mylogo

Thermo - eräänlainen hybridi vedenkeitin, termos ja samovari. Tällaista tekniikkaa ei voida kutsua tyylikkääksi, ja on epätodennäköistä, että siitä voi tulla keittiön koristelu. Mutta jos tarvitset aina kuumaa vettä käden ulottuvilla, vain lämpöhikea selviää tästä tehtävästä. Tärkeintä - valita sopivat laitteen ominaisuudet.

 

 

Thermo

Paras lämpöpottivalmistaja - mikä yritys valitsee

Vaikka lämpösäiliö on sama vedenkeitin, kaikki pienet kodinkoneiden tunnetut tuotemerkit eivät tuota niitä. Kuitenkin tutut nimet törmäävät tähän kapeaan kapealle.

Tuotetaan erinomaisen laadukkaita termopotteja:

  • Redmond;
  • Panasonic;
  • Polaris.

Vähemmän tunnetuilla tuotemerkeillä on myös hyvät mallit: Zojirushi, Mitsumaru ja Lumme. Useat näistä laitteista ovat jo tarkastelleet äskettäisessä tarkastelussa. Mutta jos et löydä niitä myyntiin, neuvomme auttavat sinua valitsemaan kunnon laitteen.

Toimintaperiaate ja laite thermopota

Toimintaperiaate ja laite thermopota

Thermopot on todellakin sähköinen vedenkeitin, joka on vain hyvin suuri ja jolla on omat suunnittelun ominaisuudet. Sen pääasiallinen ero tavanomaisista vedenlämmittimistä on lämpöeristetyn kotelon kaksinkertaiset seinät, jotka pitävät lämpöä tuntien ajan.

Jotta vesi ei jäähtyisi pidempään, tällaisten laitteiden tehtävänä on lisäksi ylläpitää lämpötilaa tietyllä tasolla (tavallisesti +80 .. + 90 ° C), kytkeytyä ajoittain lämmitykseen. Tätä varten käytetään toista lämmityselementtiä - ei yhtä voimakasta ja ”kiihkeää” kuin tärkein.

Suuresta koosta ja suuresta painosta johtuen on vaikea manuaalisesti kaataa kiehuvaa vettä lämpöpuusta. Siksi on asennettu pumppu, joka pumppaa kuumennetun veden pullosta ja syöttää sen erityisen suuttimen läpi. Se voi olla mekaaninen tai elektroninen.

Muuten kohtaamme yleisimmän vedenlämmittimen, jossa on sisäänrakennettu lämmityselementti, joka yhdistää verkkoon koko nestemäärän kiehumaan (tai asetettuun lämpötilaan). Laite sammuu automaattisesti, kun sisäänrakennettu lämpöanturi laukeaa.

Thermopoot-valintaparametrit

Thermopoot-valintaparametrit

tilavuus

Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kiehuvaa vettä käytät päivässä. Työryhmälle, suurelle perheelle tai jos sinulla on äskettäin syntynyt lapsi, ja tarvitset koko ajan kuumaa vettä, on parempi ottaa suurempi termotyyppi (4-7 litraa). Jos juodaan vain teetä tai kahvia usein, malli, jonka kapasiteetti on 1,8-3 litraa, riittää kotikäyttöön.

Lämmittimen teho ja tyyppi

Paras on 700–800 kW: n termopotin kulutus - tämä riittää keittämään muutama litra vettä 15–25 minuutin ajan eikä ylikuormita johdotusta. Jos laite on kuitenkin erittäin suuri tai et halua odottaa kauan, tarvitset tehokkaamman mallin kilowattista ja yli.
Rakentamisen kannalta paras vaihtoehto olisi suljettu tai levynlämmitin. Avotyyppiset lämmityselementit kasvavat nopeasti asteikolla, niitä on vaikea puhdistaa ja epäonnistua ennen muita.

Valmistusmateriaali

Termosolin hinta ja kestävyys riippuvat kehon valitusta materiaalista:

1. Muovi sopii niille, jotka etsivät halvempaa laitetta. Vain tämän pitäisi olla korkealaatuinen elintarvikepolymeeri ilman vieraita hajuja.

2. Metalli on luotettavin, mutta tällainen lämpöhöyry on sen arvoista.

3. Lasi - jotkut valmistajat tarjoavat malleja läpinäkyvillä säiliöillä. Ne näyttävät hyvin tyylikkäiltä, ​​mutta sinun pitäisi ymmärtää, että lasilampun lämpöeristysominaisuudet eivät ole paras, jos siinä ei ole kaksinkertaisia ​​seinämiä. Tällaisen tekniikan hauraus ei salli sitä kutsua kestäväksi.

Vesihuoltomenetelmä

Tässä vaiheessa harvat ihmiset kiinnittävät huomiota. Ja turhaan. Loppujen lopuksi ei riitä, että termobotti lämpenee nopeasti vettä - se on vielä poistettava siitä.Se on hyvä, kun talossa ei ole sähkökatkoksia - automaattinen pumppu antaa sinulle oikean määrän kiehuvaa vettä milloin tahansa. Mutta jos tällaiset ongelmat eivät ole harvinaisia, on parempi ostaa malli käsikäyttöisellä tai yhdistetyllä vedensyöttölaitteella.

Lisäominaisuudet

Thermopottien yksinkertaisuuden ja kapean erikoistumisen vuoksi niillä on vain vähän lisävaihtoehtoja. Mutta jotkut niistä voivat olla todella hyödyllisiä:

1. Lämmityksen säätäminen tuottaa vettä +45 - +90 ° C: n lämpötilassa pistorasiassa (joissakin malleissa on myös huonelämpötila). Aikooko se astua tai sileä - ei ole erityinen rooli.

2. Käynnistyksen viivästyminen on hyödyllinen vaihtoehto, varsinkin jos lämpöputki on suuri ja sen lämmityselementti on melko heikko. Voit asettaa ajan ja saada kuumaa vettä ajoissa.

3. Itsepuhdistus - löytyy vain kalliista laitteista. Kalkinpoistotoiminto yksinkertaistaa huomattavasti "vedenkeittimen" hoitoa ja antaa sinulle mahdollisuuden päästä eroon mittakaavasta helposti pullossa. Vaikka sisäänrakennettu suodatin ei myöskään ole tarpeeton.

Jotkut valmistajat tarjoavat myös mitattua vettä, joka kykenee säätämään kunkin osan tilavuutta. Käytännössä tätä toimintoa käytetään kuitenkin harvoin, joten sen läsnäolo tai poissaolo ei ole merkitystä.

Mikä termowat on parempi valita

Mikä termowat on parempi valita

1. 3-4 perheen perheelle riittää 3-3,5 litran mallit, joiden kapasiteetti on enintään 800 wattia. Jos talossa on vastasyntynyt vauva, määrä voi olla enemmän, mutta tässä on kiinnitettävä huomiota lämpötilajärjestelmien määrään. Ihannetapauksessa, kun lämpökeitin voi tuottaa lämpimän veden noin +40 ... + 50 ° C: n lämpötilassa. Parhaat materiaalit ovat teräksen ja muovin yhdistelmä.

2. Toimistossa voit ottaa täysin muovimallin. Pullon kapasiteetti määräytyy tee- ja kahvijuomien lukumäärän mukaan ryhmässä. Optimaalinen teho 800–1000 wattia.

3. Henkilökohtaisiin käyttötarkoituksiin (toimistoon tai työpajaan) sopiva, jopa 2 litran lämpöhike, jonka teho on 700–800 W, on sopiva. Jos haluat kokeilla erilaisia ​​teetä ja muita juomia, varmista, että valitussa mallissa on kaikki tarvittavat lämpötila-asetukset alkaen +60 .. + 70 ° C.

Paljonko termos

Paljonko termos

Yksinkertainen termopotti muovikotelossa voidaan ostaa 1000 - 5000 ruplaan. Brand-mallit, joissa on edistyksellisiä toimintoja, ovat kalliimpia - välillä 7-15 tuhatta.

Metallikotelot kuuluvat samaan hintaluokkaan. Vain niiden "katto" on jo korkeampi - 20-22 tuhatta, koska siellä on todella suuria yksilöitä, joiden kapasiteetti on enintään 13 litraa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset