mylogo

Kylpyhuoneen suosituin laite on pesuallas. Jokainen meistä tulee hänelle useita kertoja päivässä: pese, harjaa hampaitamme, pese kätemme. Tietenkin haluan, että pesuallas on kaunis ja mukava ja täydentää tehokkaasti koko huoneen suunnittelua. Mutta tämä ei ole täydellinen luettelo vaatimuksista, jotka putkilinjan on täytettävä.

 

 

Kylpyhuoneen pesuallas

Paras pesuallas valmistajat - mikä yritys valita

Hyvä pesuallasvalmistaja ei ole helppo valita, ja paljon riippuu pesualtaan materiaalista.

Komposiittimallit menestyvät hyvin TOTOn, Gessi italialaisten ja kansainvälisen tuotemerkin AM.PM kanssa. Mutta epäsäännöllisen muotoiset tuotteet ovat kooltaan parempia ostaa paikallisilta yrityksiltä, ​​jotka voivat lähettää mittauksen.

Paras keraaminen pesuallas tehdään pääasiassa eurooppalaisilla yrityksillä:

 • Roca;
 • Serel;
 • Gustavsbergin;
 • Laufen;
 • Cezares.

Edullisempia vaihtoehtoja löytyy kotimaisilta valmistajilta (Santek, Kirovsky Stroyfarfor).

Lasituotteiden osalta on parempi antaa etusijalle Glass Design, Kraus tai Boheme. Vaikka Frapin tai Ledemin kiinalaiset mallit ovat varsin hyviä - varsinkin kun niitä on helpompi löytää myynnissä.

Lisätietoa eri valmistajien pesualtaiden valikoimasta löytyy kylpyhuoneen parhaiden nielujen sijoituksesta. Vain aloittaa, katsotaanpa, mitä vaihtoehtoja tulisi harkita kussakin tapauksessa.

Tyypit kylpyhuone nieluja

keraaminen

keraaminen

Keramiikka - yleisin saniteettilaitteiden materiaali. Tällaiset nielut valmistetaan usein keramiikasta, mutta posliinista on kalliimpia malleja.

Niiden välinen ero on raaka-aineen laatuun ja tuloksena olevaan rakenteeseen (se on tiheämpi posliinissa). Tuotantoteknologia on kuitenkin suunnilleen sama: muovista valmistettu tuote, jossa on lisäaineita sisältävä saviseos, puristetaan, poltetaan ja peitetään tasaisella emali kerroksella.

Plussat:

 • hygienia;
 • Hyvin hoidettava;
 • Suuri valikoima malleja, joiden koko ja koko vaihtelee;
 • Edullinen hinta - totta, tämä koskee vain fajanssituotteita.

miinukset:

 • Parasta keramiikkaa koskeva herkkyys;
 • Emali voi myös päätyä halkeamiin.

Kivi ja komposiitti

Kivi ja komposiitti

Tietenkin voit tilata tyylikkäitä luonnonkivestä valmistettua pesuallasta (graniitti, marmori tai jopa opaali). Mutta tämä ei ole yleisin ja edullisin vaihtoehto.

Nykyään keinotekoisesta kivestä valmistetut pesualtaat ovat paljon suositumpia. Sitä valmistetaan sekoittamalla mineraalilastuja termoplastisiin hartseihin tai akryyleihin. Tämä massa voi antaa minkä tahansa muodon ja värin todella alkuperäisen putkiston luomiseksi.

Plussat:

 • Värien ja tekstuurien rikkaus;
 • Kyky luoda kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​malleja, jotka yhdistävät ne pöytälevyihin ja hyllyihin;
 • Kestävyys ja kestävyys;
 • Hyvä ylläpito - vähintäänkin pienet naarmut ja sirut voivat olla zashdifovat.

miinukset:

 • Ei karkean ja huokoisen pinnan aiheuttama korkein hygienia;
 • Jopa keinokiven kustannukset ovat melko suuret, ja luonnollinen on yksinkertaisesti liiallinen.

lasi

lasi

Erittäin upeat kuoret on valmistettu paksusta tai kirkkaasta lasista, jotka täydentävät niitä samoilla pöydällä ja hyllyillä.

Tällaiset tuotteet ovat pääsääntöisesti asennusta ja liitäntää varten valmisrakenteen muodossa, koska jokainen malli vaatii oman kiinnitysmenetelmänsä ja erityiset sopivan muotoiset sifonit.

Plussat:

 • Alkuperäinen ulkonäkö;
 • Erilaisia ​​kokoja ja muotoja;
 • 100% hygienia;
 • Tuotannossa käytetään korkeaa kestävyyttä kuumana lasina;
 • Kestää useimpia kemikaaleja ja naarmuja;
 • Vaikka kuori on rikki, sen fragmentteja ei voi leikata.

miinukset:

 • Läpinäkyvällä ja kiiltävällä pinnalla esiintyy jatkuvasti kuivattua vettä;
 • Korkeat kustannukset, vaikkakin usein pienemmät kuin kivi.

On myös metallisia pesualtaita (messinkiä, kuparia, pronssia, ruostumatonta tai emaloitua terästä) ja jopa puisia nieluja. Mutta jotkut heistä kuuluvat yksinomaisiin tuotteisiin, toiset ovat yksinkertaisesti moraalisesti vanhentuneita, joten emme suosittele niitä ostettaviksi. No, ja voit vapaasti ottaa mitä haluat. Älä unohda, että valmistusmateriaalin lisäksi on olemassa muita valintaperusteita.

Kylpyhuoneen pesuallas valintavaihtoehdot

Kylpyhuoneen pesuallas valintavaihtoehdot

suunnittelu

Kylpyhuoneiden pesualtaat luokitellaan asennustavan ja itse kulhon ominaisuuksien mukaan:

1. Kannettava tai asennettu kulmaan pysähtyy (matkan varrella "zashiv" seinässä kaikki johdotukset). Tällaiseen pesuallas on otettava huolellisesti nippu, koska se on näkyvissä.

2. Yleiskokoonpano erityiseen kaappiin, joka on usein jo mukana. Tämä vaihtoehto on sopiva, jos tarvitset paikan tallentaa kotitalouksien kemikaaleja ja pieniä asioita, kuten lautasliinoja, tai yksinkertaisesti ei ole mitään kiinnitettävää pesuallasta.

3. Tulip - minimalistinen vaihtoehto. Altaan mukana tulee keraaminen jalka-jalusta, jonka ontelossa voit helposti piilottaa sifonin ja letkut.

4. Bowl - muodikas tyyppi kuoret tänään. Nämä asennetaan paksun pöydän päälle tai vain kaatuu sisäänpäin. Tällaiset nielut näyttävät siistiltä ja samalla alkuperäisiltä, ​​jos poistat epätavallisen värin tai kulhon muodon. Mutta ei ole reiät sekoittimen asentamiseen niihin - se asennetaan erikseen.

5. ”Vesilili” on erikoiskotelo, jossa on kotelon kuori, jonka pesuallas on siirretty seinästä ja vähimmäissyvyydestä. Näissä tasaisissa nieluissa on riittävän suuri alue ja erityinen sifoni, jossa on käänteinen polvi, jonka avulla voit sijoittaa niiden alle sopivia "korkeuksia".

Myynnissä on kulma- ja kaksoisallas sekä malleja, joissa on sivusuojia tai pöydät. Minkä vaihtoehdon valinta riippuu vapaan tilan saatavuudesta kylpyhuoneessa.

Kulhon koot

Itse asiassa ei ole mitään tiukkoja vaatimuksia nielujen mitoille - jokainen valitsee kylpyhuoneeseen parhaiten sopivan putkiston. Mutta on joitakin keskimääräisiä numeroita - kannattaa ohjata:

1. Pesualtaalle 40–70 cm: n kuva katsotaan riittävän leveäksi, eikä sitä enää tarvita (ellei valitset vaihtoehtoa pöydällä tai ylimääräisellä kulholla), mutta jos otat mallin pienemmäksi, pesun aikana vesi hajoaa kaikkiin suuntiin.

2. Kuoren normaali syvyys on 30–60 cm, vaikka tämä sääntö ei koske ”vesililjoja”.
Optimaalinen putkilinjan pituus, jonka valitset itse - riippuen siitä, mitä aiot asentaa pesualtaan alle (kaappi, pesukone). Mutta on kätevintä käyttää 50-60 cm: n pesuallas.

Läsnäolo ylivuoto

Lisäviemäreikä pitää hyvät suhteet alla oleviin naapureihin, ja lattian kanssa, jos se on laminaatti tai jumala, sähkölattia.

Ylimääräinen virtaus on pienten nielujen ja vaakasuuntaisen sifonin tuotteita. Tässä kulho kuluu hyvässä paineessa nopeasti, ja ylimääräinen reikä aivan reunalla ei salli veden "ylivuotoa".

Mikä pesuallas valita kylpyhuoneeseen

Mikä pesuallas valita kylpyhuoneeseen

1. Jos sinulla on pieni huone, valitse pieni tulppaanikuori (noin 40 cm leveä) tai kompakti kulmamalli - voit jopa käyttää jalustaa. Sinun ei pitäisi ajaa kalliita LVI-laitteita - läheisissä kylpyhuoneissa on aina vaara vahingossa rikkoa hauras tuote. Pysähdy fajanssialtaaseen ylivuodolla tai osta kiinalainen laite karkaistusta lasista.

2. Keskikokoisessa huoneessa, jossa tarvitset lisää kaappeja, pyykkikorin ja pesukoneen, on parempi käyttää litteää vesililjaa tai mallia, jossa on jalusta. Vaihtoehtoisesti voit tilata myös tekokivestä valmistetun tuotteen.

3. Tilavassa kylpyhuoneessa on tilaa tyylikkäälle työtasolle, johon on asennettu kuppi. Koska se on aina näkyvissä, valitse tuote, jolla on upea sisustus tai yksinkertaisesti kaunis muoto. On tärkeää, että se on sopusoinnussa huoneen yleisen sisustuksen kanssa. Ja myös yritä löytää vähintään keskikokoinen (vähintään 50 cm) pesuallas, koska tällaisissa malleissa ei yleensä ole ylivuotoa.

Kuinka paljon on pesuallas?

Kuinka paljon on pesuallas?

1. Keraamiset kuoret alkavat 600 ruplasta ja saavuttavat 300 tuhatta, jos etsit suunnittelijamallia, joka on valmistettu korkealaatuisesta posliinista.

2. Lasipullot hinnoitellaan 4-40 tuhatta ruplaa.

3. Keinokivestä valmistettuja pesualtaita voi ostaa 2500 ruplaan, valmiiden tuotteiden kattoon 150 tuhatta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset