mylogo

Nyrkkeily on yksi suosituimmista urheilulajeista. He harjoittavat aikuisia ja lapsia, miehiä ja naisia. Ja jokainen tarvitsee hyviä nyrkkeilyhanskat - mutta ei yksin, vaan useita paria kerralla. Rengas ja kuntosali päättävät paljon laitteista, joten sinun täytyy tietää, miten se valitaan. "Oikeat" käsineet pelastavat kätesi vammoilta ja tehostavat koulutusta. Ja artikkeli auttaa löytämään juuri sellaisen.

 

 

Nyrkkeilyhanskat

Parhaat nyrkkeilyhanskat valmistajat - mikä yritys valitsee

Hyvämaineisen valmistajan nyrkkeilyhanskat - takuu laadusta, turvallisesta koulutuksesta ja voittavista esityksistä. Ne tarjoavat maksimaalisen suojan loukkaantumiselta, istuvat mukavasti käsivarteen eivätkä katoa parin kuukauden intensiivikoulutuksen jälkeen.

Laadukkaat laitteet tuottavat vain muutamia urheilumerkkejä:

 • adidas;
 • AML;
 • Everlast;
 • syleily;
 • Fairtex.

Sijoituksessamme ovat näiden yritysten parhaat mallit. Mutta ennen kuin ostat uuden nyrkkeilyhanskat, sinun on päätettävä, mihin tarkoitukseen ne otetaan.

Nyrkkeilyhanskat

ammattilainen

ammattilainen

Suunniteltu vain ammattimaisessa kehässä esiintyviin esityksiin ja on tehty kansainvälisten standardien tai mestaruuskilpailujen järjestöjen vaatimusten mukaisesti.

Kilpailukykyiset käsineet on kiinnitetty paikoillaan ja niissä on aina kova pad. Niiden alla sinun täytyy tehdä käämitys, jotta käsien vammoja voidaan poistaa.

Ammattimallien ominaista erottelu on peukalon sijainti (taivutettu nyrkkiin), mikä mahdollistaa voimakkaiden puhallusten antamisen vastustajalle ilman, että se voi vahingoittaa nivelitään.

Plussat:

 • Älä vaadi erityisiä ponnisteluja nyrkkiön puristamiseksi;
 • Erittäin kestävä;
 • Sormen luonnollisen järjestelyn vuoksi ne ovat käteviä taistelussa;
 • Istu tiukasti käsivarteen ja kiinnitä se tukevasti;
 • Salli tuottaa tehokkaimmat iskut.

miinukset:

 • Rakkaat ystävät;
 • Vaadi pakollisia teipattuja käsiä.

Amatööri taistelee

Amatööri taistelee

Tällöin peukalo sijaitsee sivussa, minkä vuoksi voimakkaan iskun avulla on suuri vaara, että liitos voi vahingoittua tai jopa saada murtuma. Tämä tehdään tarkoituksella: pisteiden saamiseksi amatööri rengasta on tarpeeksi hyvää teknologiaa - sinun ei tarvitse koputtaa henkeä vastustajalta.

Jotta aloittelijat eivät pääse raivoon, heidät laitetaan juuri sellaisiin käsineisiin, joissa heidän on valvottava voimaa.

Plussat:

 • Saatavana eri kiinnitysvaihtoehdoilla - pitsi tai tarranauha;
 • Riittävä;
 • Suojaa rannelaitetta täydellisesti;
 • Ajan myötä he voivat "mukautua" omistajan käsiin;
 • Vähennä renkaiden vammojen määrää ja vakavuutta;
 • Kustannukset halvemmat kuin ammattimaiset mallit.

miinukset:

 • Peukalon epätavallinen järjestely ei ole liian kätevä;
 • Älä laske iskuvoimaa, voit helposti vahingoittaa kättäsi.

koulutus

trenerovochnue

Päävaatimukset sparrauskäsineille ovat molempien nyrkkeilijöiden turvallisuus. Tämä saavutetaan käyttämällä erityistä pehmeää tiivistettä, joka on tehty vaahtomuovikerroksesta tai 2 - 5 kerrosta erilaisia ​​vaahtomateriaaleja, jotka sammuttavat iskuvoiman.

Harjoituskäsineillä on kiinnittimet venyvää kumia tai tarranauhaa varten, jotta ne voidaan poistaa nopeasti ja ilman apua.

Sisällä on erikoisreiät kämmenen tuuletukseen. Peukalo sparrauskäsineissä on sama kuin ammattimaisissa malleissa.

Plussat:

 • Voit työskennellä kovalla laukauksella ilman riskiä loukata kumppania;
 • Peukalon turvallinen sijainti;
 • Kestävä;
 • edullinen;
 • Käsineet on helppo laittaa päälle ja ottaa pois ilman apua.

miinukset:

 • Ei sovi kilpailuun, koska ne pehmentävät iskuja;
 • Kuorien käsittelyyn heillä ei myöskään ole jäykkyyttä.

Snarjadnye

Snarjadnye

Erityisesti suunniteltu toimimaan pussien, päärynöiden, mannekiinien jne. Kanssa. Pyöräilykäsineiden perhe on kaikkein monipuolisin nyrkkeily.

Ne voivat olla eri muotoja, ohuista pannukakkuista täysikokoisiin kierroksiin. Niiden perusvaatimukset ovat kuitenkin samat: vähimmäispaino, tiheä täytekerros ja hyvä ilmanvaihto (usein myös peukalo on täysin auki).

Plussat:

 • Erittäin kestävä ja ei harhautu, vaikka työskentelet kovilla ammuksilla;
 • Valo, koska täytettä on vähemmän;
 • Hyvin vakuuttaa kädet;
 • Saatavilla hintaan.

miinukset:

 • Ne vaativat kuivumista jokaisen harjoituksen jälkeen, muuten ohut kerros tiiviste ei kestä kauan;
 • Ei sovi sparraukseen eikä vieläkään kilpailuihin.

Nyrkkeilyhanskat

Nyrkkeilyhanskat

koko

Nyrkkeilyhanskat on yleensä sidottu kämmenen ympärysmittaan. Mittaukset poistetaan peukalon pohjalla - välittömästi sen yläpuolella tai nivelten päällä.

Vertaa sitten saatuja kokoja yleisesti hyväksyttyyn eurooppalaiseen merkintään:

1. XXS (14–16 cm);

2. XS (16-18 cm);

3. S (18–20 cm);

4. M (20-21 cm);

5. L (21-23 cm);

6. XL (24-28 cm);

7. XXL (29-31 cm).

Sillä ei ole väliä, jos menet suuressa määrin 1-2 koon. Luotettava kiinnitys harjalla ei salli käsineen lentää taistelun tai miehityksen aikana, mutta siteille on riittävästi tilaa.

Käsineen paino

Kaikki kilpailujen mallit ovat yleensä standardoituja, mutta koulutus- tai vaihdekäsineille tämä parametri on erittäin tärkeä. Valitsemalla painon, sinun tulisi keskittyä urheilijan tai hänen ikänsä painoon lasten ja nuorten osalta.

Valmistajat ilmoittavat käsineiden painon unssissa, mutta niiden välisen eron ymmärtämiseksi annamme suuntaa-antavia lukuja tutuimmissa grammoissa. Pidä mielessäsi - tätä luokitusta ei sovelleta nälkälaitteisiin.

1. 4 oz (113,4 grammaa) - pienimmät käsineet, jotka sopivat alle 7-vuotiaille lapsille.

2. 6 oz (170,1 g) - saatavilla 7-9-vuotiaille lapsille.

3. 8 oz (226,8 g) - optimaalisesti alle 13-vuotiaille nuorille tai jopa 50 kg painaville naisille.

4. 10 oz (283,5 g) on ​​yleisimpiä vaihtoehtoja, joita käytetään kevyissä kilpailuissa sekä miehillä että naisilla.

5. 12 oz (340,2 g) - sopii keskikokoisille ja keskipainoisille boksereille 64-70 kg.

6. 14 oz (396,9 g) - osoitettu miehille, jotka toimivat 70-75 kg luokassa.

7. 16 oz (453,6 g) - suunniteltu jopa 90 kg painaville urheilijoille.

8. 18 oz (510,3 g) - sopii harjoitteluun ja jugging-harjoituksiin.

9. 20 oz (567 g) - punnitse näin raskaiden tavaroiden koulutusmallit.

Ellei kilpailusäännöistä muuta johdu, urheilijat voivat valita käsineiden painon harkinnan mukaan.

Koulutuksessa tätä mahdollisuutta on käytettävä täysimääräisesti. Esimerkiksi raskaammat raskaammat käsineet raskaammissa käsineissä auttavat nopeasti vahvistamaan olkahihnaa ja kehittämään riittävän iskuvoiman.

Sitten voit mennä kevyeen pariin työskentelemään nopeudella ja kestävyydellä. Sama vaikutus saavutetaan kuitenkin käyttämällä yksinkertaisia ​​painotuotteita, jotka asetetaan käsineisiin.

Korjaustyyppi

Paras ja luotettavin tapa - kiinnittyminen kämmenestä ranteen yläosaan. Hänen ansiosta käsineet istuvat tiukasti käsivarteen ja kiinnittävät lisäksi harjan liitokseen, mikä vähentää vammojen vaaraa väärin asetetulla aivohalvauksella. Haittapuolena on kyvyttömyys kiinnittää ja kiinnittää käsineitä.

Suosittu vaihtoehto tänään on Velcro Velcro. Sitä käytettiin yleisimmin amatööri-nyrkkeilyssä ja kansainvälinen järjestö AIBA hyväksyi sen. Urheilija voi helposti asentaa ja poistaa käsineet yksin, kun taas kädet istuvat tiukasti ja turvallisesti. Ainoa haittapuoli on se, että kuuden kuukauden tai vuoden jälkeen teippi lakkaa olemasta. Ongelma ratkaistaan ​​korvaamalla se.

Kiinnitystä laajalla joustavalla nauhalla käytetään lasten ja naisten käsineissä sekä joissakin koulutusmalleissa. Se on vähemmän luotettava, joten vakavat valmistusyritykset kieltäytyvät vähitellen.

Valmistusmateriaali

Nyrkkeilyhanskat ovat aina nahkaa, vain se voi olla luonnollinen tai keinotekoinen.
Nämä lehmännahkahanskat ovat erittäin kestäviä, kestäviä, mutta ne maksavat paljon. Niissä kädet "hengittävät" hyvin, niin että salissa ne voidaan sijoittaa kokonaan. Keinonahka on useita kertoja halvempaa, mutta hänen kätensä hikoilevat paljon, eikä hän pidä yhtenäistä niin hyvin.

Paras vaihtoehto hinnan ja laadun kannalta - yhdistetyt käsineet, joissa ulkosivu on aitoa nahkaa, ja sen sisäpuoli, mikä vähentää laitteiden kustannuksia.

täyteaineita

Tällöin valintaa on lähestyttävä entistä suuremmalla vastuulla, koska käsisuojauksen taso ja käsineiden käyttöikä riippuvat täyteaineesta. Räjähdyssuojaus voi korjautua, mutta vaurioitunut pakkaus ei ole palauttamisen kohteena.

Nykyään nyrkkeilyhanskat käyttävät useita erilaisia ​​täyteaineita:

1. Vata on moraalisesti vanhentunut, mutta silti yhteinen pakkausmateriaali. Tällaiset käsineet ovat halpoja, mutta niissä oleva puuvillavilla murskataan nopeasti ja murskataan, mikä lisää loukkaantumisriskiä.

2. Horsehair ei ole paljon parempi kuin villa, koska sillä on samat edut ja haitat, vaikka se voi pitää pidempään.

3. Polymeerit (polyuretaanivaahto, IMF-vaahto jne.) Ovat suosituimpia ja parhaita materiaaleja täytekäsineille. Ne ovat kestäviä, kestävät voimakkaita iskuja, hyvin keväällä ja pitävät muotoa. Poikkeuksena on vaahto, jossa on avoimet solut - se murenee nopeasti ja imee myös hikiä helposti, jolloin siitä tulee kasvualusta bakteereille.

4. Lateksi (vaahtokumi) - on erittäin joustava, kohtalaisen kestävä, mutta sen tiheys on suurempi kuin polymeerivaahdolla. Itseään sitä ei käytetä, mutta se on usein monikerroksisissa järjestelmissä kalliista tuotemerkeistä.

5. Geelitäyte on suhteellisen uusi materiaali, jota käytetään monikerroksisissa nyrkkeilykäsineissä. Se ei murene kuten lateksi tai vaahto, ja samalla sillä on optimaalinen jäykkyys iskuvoiman sammuttamiseksi.

On myös nyrkkeilyhanskat, joissa täyteaineen sijasta on tavallinen ”ilmarako”. He ovat hyviä sparrauksessa ja koulutuksessa, sillä niiden kanssa ei ole mahdollista käsitellä murskaavaa iskua.

Mitä nyrkkeilyhanskat valita

Mitä nyrkkeilyhanskat valita

1. Lapselle, joka juuri saapui laatikkoon, kannattaa valita nahka- tai yhdistelmäkäsineet, joiden paino on 4-8 oz, leveällä joustavalla nauhalla ja paremmin tarrakiinnityksellä. Vauvojen vaikutusvaikutus on pieni, joten voit ottaa pehmeän täyteaineen, kuten lyönnin. Jos lapsi ryhtyy vakavasti ja haaveilee uran uraa suurten aikojen urheilussa, hän tarvitsee vähintään yhden parin käsineitä, jotka ovat hankalampia ammusten harjoitteluun. Täällä on jo järkevää ottaa yhdistetty tiiviste tai polyuretaanivaahto.

2. Jos etsit korkealaatuisia ja kestäviä käsineitä aikuiselle urheilijalle, osta nahkainen malli, jossa on moderni polymeeritäyte. Esityksiä varten on toivottavaa valita pari, jossa on nyöritys, kun hallissa on tarpeeksi tahroja.

3. Koulutukseen tarvitaan 2 paria käsineitä. Kuorissa on helpompi tutkia nahkaleikkauksia keskipitkällä arvonalennuksella - tässä polyuretaanivaahdon tai vaahdotetun lateksin pakkaus näkyy hyvin. No, jos malli tarjoaa taskuja painottamiseen. Sparrausta varten on tarpeeksi yksinkertaisia ​​käsineitä, jotka on valmistettu tekonahasta ja joilla on ilmaväli perinteisten täyteaineiden sijaan - näin säästät sekä kädet että kumppanisi.

Nyrkkeilyhanskat maksavat

Nyrkkeilyhanskat maksavat

1. Amatöörirenkaassa taistelevat käsineet voidaan ostaa 1 - 9 000 ruplaan.

2. Sparring-mallit ovat hieman kalliimpia - välillä 1,5–13 tuhatta.

3. Noin samassa hintaluokassa on myös kuoribittejä, vain niillä on enemmän ajoa - 800 ruplasta 16 tuhanteen.

4. Ammattikäsineet kilpailuihin maksavat 4 - 100 tuhatta ruplaa.

5. Lasten malleja myydään 400 ruplasta 17 000 euroon paria kohden.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset