mylogo

Lähes kaikki iPhonen mallit ovat melko kalliita keskimääräiselle ostajalle. Jopa vanhojen älypuhelimien sukupolven määrä ei ole alle 15 tuhatta ruplaa, mikä on paljon rahaa. Mitä voimme sanoa lippulaivalaitteista, joiden hintalappuja on jo kauan kulunut yli viisikymmentä tuhatta ruplaa. Tämän perusteella valinta olisi otettava vakavasti. Sinun täytyy ymmärtää, mihin tarkoitukseen gadget ostetaan ja kuinka kauan. Valtava ero on puheluihin, viesteihin, surffaamiseen ja peleihin käytettävän älypuhelimen välillä, samanaikainen työskentely useissa tehokkaissa sovelluksissa kerralla. Jotta voisit maksaa liikaa maksua ja valita laitteen tarpeitasi vastaavaksi, lue kaikki materiaalimme suositukset.

 

 

Miten valita iPhone

Tietoja yrityksestä

Apple on tuottanut tabletit, älypuhelimet, äänisoittimet, ohjelmistot sekä käyttöjärjestelmien kehittäminen graafisella käyttöliittymällä. Sen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa Cupertinossa.

Yhtiö on tullut tunnetuksi innovatiivisten teknologioiden jatkuvan käyttöönoton ansiosta tuotteissaan ja kehittyneiden laitteiden moitteettoman suunnittelun ansiosta. Johtamisen luomaa mainetta voidaan verrata kulttiin.

Miljardit ihmiset kaikilla mantereilla ovat jääneet omenatuotteiden faneiksi jo vuosia. Samalla Apple on vahvasti markkina-asemassaan maailman ensimmäisessä paikassa kilpailijoiden edessä. Tuoreiden arvioiden mukaan liikevaihto oli noin 900 miljardia dollaria.

Yhtiö omistaa vähittäismyymälöiden Apple Store -verkoston, jossa osa tuotteista myydään. Yli neljäsataa myyntipistettä toimii Amerikassa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Japanissa ja muissa maissa. Loput tuotteet myydään iTunes Storen ja App Storen kautta.

Kotimarkkinoilla yhtiö asettuu vahvemmaksi vuonna 2007 ja avasi Venäjän edustuston. Siitä lähtien yhtiö aloitti entistä aktiivisemman kehityksen alueella.

Tällä hetkellä täällä on yli kymmenkunta liikekumppania, Apple-myymälä toimii, yli viisi tuontia harjoittavaa yritystä on valittu ja Apple Online Storen venäläinen segmentti on avattu.

Toimintaperiaate ja laite iPhone

Toimintaperiaate ja laite iPhone

iPhone on Applein kehittämä multimedia-älypuhelinten sarja. Kaikki laitteet toimivat iOS-järjestelmässä. Tämä on hieman yksinkertaistettu ja optimoitu versio MacOS-käyttöjärjestelmästä, joka on suunniteltu toimimaan mobiililaitteissa.

Yksinkertaisesti sanottuna iPhone sisältää puhelimen, äänen ja videon soittimen ominaisuudet sekä taskun henkilökohtaisen tietokoneen. Sen avulla voit soittaa vain puheluita, mutta myös luoda konferensseja keskustelun aikana.

Visuaalisesti iPhone on lohko, joka voidaan purkaa vain erikoispalvelupisteessä. Sen näyttö on koottu kahdesta osasta: näyttö, jossa tiedot näytetään, ja kosketusnäyttö, joka asetetaan päälle.

Edessä olevalla lasilla on oleofobinen päällyste, jonka vuoksi rasvaa hylätään pinnalta. Laite toimii sekä pysty- että vaakasuunnassa, jota ohjaa erityinen kytkinpainike.

IPhonen tyypit

iPhone 5S

Iphone 5s

IPhone 5S on iPhonen vastaanotin, joka poistettiin myynnistä, ja voit valita sormenjälkitunnistimen, joka on rakennettu "Koti" -painikkeeseen, joka sijaitsee alemmassa osassa näytön alapuolella.

Aluksella on 64-bittinen prosessori 32-bittisen prosessorin sijasta, jota yritys ei enää tue. Käyttöjärjestelmä on päivitetty iOS 11: een. Uusia korin värejä lisättiin: kulta ja “space grey”, ja klassinen musta poistettiin.

edut:

 • päivitetty prosessori;
 • sormenjälkien skanneri;
 • parannettu pää- ja etukamera;
 • edullisia

haittoja:

 • 4 tuuman diagonaali;
 • vanhentunut teknisesti ja moraalisesti.

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus

iPhone 6 ja iPhone 6 Plus

Yhtiö esitteli iPhone 6 ja 6 Plus neljännentoista vuoden syyskuussa. Näytön diagonaali kuudella korotetaan 4: stä 4,7 tuumaa ja versiossa plus 5,5.

Nämä laitteet ovat iPhonen kahdeksas sukupolvi ja niillä on paljon parannuksia edellisiin älypuhelimiin verrattuna. Esimerkiksi iPhone 6 ja iPhone 6 Plus olivat visuaalisesti hieman ohuempia, vain 7 mm, jos et huomioi kameraa.

Aluksella on päivitetty 64-bittinen prosessori sekä lisätty NFC-moduuli, jonka avulla voit tehdä ostoksia maksamalla kortilla suoraan älypuhelimestasi.

edut:

 • lisääntynyt näytön diagonaali;
 • parannettu pääkamera;
 • Maksa Applen maksulla.

haittoja:

 • suhteellisen heikko täyteaine;
 • Alumiinirunko liukuu käsin.

iPhone 6S ja iPhone 6S Plus

iPhone 6S ja iPhone 6S Plus

IPhone 6S ja iPhone 6S Plus esiteltiin 15. syyskuuta. Yhdeksännessä laitteiden kehityksessä kehittäjät ovat lisänneet RAM-muistia kahdelle (plus kolmelle versiolle) gigatavua ja lisänneet 3D Touch -tekniikkaa, jonka avulla voit tunnistaa näytön vahvat hanat näyttämällä lisävalikon valikkona. Älypuhelimessa on uusi A9-prosessori.

edut:

 • enemmän RAM-muistia;
 • 3D Touch -tekniikka;
 • parannettu pää- ja etukamera;
 • päivitetty Touch ID.

haittoja:

 • liukuu ulos yhdellä kädellä.

iPhone SE

iPhone SE

Tämä iPhone-malli yhdistää laitteen 5S ja kuudennen älypuhelinten sarjan sisäisen sisällön. IPhone SE "täyttö" on täysin iPhone 6S: n mukainen.

Tämä puhelin esiteltiin kuudennentoista vuoden maaliskuussa modifioituina laitteina, joilla oli tuolloin moderni kapasiteetti, mutta vanhentuneen suunnittelun vuoksi tällaisen gadgetin hinta oli ja on edelleen alhainen.

edut:

 • voimakas "täyte";
 • edullisia

haittoja:

 • vanhentunut muotoilu;
 • näytön diagonaali 4 tuumaa.

iPhone 7 ja iPhone 7 PlusiPhone 7 ja iPhone 7 Plus

Seitsemäs iPhones oli toinen läpimurto, joka aiheutti sekalaisia ​​arvioita. Älypuhelimet esiteltiin kuudennentoista vuoden syyskuussa.

Edellisistä malleista ne eivät eroa toisistaan, vain takakansi on puhdistettu: antennien yli olevat muovitulpat siirrettiin lähellä reunoja. Yhtiö kieltäytyi luovuttamasta 16 ja 64 Gt: n versioita ja poistivat myös mini-jack-audioliitännän (3,5 mm).

edut:

 • päivitetty prosessori;
 • suoja pölyltä ja kosteudelta;
 • Muokattu takakansi;
 • stereokaiuttimet;
 • kosketusnäppäin "Koti".

haittoja:

 • ei ole tuttua mini-jack-liitintä (3,5 mm);
 • koska alumiinikotelo liukuu yhdellä kädellä.

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus2

Kahdeksas iPhonea esiteltiin seitsemännentoista vuoden syyskuussa ensimmäisen iPhonen julkaisun kymmenvuotispäivänä. Laitteiden muotoilu pysyi jälleen lähes ennallaan, kuten diagonaali - 4,7 ja 5,5 tuumaa. Laitteista puuttuu myös tavallinen ääniliitin, suojaa pölyltä ja kosteudelta.

edut:

 • uusi tehokas prosessori A11 Bionic;
 • optinen zoom iPhone 8: lle ja digitaaliselle iPhone 8 Plus: lle;
 • langaton lataus;

haittoja:

 • ei ole vielä tunnistettu.

iPhone X

iPhone X
PARHAISEN VAPAUTTAMATON SMARTPHONIEN ARVIOINTI

Samassa syyskuussa seitsemännentoista, yhtiö esitti yleisölle tällä hetkellä iPhone X. Uusin nimi tulee lausua iPhone Ten. Tämä on Applen ensimmäinen kehyksetön puhelin.

Käsikirjan mukaan roomalainen numero ilmaisee vuosikymmenen iPhonen rivin. Gadget on menettänyt "Koti" -painikkeen, nyt kaikki toimet suoritetaan näytön anturin kautta.

edut:

 • A11 Bioninen hermoprosessori;
 • lisääntynyt diagonaali 5,8 tuumaa;
 • OLED-näyttö;
 • kasvojentunnistustekniikka (Face ID);
 • etukameran kaksioptinen optinen stabilointi ja muotokuva;
 • lisää akun käyttöikää kahdella tunnilla.

haittoja:

 • korkeat kustannukset;
 • esitetään vain kahdessa värissä.

IPhone-asetukset

IPhone-asetukset

Kehon materiaalit

Mallista riippuen materiaaleille on useita vaihtoehtoja.

1. IPhone 5S- ja SE-sarjoissa takakotelo on valmistettu anodisoidusta alumiinista, ja päällä, kuten edessä, on kestävä lasi.

2. Kuudennessa ja seitsemännessä iPhonessa kotelo on valmistettu vastaavasti alumiiniseoksesta kuudesta ja seitsemästä tuhannesta sarjasta. Mutta tässä tapauksessa ei ole yläkantaa takana, vain etulasi, jossa on oleofobinen suojakerros. Materiaalin suurempi lujuus annettiin tuottamalla ylimääräistä lämpökovettumista. On huomattava, että kaikissa luetelluissa iPhonoissa käytettiin koko alumiinia.

3. iPhone 8, 8 Plus ja X on varustettu tukevalla lasikotelolla, joka on koskaan luotu gadgeteille. Tästä huolimatta se rikkoutuu edelleen voimakkaasti, erityisesti kovalla pinnalla. Alumiini voittaa täällä, koska se muodostaa vain naarmuja tai kolhuja. Mutta kädessään hän liukuu paljon voimakkaammin kuin lasi, joten alumiinikotelolla varustettujen laitteiden putoamisvaara on suurempi.

Näytön diagonaali

1. Sopii kätevään otteeseen yhdellä kädellä ja mukava käyttää puhelimissa, joiden diagonaali on 4 ja 4,7 tuumaa.

2. Suuret näytöt, 5,5 ja 5,8 tuumaa, sopivat paljon paremmin videoiden ja pelien katseluun.

Matriisityyppi

Lähes kaikki iPhonen mallit on varustettu IPS-näytöllä, mutta lippulaiva iPhone X: ssä on OLED-matriisi.

Useimmille ihmisille, vaikkakin huomattava, ero ei ole niin kriittinen. OLED-näytöt ovat yritykselle uusia, joten niiden on vielä selvitettävä, miten ne näyttävät itsensä.

Nyt voimme vain sanoa, että on varmasti kirkkaampi ja tyydyttävämpi kuva sekä akun käyttöiän kasvu.

Muistikapasiteetti

1. IPhone 5S on pienempi tilavuus - 16, 32 ja 64 Gt;

2. IPhones 6: lle, 6 Plus: lle, 6S: lle ja 6S Plus: lle kasvoi jopa 128 Gt;

3. IPhones 7 ja 7 Plus - lisäys 256: een;

4. IPhone 8, 8 Plus ja X - voivat sisältää 64, 256 tai 512 Gt.

Mikä iPhone valita

Mikä iPhone valita

1. Jos haluat todella iPhonen, mutta on rajoitettu määrä, osta sitten 5S-malli.

2. Niille, jotka ovat halukkaita maksamaan hieman enemmän, hanki älypuhelin, jossa on tehokas "täyte", mutta pieni näyttö, suosittelemme valitsemaan SE.

3. Sarjoissa 6 ja 6S iPhonesissa on vähimmäiserot. Suosittelemme, että ne ostavat kuka tahansa, joka ei harjoita lippulaivalaitteita, suosimalla vakaata työtä ja hyvää laitteistoa suhteellisen vähän rahaa varten.

4. Valitse iPhone 7 ja 7 Plus pitäisi olla Applen tuotteiden todellisia faneja, huolimatta siitä, että kolme uutta tuotetta on julkaistu, tämä gadget on edelleen lippulaiva.

5. IPhone 8: lla ja 8 Plus: lla on paljon yhteistä seitsemännen älypuhelinten sarjan kanssa, ja gadgeteja on paljon merkittävämpi.

6. Jos olet geek, joka haluaa saada kaiken edistyneimmän, valitse iPhone X.

7. Alumiinikotelot ovat liukkaampia kuin lasit, mutta ne ovat vähemmän vaurioituneet syksyn aikana.

8. Jos haluat katsella multimedia- ja pelejä, hanki iPhonet, joiden diagonaali on 5,5 ja 5,8 tuumaa, ja vakio-tehtäviin sopivat näytöt 4 ja 4,7 tuumaa.

Kuinka paljon iPhone on

Kuinka paljon iPhone on

1. IPhone 5S: n kustannukset, joissa on vähimmäismäärä muistia, vaihtelevat noin 15 tuhatta ruplaa.

2. IPhone SE voi ostaa noin 19 tuhatta ruplaa.

3. IPhone 6 maksaa 25 tuhatta ruplaa ja 6 Plus maksaa noin 30 tuhatta ruplaa.

4. IPhone 6S ja 6S Plus voidaan ostaa 35-40 tuhatta ruplaa.

5. IPhonen seitsemännellä sarjalla on 45-70 tuhatta ruplaa.

6. Kahdeksannen sarjan iPhonesia myydään 57-77 tuhatta ruplaa.

7. iPhone X on edelleen saatavilla ennakkoon, sen hinta on 80-92 tuhatta ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset