mylogo

Tietokoneen valitseminen tehtäviin on toinen palapeli. Erityisesti jos sinulla on vähän tietoa komponenttien ominaisuuksista ja nykyaikaisista teknologioista. On selvää, että videopeleihin tarvitaan tehokas laite, ja budjettitietokone on riittävä sähköisten asiakirjojen käsittelyyn. Mutta miten tunnistaa "hänen" -mallinsa, joka selviytyy hyvin sille osoitetuista toiminnoista, eikä samalla makseta ylimääräisiä kelloja ja pilliä? Keskittyä vain hintalappuun - ei varmin tapa. Tässä on lisättävä askel askeleelta "palapeli", valitsemalla järjestelmän yksikön täyte, hyvä näyttö ja mukava näppäimistö.

 

 

tietokone

Paras tietokonevalmistaja - mikä yritys valitsee

Elämämme ei ole enää mahdollista ilman tietokoneita. He työskentelevät toimistoissa ja tehtaissa, sairaaloissa ja kouluissa. Yleinen kysyntä luonnollisesti synnyttää tarjontaa, joten monet yritykset ovat mukana atk-laitteiden vapauttamisessa.

Kaikki eivät pysty luomaan todella luotettavia aggregaatteja, joten parhaiden kuuluisien nimien valmistajien luettelossa on vain vähän:

 • asus;
 • Acer;
 • HP;
 • MSI.

Näiden merkkien parhaiden autojen parametreilla löydät sijoituksemme. Mutta sinun ei pitäisi ottaa ensimmäistä tietokonettasi (jopa erittäin laadukasta) ymmärtämättä sen ominaisuuksia.

Ensin on päätettävä, mitä tehtäviä on ratkaistava, ja vasta sitten miettiä pakkausta. Tätä me teemme nyt.

Toimintaperiaate ja tietokonelaite

Toimintaperiaate ja tietokonelaite

Tietokoneen tärkein osa on järjestelmäyksikkö. Tällöin kaikki työlaitteen komponentit ovat vastuussa tietojen käsittelystä.

Ne on liitetty emolevyyn - linkki, joka takaa kaikkien "sisäelinten" vuorovaikutuksen:

1. CPU;

2. Videokortit;

3. Kiintolevy;

4. Slat RAM.

Järjestelmän koteloon on myös liitetty virtalähde, joka jakaa jännitteen tietokoneen kaikkiin osiin ja jäähdytysjärjestelmään, joka estää laitteiden ylikuumenemisen käytön aikana. Tiedot, jotka PC: n on käsiteltävä, siirretään järjestelmäyksikköön ulkoisten porttien kautta.

Tätä varten ne on liitetty näppäimistöön, erilaisiin kortinlukijoihin ja asemiin. Kaikki tiedot näkyvät näytössä ja äänitiedostot toistetaan kaiutinjärjestelmän (kaiuttimet tai kuulokkeet) kautta.

Lyhyesti sanottuna tämä on kaikki, mitä keskimääräinen käyttäjä tarvitsee tietää tietokoneesta ja sen perusasetuksista. Mutta jokaisella näistä elementeistä voi olla omat ominaispiirteensä ja selviytyä ehdotetuista tehtävistä eri tavoin.

Tietokoneiden tyypit

peli

peli

Pidetään tehokkaimpana sen kehittyneen täytön ansiosta. Tässä on asennettu parhaat prosessorit (Intel Core i5-i7, AMD FX-9370 tai Ryzen), jotka helposti selviytyvät suurista kuormista ilman ylikuumenemista ja ohjelmistovirheitä. Hyvä peliyksikkö katsotaan PC: ksi, jonka prosessorissa on vähintään 4 ytintä ja taajuus vähintään 3,5 GHz.

Pelikoneen RAM-muistin määrä on 16 Gt, mikä mahdollistaa sen, että se pystyy käsittelemään useita tehtäviä samanaikaisesti ilman nopeutta. Yleensä on kaksi kiintolevyä: kapasiteettinen kiintolevy, joka toimii taajuusmuuttajana ja kiinteänä SSD: nä - tämä antaa tietokoneen nopeuden ohjausohjelmia käytettäessä.

Tärkeä osa mitä tahansa PC: tä on videokortti, jolla on melko suuri määrä (vähintään 4 Gt). Ilman sitä tietokone ei yksinkertaisesti vetä moderneja raskaita leluja, joilla on korkeat grafiikkavaatimukset.

Tämän tekniikan toinen piirre on tehokas jäähdytysjärjestelmä.Eniten kuormitetuissa yksiköissä se on vettä, mutta suuret jäähdyttimet, joilla on riittävä määrä niitä, tekevät työnsä melko hyvin.

Plussat:

 • Erittäin voimakas ja nopea - ne selviytyvät helposti kaikista tehtävistä (ei pelkästään pelien kanssa);
 • Tehokas jäähdytysjärjestelmä;
 • Valmiit huippuluokan videokortit;
 • Pidä paljon muistia.

miinukset:

 • Liian korkeat kustannukset.

multimedia

Multemediynye

Tämäntyyppisiä tietokoneita voidaan kutsua kotiin tai perheeksi. Niitä käytetään elokuvien katseluun, musiikin kuuntelemiseen, verkko- ja useimpiin leluihin. Niillä on keskimääräiset ominaisuudet, mutta tämä ei tarkoita, että multimediatietokoneet sopivat vain viihdettä varten. Oikein valitulla kokoonpanolla koneet tekevät erinomaista työtä grafiikka-, ääni- ja videotiedostojen käsittelyssä.

Tällaisissa malleissa ne asentavat laadukkaita prosessoreita, kuten Intel Core i3-i5 tai niiden lähellä parametreja, mutta halvempia vastineita AMD: stä. Tässä on kaksi riittävästi ytimiä, joissa prosessorin taajuus on 2,7-3 GHz. 2 Gt: n keskitason videokortti on paras vaihtoehto medialle.

4-8 Gt RAM-muistia kotitietokoneelle on enemmän kuin tarpeeksi. Kovalevyn pitäisi kuitenkin olla hyvin tilava, joten vain 1-2 TB: n magneettisoitinta asennetaan tähän tarpeeksi tilaa suosikkielokuville, musiikille ja valokuva-albumeille. Jäähdytysjärjestelmä koostuu 1-2 tehokkaasta jäähdyttimestä - useampia näistä koneista ei tarvita.

Plussat:

 • Sopii useimpiin tehtäviin - työstä ja koulusta viihteeseen;
 • Pidä hyvin paljon muistia;
 • Erinomainen kuvanlaatu;
 • Riittävät kustannukset.

miinukset:

 • Älä vedä liian "raskaita" pelejä;
 • Mediayhtiöiden kaikkien mahdollisuuksien paljastamiseksi tarvitset hyvän monitorin ja kalliita akustiikoita.

toimisto

toimisto

Tällaiset laitteet eivät voi ylpeillä erinomaisilla ominaisuuksilla, mutta tavallisiin sovelluksiin ja toimisto-ohjelmiin riittää. Lisäksi ne eivät ole yhtä toivottomia, kuin ne näyttävät, ja ne sopivat hyvin internetin selaamiseen, elokuvien katseluun sekä moniin vaatimattomiin peleihin.

Yleensä järjestelmän lohkojen sisällä ei ole liian älykäs prosessori, joka piilottaa (yksi asia, harvemmin 2 ytimelle), joka toimii enintään 2 GHz: n taajuudella. Vaikka koneen kokonaiskustannukset ovat pienet, niin suorituskyvyn lisäämiseksi voit käyttää rahaa Intel Pentiumille, jossa on Kabyn järven arkkitehtuuri, tai ota Core i3, jos hidas PC-työ häiritsee sinua.

Videokortti on pääsääntöisesti sisäänrakennettu eikä kovin voimakas - 512 Mt. Toimistokoneet tarvitsevat myös vähän RAM-muistia (optimaalisesti 1-2 Gt). Kyllä, ja muistin kokonaismäärä voi olla pieni - jos siinä on 250 keikkaa, tämä on jo hyvä.

Plussat:

 • Työskentele hiljaa;
 • Toteutettava monenlaisia ​​tehtäviä kuin tarvitset toimistossa;
 • Kestävä, koska niillä ei ole erityisiä kuormia;
 • Saatavilla hintaan.

miinukset:

 • hidas;
 • Voi ripustaa, kun yrität käyttää useita vaativia sovelluksia.

Tietokoneen valintavaihtoehdot

Tietokoneen valintavaihtoehdot

suoritin

Kaikista tietotekniikan valmistajista vain kaksi yritystä tuottaa hyviä prosessoreita, jotka täyttävät nykyaikaiset vaatimukset: nämä ovat AMD ja Intel. Jokaisella heistä on ihailijoita, mutta usein tämä "rakkaus" on pakko.

Tosiasia on, että kilpailijoiden prosessorit poikkeavat pistokkeen tyypistä - liittimen kokoonpanosta emolevyyn liittämistä varten. Siksi, kun otat tietyn kokoonpanon omaavan PC: n, omistajat joutuvat jatkamaan ostamaan valitun tuotemerkin tuotteita lisää päivitystä varten.

Jotta voisit tehdä oikean valinnan, sinun ei tarvitse ymmärtää perusteellisesti eri prosessoreiden arkkitehtuuria, riittää, että tiedätte, millaisia ​​tehtäviä tämä tai tyyppi on parhaiten selviytymässä.

Intel

Kallein, mutta erittäin voimakas johtuen ydintehokkuuden kasvusta. Monet niistä soveltuvat asennettaviksi pelilaitteisiin, vaikka kaikki riippuu sarjasta:

1. Pentium on suuri kokoonpano, jossa on useita sukupolvia laitteita, joilla on kunnollinen suorituskyky ja jossa korostetaan virrankulutuksen vähentämistä. Tällä hetkellä pidetään keskimääräistä suorituskykyä.

2. Celeron ovat melko vanhoja prosessoreita, jotka on saatu yksinkertaistamalla Pentium-arkkitehtuuria, mutta niitä käytetään edelleen hyvin budjettikoneissa. Näistä malleista ei voida sanoa mitään hyvää, paitsi että he kärsivät kivuttomasti kiihtyvyydestä. Mutta tulokset eivät vieläkään miellytä sinua. Kieltäydy tällaisesta ostosta, jos et aio tulevaisuudessa korvata Celeronia jotain kunnollista.

3. Core i - prosessorit "tänään". Niille on ominaista suurin suorituskyky per ydin, hiljainen toiminta ja niitä pidetään PC: n parhaimpana (vaikkakin kallis) vaihtoehtona. Pelaajat suosivat i7-sarjan malleja, hieman edullisempia ovat "viisi". Toimistokoneissa, joissa tarvitaan nopea prosessorireaktio, Core i3 on sopiva - ei juuri budjetti, mutta luotettava ja kohtuullisen tuottava.

AMD

Koko historiansa ajan Intelin mallit yrittivät saada kiinni, mutta koko ajan he olivat jäljessä "puolen korpuksen pituudesta". Ne ovat kuitenkin edelleen suosittuja, koska ne ovat halvempia kuin kilpailijat ja ne ottavat suuren määrän ytimiä. Tämän ansiosta niitä voidaan käyttää monisäikeisten tehtävien ratkaisemiseen ja tekee AMD-prosessorit yleisesti monipuolisemmiksi, mikä helpottaa valintaa.

Tähän voidaan kiinnittää huomiota seuraaviin laitteisiin:

1. A - 4-ytimen prosessorit, joissa on integroitu grafiikka, edustaa useita rivejä (A4: stä A10: een). Mutta vain vanhemmilla malleilla A8 ja A10 on suuri suorituskyky.

2. FX on suhteellisen edullinen kahdeksanytiminen laite, joka on ihanteellinen multimedia- ja grafiikkakäsittelyä varten. Lisäksi kertoimen rajoitus on poistettu, minkä ansiosta kokeneet käyttäjät voivat ylittää prosessorin itsenäisesti.

3. Ryzen on nykyaikaisempi versio. Suorituskyvyn kannalta se ei ole alempi kuin Intel Core, ja se saattaa jo olla läsnä keskitason peleissä.

Prosessorin valinnassa kohtaat varmasti sellaisen käsitteen kuin ydin. Mitä enemmän ytimiä tietokoneessa on, sitä nopeammin se toimii, koska se pystyy jakamaan kuorman useisiin säikeisiin.

Tällä on myönteinen vaikutus prosessorin kestävyyteen, mutta älä unohda, että jokaisen ytimen suorituskyky on tärkeää. Siksi AMD-mallien kahdeksan säiettä ei juurikaan pysy neljässä Core i5: ssä.

Et ohittaa puoluetta ja sellaista asiaa kuin kellotaajuus. Tämä on sellaisten toimintojen lukumäärä, joita suoritin suorittaa minuutissa, ja se mitataan gigaherteinä. Niin korkeampi tämä ilmaisin on, sitä nopeammin tietokoneesi on:

1. Toimistoversiossa 2-2,5 GHz: n taajuus riittää;

2. Edistyneempi mediapalvelin tarvitsee noin 3 GHz;

3. Gamer-mallien pitäisi tuottaa vähintään 3,2-3,5 GHz ja edullisesti 4+.

emolevy

Tietokoneesi koko riippuu suoraan emolevyn valinnasta. Päätettäessä suurta ATX-paneelia kannattaa saada enemmän muistipaikkojen ja videokorttien kiskojen väliä, mutta samalla nostat järjestelmän yksikön mittoja.

Peruslautalla ei periaatteessa ole erityistä vaikutusta PC: n tehoon - se yksinkertaisesti mahdollistaa kaikkien siihen liitettyjen komponenttien ominaisuuksien toteutumisen.

Kiinnitä huomiota prosessorin liitäntätyyppiin ja yritä ottaa käyttöön lupaavampi liitin, jotta tietokoneesi lisäpäivityksellä ei ole yhteensopivuusongelmia. Intel-laitteiden tapauksessa tämän pitäisi olla 1151 tai 2011-3 pistorasiaa, AMD: lle on optimaalinen ottaa AM4.

Toinen asia, jota ei pidä unohtaa, on emolevyyn liitettyjen piirisarjalaitteiden tyyppi.

Sen pitäisi sopia tarpeisiisi:

1. Intel Z270 on ainoa siru, joka mahdollistaa CPU: n ylikellotuksen ja tukee RAM-muistia, jonka taajuus on 2400 MHz. Ihanteellinen pelitietokoneelle.

2. Intel B250 tai H270 on keskihintainen hinta, joka soveltuu koti- ja keskisuurille pelikoneille. "Can" toimii jopa 2400 MHz: n RAM-muistilla.

3. AMD A320 on kunnollinen vaihtoehto budjetti- ja keskisuurten segmenttien tietokoneille, jotka on suunniteltu toimimaan toimisto-ohjelmissa ja multimediatiedostoilla.

4. AMD B350 - tukee prosessorin ylikellotusta, joten ne kuuluvat pelikoneisiin.
Nuorten katsottujen pelimerkkien sarja on halvempi ja sopii hyvin vaatimattomille käyttäjille.

Videokortti

Toinen kallis komponentti järjestelmäyksiköstä, joka vastaa videosignaalien käsittelystä. Jokaisella videokortilla on oma videomuisti (256 Mt: stä 12 Gt: iin). Mitä korkeampi tämä luku on, sitä parempi ja nopeampi kehys on piirretty ruudulle.

1. Talousarvio- ja toimistokoneissa videokorttityyppi ei ole erityisen tärkeä - se voidaan korvata piirilevylle juotetulla grafiikkasirulla.

2. Ne, jotka työskentelevät videon kanssa tai haluavat e-urheilua, tarvitsevat vähintään 4 Gt: n erillisen muistikortin. Ihannetapauksessa tämä olisi nVidia GTX 1070/1080 / 1080Ti -malli. Mutta AMD on myös erinomainen high-end vidyuh linjat - Fury X ja Nano.

hajasaantimuisti

Prosessorin käsittelemät välitiedot tallennetaan tietokoneen RAM-muistiin. Mitä suurempi EP: n tilavuus on, sitä nopeammin se selviää kaikista tehtävistä.

1. 8 Gt: n katsotaan olevan erinomainen indikaattori, mutta jos tarvitset tehokkaan pelitietokoneen, joka jatkaa lentämistä minkä tahansa kuorman alla, voit vapaasti laajentaa sen 16: een tai korkeampaan.

2. Toimisto-optiolle riittää 2 Gt, voit tehdä 3-4 keikkaa kotikoneessasi, jos budjetti ei vielä salli OP: n laajentamista.

Kiintolevy

Toisin kuin muistiliuskassa, kaikki tiedot tallennetaan kiintolevylle pysyvästi. Näin ollen sen pitäisi olla riittävästi.

1. Jos työskentelet raskailla tiedostoilla tai haluat rakentaa tietokoneellesi laajan videon tai pelin myymälän, tarvitset kapasitiivisen magneettisen kiintolevyn 1 - 8 TB.

2. Ne, jotka ovat tärkeitä nopeuksia, sopivampi SSD SSD. Valitettavasti sen tilavuus on pieni, joten asenna käyttöjärjestelmä ja muut tärkeät tiedostot, joiden paino on pieni. 120-250 Gt riittää tallentamaan ne.

Jos tarvitset kaikkea kerralla, hyvä nopeus ja suuri vapaan kiintolevytilan tarjonta tarjoavat vain tandemin magneettista kovaa ja solid-state-sirua. Ja ei ole välttämätöntä, että he molemmat seisovat järjestelmäyksikössä - puuttuva osa voidaan ostaa myöhemmin.

Kun olet käsitellyt järjestelmän pääkomponentteja, voit siirtyä I / O-laitteiden valintaan.

monitori

monitori

Valitessaan näyttöä useimmat käyttäjät rajoittuvat vain diagonaalikoon ja kustannusten mukaan. Mutta jos vietät muutaman tunnin päivässä tietokoneeseen, tätä asiaa olisi kiinnitettävä paljon enemmän huomiota oman mukavuutesi vuoksi. Täällä, kuten järjestelmän asiantuntijan valinnassa, on otettava huomioon useita kriteereitä.

diagonaalinen

Kyllä, tämä on todella tärkeää, mutta ei aina kannata ostaa suurta näyttöä, vaikka sinulla olisi tarpeeksi rahaa.

1. Toimistotietokoneessa yli 20 tuuman diagonaalinen näyttö on ylellinen ylellisyys, joten voit valita jotain pienempää (ja tietenkin halvempaa).

2. Multimedialaitteelle riittää 21-24 tuuman näyttö.

3. Pelimallit voivat mennä jopa 27 ″, jos talous sallii.

Kuvasuhde

Vanhanaikaisilla näytöillä näytön korkeuden ja leveyden suhde oli 3: 4 tai 4: 5 ja ulkoisesti näytti lähes neliön. Tällaisia ​​myönnetään nyt, koska on todella kätevää tarkastella sähköisiä asiakirjoja.

Moderni standardi tarjoaa kuitenkin erilaisen suhteen - 16: 9 tai 16:10. Tällaisten näyttöjen resoluutio on 1920 x 1080 (1200) pikseliä, joten voit katsella laajakuvan HD-elokuvia ja Full HD -laatua. Cybersportsmen käyttää niitä, ja niille, jotka haluavat avata kymmeniä ikkunoita, nämä monitorit ovat käteviä.

On myös laitteita, joilla on melko kriittinen kuvasuhde 21: 9, mutta ne on tarkoitettu videoeditointiin osallistuville ammattilaisille.

lupa

Puhumme näytön valopisteiden määrästä ja muodostamme yhden kuvan. Mitä enemmän heistä, sitä selkeämpi ja parempi näkyy kuvassa. Tällaiset laitteet edellyttävät kuitenkin yhteyden muodostamista tehokkaampiin videokortteihin - tämä on otettava huomioon, jos sinulla on rajallinen budjetti.

Tietokoneen näytön optimaalinen resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä, mutta vain, jos niiden diagonaali ei ylitä 21-24 ″. Suuremmissa näytöissä riittävän kuvan kirkkaus voidaan saada vähintään 2560x1600 px: n tarkkuudella.

Matriisityyppi

Kaikki riippuu matriisista: värin laadusta, kuvan kirkkaudesta, kuvakulmasta ja muista näytön ominaisuuksista. Valmistajat tarjoavat seuraavat vaihtoehdot:

1. TN - halvin matriisi, jossa on keskinkertaiset värin ja kirkkauden indeksit sekä minimaaliset katselukulmat. Nämä sopivat vain toimistotyötä varten.

2. IPS - nykypäivän yleisimmät mallit, joissa on erittäin selkeät värit ja älykäs näkymä (jopa 160-180 ° ilman kuvan vääristymistä). Ne eivät ole halpoja, mutta ne soveltuvat lähes mihin tahansa tehtävään - perheestä katsottavista elokuvista grafiikkaan ja videoon.

3. VA on parempi kuin TN, mutta huonompi kuin IPS. Eräänlainen välivaihtoehto niille, joilla ei ole tarpeeksi rahaa kallis matriisi, ja jotka eivät halua sietää tylsää valtion työntekijää.

4. PLS - hieman huonompi kuin IPS laatu, mutta yleensä se on hyvä vaihtoehto peleille ja medioille.
Näytön muissa ominaisuuksissa ei ole mitään järkeä kaivaa, mutta sinun pitäisi kiinnittää huomiota kirkkauteen.

Se on optimaalinen, jos se on alueella 200-400 cd / m2, jos suuri määrä valoa ei ole suunnattu monitoriin (esimerkiksi auringon säteet ikkunasta). Muuten on parempi ottaa malli, jonka kirkkaus on enintään 500-600 cd / m2.

Näytön pinta

Voi olla kiiltävä tai matta. Kiiltävä versio on yleisempää matalien tuotteiden malleissa - valmistajat yrittävät tehdä mykistyneitä värejä jopa hieman kirkkaammiksi. Mutta tällainen näyttö antaa hirvittävän häikäisyn, kun se saa valon auringosta tai lampusta. Jos päätät laittaa tietokoneen ikkunaan, on parempi ottaa näyttö, jossa on matta pinta.

Nykyään litteät näytöt kannattavat, mutta markkinoilla on myös hieman kaarevia malleja. Täällä reunojen kuva osoittautuu hieman epäselväksi, joka pimeässä huoneessa luo tunteen syvälle upottamisesta kävelijöiden virtuaalimaailmaan. Muilla peleillä (toiminta, ampujia), elokuvien katseluun ja tiedostojen käsittelyyn tämä näyttö ei toimi.

näppäimistö

Se voi olla yksinkertainen muovipaneeli, jossa on painikkeet tai taitettava kumisuoja, jossa on langallinen tai langaton yhteys tietokoneeseen.

Koska tämä laite voi valita, meidän on jälleen palattava tarpeidemme määrittelyyn, koska eri näppäimistöillä on eri tarkoitukset:

1. Vakio - edulliset laitteet, joissa ei ole ylimääräisiä näppäimiä tai toimintoja. Paras tapa suorittaa toimisto-tietokone.

2. Ergonomiset - ne erottuvat epätavallisesta muodostaan ​​(aaltomainen, kolmiomainen jne.) Sekä käsivarsien kädestä ja kätevästä avainten järjestämisestä. Tällaisia ​​laitteita suosivat suurella tekstimäärällä työskentelevät ihmiset.

3. Multimedia - eroaa tavallisista ja lisäsoittimen ohjauspaneelista.

4. Pelit - täällä suurin osa tarvittavista painikkeista tehdään vasemman käden alla, ja nuolet ja ASDW-avaimet on korostettu värillisinä ja niillä on ulkoinen suojaus (pelaajat ymmärtävät).

On toivottavaa määrittää avainten tyyppi. erottaa:

1. Kalvo - tavalliset avaimet, jotka sijaitsevat keskikorkeudella. Ne ovat luotettavasti suojattuja pölyltä ja roskilta, ne toimivat kevyesti joustavan "pysähdyksen" takia, mutta ne ovat hyvin lyhytikäisiä (ne kestävät vain 5 miljoonaa napsautusta).

2. Sakset - sopivat tekstin kanssa työskentelyyn, koska niillä on alhainen istuvuus ja se vastaa selvästi kosketukseen. Resurssi on kaksi kertaa kalvon.

3. Mekaaninen - melko kovaa, mutta hyvin herkkä. Kestää jopa 50 miljoonaa napsautusta ja työn loppuun saakka sekä ensimmäisenä päivänä.
Joissakin näppäimistöissä on sisäänrakennettu avainvalaistus. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus "chopping" - tai yöllä työskenteleville ystäville, mutta se lisää myös laitteiden kustannuksia.

hiiri

Tämä on erittäin yksinkertainen laite, mutta ilman sitä on lähes mahdotonta kommunikoida nykyaikaisen tietokoneen kanssa.Kuten näppäimistö, hiiri voi olla langallinen tai langaton - valitse mikä on kätevämpää.

Useimmilla käyttäjillä on tarpeeksi vakio kolmipainoisia malleja - tärkeintä on, että laite sopii hyvin käteen. Mutta pelaajien on valittava erityisiä gadgeteja, joissa on lisäohjauspainikkeita ja nopea reagointi.

Mikä tietokone valitaan

Mikä tietokone valitaan

1. Yksinkertaiseen työhön toimisto-ohjelmien ja sähköisten asiakirjojen avulla voit ottaa edullisen mallin yksisydänprosessorilla, mutta hyvän kellotaajuuden ollessa noin 2,5 GHz. Eli sinun on ehdottomasti otettava yksi Intelsistä vastaavalla emolevyllä. RAM-muistin määrä 2 Gt: ssa riittää sekä budjetti-kiintolevyasema, joka on enintään 500 Gt. Ota monitori, jonka diagonaali on enintään 19-20 ″, voit ostaa tavallisen näppäimistön tai haarukan ergonomiseksi, jos työskentelet tietokoneella paljon.

2. Yleisenä kotikoneena sopiva tietokone, jossa on Core i3-i5 -tason prosessori tai vastaava AMD: stä (FX-sarja tai A6 tai uudempi). Ytimien lukumäärä on 2 - 4, kellotaajuus on 3 GHz. 4 Gt: n videokortin pitäisi riittää kokemattomalle käyttäjälle samoin kuin samalla äänenvoimakkuudella olevalle RAM-muistille. Mutta kiintolevy on parempi ottaa enemmän kuin 1-2 TB. Viettää rahaa hyvästä IPS-näytöstä tai vastaavasta suorituskyvyn seuranta-keskiarvosta.

3. Tietokonepelien fanit joutuvat vangitsemaan tehokkaan PC: n, jossa on Intel Core i7 -prosessori (Intelin viiden parhaan tai Razer R7: n voidaan katsoa olevan budjettivaihtoehtona) ja taajuudella vähintään 3,2 GHz. Emolevy on vain Intel Z270 tai B350 AMD: lle, videokortin muisti on 8-16 Gt. RAM: n täytyy myös ottaa hieman enemmän, ja on toivottavaa käyttää neljännen sukupolven DDR-nauhoja. Ajaa tarvitset 3 + TB: n kiintolevyn ja lisäksi SSD: n vähintään 120 keikalle. Älä unohda valita hyvän pelinäppäimistön mekaanisilla painikkeilla ja suurella IPS-näytöllä.

4. Monikierteisen videon, äänen ja grafiikan käsittelemiseen tarvitaan keskitason AMD FX- tai Core i3-i5 -tietokone, jos käytät vektorikuvia. Hyvä grafiikkakortti, jonka luokka on vähintään GTX 1060 ja jossa on 3-4 Gt: n muisti ja laaja monitori, jossa on selkeä värintoisto, takaa sinulle mukavan työn.

Kuinka paljon tietokone on

Kuinka paljon tietokone on

1. Yksinkertainen toimistokone, jossa on monitorin monitori, maksaa vähintään 16 000-19 000 ruplaa. Edistyneet mallit saavuttavat 50 tuhatta.

2. Multimediatietokoneiden hinnat vaihtelevat hyvin laajasti - 20 - 150 000 ruplaa.

3. Pelimallia voi ostaa 30-50 tuhannen ja puolen miljoonan ruplaan.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset