mylogo

Tämä luottoluokitus luotiin, jotta asiakkaat, rakkaat asiakkaat, saataisiin helpommin etsiä ja valita edullisia mutta laadukkaita väriaineita. Erityisesti teitä varten emme vain tutki tärkeimpiä tonicin tuotannossa mukana olevia yrityksiä, vaan tunnistivat myös perusperiaatteet, joiden mukaisesti sinun on tehtävä valinta. Joten aloitetaan.

 

 

parhaimmat kasvot

Kasvojen väriaine, jonka yritys ostaa

Garnierin

Garnier

Monille asiakkaille tämä ranskalainen tuotemerkki on synonyymi laatuun ja positiiviseen vaikutukseen kasvojen ihoon. Ranskan asiantuntijat seuraavat tarkasti tuotteiden laatua varmistaakseen, että se soveltuu sekä naisille, joilla on normaali että liian herkkä iho.

Belita Vitex

bielita

Kyllä, post-neuvostovallan valmistajat saavat myös huomattavan tunnustuksen asiakkailta. Valko-Venäjän yritys on osoittautunut edullisiin, mutta korkealaatuisiin tuotteisiinsa, jotka kulkevat useiden testaus- ja tarkastusvaiheiden läpi.

Nivea

NIVEA

Saksalainen valmistaja, joka on ansainnut ansaittua suosiota asiakkaiden keskuudessa. Yhtiön tuotteet arvostavat erityisesti naiset heidän hellävaraisen hoidonsa, luonnollisten lisäravinteidensa ja kykynsä käyttää erilaisia ​​ihon tyyppejä varten.

Natura Siberica

natura siberica

Venäläinen yritys tarjoaa edullista mutta laadukasta kosmetiikkaa. Tuotannossa käytetään luonnollisia ainesosia. Natura Siberican väriaineita suositellaan erityisesti rasvaiselle iholle.

Vihreä äiti

vihreä äiti

Yrityksen nimissä voidaan kuulla sen tuotteisiin kuuluvien ainesosien luonnollisuutta. Tätä varten sekä tämän valmistajan kosmetiikan laatua että suurta pakkaustilaa asiakkaat arvostavat sitä.

Top Tonics Rating kasvoille

1. sija: Garnierin perushoito

garnier tonnik

Tämän työkalun tilavuus on melko vakio - 200 millilitraa. Yhden tällaisen tilavuuden pullon hinta on varsin hyväksyttävä - myymälöissä et löydä vaihtoehtoja kalliimpia kuin 150 ruplaa. Valmistaja väittää, että tämä työkalu vapauttaa ihon myrkkyjen vaikutuksista, puhdistaa sen hyvin, vähentää ärsytystä ja ärsyttävää kutinaa sekä rauhoittaa työpäivän lopussa.

Tämä työkalu on suunniteltu useille ihotyypeille: normaali, kuiva ja herkkä. On huomattava, että Garnier onnistui luomaan hyvän tuotteen, jolla on ainutlaatuinen kaava, joka ei aiheuta allergioita ja haitallisia vaikutuksia iholle. Tonicin koostumus sisälsi onnistuneesti luonnollisia ainesosia.

edut:

 • halpuuden;
 • Vahvistettu laatu;
 • Käytön monipuolisuus.

haittoja:

 • Työkalu soveltuu hyvin vain lyhyen aikavälin tehtäviin, joilla säilytetään ihon yleinen sävy, mutta ei millään tavalla taistele ikään liittyviä ongelmia.

On huomattava, että tällä työkalulla on enemmän hyviä kuin huonoja arvioita. Jopa kriittisissä lauseissa on paikka positiivisille asioille.

2. sija: Vihreä äiti (”Sea Garden”, ”Puolukka ja pistely”, ”Mansikka ja sarja”).

vihreä mama tonik

Tämä valmistaja ei rasita suuria pulloja: se toimittaa väriaineita 300 ml: n säiliöissä. Yhden pullon hinta vaihtelee välillä 130 - 150 ruplaa, mikä on hyvin hyväksyttävää.

Valmistaja on ammattimaisesti luonut sarjan tuotteita, joissa hän pystyi yhdistämään eri komponenttien (mansikat, puolukat, levät) toiminnan. Täten toniksilla on kohdennettu ja kohdennettu vaikutus jokaiseen ihon tyyppiin: asiakkaalla on mahdollisuus valita oikeasti tarvittava korjaustoimenpide.

edut:

 • Matala hinta;
 • Pullon runsas tilavuus, joka on suunniteltu siten, että työkalu käytetään taloudellisesti;
 • Komponenttien luonnollisuus;
 • Piste "osuma" iho-ongelmiin.

haittoja:

 • Pulloa lääkettä ei aina sovi mukavasti kosmeettiseen pussiin tai käsilaukkuun.

Monet asiakkaat huomauttavat, että jopa tämän tuotemerkin tonikkien säännöllinen käyttö johtaa positiiviseen tulokseen. Jotkut sanovat, että aineiden koostumuksessa on paljon "kemiaa", mutta heidän pitäisi tarkastella muita markkinoilla olevia tuotteita ja ymmärtää, että Green Mama ei ryöstele luonnollisia lisäravinteita.

Kolmas paikka: Aqua Effect tonic Niveasta

nivea tonnik

Tämä valmistaja kaataa väriaineita tavallisissa 200 ml: n pulloissa. Yksi maksaa 180 p. Yhtiön tuotteet eivät ainoastaan ​​tuo ihoa ”elämään”, vaan myös lievittää sitä kuivuudesta ja myös puhdistaa haitallisia elementtejä. Saksalainen on käytännöllinen. Tonicilla on innovatiivinen formulaatio, joka antaa iholle intensiivisesti kosteutta

edut:

 • Tarjoa ihoa koko työkalun käytön aikana;
 • Alkoholin täydellinen puuttuminen on erittäin ärsyttävä komponentti;
 • Miellyttävä ja ympäröivä rakenne.

haittoja:

 • Tämä työkalu ei sovellu eri tyyppisille ihoille, niin kutsutun "vaikutuksen keston" vaikutus on ehdottomasti poissa.

Asiakkaat ovat yleensä tyytyväisiä tähän työkaluun: monet suosivat tonicia pitkään. Jotkut kuitenkin kysyvät itselleen aivan ymmärrettävää kysymystä: "Miksi sen koostumuksessa on niin paljon kemiaa?"

Neljäs paikka: Natura Sibericasta peräisin oleva tonic

tonnik siberika

Pullo on vakio: sen tilavuus on klassinen 200 millilitraa. Hinta on hyvin kohtuullinen - 140 ruplaa yhden toniksen kohdalla.
Valmistaja takaa, että hänen tuotteensa ei ainoastaan ​​katkea, vaan myös helpottaa erilaisten ihojen ihoa kaikenlaisista haitallisista aineista. Tietenkin tänään ei voida kutsua yhtä kosmeettista tuotetta täysin luonnolliseksi. Natura Siberica yrittää kuitenkin saada mahdollisimman lähelle luonnollisuuden ideaa. Joten osana tonicia ei ole aggressiivisia suoloja, haitallisia tuoksuja ja parabeeneja.

edut:

 • Yrttien haju kiehtoi monia asiakkaita;
 • Erittäin pehmeä ja miellyttävä aineen kosketusrakenteeseen;
 • Erinomainen ja nopea ratkaisu rasvaisille iho-ongelmille.

haittoja:

 • Vaikutus ei kestä kauan: jotta se kestää koko päivän, työkalua on käytettävä vähintään 3 kertaa.

Asiakkaat huomauttavat, että tämä korjaustoimenpide torjuu täydellisesti erilaisia ​​iho-ongelmia: poistaa pisteitä, kiristää huokoset ja antaa myös mattaefektin. Jotkut oikeutetusti huomauttavat, että ennen käyttöä on tarpeen järjestää pieni testaus, koska toniciin sisältyvät yrtit voivat aiheuttaa allergisen vaikutuksen.

Viides paikka: Belita Vitex-tonic (valkaiseva vaikutus)

belita tonnik

Pieni pullo (150 millilitraa), mutta erittäin kätevä: voit siirtää sen meikkipussiin ja laittaa sen kukkaroosi. Ehkä kaikkein "talousarvion kaikki talousarvio" - kustannukset vain 60 ruplaa.

Alhaisesta hinnasta huolimatta työkalun sokki ratkaisee useita ongelmia. Tonic poistaa aktiivisesti vanhentuneen ihon ja mahdollistaa nuoren epiteelin kehittymisen normaalisti, stimuloi aineenvaihduntaa ja myös sävytetään hyvin.

edut:

 • Huomattava vaikutus, joka voidaan saavuttaa ensimmäisestä sovelluksesta;
 • Erittäin edullinen kulutus.

haittoja:

 • Huomattava määrä haitallisia kemikaaleja koostumuksessa (happo), joka voi vahingoittaa ihoa.

Asiakkaat sanovat, että tonicin vaikutus on yksinkertaisesti hämmästyttävä: se voi korvata asiantuntijoiden työn. Tällaisilla rohkeilla lausunnoilla on kuitenkin oma vastakohta: koostumuksessa on suuri määrä haitallisia ainesosia.

Mikä kasvot tonic valita

Kuten katsauksen alussa mainittiin, sinun on löydettävä eräänlainen hintatason ja laadun välinen välikenttä. Ajattelimme, että ihanteellinen tonicia voitaisiin pitää Garnierin tuotteena "Basic care". Se on miellyttävä hinta, hyvä vaikutus ja sisältää myös paljon luonnollisia aineita. Tonic on todella yleismaailmallinen, jonka ansiosta naiset voivat käyttää sitä erilaisilla ihoilla. Ei voida sanoa, että valintamme on subjektiivinen: sitä vahvistaa koko joukko myönteisiä palautteita useilta asiakkailta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset