mylogo

Tee älykäs curl kotona muutamassa minuutissa - äitimme ja isoäitimme voisivat vain unelmoida tällaisesta. Nyt se on tullut todellisuutta - ja kaikki kiitos moderneihin curling-silitysraudoihin, jotka voivat kiertää hiuksia renkaiksi, spiraaleiksi, siksakeiksi tai käärmeiksi. Tällaisilla laitteilla ei tarvitse mennä tuntikausia epämiellyttävillä kierteillä, ja niiden aiheuttama haitta on paljon vähemmän kuin edes hyvänlaatuisesta kemiallisesta permistä. Valitsee vain oikea styler.

 

 

Miten valita hiusten kiharrin

Paras hiusten kiharoiden valmistaja - mikä yritys valitsee

Curling-käyristyminen voi vakavasti vahingoittaa hiuksia. Tämän riskin minimoimiseksi on parempi valita laitteita hyvämaineisilta valmistajilta. Ne tarjoavat kaikkein edistyksellisiä pihdit, jotka vaalivat jopa ohuita ja heikkoja kiharoita, jotka ovat vesivoimalla.

Kauppa houkuttelee ostamaan halvemman laitteen, vaikka valmistajan nimi pakkauksessa ei kerro mitään.

Jos etsit todella laadukasta ja luotettavaa muotoilijaa, älä varaa rahaa ostamaan hyviä pihtejä jostakin seuraavista tuotemerkeistä:

 • BaByliss;
 • Remington;
 • Philips,
 • ROWENTA;
 • Braun.

Jotkut heidän mallistaan ​​ovat jo saavuttaneet meidän parhaiden hiukset. Mutta jos et löytänyt tällaista viettä kaupassa, sinun ei pitäisi häiritä. Loppujen lopuksi kaikkien hiukset ovat erilaisia, joten styler on edelleen valittava yksilöllisesti ottaen huomioon sen ominaisuudet, laitteet ja muut parametrit.

Toiminnan periaate ja laite käyristävät hiukset

Toiminnan periaate ja laite käyristävät hiukset

Hiusten kiharrin koostuu kahdesta pääosasta: kahva ja työpinta - rulla, jossa on leike, joka muuntaa sen eräänlaiseksi pihdiksi. Tämän rullan sisällä piilotetaan lämmityselementti, joka lämmittää metallikotelon.

Lämpökäsittelyn seurauksena curlerille kiedotut hiukset "muistaa" uuden muodon, ja jopa säikeet muuttuvat siistiksi, identtisiksi kihariksi. Kaikki hallintatyökalut siirtyivät kahvaan.

Toteutetuista toiminnoista riippuen voit sijoittaa:

1. On / off-painike;

2. Miniatyyri-tilan ohjauspaneeli;

3. näyttö;

4. Rullan kiertopainike;

5. Valoilmaisimet.

Nupin sisällä on terminen rele, joka valvoo kiharadan lämmityslämpötilaa ja sammuttaa lämmityselementin, kun tietyt arvot saavutetaan.

Virta toimitetaan tavallisen johdon kautta pistorasiasta. Mutta koska stylerin on pyöritettävä oman akselinsa ympäri useita kertoja curlingia varten, johto on yleensä kiinnitetty kääntämällä.

Pehmojen toiminnan periaate on äärimmäisen yksinkertainen: riittää, että pidät hiukset hiukan kuumennetuilla pihteillä ja tuuletetaan rullalle, jättäen sen muutaman sekunnin ajan. Tämän jälkeen voit tarttua irti ja vedä tyyny ulos saadusta käyristymisestä käyttämällä "tartuntavipua".

Nykyään uudet laitteet ovat saamassa suosiota, jotka vetävät hiukset itsenäisesti sisäkammioon ja kiertävät ne automaattisesti kuumaan sauvaan.

Tyypit hiukset kiharat

Sylinterimäinen (klassinen)

Sylinterimäinen (klassinen)

Yleisimmät mallit, joissa on pyöreän poikkileikkauksen sauva. Niitä on helppo käyttää, ne voivat vaihdella telan halkaisijaltaan, ja jotkut myydään kerralla useilla vaihdettavilla suuttimilla, jolloin voit kokeilla kiharoiden muotoa.

Perinteinen curling-rauta lämpenee +200 .. + 230 ° C: een, mutta edistyksellisissä malleissa löytyy noin tusina ylimääräistä lämpötilajärjestelmää.

Telojen pituus tällaisissa laitteissa voi olla 25-35 cm, halkaisija 10-25 mm. Virtajohto ei yleensä ole liian pitkä - noin 1,5-2 m, koska nämä curling-raudat on tarkoitettu pääasiassa kotikäyttöön.

Plussat:

 • Pitkät pidikkeet lukitsevat hihnat tiukasti.
 • Voi olla useita lämpötilajärjestelmiä minkä tahansa tyyppisille hiuksille;
 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen;
 • Sopii minkä tahansa pituuden muotoiluun.

miinukset:

 • Lyhyt johto, joka ei aina ole kätevä, jos peilin lähellä ei ole ulostuloa;
 • Kahvan kädensijan painikkeet ovat helposti tarttuvia.

kartio

kartio

Tällaisten mallien pääasiallinen etu on luonnollisten kiharoiden vaikutus, koska kartion muotoinen rulla tekee leveät kiharat pohjaan ja vähentää niiden kokoa kärjissä. Näitä curling-raudoja pidetään puoliksi ammattilaisina, koska niitä on hyvin vaikea käyttää kotona.

Kartion muotoisten muotoilijoiden teho on 25 W, maksimilämmityslämpötila on +180 .. + 200 ° C useilla tavoilla jopa 13. Rullan halkaisija vaihtelee 16-26 - 23-33 mm, vakiopituudella 25-30 cm.

Plussat:

 • Tee luonnolliset kiharat;
 • On suuri määrä lämpötilajärjestelmiä;
 • Antakaa pitkä curling-vaikutus jopa 2 vuorokautta;
 • Pitkä virtajohto noin 3 m.

miinukset:

 • Kustannukset ovat korkeammat kuin tavallinen curling;
 • Itsenäisesti muotoilu on erittäin vaikeaa.

kierre

kierre

Edellisestä pleyokista eroavat rullan muotoilu. Siinä on kierreputki, jossa on välttämätöntä asettaa kiharaa, jotta saat selviä afro-kiharoita. Niinpä ei ole enää pitkä pidike - parhaimmillaan pohjassa on lyhyt pidike, joka ei salli kärjen irtoamista.

Kierrejoukkuilla on vakio- teho 25-30 W ja ne voivat lämmetä +180 .. + 190 ° С. Tilojen lukumäärä on pieni - enintään 6, jos se on tunnetun brändin kehittynyt malli.

Telan halkaisija vaihtelee välillä 20 - 30 mm, pituus jopa 20-25 cm, ja se voi olla sekä lieriömäinen että kartion muotoinen.

Plussat:

 • Voit luoda kauniita kiharoita;
 • Vaikutus kestää enintään 2 päivää;
 • Niissä on pitkä (jopa 3,5 m) pyörivä johto;
 • Joissakin malleissa urat tehdään eristävillä levyillä, jotka suojaavat käsiä palovammoja vastaan.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset;
 • Pitkälle hiukselle on vaikea löytää sopiva malli.

kaksinkertainen

kaksinkertainen

Tällaiset laitteet ovat yksinomaan ammattimaisia. Ja jos spiraali- ja kartio-muotoisia curling-silitysraudoja, joilla on tietty taito, voidaan käyttää kotona, niin näillä muotoilijoilla on lähes mahdotonta saada oikeat kiharat ilman ulkopuolista apua.

Syynä on se, että niissä ei ole pidikkeitä ja ne on muotoiltu viritystavaksi. Toisin sanoen tässä työosassa on kahden yhdensuuntaisen tangon "haarukka", johon sinun täytyy kelata lankoja manuaalisesti, vaarana polttaa.

Kaksinkertaisen ploekin lämmityslämpötila saavuttaa +200 .. + 210 ° C, telojen halkaisija ei yleensä ylitä 13-15 cm.

Plussat:

 • Voit kiertää hiuksia teloilla eri tavoin ja kokeilla kiharoiden muotoa;
 • Sopii hyvin pitkien hiusten muotoiluun;
 • Molempien rullien tasainen lämmitys antaa korkealaatuisen reiän koko säikeiden pituudelta.

miinukset:

 • Ainakin joidenkin lukituspuristimien puuttuminen;
 • On olemassa riski, että kädet palavat;
 • Ilman apua muotoilun tekemiseen on epärealistista.

kolminkertainen

kolminkertainen

Edustaa kaksinkertaisen curling-raudan hybridiä raudan kanssa. Ne eivät käännä säikeitä koko pituudelta, mutta kiinnittävät ne kahden kohotusalustan väliin, luoden S-muotoiset kiharat vain yhteen paikkaan.

Kolminkertaiset curling-silitysraudat ovat kaikkein tehokkaimpia, ja ne kuluttavat jopa 130 W ja lämmittävät enintään +210 .. + 230 ° C. Lämpötiloja on noin 15, kahva on usein varustettu pienellä näytöllä. Telojen nimellinen halkaisija vastaa 25-32 mm.

Plussat:

 • Suuri määrä lämpöolosuhteita;
 • Kauniita kiharoita;
 • Pitkä johto (enintään 4 m);
 • Ei tarvitse huijata mitään.

miinukset:

 • Ei halpaa;
 • Oikeiden kiharoiden omaksuminen on vaikeaa;
 • Ei sovellu lyhyiden hiusten muotoiluun.

Vaihtoehdot valintaruudun valitsemiseksi

Vaihtoehdot valintaruudun valitsemiseksi

teho

Tästä ominaisuudesta riippuu ei niin paljon curlingin maksimilämpötilasta kuin sen asettamiseen kuluva aika.

1. Jos etsit styleria kotikäyttöön, teho 25 - 50 wattia tekee sinulle.

2. Jos aamulla makaamiseen kuluva aika puuttuu, voit ottaa ammattimaisen mallin mökille, joka laskee 50 - 130 wattia.

Pihdit

Yksinkertaisimmat curling-raudat on valmistettu ruostumattomasta metallista ilman pinnoitetta. Tällaiset laitteet soveltuvat kuitenkin vain tytöille, joilla on terveitä hiuksia ja harvoin käyttäviä, koska ne voivat vahingoittaa vakavasti kiharoita. Jos otamme laitteen tavanomaisella teräsrullalla, on toivottavaa, että se säätää lämpötilaa - tämä tekee permistä kevyemmän.

Rullaverhot, joissa on erilaiset pinnoitteet rullalla, näyttävät itsensä paljon paremmiksi, jolloin niitä voidaan käyttää jopa heikentyneissä hiuksissa ja usein muotoiluun:

1. Teflon - tarttumaton kerros (kuten pannuissa) ei salli hiusten palamista. Valitettavasti se kuluu ajan mittaan naarmuja tai repeää, menettämällä suojaominaisuutensa.

2. Keramiikka - käytetään puoliammattimaisen ja ammatillisen curling-raudan valmistukseen. Täällä rullaa kuumennetaan tasaisesti, keraamisten laitteiden lisäksi luodaan ionisaation vaikutus, joka suojaa hiuksia sekä kuumakäyttämisen että sen jälkeen.

3. Turmaliini - curling-raudat, joissa on tällainen päällyste, katsotaan hiuksille kaikkein vaarattomimmiksi, ja niillä on myös ionisaattori, joka palauttaa luonnollisen kiillon ja voiman kiharat.

4. Titan - sen ominaisuuksien mukaan se ei todellakaan eroa turmaliinipinnoitteesta, mutta sillä on parhaat tarttumisominaisuudet, korkea lujuus ja lämpenee hieman nopeammin. Valitettavasti tällaisen curlingin hinta on hyvin korkea.

On vähemmän yleisiä ruiskutustyyppejä, esimerkiksi lasikeraamisia tai titaanikeraamisia. Niissä ei käytännöllisesti katsoen ole mono-pinnoitteiden haittapuolia, vaan niitä käytetään pääasiassa ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa.

Termostaatin läsnäolo

Kyky asettaa tietty kierroslämpötila curlinglangalle antaa sinulle mahdollisuuden tehdä minkäänlaista karvaa ilman, että ne aiheuttavat merkittävää vahinkoa.

Kun valitset, muista kiinnittää huomiota laitteesi tiloihin:

1. +60 .. + 80 ° С - sopii hyvin ohuille ja halkaiseville hiuksille, mutta tässä lämpötilassa saat vain kevyitä kiharoita, jotka eivät kestä kauan;

2. +100 .. + 120 ° С - pehmeä muoto pehmeille säikeille;

3. +150 .. + 180 ° С - tässä lämpötilassa on mahdollista käyristää kovia ja rakeita hiuksia tai normaalia, jos ne ovat vaurioituneet värjäytymisen vuoksi;

4. Noin +200 ° C - sallittu vain kovien, mutta luonnollisesti terveiden lankojen asettamiseen.

Nämä ovat vain suositeltuja muotoja eri hiusten muotoiluun. Sinun on myös otettava huomioon pihdin materiaali. Jos se on puhdasta metallia, on parempi asettaa lämpötila 20-30 astetta alemmaksi. Kun curling-rauta on hyvä tarttumaton pinnoite, on mahdollista ylittää tietty kynnysarvo.

Rullan halkaisija

Tiukkoja suosituksia ei ole tässä, koska tämä ilmaisin määrittää vain saatujen kiharoiden koon - 10 - 50 mm. Ainoa asia, jota pitäisi harkita tässä on hiusten pituus.

Lyhyiden säikeiden käyristämiseen soveltuvat pihdit, joiden pieni rullan halkaisija on 19 - 25 mm, mutta mitä pidempi hiustenleikkaus sinulla on, sitä paksumpi curling tulee olla.

Vaihdettavat suuttimet

Jos haluat kokeilla tyyliä, kannattaa ostaa klassisia pihdit, joissa on lisäsuuttimia. Määritä niiden lukumäärä itse, mutta yritä olla ostamatta laitteita, joissa on runsaasti eri päätä.

Valmistajat täydentävät curlingia eri suuttimilla.

1. Sylinterimäiset rullat, joiden halkaisija on suuri ja pieni;

2. Kolmi- tai kartiomaiset suuttimet;

3. Irrotettavat spiraalit;

4. Päätä pyöreillä harjoilla tilavuuden antamiseksi;

5. Tasaiset silitysraudat tasausta varten.

Mitä hiusten kiharrin valita

Mitä hiusten kiharrin valita

1. Jos tarvitset budjetti-curling-rautaa ja hiukset itsessään ovat melko terveitä, voit ottaa yksinkertaisen metallilaitteen, jonka teho on 20-30 wattia ilman lisäliitteitä. Termostaatti tässä tapauksessa on erittäin toivottavaa, koska tavallinen teräs voi ylikuumentua suuresti.

2. Ne, jotka tekevät kuumaa muotoilua useammin kuin kerran tai kahdesti viikossa, on parempi ottaa hyvä pihdit turmaliini- tai titaanipinnoitteella jopa 50 wattia.Nämä eivät ole halpoja malleja, joten oletusarvo on luotettava lämpötilansäädin.

3. Etsitkö keskiosaa kunnollisen laadun ja kohtuullisen hinnan välillä? Osta teflonilla päällystettyä curling-rautaa. On toivottavaa, että siihen lisätään joukko lisäliitteitä. Termostaatti on valinnainen, jos hiukset ovat kunnossa.

4. Ohuet ja löysät hiukset sopivat curling, rullat, jotka ovat täysin tehty keraamisia. Kyllä, ne vaativat huolellista käsittelyä, mutta ne eivät varmasti polta kiharoita. Lämmityslaitteen läsnäolo on pakollinen, vaihdettavat suuttimet ovat valinnaisia. Mutta sinun ei pitäisi ajaa suuritehoisesti - kaikki sama, et voi käyttää tiloja yli +120 .. + 150 ° C.

Kuinka paljon hiukset ovat curling-rautaa

Kuinka paljon hiukset ovat curling-rautaa

1. Perinteiset metallimallit maksavat 330 - 5100 ruplaa;

2. Teflon on jo vedetty 700-7500: een;

3. Keraamiset pihdit maksavat 1-9 tuhatta ruplaa;

4. Turmaliini - 2200 - 12000 ruplaa;

5. Kallein - titaani curling, hinta heille on 4-16 tuhatta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset