mylogo

Ulkoinen akku on “tasku”, joka voi ladata minkä tahansa mobiililaitteen: älypuhelimesta kannettavaan tietokoneeseen. Nykyaikaiset gadgetit olivat liian voimakkaita ja röyhkeitä, joten sisäänrakennetut paristot eivät kykene tukemaan heidän töitään pitkään. Power-pankki ratkaisee tämän ongelman tyylikkäästi, joten voit ladata kaikki elektroniset laitteet kirjaimellisesti avoimessa kentässä. Mutta valitsetko sen oikein, kuinka kauan se kestää ja kuinka kauan akku kestää, kunnes saavut normaaliin pistorasiaan.

 

 

Ulkoinen akku (virtalähde)

Paras ulkoisten akkujen valmistajat - mikä yritys valitsee

Digitaalisten laitteiden markkinoilla on yksinkertainen sääntö: mitä tunnetumpi valmistaja, sitä luotettavampi ja täydellisempi tuote on.

Tämä on lähes ainoa alue, jossa suuri nimi antaa lähes 100%: n laadun takauksen. Ja kaikki kovan kilpailun takia: tulokkaat tulevat markkinoille kymmenissä, ja patriarkaat yrittävät parhaansa säilyttää asemansa. Ja he ovat melko onnistuneita.

Nykyisin parhaat ulkoisia paristoja tuottavat yritykset ovat:

  • Samsung;
  • Xiaomi;
  • Remax;
  • asus;
  • Hiper-tekniikka.

Tapaat näiden yritysten menestyksekkäimmät RV-mallit sijoitus. Todennäköisimmin TOP-laitteisiin osuvien laitteiden joukossa on tapauksia, jotka sopivat tarpeisiisi.

Jos olet vakavasti ostamassa mobiileja pienoisohjelmia, suosittelemme, että tutustut ensin virtapankin valinnan perusparametreihin.

Toimintaperiaate ja ulkoinen akku

Toimintaperiaate ja ulkoinen akku

Kannettava tallennus on melko yksinkertainen. Ulkopuolelta se näyttää tavalliselta laatikosta, jossa on USB-liitäntä mobiililaitteiden ja portin virtalähteeksi omaan lataukseen.

Mutta sen sisällä on useita tärkeitä elementtejä:

1. Litium-ionityyppiset 18650 paristot;

2. Sähköinen kortti, joka ohjaa latauksen etenemistä ja on varustettu useilla suojauksilla (oikosulku, ylilataus jne.).

Sitten kaikki riippuu yksinomaan valmistajan mielikuvituksesta. Nykyaikaisissa sähköpankeissa voi olla aurinkopaneeli, taskulamppu, flash-muisti ja muut mukavat pienet asiat, jotka eivät liity suoraan heidän päätehtäväänsä.

Akun ulkoiset valintavaihtoehdot

Akun ulkoiset valintavaihtoehdot

Akun kapasiteetti - ilmoitettu ja todellinen

Kapasiteetti on yksi tärkeimmistä kriteereistä, jotka sinun täytyy keskittyä ostettaessa. Se määrittää, kuinka kauan mobiililaitteesi kestää offline-tilassa, kunnes tulet pistorasiaan.

Jotta ulkoinen akku selviäisi tehtävänsä, on tarpeen valita laite, jonka kapasiteetti on vähintään kaksi kertaa sama kuin puhelimen tai tabletin akun ilmaisin.

1. Hyvän älypuhelimen akun tilavuus on noin 3000 mAh, mikä tarkoittaa, että se vaatii ulkoisen 6000 mAh: n akun latausta varten. Muuten, nämä ovat voimapankkien ominaispiirteitä, joiden vastinetta rahalle pidetään ihanteellisena.

2. Jos haluat ladata tehokkaamman laitteen tai useita laitteita samanaikaisesti, on parempi valita RV: t, joiden kapasiteetti on 10 000 - 12 000 mAh.

3. Löydät kannettavan tietokoneen lataamiseen tarkoitetun mallin, mutta sen tilavuuden pitäisi olla noin 20 000 mAh, ja lähtöjännitteen tulisi vastata standardia 12-19 V (mieluiten vaihtokyky).

Valitettavasti ulkoisten paristojen passi-tiedot ovat harvoin niiden todellisten ominaisuuksien kanssa. Noin 80 prosenttia nykyaikaisista valmistajista tarjoaa pankeille alle ilmoitetun kapasiteetin.Lisäksi ero on varsin merkittävä: joissakin malleissa se saavuttaa 25%, eli luvatun 10 000 mAh: n sijaan voit laskea vain 7500-8000: een.

Oikeudenmukaisuudessa huomaamme, että vilpittömillä valmistajilla on eroja, mutta melko objektiivisesta syystä. Kyllä, niiden paristojen todellinen kapasiteetti on täysin yhdenmukainen passiin, mutta ongelmana on, että sähköpankki ei yksinkertaisesti voi luopua kaikesta muusta.

Ensinnäkin siihen asennetuilla paristoilla on oma itsepurkautumisnopeus - pieni, mutta silti. Toiseksi RV-laatikon sisäpuolelle on asennettu ohjain, joka lisää lähtöjännitettä, ja osa energiasta kuluu myös sen toimintaan.

Valitsemalla ulkoisen akun, jossa on tietty määrä latausta, älä unohda lisätä vaadittua määrää noin 20%, jotta kapasiteetti on riittävä.

Jos tarvitset vain ambulanssia, joka jättää tarpeettoman röyhkeän älypuhelimen ulos työpäivän loppuun asti, sinun ei pitäisi edes ajaa suuria ampeeritunteja - saatat tarvita 1000-2000 mAh: a.

Nykyinen vahvuus

Tämä ilmaisin vaikuttaa epäsuorasti puhelinten tai tablettien latauksen nopeuteen. RV: t itse tarjoavat lähtövirran alueella 0,5-2 A.

1. Useimmille älypuhelimille riittää 1 ampeeri.

2. Tablettien tapauksessa tämä luku nousee 1,5-2: een A. Tietenkin ne voidaan liittää myös yksivaiheisiin paristoihin, mutta sitten laite on "hihnassa" hyvin pitkään.

3. Jos sinulla on useita eri laitteita, jotka vaativat säännöllistä latausta, on järkevää valita hyvä tehopankki 10 000 mAh: sta kahdella portilla: 1 ja 2 ampeeria.

Joka tapauksessa yritä varmistaa, että ulkoisen akun lähtövirta on yhtä suuri tai suurempi kuin mobiililaitteen vastaava parametri.

Latausominaisuudet

Akkujen ulostulossa olevien liittimien määrä riippuu mobiililaitteiden määrästä, joita se voi ladata rinnakkain.

Yksinkertaisimmilla kannettavilla laitteilla on vain yksi USB-portti, sitä edistyneemmät kaksi mallia - usein erilaisilla lähtövirran vahvuuksilla. Kuitenkin, kun samanaikaisesti liitetään molempiin liittimiin, syötetään vähimmäisvirta, joten tällaisten laitteiden käyttökelpoisuus on liioiteltu.

Sähköpaneeliin rakennetulla sähköisellä kortilla voi myös olla omat lisätoiminnot, jotka yksinkertaistavat ulkoisen akun käyttöä, mutta myös pidentävät sen käyttöikää järjestämällä latausprosessin oikein:

1. Automaattinen virrankatkaisu - hyödyllinen vaihtoehto niille, jotka eivät noudata latauksen etenemistä ja voivat helposti jättää älypuhelimen RV: llä usean tunnin ajan. Pistokkeen avulla nämä temput kulkevat, mutta jos käytät ulkoista akkua ilman automaattista sammuttamista, se luopuu kertyneestä energiasta, kunnes se on täysin paikallaan. Mutta hänellä on rajoitettu palvelusaika, joka ei ylitä 300-500 täyttä latausta ja purkausta.

2. Kuorman irrottaminen on olennaisesti sama vaihtoehto, mutta tehopankki, joka toimii toisessa päässä. Tällöin automaatio jo ohjaa akun lataamisen etenemistä ja pysäyttää sen heti, kun paristot on palautettu kokonaan.

Kun valitset ulkoisen akun, älä unohda kysyä, miten se veloittaa itsensä.

On olemassa laitteita, jotka toimivat tavallisesta pistorasiasta ja niistä, jotka yhdistyvät tietokoneen porttiin tai puhelimen muistiin mikro-USB: n kautta. On olemassa malleja, joissa on varmuus aurinkopaneeleista ja tölkeistä, jotka lataavat auton savukkeensytyttimestä - tarpeeksi vaihtoehtoja.

indikaattorit

Power Bankissa ne ovat kahdenlaisia:

1. LED - se on kolme tai neljä hehkuvaa valoa kehossa, joka itse asiassa näyttää akun varaustason. Sinun ei kuitenkaan pitäisi sokeasti luottaa niihin, koska tällainen "analoginen" tietojen esitys ei voi periaatteessa olla täsmällinen, ja vuoden käytön jälkeen LED-anturit alkavat valehdella lainkaan.

2. Digitaalinen - tällaisissa malleissa tiedot latauksesta näkyvät jo pienellä näytöllä, joka sijaitsee ulkoisen akun rungossa.Digitaalinen näyttö on mahdollisimman tarkka, mutta miniatyyrinäytön läsnäolo lisää kannettavan latauksen kustannuksia noin 30%.

Runkomateriaali

Ulkoisten paristojen kotelot on valmistettu seuraavista materiaaleista:

1. metalli;

2. Muovia.

Tämä ei vaikuta niiden toimintaan, mutta metalli- laatikot suojaavat paristoja paremmin fyysisiltä vaurioilta. Jos sähköpankissa on muovikotelo, se voi murtua tai hajota paloiksi, kun se putoaa, kun taas mikä tahansa, jopa pienimmän asteen seos, pahimmassa tapauksessa vain taipuu.

Mitat ja paino

Mitä tehokkaampi ulkoinen akku ja mitä enemmän portteja sillä on, sitä suurempi ja raskaampi se on. Loppujen lopuksi sen pääominaisuudet riippuvat sisällä olevien paristojen lukumäärästä. Joten älä odota kompakti laite epärealistinen kapasiteetti.

Oletetaan, että yksi 18650. paristo ei tarjoa enempää kuin 2500-3000 mAh. Ja tämä tarkoittaa, että 6000 mAh: n tehopankin mitat ovat noin 100x60x15 mm ja painavat vähintään 150 grammaa.

Valitse akku, joka perustuu elämäntapaanne ja missä pidät sitä. Jos taskussa on parempi rajoittaa itsesi tavalliseen laitteeseen, jossa on 1-2 paristoa, muissa tapauksissa laitteen paino ei ole väliä.

Täydentäminen ja lisäominaisuudet

Yleensä pankeissa on kunnollinen joukko erilaisia ​​pistokkeita, joiden avulla voit ladata lähes minkä tahansa laitteen. Mutta on tarkistettava, tarvitaanko sovittimia, joita tarvitset. Varsinkin jos olet Applen gadgeteja, joissa on epätyypilliset liittimet.

Mitä tulee valintapankin valinnaisiin, mutta miellyttäviin toimintoihin, voit määrittää heidän läsnäolonsa. Valmistajat puolestaan ​​ovat valmiita tarjoamaan seuraavat vaihtoehdot:

1. LED-taskulamppu;

2. Wi-Fi-reititin;

3. Kortinlukija;

4. Flash-muisti;

5. Kellon hälytys;

6. Sähkögeneraattori (dynamo).

Mikä ulkoinen akku on valittavissa

Mikä ulkoinen akku on valittavissa

1. Jos jätät usein kotisi pitkäksi aikaa, tarvitset matkalla voimapankin, joka voi ladata sekä puhelimen että tabletin vähintään 3-4 kertaa. Laite, jonka kapasiteetti on 10 000 mAh ja virta 1–2 A, porttien lukumäärän osalta tässä riittää, koska todennäköisyys, että molemmat laitteet asetetaan välittömästi nollaan, on liian alhainen.

2. Ne, jotka jättävät ”kentän” ja eivät voi käyttää sivilisaation etuja, voivat käyttää samoja ominaisuuksia käyttävää voimapankkia, mutta mahdollisuus vaihtoehtoiseen lataamiseen: aurinkokennolla, dynamo-nupilla tai savukkeensytyttimellä.

3. Jos älypuhelin tai tabletti ei toimi hyvin illalla, etsi kompakti ulkoinen akku, jonka kapasiteetti on 1,5-2 kertaa mobiililaitteen akun suorituskyky (yleensä 4000–6000 mAh). Lisätoiminnot - tahdolla.

4. Lomailu perheen tai ystävien kanssa on parempi ostaa tehokas pankki 12000 mAh: sta kahdella lähtöportilla ja laaja valikoima sovittimia eri laitteille.

5. Sama kapasiteetti soveltuu tablettien lataamiseen, varmista, että lähtövirta on vähintään 2 A.

6. Jos tarvitset usein ladattavan kannettavan tietokoneen, jossa ei ole irrotettavaa akkua, sinun on etsittävä ulkoista akkua, jonka maksimikapasiteetti on 20000 mAh. Portti on vain 2 ampeeria, valitse lähtöjännite kannettavan tietokoneen ominaisuuksien mukaisesti.

Kuinka paljon ulkoinen akku on

Kuinka paljon ulkoinen akku on

1. Sähköpankkien hinnat, joiden kapasiteetti on enintään 10 000 mAh, vaihtelevat 400-3000 ruplaan. Pocket-mallit jopa 4000 mAh: iin alkavat 200 ruplaa ollenkaan.

2. Ulkoiselle akulle, joka laskee 10-20 tuhatta mAh, kaupoissa kysytään 700–4600 ruplaa. Voimakkaamman RV: n kustannukset ovat 7-8 tuhatta ruplaa.

3. Kahden USB-portin sisältävien laitteiden hinta ei ole kovin erilainen kuin soololatauslaitteet - 500 ruplaa 5000 mAh: n ja 4600: n mallin välillä 16 000: n tehopankissa.

4. Laite, jossa on aurinkopaneelit, maksaa sinulle 1 400–2 900 ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset