mylogo

Huulipuna ei tapahdu paljon. Mutta ei jokainen putki saa rakkautta ja vie pysyvän paikkansa meikkipussissa. Etsitkö täydellisiä huulia, naiset ja tytöt tuhoavat myymälähyllyt, minkä jälkeen käy ilmi, että yksi huulipuna ei ole huulilla, toinen sitoo heidät, ja kolmas ei sovi lainkaan väriin. Tunnetaan kuva? Sitten lopetetaan ostosten tekeminen spontaanisti ja aluksi ainakin karkeasti hahmotella hakukierros.

 

 

Miten valita huulipuna

Huulipunan parhaat valmistajat - mikä yritys valitsee

Aiemmin huulipuna tarvitsi vähän: antamaan haluttu varjo huulille ja pitämään niitä vähintään pari tuntia. Tänään on ilmestynyt uusia kauneudenhoitotuotteita, jotka eivät ole vain koristeellisia, vaan tarjoavat myös iholle asianmukaisen hoidon.

Tällaiset varat ovat tietenkin kalliimpia, mutta koska ne ovat olemassa, sinun pitäisi antaa heille etusija. Hyvin hoidetuilla huulilla ja huulipunalla on loppujen lopuksi parempi. Tällaisten hyödyllisten kaavojen kehittäminen liittyy kosmetiikan valmistajiin. Totta, ei kaikki - mutta vain suuret tuotemerkit, joilla on omat tutkimuslaboratorionsa.

Näitä ovat:

 • Dior;
 • L'Oréal;
 • Chanel;
 • Lancome;
 • Yves Rocher.

Näiden yritysten tuotteet tarjoavat laadukkaita huulehoitoja, kestäviä ja kirkkaita värejä, ja silti iloisia runsaasti kauniita ja muodikkaita sävyjä. Jotkut niistä löytyvät meidän parhaiden huulipunojen sijoitus. Mutta sinun täytyy silti valita meikki meikki erikseen.

Huulipuna meikki

Huulipuna meikki

Huulipunat voivat olla erilaiset, riippuen siitä, millaista perustaa niiden valmistuksessa käytettiin: vahaa, rasvoja, öljyjä, polymeerejä tai muita kalvon muodostavia aineita.

Vaha antaa keinolle plastisuuden ja kyvyn säilyttää muodon, ja se on myös vastuussa kosteuden säilymisestä ihosoluissa. Koristeellisen kosmetiikan tuotannossa käytetään usein hypoallergisia palmuja. Bee tekee huulipunan tiheämmäksi ja sitoo täydellisesti kaikki sen koostumukseen sisältyvät komponentit. Tulenkestävä kasvivaha, joka ei levitä edes korkeassa lämpötilassa, tuodaan erityisen kestäviin aineisiin.

Rasvaa, joka sisältyy huulipunan pohjaan, ei ainoastaan ​​kosteuttaa ja suojaa ihoa, vaan myös pehmentää sitä. Yleensä tämä sisältää luonnollisia voin ja kasviöljyjä, joita käytetään kosmetiikassa kuivaa ja kypsiä ihoja varten (pyörä, oliivi, kookos, shea, kaakao jne.).

Pohjaan on jo lisätty erilaisia ​​aineita, jotka muuttavat sen huulipunaksi.

Useimmissa tapauksissa tämä sisältää:

1. pigmenttejä;

2. makuja;

3. Vitamiinit A, C, E, B5;

4. Aurinkosuodattimet;

5. säilöntäaineita;

6. Eri polimery, joka antaa loistaa.

Huulipunan valmistuksessa voidaan käyttää seuraavia väriaineita:

1. Luonnolliset - pidetään kaikkein vaarattomimpina, mutta nopeasti syöneet ja menettävät värinsä.

2. Synteettiset - ovat erittäin kestäviä, mutta ne kuivuvat merkittävästi huulien ihoa.

Huulipunatyypit

itsepintainen

itsepintainen

Nämä huulipunat sisältävät suuren määrän vahaa, joka varmistaa niiden kestävyyden huulille 12 - 24 tuntia. Ne eivät virtaa, eivät syö, eivätkä ne tahraa, koska niiden pigmentit tunkeutuvat syvälle ihoon, mutta liukenevat helposti kosketuksiin rasvan kanssa. Levitä ne kuiviin ja perusteellisesti puhdistettuihin huuliin, huuhtele - maidon tai meikkien poistoaineella.

Plussat:

 • Ei tarvitse käyttää vuorausta;
 • Älä vaadi korjata meikkiä päivän aikana;
 • Älä jätä jälkiä vaatteisiin;
 • Helposti poistettavissa erityisillä kosmetiikoilla.

miinukset:

 • Kuivaa ja kiristä huulet;
 • Ei sovi päivittäiseen käyttöön;
 • Ne sulavat kosketuksissa rasvaisten elintarvikkeiden kanssa.

Pitkät kestävät ja erittäin vastustuskykyiset huulipunat kestävät pitkään huulillaan, ja niitä pidetään ihanteellisina aktiivisille liike-elämän naisille, joilla ei ole aikaa make-up -korjaukseen. Vaikka niihin ei kannata osallistua, niin ettei ihoa pääse kuivumaan.

kosteusvoiteet

kosteusvoiteet

Tähän perheeseen kuuluvat satiini- ja kiiltävät huulipunat, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Niiden konsistenssi on hieman vesistä öljyjen suuren pitoisuuden takia, mutta tämän ansiosta tällaiset tuotteet ovat helposti levitettävissä, ja mikä tärkeintä, ne säilyttävät ihosoluissa maksimaalisen kosteuden.

Plussat:

 • Mukavasti tuntui huulilla;
 • Sisältää suuren määrän huolehtivia öljyjä;
 • Monet kaavat sisältävät UV-suojaussuodattimia;
 • Kosteuttaa ihoa täydellisesti;
 • Kirkkaan kiillon ansiosta visuaalisesti lisätä ohuita ja keskisuuria huulia.

miinukset:

 • Nopeasti poistettu;
 • Jätä jäljet ​​astioihin ja asioihin;
 • Ei sovellu kylmään aikaan.

Kosteuttava huulipuna on ihanteellinen valinta niille, joiden huulet ovat kuivia ja hilseileviä. Mutta myös naisille, jotka eivät tunne tällaisia ​​ongelmia, on suositeltavaa ostaa tällainen työkalu kesän meikkiä varten.

ravinteet

ravinteet

Tällaiset huulipunat erottuvat ei-rasvaisesta koostumuksesta, ja niiden pohja on valmistettu kasvivahan ja jauheen seoksesta. Ne sijaitsevat huulilla hyvin pehmeästi ja antavat kauniin mattaefektin yhdessä rikkaiden värien kanssa. On parempi käyttää niitä harjalla ja varmista, että ympyrät huulirajan ääriviivalla (mieluiten - huulipunasta tummempi sävy).

Plussat:

 • Ne sisältävät vitamiineja ja huolehtivia ainesosia;
 • Kirkkaat ja syvät sävyt ilman rasvaisia;
 • No suojaa ihoa tuulelta ja pakkaselta;
 • Erittäin taloudellinen;
 • Vähennä silmämääräisesti liian lihavia huulia.

miinukset:

 • Ilman vuorausta hämärtyy ääriviivojen yli;
 • Älä erota erityistä vastusta.

Matta-ravitsevat huulipunat ovat ihanteellisia tyylikkään ja naisellisen ulkoasun luomiseksi, ja ne ovat myös hyviä talvella, kun huulet tarvitsevat erityistä suojaa.

kerma

kerma

Sen ominaisuudet ovat lähinnä kosteuttavia huulipunoja, jotka on kyllästetty öljyillä, mutta eroavat niistä pienemmällä pigmenttipitoisuudella, minkä ansiosta voit luoda läpikuultavan pinnoitteen vaikutuksen. Voimakkaamman värin saamiseksi riittää useita kerroksia.

Huulipuna, jolla on kermainen rakenne, levitetään helposti ja nopeasti, ja tunteet sulavat kirjaimellisesti huulilla. Kosteuttavien öljyjen lisäksi se voi sisältää ravinteita ja anti-aging-komplekseja. Joillakin on jopa 3D-vaikutus, jotka laajentavat huulia ja tekevät niistä täydellisempiä.

Plussat:

 • Älä tartu ja älä kiristä huulia;
 • Hyvin sovellettu;
 • On kevyt, sulava rakenne;
 • Ne sisältävät öljyjä, hoitoaineita ja muita hoitotuotteita.

miinukset:

 • Matala kestävyys;
 • Vuotoa ilman vuorausta (joka pitää myös noutaa).

Kermaiset huulipunat, vaikka he eivät voi ylpeillä hyvällä lujuudella, mutta pystyvät huolehtimaan kattavasti huulista ja jopa kohtelemaan heitä. Lisäksi he ovat tyytyväisiä valtaviin sävyihin ja kimalteleviin vaikutuksiin, niin että jokainen nainen voi helposti valita ihanteellisen vaihtoehdon itselleen.

hygieeninen

hygieeninen

Nämä huulipunapallot ovat meille tuttuja lapsuudesta. Niillä on miellyttävä sulamisrakenne, mutta käytännössä ne eivät sisällä pigmenttejä (vaikkakin poikkeuksia). Tämän huulipunan pääasiallinen tehtävä on tehokas huulen ihonhoito sekä suoja tuulelta, auringonvalolta ja pakkaselta.

Se koostuu vahoista, öljyistä, runsaasti vitamiineista, haavojen parantavista komponenteista ja luonnon antiseptikoista. Hygieniaa voidaan käyttää yksin tai soveltaa koristeellisen huulipunan perustana - mikä tahansa, lukuun ottamatta jalusta, joka ei siedä naapurustoa öljyisellä kosmetiikalla.

Plussat:

 • Huulet, halkeamat ja huulien kuorinta paranevat nopeasti;
 • Ravitse ja kosteuttaa ihoa;
 • Tarjoa luotettavaa suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä;
 • Anna huulille kevyt kiilto, ja joillakin on myös kaunis sävy;
 • Haju hyvä;
 • Sopii kaikille - jopa miehille ja lapsille.

miinukset:

 • Nopeasti syönyt.

Huulipunan valintavaihtoehdot

Huulipunan valintavaihtoehdot

Vapautuslomake

Täällä paljon riippuu itse huulipunan johdonmukaisuudesta. Mutta kun valitset, sinun täytyy muistaa, että useimmiten kuljetat sen mukanasi kosmeettisessa pussissa.Yritä valita muoto, joka on kätevä käyttää sekä työssä että liikenteessä ja jopa raid.

1. Klassinen huulipuna - kompakti kotelo, jossa on irrotettava värillinen pylväs, joka sopii helposti taskuun ja jopa pieneen kytkimeen. Joillakin taidoilla se voi korjata meikkiä jopa ilman peiliä. Mutta tässä muodossa on saatavilla vain kiinteitä tuotteita, joissa on riittävästi vahapitoisuutta emäksessä (kestävä, ravitseva ja hygieeninen).

2. Tuba, jossa on nokka tai pullo, jossa on applikaattori - pakkauksen vakioversio kerma- ja nestemäistä huulipunaa varten. Niitä levitetään huulille tarkemmin ja tarkemmin, mutta sitä on vaikeampi tehdä ilman peiliä, ja sinun täytyy päivittää tällainen kevyt meikki melko usein.

3. Lyijykynät - tässä huulipuna on hieman kuiva ja kova kuin klassisilla sauvakeppeillä, mutta sitä voidaan käyttää koko huulien pinnan maalaamiseen ja vuorauksena. Tällaiset aineet luovat pääsääntöisesti mattaefektin tai niillä on tuskin havaittavissa oleva kiilto koostumuksen hohtamisen vuoksi, mutta kuivaa iho.

4. Paletit - tällainen lomake ei ole sopiva, mutta se sopii hyvin kotikäyttöön. Laatikoiden huulipunan rakenne on risti muovitappien ja kermaisten välineiden välillä. On vähän vahaa ja suuri osa rasva-aineista, jotka säilyttävät kosteuden ihosoluissa.

Ihon väri

Jotta valittu huulipuna olisi sopusoinnussa kuvan kanssa ja et näytä näyttämättömältä paikalta kasvoillasi, valitse sen väri ihon sävyn mukaan:

1. Tumma nahkaiset tytöt sopivat koristeellisiin kosmetiikkaan syviin, rikkaisiin väreihin - suklaa, punainen, viini, luumu. Pastellivärit ovat myös sallittuja - ne korostavat kaunista rusketusta ja tekevät kuvasta enemmän tarjouksen.

2. Kylmän subtonin vaalean ihon haltijoita käsitellään herkillä, kasvot elvyttävillä sävyillä: vaaleanpunainen, beige, koralli, lila.

3. Kevyelle iholle, jossa on lämmin hienovarainen, voit ottaa huulipunan oranssin, herkän persikan, pyöreän, korallin tai rubiinin värin.

Jotta voit määrittää ihon sävyn, mene peiliin ja tuo kultainen folio kasvoillesi. Jos sen keltainen väri on sopusoinnussa ulkoasun kanssa, sinulla on lämmin ihon sävy. Kylmä subton yhdistetään parhaiten hopeakalvoon.

Täydellinen tapa valita oikea huulipuna - tehdä hikeä ranteessa. Tässä ihon sävy on sama kuin kasvosi. Muuten on helpompi valita sopiva väri, jos haluat useita vaihtoehtoja kerralla.

Hiusten väri

Huulipuna tulee yhdistää paitsi ihon sävyn lisäksi myös hiusten värin kanssa, koska ne ovat kuvan pääkomponentteja.

1. Melkein kaikki ruskeat ja beige sävyt sekä terrakotta-, maroon-, oranssi- ja punaruskeat värit sopivat ruskea- ja punahiuksisiin tyttöihin.

2. Ovatko brunetit rikkaimpia - he voivat käyttää mitä tahansa sävyjä iiriksen värin kanssa. Vihreät silmät näyttävät hyvältä tiili-punaisilla, koralli- ja karamellihuulilla. Nude-sävyt näyttävät myös edullisilta. Ruskean iiriksen alle mahtuu enemmän meheviä värejä (punainen, lila, burgundia, punainen).

3. Blondeiden tyttöjen on keskityttävä lempeisiin pastelliväreihin - vaaleanpunainen, beige, koralli, lila. Vaaleat blondit voivat käyttää syvempiä sävyjä samalta alueelta.

Huulen muoto ja muut vivahteet

Tytöt, joilla on ohut huulet, ovat erityisen varovaisia ​​poimia huulipunaa, jotta ne eivät muutu kokonaan merkkijonoiksi. Kiiltävät loistavat vaaleat sävyt, visuaalisesti kasvavat sienet sopivat parhaiten. Mutta tummista tai liian kirkkaista väreistä ja mattaefekteistä on luovuttava.

Täysin huulet korostavat ruskea-, beige-, nude-, violetti- ja pronssisävyjä. Keskisuurten huulien omistajat ovat onnellisempia kuin toiset: he voivat vapaasti valita minkä tahansa värin - tärkeintä on, että se on sopusoinnussa ulkonäön ja vaatetustyypin kanssa.

Nuoret tytöt voivat turvallisesti kokeilla huulipunan lämpimiä sävyjä päivän meikkiä varten sekä kirkkaita ja pimeitä - samalla kun luodaan iltaisin. Vanhemmat naiset ovat parempia kääntyä klassisiin sävyihin - rauhallinen ja tyylikäs.

No, ole rehellinen itsellesi, kun otat hymyn peiliin. Jos hampaat ovat todella valkoisia, voit käyttää huulipunaa punaisella tai violetilla sävyillä. Mutta ilmeinen keltaisuus auttaa tekemään näkymättömistä kosmetiikoista vain ruskeita ja muita tummia värejä ilman vaaleanväristä hohtoa.

Mikä huulipuna valita

Mikä huulipuna valita

1. Vihreät silmät vaalea iho on parempi valita huulipunaa vaaleanpunainen, koralli tai luumu. Kesällä, kun iholle ilmestyy kaunis rusketus, voit vaihtaa beige- ja kultaisen värisävyihin valitsemalla nestemäisiä tai kerma kosmeettisia valmisteita, joissa on kosteuttavia ainesosia.

2. Luonnolliset brunetit, joissa on tumma iho ja tummat silmät, voivat valita suklaa, luumu tai punainen huulipuna. Sinisen, harmaan tai vihreän silmän alla on parempi ostaa punapää tai violetti.

3. Kevyt nahkaiset "talviset" värityypit, voit valita vaaleanpunaisen huulipunan päivittäiseen ja päivittäiseen meikkiä varten, ja illalla ostaa luumua tai jopa ruskeaa.

4. Nuorten punainen tukkaisten tyttöjen tulisi tarkastella lähemmin punaisia, ruskeita ja beige-huulipunoja, ja aikuisille naisille on parempi jäädä lämpimään persikka- ja koralli-sävyihin. On parempi, jos se on matta huulipuna, jossa on ravitsevia komponentteja.

5. Tytöt, joilla on täynnä huulia ja pyöreä tai soikea kasvot, on myös kiinnitettävä huomiota mattojen huulipunoihin, jotka ovat esimerkiksi tikkuja tai jopa lyijykynät, jos iho ei kärsi liiallisesta kuivuudesta. Talvella on kuitenkin parempi käyttää hygieenisiä tuotteita niiden perustana.

6. Ohuille huulille tarvitaan kiiltävä huulipuna, joka antaa heille visuaalisesti ylimääräistä äänenvoimakkuutta (3D-efekti). Mutta kylmänä vuodenaikana se voi tehdä teille pettymyksen, joten myöhään syksyllä ja talvella on parempi valita ravitseva kosmetiikka, ja täysi huulien haluttu vaikutus auttaa saavuttamaan kiiltävän kerroksen.

Kuinka paljon huulipuna on

Kuinka paljon huulipuna on

1. Lyijykynät ja klassiset tangot, joissa on mattapintainen vaikutus, voidaan hankkia 60 - 2500 ruplaan.

2. Nestemäiset ja kerma koostumukset ovat kalliimpia - 100-250 - 3300. Mutta et löydä todella korkealaatuista kermahuuletta ravinnon, kosteuden ja tilavuuden kasvun vaikutuksesta.

3. Halvin pysyvä huulipuna maksaa vain 80-100 ruplaa, merkkituotteiden kosmetiikka vetää 2-2,5 tuhatta.

4. Kiiltävä huulipuna, jossa on kosteuttavia komponentteja, hinnoitellaan 500 ruplaan ja saavutetaan 2700: een asti.

5. Hygieniatuotteet maksavat vähiten - 30 - 1200 ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset