mylogo

Koululaiset ja aktiiviset nuoret ovat nyt vaikea kuvitella ilman viileitä älypuhelimia, täytettyjen ominaisuuksien, sovellusten ja hyvien kameroiden silmiin. Jälkimmäisiä ei käytetä pelkästään kirkkaiden hetkien ja ympäröivän kauneuden kuvaamiseen, vaan myös itse kuvaamiseen - yksin tai ystävien seurassa. Voit tietysti tehdä hyvän itsemäärän pitämällä puhelinta ulkonevissa käsissäsi, mutta kulma ei ole paras, eikä sinun tule isoa yritystä.

Onneksi mobiililaitteiden valmistajat tajusivat nopeasti, mitä on tapahtunut, ja julkaisi taikasauvan itsepalvelulle. Ja jos ajattelet vain sen ostamista, harkitse ensin olemassa olevia monopodien lajikkeita ja perusparametreja, joiden avulla voit valita oikean mallin.

 

 

Miten valita itsepitkäkeppi

Paras valmistaja selfie tikkuja - mikä yritys valita

Mobiililaitteiden markkinat - sekä kalliit että halvat - miellyttävät rikkaan valikoiman kanssa. Mutta kun valitset laadukkaan ja luotettavan selfie-kepin, sinun on edelleen keskityttävä todistettujen valmistajien tuotteisiin.

Säästöyritys voi muuttua paljon vakavammiksi menoiksi, jos puhelin putoaa kuvauksen aikana epäluotettavista kiinnikkeistä.

Seuraavat yritykset tuottavat laadukkaita monopodeja itsepalvelulle:

 • Momax;
 • KjStar;
 • Remax;
 • Navsailor;
 • Baseus;
 • Dispho.

Heidän mallinsa löytyvät meidän parhaan itsepalvelun sijoitusmutta nyt puhutaan monopodien valinnan parametreista.

Toimintaperiaate ja laitteen itsepitkätikku

Toimintaperiaate ja laitteen itsepitkätikku

Se näyttää olevan tavallinen muovi- tai metallijalka, jonka toisella puolella on puhelinteline. Siinä ei ole mitään monimutkaista: liukuvaa teleskooppiputkea ja mekaanista jousikuormitettua pidintä - se on koko monopodilaite.

Mutta kädensijan täyttö ansaitsee yksityiskohtaisemman kuvauksen. Useimmiten siinä on painike, jolla lähetetään signaali puhelimeen, ja sisällä on kompakti akku, jossa on pääsy USB-porttiin lataamista varten.

Yhteydenpitoon itsepalvelupuhelimen kanssa voi olla mini-jack-kaapeli, joka yhdistää kuulokeliitännän tai integroidun Bluetooth-moduulin.

Tyypit selfie tikkuja

langaton

langaton

Eniten haluttu ja kätevä tyyppi itsepalvelulaitteelle toimii Bluetooth-signaalilla. Suljinpainike sijaitsee perinteisesti laitteen kahvalla. Jotta voit toimia oikein, sinun tarvitsee vain määrittää BT-yhteys puhelimeen ja voit ottaa kuvia kaikista kulmista ja asennoista.

Plussat:

 • Tyylikäs ja kaunis muotoilu, laaja valikoima malleja;
 • Luotettavat kiinnikkeet älypuhelimille, joissa on diagonaali;
 • Kameran ohjauspainikkeet sijaitsevat kahvalla oikealla peukalon alla;
 • Bluetooth - johtoja ei tarvita.

miinukset:

 • Akku on ladattava säännöllisesti.

Langattomat monopodit ovat eniten kysyntää, joten ne ovat laajalti edustettuina markkinoilla. Kuva tehdään painamalla laitteen kahvan painiketta kevyesti - kaikki on yksinkertaista ja yksinkertaista.

Wired

Wired

Näiden itsepuristimien avulla ohjauspainike sijaitsee myös laitteen kahvalla, vain älypuhelinjärjestelmään kytkeytyminen ei tapahdu "ilman läpi", vaan johdon kautta, joka on asetettu kuulokeliitäntään.

Tietenkin ulkoneva johto pilaa hieman laitteen ulkonäköä, lisäksi se voi vaurioitua tai siirtyä pois, mutta yhteyden luotettavuus on edelleen korkeampi kuin sinihammas.

Plussat:

 • Helppokäyttöinen - aseta johto vain puhelimeen ja kun tarvitset tarvittavat asetukset;
 • BT: tä ei tarvitse kytkeä matkapuhelimeen joka kerta;
 • Yhteyden korkea luotettavuus;
 • Lataaminen tapahtuu automaattisesti puhelimen akusta.

miinukset:

 • On olemassa vaara, että ulkoinen johto vahingoittuu;
 • Android- ja iOS-mallit ovat saatavilla erikseen eivätkä ole keskenään vaihdettavissa.

Langalliset tikit ovat helppokäyttöisempiä kuin BT-mallit, mutta jotkut eivät yksinkertaisesti pidä laitteen ulkonäköä johdon ollessa alttiina.

Kauko-ohjaimella

Kauko-ohjaimella

Nämä ovat samoja langattomia selfie-tikkuja, vain tässä oleva painike siirretään erilliseen kaukosäätimeen. Muuten kaukosäätimessä on jo kaksi painiketta: suosittujen älypuhelinten käyttöjärjestelmien lukumäärä.

Kauko-ohjatut paristot, jotka voidaan vaihtaa ja jatkaa rauhallisesti. Tärkeintä on, että sinulla on varaussarja kanssasi.

Plussat:

 • Langaton WT-yhteys;
 • Hyvät ystävät sekä iOS että Android;
 • Puhelimen pidikkeen yleinen geometria;
 • Voit pitää keppiä haluamallasi tavalla, tartumatta painiketta sormella.

miinukset:

 • Konsolit ovat kooltaan hyvin pieniä - helppo menettää (on kuitenkin malleja, jotka voidaan asentaa myös jalustaan);
 • Molemmat kädet ovat mukana ampumaprosessissa;
 • Jotkut monopodit myydään erikseen ja kaukosäädin on ostettava erikseen.

Yleensä laite, jossa on kauko-ohjain, on kätevä, mutta se on vähemmän kysyntää kuin langaton itsepuristin, jossa on kynän painike.

Vakiojalustat

Vakiojalustat

Tämä on ensimmäinen, alkeellinen ja halpa versio monopodista, joka on yksinkertainen tappi kiinnikkeillä. Täällä ei ole painikkeita, paristoja ja muita temppuja: asetat puhelimeen vain ajastimen, ja hän ottaa jo kuvan. Tämä on todella tavallinen tikku - ei kovin mukava, mutta edullinen.

Plussat:

 • Ei akkua, joten laitetta ei tarvitse ladata;
 • Luotettavat kiinnikkeet;
 • Suunnittelun äärimmäinen yksinkertaisuus;
 • Edullinen hinta;
 • Halutessasi voit ostaa erikseen kauko-ohjaimen ja käyttää langatonta yhteyttä.

miinukset:

 • Jokaisen valokuvan jälkeen sinun on asetettava ajastin uudelleen.

Itsepitkän valintavaihtoehdot

Itsepitkän valintavaihtoehdot

asentaa

Puhelimen kiinnittäminen - tärkein asia itsepalvelun valinnassa. Kiinnikkeen on oltava luotettava, ilman taittoa ja mieluiten kumi- tai silikonitiivisteitä. Runko on edullisesti metalli, vaikka sopiva on myös hyvä paksu muovi.

Matkapuhelinten rakennusratkaisujen haltijat kehittyivät paljon, mutta useimmissa on kiinteä lava ja jousikuormitteinen paininjalka. Se on kätevä (voit sijoittaa puhelimen lähes mihin tahansa diagonaaliin) ja se on helppoa - gadget voidaan helposti lisätä yhdellä kädellä. Kuitenkin paljon luotettavampia älypuhelimen korjauspidikkeitä, joissa on lisähuomiota.

Myös monopodit saattavat vaihdella matkapuhelimen asennustavan mukaan (pieni kamera tai toimintakamera). Yksinkertaisimmat mallit mahdollistavat vain vaakasuuntaisen laskun, edistyneemmän - myös pystysuorassa.

Yleensä ihanteellinen, jos pidikkeessä on salvan säätöjärjestelmä. Näin voit kääntää kameraa eri kulmiin jopa 180 astetta.

Itsepitkän pituus ja paino

Mitä pidempi tikku on, sitä laajempi on panoraama, jonka puhelimen kamera voi kaapata. Taitettuina lähes kaikki monopodit ovat pituudeltaan noin 19-23 cm, vaikka on olemassa ainutlaatuisia näytteitä, joiden koot ovat 13 - 42 cm, mutta avautumisaste riippuu tietystä mallista, mutta yleensä enintään 125 cm.

1. Jos tämä on vakio selfie-tikku valokuvakuvaan, kun kävelet ympäri kaupunkia, 70-80 cm: n pituus riittää.

2. Ne, jotka matkustavat paljon ja haluavat kaapata itseään paikallisten nähtävyyksien taustalla, tarvitsevat laitteen, joka ei ole lyhyempi kuin 105 cm - sama kuin ryhmäharjoituksissa.

Joka tapauksessa ei ole järkevää ostaa alle puolen metrin mallia. Mutta älä unohda: mitä kauemmin monopodi on, sitä vaikeampi se on, ja mitä vaikeampi on pitää puhelin painossa.

Kun ostat, tarkista kohdat liikkuvat: ne pitäisi liu'uttaa helposti, mutta tiukasti kiinni. Liian joustavat jalustat voivat painaa tai alkaa pelata "polvissa" puhelimen painon alla. Siksi kalliissa malleissa on erityiset urat, tiivistysliukumekanismi.

Lisälaitteet

Jotkut pienet asiat, jotka tulevat itsepalvelukepin avulla, voivat tehdä sen entistä kätevämmäksi.

Kaikkien valmistajien tarjoamista hyödyllisimmistä:

1. Panoraamapeili - voit asentaa älypuhelimen takapuolen ja ottaa kuvan tehokkaammasta takakamerasta. Peili heijastaa kaikkea, joka kuuluu kehykseen.

2. Hihna, joka heittää käteen, sekä karabiini - kiinnitä monopodi reppuun.

3. Taitettava kolmijalka - jos käytät yleismaailmallista self-stickia kameran ja kameran asentamiseen.

Ne, jotka haluavat saada laadukkaita kuvia, vaikka liikkuvatkin, pitävät kuvanvakainlaitteella varustettuja tikkuja. Totta, niiden hinta on melko suuri.

Mitä itsepitkää valita

Mitä itsepitkää valita

1. Kaupungin kävelylle ja pienille yrityksille sopiva langallinen tai Bluetooth monopodin pituus 70 cm: stä 1 metriin panoraamapeilillä. Erityisen tarkkoja selfie-ystäviä, jotka eivät koskaan menetä mitään, voivat ottaa mallin kauko-ohjaimella.

2. Jos aiot olla hyvin usein käyttämättä selfie-keppiä ja sinulla on vaatimaton budjetti, tutustu tavallisiin jalustoihin, joissa ei ole ohjauspainikkeita ja muita koristeita.

3. Matkailijat ja lomanviettäjät ovat parempia ostamaan 105-125 cm: n pituisen sauvan, jossa on kiinteä ohjausjärjestelmä, joka voidaan ladata älypuhelimesta itsestään. No, jos se on varustettu yleisellä telineellä, jonka avulla voit käyttää monopodia matkapuhelimella, toimintakameralla tai pienellä kameralla.

Kuinka paljon on itsepalvelupukki

Kuinka paljon on itsepalvelupukki

1. Langattoman monopodin itsepalvelusta Bluetooth-painikkeella voi ostaa 170-200 - 8-9,5 tuhatta ruplaa.

2. Kauko-ohjauksella varustettu malli maksaa 400–4000 ruplaa.

3. Helpoin keppi ilman sähköistä täyttöä maksaa sinulle naurettavan määrän 90 - 300 ruplaa.

4. Langan selfie-tikku vetää 150-2000 ruplaan.

5. Mutta kehittyneet mallit, joissa on kuvanvakain, saavat sinut sanomaan hyvästi 20-27 tuhatta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset