mylogo

Se lepää raitista ilmaa paljon paremmin kuin huoneessa. Kun sää on hyvä, yksityisten talojen ja mökkien omistajat voivat lukea, syödä tai tehdä muita asioita pihalla. Se on kätevä tehdä puutarhan keinu. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta voit rentoutua lihaksissasi, rauhoittua helposti keinutamalla ja rentoutua puutarhassa. Tällaiset huonekalut asennetaan puutarhaan, nurmikolle, pihakäytävälle alueelle, huvimajaan tai sanatorioiden alueelle. Valinnan lukutaito riippuu käyttöiän ja toiminnan mahdollisuudesta, joten ennen ostamista sinun täytyy lukea tämä keskeisten ominaisuuksien katsaus.

 

 

Miten valita puutarhan keinu

Paras puutarhaharsien valmistaja - mikä yritys valitsee

Jos et halua kaivaa yksityiskohtiin, voit ostaa hyvän puutarhaharjan aikakokeiltuista valmistusyrityksistä:

 • Garden4You;
 • Ranger;
 • Greengardin;
 • TimeEco;
 • Cruzo.

Korkeasta laadusta huolimatta yksittäiset mallit eivät ehkä ole kovin käteviä tietyissä olosuhteissa, joten kannattaa lukea niiden etujen ja haittojen kuvaus erityisessä artikkelissa.

Kaikki myyjät eivät löydä tarvitsemasi tuotetta, joten autamme sinua ymmärtämään puutarhan keinujen lajikkeet ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon.

Puutarhan toiminnan periaate ja keinu

Työn periaatteet ja puutarhan keinu

Puutarhakalusteissa on kestävä metallikotelo ja jauhepinnoite korroosion kestämiseksi ja houkuttelevan ulkonäön ylläpitämiseksi pitkään. Istuinten ja selkänojien pehmeä osa on kooltaan ja paksuudeltaan erilainen, mutta kaikki tämä on suunniteltu käyttäjän kätevään sijoitteluun.

Tällaiset keinut sijaitsevat maan puutarhan edessä, puutarhassa, takapihalla, julkisivun edessä olevalla päällystetyllä alueella, mökkikylillä ja sanatorioissa. Laitteessa voit istua, makuulla ja heilua hieman. On olemassa malleja, jotka on suunniteltu yhdelle käyttäjälle ja enintään neljän henkilön ryhmälle.

Jotkut keinut voivat avautua selkänojalla ja kääntyä tasaiseksi ripustettavaksi vuodeksi. Kynnyksen ansiosta sitä ei voi vain makuulle ja lukea, mutta jopa nukkua iltapäivällä ja illalla, koska pieni kangas katto suojaa sinua auringolta.

Jos säteet läpäisevät akuutteja kulmia, jotkut mallit voivat muuttaa visiirin kaltevuutta. Joten keinu voit juoda kahvia aikaisin aamulla tai teetä auringonlaskun aikaan.

Penkin istuimen vaimennus tapahtuu kahden jousilohkon ansiosta, jolloin toinen pää on yhdistetty ylempään poikkipalkkiin, ja toinen on kiinnitetty sohvalla.

Tukikehys voi olla eri malleja: suorista neljästä jalasta ovaaliseen pohjaan. Ruuviliitosten ansiosta kääntö irrotetaan ja kuljetetaan pienessä pakkauksessa, joka sopii auton runkoon takaistuimilla.

Puutarhakääntölaite sisältää:

1. Sivutelineet;

2. Vinkkejä jalkoihin;

3. Kaksi ylempää ristiä;

4. Katoksen runko;

5. Jousipenkki, jossa selkänoja;

6. Istuinkotelot;

7. Välilista;

8. Jouset suspensiota ja keinua varten;

9. Täyttö- ja viimeistelymateriaali;

10. Kankainen kangas;

11. Kiinnittimet.

Tyypit puutarha keinut

penkki

penkki

Onko klassinen penkki selässä. Valmistettu puusta tai metalliputkesta. Suspensio suoritetaan jousella ja kiinteällä telineellä tai ketjulla.

Huoneeseen mahtuu kahdesta neljään henkilöä. Kätevä koko perheelle rentoutua puutarhassa, maassa tai asennetaan vierailijoille tarkoitettuihin sanatorioihin.

edut:

 • eri kokoja;
 • voit rentoutua suuressa yrityksessä;
 • on aina visiiri;
 • hyttysverkko;
 • selän selitys muuttuu nukkumaan.

haittoja:

 • vain sivusuunnassa;
 • jotkut mallit ovat epävakaita;
 • budjettimalleissa, ohuet tyynyt;
 • muut rakenteet ovat raskaita ja epämukavia kokoonpanolle ja kuljetukselle.

pallon muotoinen

pallon muotoinen

Tämäntyyppistä puutarhan keinua kutsutaan roikkuvat tuolit. Ne valmistetaan pallona, ​​jossa on leikattu reikä kolmanneksi, käyttäjän kulkua varten. Suunniteltu yhdelle henkilölle, joka pystyy istumaan tai makaamaan jalat.

Suspensio suoritetaan ketjuilla, joissa on yksi voimakas teline, joka on kaareva kaaren avulla. Ne asennetaan mökille puun alle. Virkistykseen tarvitaan useita tällaisia ​​puutarhakalusteita. Jotkut suunnittelijat käyttävät niitä suunnittelemaan suuria huoneistoja ja lasten huoneita.

edut:

 • erittäin pehmeät tyynyt;
 • voit kääntyä mihin tahansa suuntaan;
 • koristeellinen muovinen kudonta;
 • mahdollisuus rentoutua yksin;
 • voimakas kehys;
 • luotettava kiinnitys;
 • erilaisia ​​värejä viimeistelymateriaalissa;
 • asennetaan huoneistoon.

haittoja:

 • vain yksi henkilö on sijoitettu;
 • ei luotettavaa suojaa auringolta ja sateelta;
 • vaikea makuulle.

Puutarhan keinuasetukset

Puutarhan keinuasetukset

Rakenteen koko

Puutarhan keilan mitat on merkitty kolmella ulottuvuudella. Esimerkiksi 212x160x178 cm, jossa ensimmäinen luku ilmaisee kokonaisleveyden, jos tarkastelet suoraan rakennetta, toinen kuva viittaa kehyksen syvyyteen, ja kolmas osoittaa korkeutta.

1. Jos aiot asentaa keinu huoneeseen tai huvimaja / katos, kannattaa ottaa malleja matalalla syvyydellä (mahdollisesti 178x120x146 cm). Mutta kaikki riippuu huvimajasta.

2. Kun asennus on suunniteltu vapaan alueen alla puun alla, vain leveysindikaattori on tärkeä, mikä rajoittaa käyttäjien kapasiteettia. On syytä muistaa, että 212 cm: n arvo on sivupilarien äärimmäiset mitat ja istuimen leveys on 40-50 cm lyhyempi (noin 160 cm).

3. Jos tarvitset roikkuvan penkin kahdelle, niin 160 cm riittää, ja jopa lapsi sopii.

4. Kun kolme aikuista ostavat 180-200 cm leveitä malleja, niin jokainen voi istua vapaasti eikä hieroa olkapäitä, kuten takapenkillä olevaan autoon. Yksi henkilö on mukava, leveys 100 cm.

Enimmäiskuormitus

Valmistajat ilmoittavat aina rakenteessa sallitun enimmäiskuormituksen. Se voi olla 100-500 kg. Tämä osoittaa, kuinka monta ihmistä voi samanaikaisesti sijoittaa painon mukaan.

Arvioitu arvo on 100 kg käyttäjää kohden. Tämä tehdään niin, että voit vapaasti ottaa kannettavan tietokoneen, ruoan, lämpimän huovan, ylimääräisen tyynyn, lelut tai lemmikkieläinten vauhtiin eikä lasketa jokaista ylimääräistä kiloa.

1. Malli 200 kg sopii kahdelle.

2. Neljän aikuisen käyttäjän perheen on etsittävä 400 kg suurinta kuormaa. Mutta tässä kaikki on yksilöllistä, ja jos kaikki ihmiset ovat laiha, muotoilu kestää 6 henkilöä 60 kg: lla.

Enimmäisarvon ylittäminen voi deformoida kehyksen tai rikkoa ripustimen.

Putken halkaisija ja metallin paksuus

Jokainen omistaja haluaa, että keinu kestää mahdollisimman pitkään. Niiden resurssi riippuu sen materiaalin parametreista, josta ne on tehty.

Telineet ja muut osat taivutetaan pyöreästä putkesta, jonka halkaisija on 38 - 60 mm. Seinämän paksuus voi vaihdella välillä 1,0 - 1,5 mm. Mitä enemmän jokainen näistä indikaattoreista on, sitä vahvempi on kehys ja mitä pidempään rakenteen eheys säilyy. Mutta tämän kustannukset kasvavat.

1. Jos haluat käyttää puutarhassa olevaa keinua lukemaan hiljaisuudessa, malli putkesta, jonka halkaisija on 38-45 mm ja seinämän paksuus 1,0-1,2 mm.

2. Meluisten yritysten toimintaan sukulaisten keskuudessa tai kaupallisiin tarkoituksiin (kahvilan kesäalue, ravintola, grilli) tarvitaan halkaisijaltaan 51-60 mm: n indikaattoreita ja 1,5 mm: n seinämän paksuutta.

Runkomateriaali

Puutarha on tehty puusta tai metallista. Molemmat vaihtoehdot on suunniteltu talvehtimaan ulkona, jolle puu on kyllästetty lakalla, ja terästä käsitellään jauhemaalilla.Mukavuutta varten penkit on varustettu pehmeillä tyynyillä.

Molemmat tyypit voidaan laittaa mökille tai mökkeihin, mutta puurakennetta voidaan käyttää kaupallisessa teollisuudessa (sanatoriossa, kahvilassa) ilman pehmeää pinnoitetta, mikä vähentää tyynyjen pesun kustannuksia. Rautalajeja, joissa ei ole pehmeää osaa, ei käytetä.

Taitto taaksepäin

Jotkut mallit pystyvät taittumaan tasoon saadakseen suoran nukkuja. Tämä toiminto on kätevä äideille, joilla on pieni lapsi tai pitkä lepo kadulla.

Tämä on käytännöllistä vanhuksille, jotka eivät ole enää kiireitä ja voivat viettää puoli päivää puutarhassa. Jos keinut ostetaan vain iltateemalle työn ja pienen keskustelun jälkeen, taitto selkänojalla ei ole mitään järkeä.

täyte

Istuimen pehmeys täyttää täyteaineen. Se asetetaan jousilohkoon ja peitetään verhoilulla.

Yleisimmin käytetty:

1. Sinteponilla on ilmarakenne ja se voi näyttää hyvin rehevältä, mutta laskeutumisen yhteydessä käyttäjä puhaltaa "pannukakkuun". Palataksesi tyynyn muodon, on lyötävä. Tämä on budjettivaihtoehto harvoin käytettäväksi pari kertaa viikossa.

2. Vaahtokumi on paksuudeltaan 50 mm ja se tuntuu hyvin pehmeältä. Kun olet noussut, se palauttaa lomakkeen ja muodon. Tämä on käytännöllistä jokapäiväisissä keinuissa.

Viimeistelymateriaali

Tyynyn pehmeän osan yli on peitetty aine, joka on suorassa kosketuksessa ihmisen ihon kanssa (jalat, käsivarret, kaula). Swing-kankaan tulisi olla sekä miellyttävä että ei liian karkea, mutta ei pyyhkiä kuukauden käytön jälkeen.

Viimeistelymateriaali voidaan valmistaa seuraavista materiaaleista:

1. Villa ei ole niin pitkä, mutta erittäin pehmeä. Se pitää lämpöä hyvin, joten gabardiini sopii vanhemmille ja hyvin nuorille käyttäjille kevään ja syksyn iltaisin.

2. Calico on vaikeampi, mutta pysyy viileänä. Jos keinu toimii useammin kuumassa kesällä, tämä on hyvä vaihtoehto.

3. Polyesteri tuntuu kovemmalta kuin edelliset kankaat, mutta erittäin kestävä, mikä on käytännöllistä kaupalliseen käyttöön kahviloissa ja sanatorioissa.

Visorin kallistuksen säätö

Joissakin keinuissa on toiminto, joka muuttaa visiirin kaltevuutta. Näin voit asettaa rungon kankaalle lähes pystysuoraan mihin tahansa suuntaan ja se on kätevä auringon nousemiseen tai asettamiseen tai viistoon.

Joten ei tarvitse kääntää swing, vaan vain muuttaa katon sijainti. Mutta jos pääasiallinen käyttöaika on 10: 00-16: 00 tuntia, vaakasuora visiiri selviytyy tehtävistään.

Hyttysverkko

Useat valmistajat toimittavat malleilleen hyttysverkot, jotka peittävät istuimen kokonaan ja estävät kärpäset ja hyttyset. Kun tätä toimintoa ei tarvita, ristikkokangas siirretään toisistaan ​​sivuseinoja pitkin. Tämä arvostaa elämää säiliössä tai päivittäisen unen tuoreessa ilmassa.

Irrotettavat kannet

Tyynyt aikaisemmin tai myöhemmin likaantuvat vaatteista, käsistä tai juomista, mikä johtaa tarpeeseen puhdistaa ne.

1. Ei-irrotettavat kannet, esimerkiksi pehmustetulla polyesterillä, voidaan pestä yhdessä kirjoituskoneessa. Tämä on käytännöllistä vanhuksille ja vanhemmille, joilla on pieniä lapsia.

2. Vaahtotyynyt, joissa ei ole irrotettavaa kangasta, on puhdistettava kuivaksi ja maksettava tästä, mikä on edullista mökin omistajille.

3. Irrotettavat päällykset voidaan erottaa, pestä ja kuivattaa yhdessä päivässä, mikä on kustannustehokas useimmille perheille tai kaupalliseen käyttöön.

Pakkauksen paino

Painonvaihto voi vaihdella välillä 25 - 90 kg. Se riippuu putken halkaisijasta ja metallin seinämän paksuudesta.

Suurella painolla tarkoitetaan vahvempia telineitä ja hyppyjä. Mutta kun valitset tuotetta, älä unohda tarkastella massan indeksiä miettimään tapoja tuoda se kotiin.

Yli 50 kg: n tavarat on vaikea purkaa itse autosta ja tuoda pihalle, joten sinun pitäisi huolehtia ylimääräisestä henkilöstä. Jos kyseessä on kohdennettu toimitus varastosta, painoindikaattorit eivät ole tärkeitä.

Mikä puutarhan keinu valita

Mikä puutarhan keinu valita

1. Kahden aikuisen ja yhden lapsen perhe, jota ajoittain käytetään maassa, on kätevä, kun koko on kooltaan 225x178x168 cm, putkesta, jonka halkaisija on 51 mm, ja seinään 1,2 mm, joka on suunniteltu 290 kg. Tärkeä taitettava selkänoja taitettavaksi sängyssä, irrotettavat peitteet pesulle ja puuvillalle verhoilumateriaalina. Täyteaineista on mahdollista valita synteettinen talviainetta. Hyödyllinen hyttysverkko.

2. Asennukseen pihapiiriin tarvitaan pienempi keinu, jonka mitat ovat 2200x1200x1500 cm, ja ne on valmistettu 32 mm: n läpimitaltaan ja 1,2 mm: n seinämän paksuudesta. Verhoilumateriaalina on parempi etsiä gabardiinia, jossa on mahdollisuus poistaa se tyynyistä pesuun. Käyttäjien enimmäispaino tässä mallissa on 180 kg.

3. Voit majoittaa puutarhan keinu asunnossa, niin että yksi aikuinen voi lukea tai katsella televisiota, tarvitset pallomaisen muotoisen teräspalkin, jonka halkaisija on 60 mm ja seinämän paksuus 1,5 mm, istuimen parametrit 95x78 cm ja telineen korkeus 178 cm, joka sopii korkeuteen 178 cm. mitään kattoa. Tyynymateriaali - karkea kalico, jossa on pehmustettu polyesteri ja irrotettava kansi. Käyttäjän enimmäispaino 120 kg.

4. Sanatorion alueelle tai kesällä grillipaikkaan sijoittamista varten on käytännöllistä asentaa 230x160x180 cm: n puinen keinu, joka on suunniteltu 2-3 hengelle ja enintään 250 kg, vaahtokumityynyillä ja irrotettavilla suojapeitteillä, joita voidaan säätää visiirin kaltevuudella, polyesteria verhoiluna. Mutta säännellä selkänojaa tämä muotoilu ei toimi.

Kuinka paljon puutarhan keinut

Kuinka paljon puutarhan keinut

1. Perheelle maassa hinta vaihtelee 6000: sta 14 000 ruplaan.

2. Keinut huvimaja ostaa 10 000-12 000 ruplaa.

3. Keskeytetty tuoli asunnossa maksaa 18000-27000 ruplaa.

4. Swing on ravintola tai keinona myydä 11000-300000 ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset