mylogo

Manikyyri, joka käyttää geeliä, on tullut suosittu suhteellisen hiljattain. Geelilakka pystyi puristamaan klassisena pinnoitteena ja akryylinä. Tämä suuntaus on vakiintunut kauneusalalla. Tämä johtuu pääasiassa käytännön eduista: kynsissä tällainen päällyste kestää kaksi tai jopa kolme viikkoa, vaikka kädet eivät ole suojattuja erityisillä käsineillä kotitöitä tehdessään. Samaan aikaan geelipakkauksen mahdollisuudet ovat laajemmat ja mahdollistavat kokonaisen suunnittelutyön luomisen, lisäämällä jokaisen manikyyriin persoonallisuutta. Tuotteen, nimittäin kuivauslampun, turvaamiseksi tarvitaan kuitenkin lisävarusteita. Opas auttaa määrittämään sen valinnan, puhumalla kaikista tällaisten laitteiden lajikkeista, niiden vahvuuksista ja heikkouksista.

 

 

Miten valita geeli-kiillalamppu

Paras valmistaja geeli kiillotuslamput - mikä yritys valita

Venäläiset markkinat tarjoavat laajan valikoiman geelipolttolamppuja. Kotimaiset ja aasialaiset yritykset tuottavat varsin budjettivaihtoehtoja.

Venäläisten ja kiinalaisten tuotemerkkien valmistamia laitteita on erittäin hyviä. Tuotteella on hyvä laatu, mukava muotoilu ja edullinen hinta. Useimmiten nämä tuotteet ostavat aloittelevat mestarit.

Esitettiin myös ammattimaisia ​​tuotteita pääasiassa amerikkalaisista tuotemerkeistä. Niiden tuottamat valaisimet ovat hyvin kysyttyjä kaikkialla maailmassa.

Tässä on luettelo suosituimmista tuotemerkeistä:

 • OPI;
 • harmonia;
 • solomeya;
 • CND;
 • Gelish.

Asiantuntijat eivät suosittele valaisimien ostamista niin sanotuilta nimettömiltä valmistajilta, vaikka näiden tuotteiden hinnat ovat erittäin houkuttelevia.

Useimmiten tällaiset laitteet tehdään ensisijaisesti, ilman innovaatioita, niillä on pieni joukko ominaisuuksia, eivät kestä usein käyttöä ja epäonnistuvat nopeasti. Samankaltaisia ​​kopioita kannattaa ostaa vain pinnalliselle tuttavuudelle.

Jos olet etsimässä sopivaa mallia todistetusta brändistä, siirry meille luokitellut parhaat geelipolttimot.

Toimintaperiaate ja lampun geeli-kiillotuslaite

Toimintaperiaate ja lampun geeli-kiillotuslaite

Geelipolttimo on laite, joka aiheuttaa kynsien päälle levitettävän tuotteen kovettumaan (polymeroitumaan) erityisten valonlähteiden avulla. Lyhyen ajan kuluessa halutun pituiset aallot kääntävät heliumpinnoitteen kiinteäksi aineeksi. Niinpä mestarit pystyvät luomaan kynsitaiteen mestariteoksia, jotka koristavat kynnet useita viikkoja.

Visuaalisesti lamppu on kestävästä muovista valmistettu lohko. Koko ja muoto voi olla mitä tahansa, esimerkiksi pientä, joka sisältää vain yhden sormen tai joka soveltuu kaikkien viiden kuivaamiseen. Puolipiirin muodossa olevat tuotteet ovat erittäin käteviä, koska ne mahdollistavat yhdellä kädellä kaikkien kynsien polymeroitumisen heti käyttämättä järjestelmää, kun neljä sormea ​​kuivataan ensin ja vain kaksi lopulta.

Mallit ovat:

1. cast;

2. Kokoontaitettava.

Sisällä on usein valoa heijastava materiaali, joka parantaa tarkennusta ja parantaa vaikutusta. Sammutusohjaus suoritetaan joko käsikytkimellä tai automaattisella ajastimella, ja molempia vaihtoehtoja sisältävät lamput löytyvät myös.

Kaikki laitteet tarvitsevat aikaa lampun vaihtamiseen, resurssi on käytetty loppuun. Kunkin laitteen tyypin kuluminen on erilainen. Jos aika ei muuta lamppua, kuivaus vie enemmän ja enemmän aikaa.

LED-malleissa on käyttöikä jopa 50 tuhatta.tuntia, mutta tämän jälkeen sinun on ostettava uusi laite, koska lamppuja ei voi vaihtaa.

Geelilakan valaisimet

UV-lamput

UV-lamput

Ultraviolettilamput tiedämme fysioterapiahuoneista. Ominaisuus on, että ne kykenevät polymeroimaan kaikenlaisia ​​geelilakkeja poikkeuksetta. Jopa ne, jotka on merkitty merkkivalolla "LED", kuivuvat, vaikkakin hieman hitaammin.

Masters, jotka eivät halua rajoittaa työvälineiden valintaa, soveltuvat parhaiten. On myös syytä huomata, että näillä laitteilla käytettyjen lamppujen vaihtaminen ei ole kallista, joten jopa niiden usein päivitetyillä tuotteilla on vähän vaikutusta lompakkoon.

UV-lamppujen mitat ovat hieman suuremmat kuin LED-malleissa, mutta ero ei ole niin havaittavissa. Herkät loistelamput on käsiteltävä huolellisesti, ne ovat myös herkkiä linjajännitteen ja ympäristön lämpötilan vaihteluille.

edut:

 • yleismaailmallinen
 • kohtuuhintaisia.

haittoja:

 • kuivat kynnet pitkään;
 • lämmitä;
 • voi aiheuttaa palovammoja;
 • niillä on herkät lamput;
 • vapauttaa haitallisia aineita;
 • vaikuttaa haitallisesti visioon.

LED-valaisimet

LED-valaisimet

Tässä laitteiden ryhmässä on tietyn valon spektrin LEDit. Palvele lamppuja vaihtamatta huomattavasti pidempään kuin UV-malli. Niissä oleva geelipakkaus polymeroidaan myös paljon nopeammin, aika on keskimäärin muutamasta sekunnista minuuttiin.

LED-laitteet ovat yksi ympäristöystävällisimmistä: työn aikana haitallisia aineita ei päästetä ympäristöön, energiaa säästetään ja visio pysyy terveenä. Huomaa, että tällaiset tuotteet kierrätetään täysin. LED-valaisimet eivät kuumene, joten ne eivät voi aiheuttaa asiakkaan ihon palamista, mikä on erittäin tärkeää.

LED-lamput on elinkaaren jälkeen vaihdettava kokonaan, mikä on jonkin verran kallista, kun otetaan huomioon niiden korkea hinta. Samaan aikaan he työskentelevät kapeassa emissiospektrissä, joten vain helium-tuotteet, jotka on erityisesti suunniteltu LED-laitteille ja jotka on merkitty vastaavasti, kuivataan.

edut:

 • kestävä;
 • ympäristöystävällinen;
 • polymeroi tuote lyhyessä ajassa;
 • niillä on pieni paino ja mitat.

haittoja:

 • ovat kalliita;
 • lamppuja ei voi vaihtaa, sinun täytyy ostaa uusi laite;
 • Vain geelilaketteja, joissa on merkintä ”LED”, voidaan käyttää.

CCFL-lamput

CCFL-lamput

Tällaisia ​​laitteita kutsutaan usein kylmä hehkulampuiksi. Niillä, kuten edellisen ryhmän laitteilla, ei ole kykyä lämmetä, joten et voi pelätä palovammojen esiintymistä asiakkaissa.

CCFL-lamput ovat verrattavissa UV-malleihin niiden yleismaailmallisuudessa, ne toimivat täysin erilaisten jähmettymisalueiden geelien kanssa. Mutta miinus on edelleen läsnä - se on pitkä polymerointi.

Kylmän luminesenssin lampun käyttöiän aikana ylitetään ultravioletti-analogit. Tämä tasapainottaa niiden hankinnan huomattavat kustannukset. Emittoitu valo ei vaikuta näkyyn. Lamput ovat ympäristöystävällisiä.

edut:

 • yleismaailmallinen
 • on pitkä käyttöikä;
 • älä lämmitä;
 • emitoita elohopeahöyryjä;
 • älä pilaa näkemystä;
 • Sopii toistuvaan käyttöön koko päivän.

haittoja:

 • hidas polymerointi;
 • korkea hinta.

hybridi

hybridi

Hybridilamput yhdistävät kaikki CCFL- ja LED-lamppujen ominaisuudet. Tällainen yhdistelmä voi parantaa laajimman spektrin heliumtuotteiden kuivumista.

Lakat vaikuttavat sekä yhteen että toiseen säteeseen, mikä vähentää kokonaispolymerointiaikaa. Ne myös säilyttävät kaikki edut kestävyyden, lämmityksen puutteen, stroboskooppisen vaikutuksen ja muiden asioiden muodossa. Erot ovat pienikokoisia ja helppoja.

edut:

 • on pitkä käyttöikä;
 • yleismaailmallinen
 • geeli kynsilakka kuivuu nopeasti;
 • ympäristöystävällinen;
 • vaarattomia
 • älä lämmitä

haittoja:

 • ovat kalleimpia malleja.

Geelipolttimon valintavaihtoehdot

Geelipolttimon valintavaihtoehdot

teho

Lampuissa olevien lämmityselementtien lujuus ja voimakkuus riippuvat tästä parametrista. Mitä suurempi laitteen teho, sitä suurempi on heliumpinnoitteen polymerointinopeus.Meidän ei kuitenkaan pidä unohtaa, että voimakkaat manikyyri-lamput kuluttavat enemmän sähköä, mikä vaikuttaa lopulta rahoituskustannuksiin.

Ennen kuin ostat suuritehoisen laitteen, kannattaa harkita toteutettavuutta ja mieluummin keskiarvoa, varsinkin jos olet juuri aloittanut työskentelyn tällä alueella.

Muoto, koko ja paino

Lampun muodon on oltava ergonominen, jotta päällikön työskentely ja asiakkaan mukavuudet ovat mukavat.

Laitteen koko valitaan erikseen: se voi olla laite kunkin sormen kuivaamiseksi erikseen tai koko palmu kerrallaan. Asiantuntijat neuvovat silti lopettamaan valinnan pienemmällä koolla, varsinkin kotona työskentelevien, jättämällä isoja valaisimia kauneussalongien kiinteään käyttöön.

Pienen painon ja koon mallit ovat käteviä kuljettaa ja varastoida. Käsityöläisille, jotka käyvät usein työmatkoilla tai tarjoavat palveluja asiakkaan ilmoittamassa paikassa, on parasta ostaa kevyitä esineitä, jotka eivät painaa voimakkaasti käsimatkatavaroita.

Paketti ja muotoilu

Geelilakan kuivausvalaisimet voivat olla hyvin erilaisia. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis käyttämään ostosta.

Ammattilaisten laitteissa on yleensä kätevä irrotettava pohja, heijastimet, tuuletin, ajastintoiminto ja monia muita vaihtoehtoja, jotka voivat helpottaa päällikön työtä ja tehdä manikyyrin suorittamisesta asiakkaalle mukavampaa.

Mallien suunnittelu voi olla hyvin erilainen. Värivaihtoehdot, piirustukset, ylimääräiset koristeet ovat valtavia. Jokainen päällikkö löytää sopivan yhden esitetyistä vaihtoehdoista.

Yritä valita lamppu työympäristön tyyliin, vaikka et olisikaan kauneussalongin työntekijä ja tarjoaisi kotipalveluja. Asiakas on paljon miellyttävämpi olla mestarin kanssa, jossa hän saa paitsi hyvää manikyyriä myös esteettistä nautintoa.

Minkä geeli-puolalamppu valitaan

Minkä geeli-puolalamppu valitaan

1. UV-lamput soveltuvat aloittelijoille, jotka vain oppivat kynsien taidetta.

2. LED-lamppuja, kuten CCFL-malleja, tulisi suosia mestarit, joilla on jo kehittynyt asiakaskunta.

3. Hybridilamppu soveltuu niille, jotka etsivät altistumista ultraviolettisäteilylle ja LED-säteilylle.

4. Jos kestävyys on sinulle tärkeää, valitse laitteet LED- ja CCFL-lampuilla.

5. Tehokkaat manikyyri- koneet, joissa on geeli-kiillotus, tulee ostaa päälliköiltä, ​​jotka haluavat lyhentää aikaa työhön asiakkaan kanssa.

6. Työpaikan asianmukaista järjestämistä varten valitse vain ergonomiset lamput.

7. Useimmille käsityöläisille on parasta ostaa pienikokoisia geelilakka-lamppuja.

8. Jos etsit mallia salongissa, voit valita itsellesi suuren valaisimen, johon tarvitset.

9. Liikkuvuuden ylläpitämiseksi kannattaa ottaa kevyitä malleja.

10. Lamput, joissa on suuri valikoima vaihtoehtoja, vähentävät työaikaa ja yksinkertaistavat prosessia, joten sinun ei pitäisi säästää sitä.

Kuinka paljon kynsilamppu maksaa?

Kuinka paljon kynsilamppu maksaa?

1. Ammattilampuilla on markkinoiden korkein hinta analogien joukossa. CCFL ja LED-mallit maksavat 20-50 tuhatta ruplaa. Ultravioletti tulee hieman halvemmaksi - noin 10 000. P. Kalleimpia ovat hybridimallit - 40 tuhatta ruplaa.

2. Kiinalaiset ja kotimaiset tuotantokustannukset pienenevät huomattavasti. UV-lamppuja voi ostaa 3-5 tuhatta ruplaa ja CCFL ja LED 5-7 tuhatta ruplaa.

3. Pienimmät kustannukset ovat pieniä valmistajia, jotka eivät tunne niitä. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja niillä on rajalliset vaihtoehdot. Voit ostaa tällaisia ​​laitteita alkaen 600 ja päättyen 2 000 ruplaan.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset