mylogo

Lämpö alusvaatteet ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat lämmetä talvella kääntymättä kaaliiksi. Kudoksen erityisen kudonnan ansiosta se selviytyy hyvin lämmön säilyttämiseen ja korvaa kokonaan 2-3 vaatekerrosta. Älä kuitenkaan sekoita sitä tavalliseen takkiin - terminen alusvaatteet ”toimii” aivan eri tavalla. Niille, jotka eivät vielä osaa valita sitä oikein, olemme laatineet yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat löytämään oikean sarjan.

 

 

Lämpö alusvaatteet

Paras valmistaja lämpö alusvaatteet - mikä yritys valita

Nykyään monet yritykset harjoittavat lämpövaatteiden valmistusta. Totta, jotkut heistä yksinkertaisesti määrittelevät uudelle nimikkeelle yleisimmät fleece-paidat ja housut.

Jotta tätä syöttiä ei kohdistuisi, suosittelemme harkitsemaan vain sellaisia ​​malleja, jotka tuottavat urheilumerkkejä ja lämpimien vaatteiden valmistukseen erikoistuneita yrityksiä.

Hyvä lämpökerho on seuraavien yritysten valikoima:

 • norveg;
 • Guahoo;
 • alukset;
 • X-Bionic;
 • Red Fox;
 • Arcteryx.

Heidän parhaat mallit otetaan huomioon sijoitus, nyt katsotaanpa, miten valita oikeat lämpövaatteet erilaisiin sääolosuhteisiin ja toimintaan.

Lämpökerran tyypit

Lämpöpuvut eivät ainoastaan ​​säilytä lämpöä - ne myös poistavat tehokkaasti kosteuden kehon pinnalta ulkopuolelle, koska märkäpinnoitteessa se on helppo jäätyä myös hyvin pukeutuneena. Riippuen siitä, mitkä näistä ominaisuuksista ovat selkeämpiä, lämpö alusvaatteet ja jaettu tyypeiksi.

Lämmön säästö (lämmitys)

Lämmön säästö (lämmitys)

Se on ommeltu kankaista, joissa on tilavuus ”kiekkojen” kutominen langoista. Tästä johtuen kuitujen väliin muodostuu ilma-minitaskuja, jotka vähentävät lämpöhäviötä.

Itse myös langoilla on hyvät eristysominaisuudet - se on yleensä puuvilla tai villa, sekä jotkut keinotekoiset materiaalit (mikrofleece, PE, mikrohuuhtelu).

Lämpö säästävät alusvaatteet, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön tai joita voidaan käyttää matalalla fyysisellä rasituksella.

Plussat:

 • Korkea lämmöneristysaste;
 • Luonnonkuitujen ansiosta se tuntuu miellyttävältä kehosta;
 • Se lämpenee jopa -20 ..- 25 ° C;
 • Hyvä tiheys, joten tällaisten vaatteiden pesu suojaa hyvin.

miinukset:

 • Riittämätön kosteudenpoisto ulkopuolelle ja kankaan alhainen ilmanläpäisevyys;
 • Lyhyempi kestävyys verrattuna 100% synteettisiin tuotteisiin.

Wicking (toiminnallinen)

Wicking (toiminnallinen)

Tällaiset vaatteet ommellaan yksinomaan synteettisistä materiaaleista. Ne eivät ime kosteutta, vaan ottavat sen nopeasti ulos ja jättävät kehon kuivumaan ja vähentävät siten lämmönhukkaa. Tällöin kankaan paksuus on pienempi kuin lämpöä säästävissä asioissa, mutta höyrynläpäisevyys on erinomainen.

Kuitujen erityinen kudonta toiminnallisessa pellavassa poikkeaa lämmityksestä, vaikka sillä on myös mikroskooppisia ilmataskuja. Ainoastaan ​​täällä ne alkavat lämpenemällä kasvaa tilavuutta lisäämällä painetta rainan sisällä. Se on sen toiminnassa, että ilma lentää kirjaimellisesti ulospäin pienimpien hikihiukkasten kanssa.

Plussat:

 • Korkeampi lujuus ja pidempi käyttöikä verrattuna luonnolliseen lämpökudokseen;
 • Kuivuu välittömästi - nopeammin kuin keholla on aikaa jäähtyä;
 • Kun vuorottelevat aktiiviset aktiviteetit ja virkistys poistavat lämpötilan vaikutukset, toisin sanoen hikoilu kylmässä, et sairastu.

miinukset:

 • Tällaisissa alusvaatteissa on lämmin vain, jos liikkut aktiivisesti;
 • Puhtaan synteettisen materiaalin kuluminen ei aina ole mukava sen jäykkyyden vuoksi.

hybridi

hybridi

Tämä on eräänlainen lämpö alusvaatteet, jotka hiki hyvin ja pitävät kehon lämpimänä. Tuotannossaan ne käyttävät erilaisia ​​tekniikoita: ne tekevät kosteutta poistavaa materiaalia tiheämmäksi tai vähentävät kuitujen kudontamääriä lämmönsäästössä.Nämä puolitoimenpiteet antavat kuitenkin saman keskinkertaisen tuloksen.

Tehokkain on kaksikerroksinen alusvaatteet, joissa kosteutta läpäisevä polymeerikerros sijaitsee sisäpuolella, ja tila-soluinen lämmin kangas on ulkopuolella.

Plussat:

 • Se on valmistettu sekoitetuista kankaista, joten se on sekä kestävää että miellyttävää koskettaa;
 • Soveltuu aktiiviseen toimintaan hyvin alhaisissa lämpötiloissa;
 • Tiheä ja ei puhallettu tuulessa.

miinukset:

 • Halvat hybridi-alusvaatteet ovat hyvin keskimääräisiä - se lämmittää hieman, hieman kosteutta. Kaksikerroksinen ja puuttuu tästä puutteesta.

Lämpö alusvaatteet

Lämpö alusvaatteet

Valmistusmateriaali

Tämä on tärkein asia, kun ostat lämpövaatteita. Riippuu siitä, mitä valmistaja käyttää kuituja valmistukseen, kaikki lonkan ominaisuudet riippuvat siitä. Useimmiten se on sekoitettu kangas, mutta sen koostumus voi kertoa paljon siitä, miten pyykki käyttäytyy talvella.

1. villa

Erityisesti lämpenevä vaikutus ei anna - liian ohutta kankaan kerrosta. Sen lisäksi, että se lisää synteettisiä kuituja, pellava on pehmeämpi ja miellyttävämpi. Ihannetapauksessa, jos merinovillaa käytetään tuotannossa, sillä on luonnollinen antibakteerinen suojaus eikä ime kosteutta, vaan poistaa sen nopeasti. Cashmere on erinomainen, mutta tällaisten vaatteiden hinta on kohtuuton, ja niitä on vaikea huolehtia.

2. puuvilla

Se on edullinen, sillä on hyvä antistaattinen vaikutus ja se soveltuu tavallisiin vaatteisiin jokapäiväiseen kulumiseen, mikä estää huoneen ylikuumenemisen. Se tuntuu hyvältä kehosta, mutta se voi pitää kosteutta, joten sen läsnäolo pellavassa pitkään aktiiviseen toimintaan ei ole toivottavaa.

3. polypropeeni

Keinotekoisesta alkuperästään huolimatta sitä pidetään parhaana vaihtoehtona lämpövaatteiden valmistukseen, koska se ei ime lainkaan nestettä ja pysyy aina kuivana.

4. polyesteri

Ei-kapriisinen hoitomateriaali poistaa myös ylimääräisen kosteuden hyvin, on edullinen ja kykenee säilyttämään lämpöä kohtuullisella aktiivisuudella. Ihanteellinen puuvillakuiduille.

Minkä tahansa lämpökudoksen koostumus voi sisältää bakteriostaattisia tai hopeapinnoitettuja lankoja, jotka hidastavat mikro-organismien lisääntymistä hikierityksissä. Näitä ovat mm. Meryl Skinlife, haju kestävä, X-Static ja muut ”patentoidut” kuidut. Heidän ansiostaan ​​lämpö alusvaatteet eivät edes muutaman päivän kuluttua sukkia epämiellyttävää hajua.

Vanhempien on myös otettava huomioon, että pikkulapsille tarkoitettujen lasten alusvaatteiden koostumuksessa tarvitaan suuria määriä luonnonkuituja - vähintään 50-60%. Alle 3-vuotiaiden vauvojen keho ei vieläkään tiedä, miten itsenäisesti säädellä lämpötilaansa, joten synteettinen on vasta-aiheista puhtaassa muodossaan.

Liikunnan tyyppi

Tämä on yksi tärkeimmistä keinoista, joita valmistajat ja myyjät käyttävät lämpövaatteiden luokitteluun. Tosiasia on, että erilaisilla ammateilla on oltava enemmän tai vähemmän pääominaisuuksia - lämmön ja kosteuden poistamisen säilyttäminen.

Yleensä yhdessä rivissä on puvut kolmelle päätyyppiselle toiminnalle:

1. Minimal - tarkoittaa unen tai hiljaista liikkumista kadulla matalan ilman lämpötilassa. Tässä tilassa henkilö käytännössä ei hikoile, mikä tarkoittaa, että välittömästi kosteudenottoa ei tarvita. Löydät sopivan joukon merkitsemällä Comfort, Soft, Winter, Lifestyle tai Cotton.

2. Korkea - tämä sisältää kaikki urheilulajit ja aktiiviset aktiviteetit, jotka ovat alle jäädytyksen, kun henkilö hikoilee voimakkaasti.

3. Sekoitettu - vuorotellen aktiivinen toiminta ja virkistys. Se vaatii hyvää kosteudenottoa yhdistettynä lämmön säilymiseen levossa.

Urheiluvaatteiden tapauksessa luokittelu vaikeutuu entisestään, haarautuu "kurinalaisuuteen":

1. Hiihto - vaatii hyvän hygroskooppisen lämpövaatteista ja samalla riittävän pehmeyden. Siksi sopii hiihtäjille sopivia luonnonkuituja ja parannetut sääolosuhteet nivusilla.

2. Taitoluistelu ja pikaluistelu - täällä tarvitaan erittäin ohut ja tiheä lämpökerho, joka sopii täydellisesti kehoon, joten se voi sisältää elastaania.

3. Talvikalastus, päinvastoin, merkitsee minimaalista liikkuvuutta, joten kalastajien alusvaatteet tehdään lämpimiksi ja tiheiksi, joiden kosteuden läpäisevyys on vähäinen. Sen valmistamiseksi suurina määrinä villalla.

4. Melonta, koskenlasku ja muut vesiurheilumahdollisuudet mahdollistavat vain synteettisten tuotteiden käytön.

Lämpötilaolosuhteet

Jokaisen ihmisen keho reagoi tietysti eri tavalla kuin ilman lämpötila, joten valmistajan suositukset lämpöpuvuilla varustetussa etiketissä ovat ehdollisia. Mutta he voivat ohjata valitsemalla lämpimiä vaatteita eri vuodenaikoina. Muuten, he käyttävät sitä paitsi talvella tai syksyllä, mutta myös kesällä - tätä tarkoitusta varten valmistetaan erityisesti kevyitä synteettisiä puvut.

1. 0 .. + 10 tai +10 .. + 20 ° С (voidaan merkitä viileäksi tai ulkona) - harvinainen ultraohut alusvaatteet leveysasteillamme urheilun ulkopuolella. Melkein ei kuumene, mutta mieluiten poistaa kosteuden, jolloin keho ei pääse liialliseksi.

2. +10 ..- 10 ° C (on myös nimiä Zero Extreme ja Thermo Line) - tässä se ei ole kylmä ulkopuolella sesongin ulkopuolella, mutta ei kuuma, kun astut huoneeseen.

3. -10 ..- 15 tai -5 ..- 25 ° С (villa pehmeä tai lämmin) - näin on merkitty ”tavallisia” talvisarjoja, jotka sisältävät yleensä villaa.

4. Alle -20 ..- 30 ° С (tai Extra Warm) - erittäin tiheä, usein kaksikerroksinen lämpökerho.

Croy

Valmistajat tarjoavat yllättävän laajan valikoiman lämpövaatteita. Niiden valikoimassa on uimahousuja ja shortseja, T-paitoja ja T-paitoja, naisten bodysuuleja sekä lasten rompereita, sukkahousuja ja jopa liukusäätimiä.

On tarpeen valita tällaisen pellavan leikkaus sen mukaan, mitkä ruumiinosat tarvitsevat lämpöeristystä eniten. On tarpeen ottaa huomioon päällysvaatteiden ominaisuudet. Esimerkiksi naiset pitävät mieluummin tiukasti asuvia asioita, joten he valitsevat elastisen alusvaatteen anatomisesta leikkauksesta ja lisää tukea rinnassa.

Vauvoille on parempi ostaa yksiosainen jumpsuits - jos ulompi vaate napsahtaa. Lapsen tulisi myös ottaa balaclava suojaamaan päätä, korvia ja hengityselimiä pakkaselta ilmalta.

Jokapäiväiseen käyttöön voit valita vain yhden vaatekappaleen. Esimerkiksi miehillä on talvella, ei-nillyllä, etsimään pukeutumista housujen alla. Ja lämpöpallot selviävät parhaiten heidän tehtävistään. Niiden mukana voit ottaa paidan, joka pysyy näkymättömänä paidan alla.

koko

Lämpö alusvaatteet eivät ole vain toinen vaatekerros. Sen tulisi sopia kehoon tiukasti, muuten haluttu lämpöenergian vaikutus ei ole saavutettavissa. Näin ollen sen koko on valittava selvästi - ilman varastoa.

Jokaisella valmistajalla on oma mittaverkko, mutta yleensä voit keskittyä yleisimpään merkintään:

1. XXS ja XS ovat 128–144 ja 140–146 cm: n kokoisia lasten kokoisia, jopa vähemmän pyykkiä, mutta sen koko näkyy lapsen iän mukaan.

2. S on "meidän" 44 koko naisille ja 46-48 miehille.

3. M - naisten lämpövaatteissa vastaa 46-48 kokoa, miesten 48-50.

4. L - naisille se on 50., miehille 50-52.

5. XL - noin 52-54 kokoa molemmilla sukupuolilla.

Joka tapauksessa sinun pitäisi yrittää pukeutua ennen ostamista - mieluiten se ei saisi jäädä mihinkään, muuten lämpösuojaus on puutteellinen. Pidä mielessä: tämä lämpö alusvaatteet ei ole erilainen elastisuus, joten jos päätät ottaa pienemmän sarjan, et vain voi puristaa siihen.

Mitä terminen alusvaatteet valita

Mitä terminen alusvaatteet valita

1. Kylmän kauden aikana jokapäiväiseen kulumiseen kannattaa ottaa ohuet tai keskikokoiset puuvillan alusvaatteet, joihin on lisätty minimaalisesti polymeerikuituja (varsinkin jos vietät osan päivästä sisätiloissa). Etusija tulisi antaa puvun lämmittämiseen, kun kosteudenpoisto on vähäistä.

2. Talvikalastukseen tai ulkona nukkumiseen kannattaa myös käyttää matalaa toimintaa varten suunniteltua sarjaa. Vain sen pitäisi olla paksumpi, tiheämpi ja sisältää enemmän villaa. Sama koskee lasten alusvaatteiden valintaa.

3. Ulkoiluun kylmällä säällä on suositeltavaa valita kaksikerroksinen tai hybridihyppy sekoitetuista kuiduista. Ihanteellinen yhdistelmä olisi polypropeeni ja villa, mutta jos haluat säästää rahaa, sovi polyesteriä lisäämällä siihen puuvillaa.

4. Kampanjoissa ja vedessä (eli tapauksissa, joissa ei ole mahdollista vaihtaa kuivaksi), se näyttää hyvin kosteutta absorboivissa, täysin synteettisissä alusvaatteissa, jotka eivät salli hikoilua ja jäähtyä.

5. Offseasonissa ei ole välttämätöntä käyttää kuurosarjaa. Ei liian alhaisissa lämpötiloissa T-paidat ja lämpöshortsit sekä 100% synteettiset ohut puvut selviävät täydellisesti tehtävistä. Ne soveltuvat intensiiviseen urheiluun, kun se on lämmin ulkona, mutta ei kuumaa.

Lämpö alusvaatteet

Lämpö alusvaatteet

1. Puhdasta synteettistä lämpöpaita, hihansuita tai housuja voi ostaa 700–10-11 tuhatta ruplaa kohden.

2. Puuvillaiset naismallit kulkevat 500 ruplasta 12 tuhanteen, miehet ovat paljon halvempia - välillä 200-6000 ruplaa.

3. Villakukat sopivat 1-11 000 ruplaan, on kannattavampaa ostaa kaksi erää - sen kustannukset nousevat vain 15 tuhanteen.

4. Lasten kerrosvaatteet löytyvät hinnasta 300-7000 ruplaa yhdelle tuotteelle.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset