mylogo

Concealer on ristin korrektorin ja korostimen välillä, vaikka sitä voidaan pikemminkin kutsua 2-in-1-työkaluksi. Se piilottaa viat ja vaalentaa kasvojen ihoa, mikä tekee siitä täydellisen, kuten malli kiiltävän lehden kannessa. Vain jos et ole suorittanut meikkitaiteilijoiden kursseja, ei ole helppoa valita oikeaa työkalua. Jotta ei levitetä kymmeniä putkia ja purkkeja sävyillä, jotka eivät sovi, katsotaanpa, millainen peitevoide voi tehdä sinusta kauniin.

 

 

Miten valita peitevoide

Paras valmistajien peitevoide - mikä yritys valita

Pieniä kosmeettisia yrityksiä löytyy harvoin piilottimista. Niiden kysyntä on paljon pienempi kuin huulipunojen ja varjojen kohdalla, joten nopean rahan ystäville ne ovat kannattamattomia. Tämän takia lähes kaikki asianmukaisesti tallennetut peittimet, joilla on riittävä säilyvyys, eivät ole huono.

Kosmetiikan laatu riippuu kuitenkin suuresti valmistajan maineesta. Suuret brändit omilla laboratorioillaan ja kalliimpien raaka-aineiden saatavuus voivat tarjota asiakkailleen parhaat peittimet - tehokkaat, kestävät ja iholle vaarattomat.

Näihin yrityksiin kuuluvat:

 • Max Factor;
 • Shiseido;
 • Clarins;
 • Dior;
 • Vivienne Sabo.

Tietoa näiden ja muiden tunnettujen yritysten parhaista peittokoostumuksista löytyy peiton luokitus. Autamme ymmärtämään peittojen, niiden tyyppien ja värien kaikkia ominaisuuksia sekä opettamaan, miten voit valita oikean värisävyn ihon tyypille ja väreille.

Sävellys ja toiminta peitevoide

Sävellys ja toiminta peitevoide

Peitevoide "maalaa" kasvojen epätasaisuuksia, peittää silmien alla olevat tummat ympyrät, punoitus, akne ja jopa hienot rypyt. Pigmenttien sisältö hänessä on korkeampi kuin säätiön, ja tämän ansiosta hän pystyy helposti selviytymään tällaisista monimutkaisista tehtävistä.

Rasvapohjan ja pigmenttien lisäksi peitevoide voi sisältää muita komponentteja:

1. Heijastavat hiukkaset;

2. antiseptiset;

3. Kosteuttavat aineet;

4. vitamiineja;

5. UV-suodattimet.

Niiden ansiosta kosmetiikka ei ainoastaan ​​peitä ihon puutteita, vaan myös poistaa niiden ulkonäön syyt ja huolehdi ongelmallisesta ihosta.

On olemassa useita perussääntöjä, joiden avulla peitevoide pystyy tehokkaasti selviytymään "naamioinnista".

Noudata seuraavia sääntöjä, kun teet meikkejä:

1. Levitä peiteainetta puhdistetulle ja kosteutetulle iholle, sitten höyhenen jälkeen se on lähes huomaamaton.

2. Jos haluat vaalentaa tummat ympyrät silmien alla, älä käytä sormea, vaan sienellä tai erikoisharjalla: levitä pistettä ja sekoita se varovasti yhteen suuntaan - nenästä temppeliin. Älä hiero kermaa tai rasista ihoa.

3. Pimmin, naarmuuntumisen ja muiden pienempien vikojen piilottamiseksi riittää, että ongelma-alueelle laitetaan pisara naamiointiainetta ja varjostetaan vain reunat.

Tyypit peitolaitteet

neste

neste

Pakattu putkiin, joissa on pitkä nenä, harja tai applikaattori. Tämä vapautumismuoto on kätevä peittämään ihon vikoja suurella alueella: esimerkiksi pigmenttipaikat, jotka "kukkivat" koko kasvot tai silmän ympärillä olevan verkon ryppyjä.

Työkalua käytetään kohdakkain, varjostamalla sitä, mutta ei hankaamalla sitä kokonaan. Nestemäisillä peittimillä on kevyt rakenne ja ne eivät ole melkein tuntuvia iholla, mutta ei ole toivottavaa levittää niitä paksulla kerroksella - ylimäärä on poistettava sienellä tai sienellä.

Plussat:

 • Kätevä vapautuslomake;
 • Kevyt konsistenssi - nestemäisiä tuotteita käytetään hyvin ja varjostetaan;
 • Se peittää täydellisesti silmien alla olevat ympyrät ja antaa kasvoille tuoreemman ja terveemmän ilmeen.
 • Ihanteellinen herkälle ja kuivalle iholle.

miinukset:

 • Suuri kulutus;
 • Huono värivalikoima.

kerma

kerma

Kerma-peitevoide kuvastaa sävyttävän pigmentin keskimääräistä tiheyttä, jonka avulla voit piilottaa vakavia ihovikoja: tummat ympyrät ja pussit silmien alla, mustelmat ja allergiset paikat kasvoilla.

Tällaisia ​​varoja on saatavilla purkeissa tai putkissa - samankaltaisia ​​kuin ne, joissa nestemäiset peittokoostumukset kaadetaan. Näin ollen on kätevintä levittää ja varjella niitä harjalla, applikaattorilla tai sienellä.

Plussat:

 • Laaja valikoima sävyjä;
 • Helppo levittää paksulla kerroksella;
 • Monipuolinen - soveltuu sekä peittämään että valtavan alueen värjäykseen.
 • Hyvä kestävyys ja keskimääräinen kulutus;
 • Usein niihin kuuluu huolehtivia komponentteja.

miinukset:

 • Huono piilotus;
 • Vaadi varovainen varjostus;
 • Rasvaisella iholla lämpö voi vuotaa.

pasteija

pasteija

Ne antavat erittäin tiheän päällysteen, jonka kautta ei ole näkyvissä akneja, kirkkaita pisamia tai naarmuja. Ne on pakattu paletteihin tai yksittäisiin tapauksiin. Pääsääntöisesti nämä ovat ammattimaisia ​​tuotteita, joten niiden hinta on korkeampi kuin muilla peittävillä kosmetiikoilla.

Tällaisten rahastojen tuotanto on helpompaa - mekaaniset peitekynät ja tikkut. Ne ovat kompakteja ja niillä on vähäinen kulutus, mutta ne ovat täysin sopimattomia silmien ympärillä olevien alueiden säätämiseen, koska kun ne levitetään, ne venyttävät herkän ihon.

Plussat:

 • Suurin peittovaikutus;
 • Erinomainen kestävyys kaikissa ihotyypeissä;
 • Myynnissä on monivärisiä paletteja, joita voidaan käyttää kasvojen veistämiseen;
 • Taloudellinen kulutus;
 • Sopii normaalin ja rasvaisen ihon omistajille.

miinukset:

 • Voimakkaasti varjostettu;
 • Kun käytät väärin, luo "rappauksen" vaikutus kasvoihin.

kuiva

kuiva

Murskaavia mineraalijauheen tuotteita käytetään peittämään akne ja punoitus rasvaiselle iholle sekä poistamaan rasvainen kiilto. Erityisesti ne ovat hyviä kesälämmössä, koska ne eivät häiritse ihon hengittämistä normaalisti.

Joillakin kuivilla peitevoideillä on antiseptinen vaikutus ja ne vähentävät tulehdusta, mutta kun niitä käytetään ihon suurille alueille, ne voivat tukkeutua.

Plussat:

 • Kevyt mureneva rakenne;
 • Käytännössä ei tarvita höyhentämistä;
 • Erinomainen taistelu rasvaisella kiilolla;
 • On parantava vaikutus;
 • Tee iho samettiseksi ja älä tukkeudu huokosiin.

miinukset:

 • Kuivaa ihon ja vaatii sen kostutuksen.
 • Matala peittovaikutus;
 • Useimmissa tapauksissa voit tehdä tavallisen mineraalijauheen.

Concealer-valintavaihtoehdot

Concealer-valintavaihtoehdot

Ihon tyyppi

Peittimen rakenne voi kertoa, mikä ihon tyyppi on paras:

1. Kuiville ja herkille iholle tarvitaan nestemäisiä tai kermaisia ​​tuotteita, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia.

2. Öljyisen ja yhdistetyn ihon omistajien tulisi valita pastamaiset tai kuiva peitot, mieluiten mattapinnalla.

3. Ne, joilla on normaali derma, voivat käyttää mitä tahansa kosmeettisia valmisteita keskittyen vain niiden ratkaisemiin ongelmiin.

ihonväri

On katsottava, että peittimen varjossa pitäisi olla mahdollisimman tarkka samoin kuin ihosi sävy. Tämä on totta vain, jos aiot peittää pieniä "värillisiä" vikoja: pigmenttipaikkoja, punoitusta, pisamia.

Silmien alla olevat mustelmat ja tummat ympyrät eivät peitä, joten sinun täytyy valita työkalu, joka on yksi sävy kevyempi kuin kasvosi. Ihannetapauksessa, jos se sisältää myös heijastavia hiukkasia.

Niille, jotka tarvitsevat naamioida kasvojen epätasaisuuksia (pockmarks, inflamed acne), on parempi ottaa hieman sävyttävä työkalu.

tapaaminen

Useimpia peittoja pidetään universaaleina, eli niitä voidaan käyttää missä tahansa kasvojen osassa. Mutta nykyään valmistajat tarjoavat "erittäin erikoistuneita" työkaluja, jotka on suunniteltu yksittäisille osille.

Silmille, joilla on ohut herkkä iho, valmistetaan kevyitä tekstureita, jotka voidaan helposti varjottaa pehmeillä harjoilla ja sienillä. Niiden koostumus sisältää usein kosteuttavia ainesosia sekä heijastavia hiukkasia, mikä antaa iholle raikkaan, säteilevän ilmeen.

Ei kovin kauan sitten, uusi tuote ilmestyi markkinoille - huulien peitevoide. Tytöt, jotka käyttävät läpikuultavaa kiiltoa tai huulipunan alastomia sävyjä, ovat varmasti niille, jotka ihastuttavat ihosi väriä. Tällaisia ​​työkaluja voidaan käyttää korjaamiseen ja soveltamiseen pohjana, jotta meikki saadaan eloisammaksi ja kestävämmäksi.

Peitevoide

Slavilaisille sopivia peitevoideiden perusvärikohta on beige.

Myynnissä on värikkäitä työkaluja, sävyjä, joita tuskin kutsutaan luonnollisiksi:

1. Vihreä - lempeä mintun väri peittää ihon punoitusta ja tulehtuneita alueita. On totta, että sen soveltamisen jälkeen tarvitaan lisäkerros beige-tonaalista säätiötä. Vihreät peittimet sisältävät usein kuivauskomponentteja ja antiseptisiä aineita, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan rasvaiselle ja ongelmalliselle iholle.

2. Sininen - suositellaan ihon sävyn korjaamiseksi silmien alla, peittämällä ikäpaikkoja, pisamia ja punaisia ​​auringon polttamisen jälkeen. Tällaista peiteainetta voidaan levittää kohtisuoraan ja levittää suurille ihoalueille.

3. Lila - neutraloi keltaisuutta, joten se soveltuu parhaiten aasialaisen ulkonäön tytöille. Hyvin virkistää ihoa ja selviytyy hyvin punoituksesta.

4. Oranssi ja keltainen - peittää sinivihreät ja violetit mustelmat sekä kasvojen verisuoniverkoston. Sopii tytöille, joilla on tumma iho. Samat sävyt ovat huulille peitossa.

5. Vaaleanpunainen - todellinen pelastus naisille, joilla on harmahtava, ikä tai vain väsynyt iho. Virkistää ja virkistää kasvoja, antaa sille terveellisen, kukkivan ilmeen. Se on myös ainoa sävy, joka soveltuu ihon vaalentamiseen tummanpuoleisten kaunottarien silmien ympärille.

Joka peitevoide valita

Joka peitevoide valita

1. Teini-ikäiset tytöt, joilla on pysyvä ihottuma kasvoillaan, tarvitsevat vain peittäviä aineita, joilla on parantavia ominaisuuksia. He eivät vain piilota akneja, vaan myös auttavat vähentämään tulehdusta. On parasta ottaa heti pari peiteainetta: yksi on kynän muotoinen vihreä sävy, toinen on nestemäinen, ja pinta on sama sävyn tasoittamiseksi.

2. Tytöille, joilla on hyvin ohut ja valkoinen iho, jossa silmien alla olevat mustelmat tulevat purppuranpunaisiksi tai sinivihreiksi, tekee oranssin tai keltaisen värin kerma.

3. Rasvaiselle iholle paras vaihtoehto on tahna- tai kerma-peitevoide, jossa on maton vaikutus. Kesällä voit vaihtaa kuiviin naamiointityökaluihin - nämä eivät varmasti virtaa lämpöön.

4. Vanhemmilla naisilla on suositeltavaa varjoittaa ihoa vaaleanpunaisella lääkkeellä, jotta kasvot näkyvät tuoreina ja nuoremmina. Rakenne on parempi ottaa kerma tai neste, jos iho on hyvin kuiva.

5. Tyttöjen, joilla on yhdistetty tai erittäin ongelmallinen iho, tulisi kiinnittää huomiota useiden eri sävyjen paksujen tahnojen peittojen paletteihin.

6. Kuivan ihon tyypin omistajat on parempi tarkastella nestemäistä tai kermaista peitettä, joka sisältää kosteuttavia ainesosia. Niitä tulisi kuitenkin käyttää varovaisesti hilseilevillä alueilla, jotta epätarkkuuksia ei enää korostettaisi.

Kuinka paljon peitevoide on

kuinka paljon on peitevoide

1. Nestemäinen tai kerma peitevoide tunnetulta yritykseltä voi ostaa 70-150 ruplaa. Brand-työkalu maksaa 2800-3400. Saman koostumuksen peittävät koostumukset silmän ympärillä olevalle iholle hinnoitellaan 100 - 2400 ruplaan.

2. Pasta tai lyijykynän muodossa olevat pastamaiset peittimet alkavat myös sadasta ja ulottuvat 1200-1500 ruplaan. Silmien ympärillä olevan ihon korjaamiseksi tällainen muotokerroin on harvinaista ja kaupallisesti saatavilla on 400 - 1700 ruplaa.

3. Paletit, joissa on eri värejä sisältäviä kermayhdisteitä, myydään 130-2200 ruplaan.

4. Mineral löysät välineet, joissa on heijastavia hiukkasia, voidaan ostaa 450-800 ruplaan.

5. Lip Concealer maksaa sinulle 300 ruplaa. jopa 1000.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset