näyttää samalta kuin reititin. Se toimii vakaammin, koska passiiviset jäähdytysjärjestelmät (patterit) asennetaan sisälle. Joissakin malleissa on näppäimistö, joka yksinkertaistaa konsolien käyttöä.

Useimmat laitteet on varustettu kauko-ohjaimella.

etuja:

 • Kannattavuus - tavallisen TV: n joukossa oleva etuliite maksaa halvemmalla kuin TV: n moderni malli IPTV-toiminnolla;
 • Pääsy kaikenlaisiin palveluihin ja sisällön kirjastoihin;
 • Elokuvaa ei tarvitse ladata tietokoneeseen, ja kopioi se sitten mediaan edelleen katselua varten.
 • Kyky luoda paikallinen verkko katselemista varten televisioruudun elokuvissa tai tietokoneessa olevissa valokuvissa;
 • Android OS tarjoaa pääsyn peleihin ja sovelluksiin samalla alustalla.

haittoja:

 • Etuliite voidaan liittää itsenäisesti, mutta lisäominaisuuksien luominen vie paljon aikaa, ja ihmisille, jotka ovat kaukana nykyaikaisista teknologioista, se aiheuttaa joitakin vaikeuksia.

DVB-T2: n digitaaliset digisovittimen valintavalinnat

DVB T2 digitaaliset digisovittimen valintavaihtoehdot

Liittimen tyyppi

Laitetta valittaessa sinun on keskityttävä television liittimeen, joka riippuu valmistusvuodesta. Nämä voivat olla komposiittitulppia (RCA) tai SCART-liittimiä. Nykyaikaisemmissa malleissa voi olla HDMI-liitin.

Jos etuliite täyttää kaikki halutut parametrit, mutta sillä on sopimaton liitin, voit harkita lisäliittymävaihtoehtoa.

koodaus

Mitä enemmän puristusmuotoja laite tukee, sitä parempi. Vastaanottimen on kuitenkin tuettava MPEG-4-signaalikoodausta, ja tätä pakkausmuotoa käyttävät DVB-T2-etuliitteet.

Näytön resoluutio

Vanhemmilla LCD-televisioilla ja LCD-näytöillä sekä kineskoopilla on SDTV (vakiolähetystelevisio) resoluutio. Tämä on standardi analogiselle televisiolle, joka ei kykene tukemaan HD-videota ja erityisesti 3D-kuvaa.

Siksi jos lähitulevaisuudessa et aio ostaa HD- tai 3D-TV: tä, ei ole järkevää ostaa konsolia, joka tukee näitä muotoja. Voit ostaa yksinkertaisen vaihtoehdon säästämällä rahaa. (Vaikka jopa budjettimallit 800-900 ruplaa tukevat HD: tä).

Tuettu multimediaformaatti

Jos konsolia on tarkoitus käyttää valokuvien ja videoiden katseluun, musiikin kuuntelemiseen ulkoisista tallennusvälineistä, on varmistettava, että laite pystyy tukemaan muotoja:

1. Video - MKV, AVI, AVC / H.264, DivX, MPEG4;

2. Audio - MP3, WMA, AAC, AC3;

3. Kuvat - JPEG, JPG, RAW.

johto

Perinteisesti useimpien mallien ohjaamiseen käytetään kauko-ohjainta. Joissakin laitteissa komentoja voidaan antaa vain sen avulla.

Jos konsoli vikaantuu tai sen katoaminen ei onnistu, vastaanotinta ei voi ohjata. Siksi on edullista valita konsoli, jossa yhdistetään kaksi ohjaustapaa: konsolista ja etupaneelista.

Lisäominaisuudet

Mitä toimivampi laite on, sitä korkeampi hinta. Siksi on tarpeen tehdä päätös tarpeiden laajentamisesta, jotta maksuja ei makseta. Tai päinvastoin, yksinkertaisimman vaihtoehdon hankkiminen voi johtaa siihen, että miellyttävät lisäykset puuttuvat.

Näitä ovat:

1. Kortinlukijan läsnäolo;

2. Liitäntä HDMI (liitäntä multimedian teräväpiirto);

3. LAN-yhteys (Internet-yhteys);

4. Useat USB-liitännät;

5. Internetin koko selaimen läsnäolo;

6. Kyky tarkastella näytöllä kaksi videovirtaa samanaikaisesti;

7. Kyky kytkeä kiintolevy (videon tallentamiseen ja tallentamiseen);

8. Kyky katsella valokuvia ja kuunnella äänitiedostoja;

9. Kyky tallentaa virtaa kolmesta kanavasta kerralla korkealaatuisesti;

10. Tukee DVB-S2: ta (vakiotarkkuus ja teräväpiirtotelevisio).

Parametrit digitaalisen IPTV-digisovittimen valitsemiseksi (Smart-TV)

Parametrit digitaalisen IPTV-digisovittimen valitsemiseksi (Smart-TV)

Yhteystyyppi

1. Suhteellisen moderneille televisioille, jotka liitetään HDMI-liitännän kautta, se tarjoaa parhaiten lähetyssignaalin.

2. Vanhempien televisioiden liittäminen VGA- tai AV-porttiin.

suoritin

On edullista valita konsoli, jonka prosessorissa on vähintään 4 ytintä. Tämä helpottaa "jäädytyksiä" ja muita vastaavia väärinkäsityksiä työn aikana.

muisti

RAM-muistin määrän tulisi olla vähintään 2 Gt, mieluiten enemmän, jos aiot asentaa erilaisia ​​sovelluksia, pelejä. Sisäisen muistin vähimmäismäärä on 8 Gt, se ei ole erityisen tärkeää, koska puutteella voit aina laajentaa sitä asentamalla MicroSD-kortin.

Käyttöjärjestelmä

Android-alustan laitteilla on alhaisempi hinta, tässä käyttöjärjestelmässä suurempi määrä sovelluksia, mukaan lukien pelaaminen, sosiaalinen, toimisto.

muoto

1. Jos pyynnöt ovat vähäisiä - voit ostaa edullisen TV-muistin.

2. Muiden laitteiden vakaan toiminnan ja liitettävyyden vuoksi voit ostaa TV-laatikon, siinä on useita muita portteja (USB, Optical, VGA ja muut).

Mikä digitaalinen digiboksi valitaan

Mikä digitaalinen digiboksi valitaan

1. Vanhassa TV: ssä, jossa on kinescope tai LCD-paneeli, SDTV-resoluutiolla, voit ostaa edullisen konsolin, jota ei ole tarkoitettu lähetettäväksi FULL HD -muodossa.

2. Urheilun ystäville fanit sopivat konsoliin, koska he pystyvät tallentamaan TV-lähetyksiä. Tallentaessasi iltaisin ilmassa olevaa ohjelmaa voit katsella sitä millä tahansa sopivalla hetkellä;

3. Korkealaatuisten elokuvien katseluun tarvitaan digiboksi, joka tukee HD-tekniikkaa.

4. Voit katsella videoita, elokuvia ja surffauspaikkoja ostamalla edullisen Smart-TV-konsolin, jossa on enintään 1 Gt: n RAM-muistia ja kaksiytiminen prosessori. Todennäköisesti sovellukset ladataan pitkään. Mutta videoiden katselun resurssi riittää.

5. IPTV-digiboksi, jossa on 4-ytimen prosessori ja 2 Gt: n RAM-muisti, pystyy käsittelemään laitteistoresursseja vaativia sovelluksia ja pelejä. Videoiden katselu heidän kanssaan on mukavampaa.

6. Niille käyttäjille, joilla on suuria videotiedostoja ja -levyjä kiintolevyasemilla ja jotka haluavat ostaa IPTV-konsolin niiden katsomiseksi, tarvitset laitteen, jossa on SATA-portti, jonka kautta voit liittää ulkoisen aseman.

Kuinka paljon digitaalinen konsoli on?

Kuinka paljon on digitaalinen TV-laatikko

1. DVB-T2: n budjettimalleja voi ostaa 0,85-2000 ruplaan.

2. DVB-T2-konsolit, jotka voivat muodostaa yhteyden kotiverkkoon tiedostojen jakamiseen ja Wi-Fi-liittimeen maksavat 3 000 ruplaa;

3. Monitoimikonsolit, joissa yhdistyvät satelliittitelevision ja Internetin ominaisuudet, 2-ytimen prosessori ja 4 Gt RAM-muistia, maksavat 7 000 ruplaa.

4. Pienen Smart-TV-digisovittimen TV-stikin hinta 3 000 ruplasta;

5. Smart-TV: n digisovittimen TV-laatikko maksaa 4 000 ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset