mylogo

Maailmassa on valtava määrä urheiluvaatteiden valmistajia. Loppujen lopuksi sen luominen ei ole korkean kustannuksen arvoinen. Kuitenkin vain 10-15 yritystä kykeni saavuttamaan suosiota. Niiden tuotteet ovat läsnä 99% maailman asukkaiden vaatekaapissa. Jäljelle jääviä yrityksiä voidaan kutsua parochialiksi, heidän tuotteitaan jaetaan vain yhden maan sisällä ja useammin useiden kaupunkien alueella. Tämän päivän artikkelissa puhumme vain jättiläisistä. Ja vain niistä, joiden tuotteet eivät yleensä aiheuta valituksia.

 

 

ulkoiluvaatteet

Parhaat urheiluvaatteet ja kengät

adidas

adidas

Tämä urheiluvaatteiden brändi on hyvin monien maiden asukkaiden rakastama. Jonkin aikaa sitten sen suosio saavutti sellaisen tason, että ansaitut rahat saivat saksalaiset hankkimaan Reebokia ja useita muita hyvin tunnettuja tuotemerkkejä. Mutta täällä emme puhu amerikkalaisesta tavaramerkistä, vaan keskittyy vain saksalaiseen.

Adolf AG perustettiin vuonna 1948 Adolf Dassler. Ensimmäisten vuosien jälkeen yhtiö aloitti valtavan määrän urheiluvälineitä. Ja tämä ei välttämättä ole vaatteita. Esimerkiksi neljän vuoden välein saksalaiset luovat jalkapalloja, jotka on erityisesti valmistettu Euroopan mestaruuskilpailussa. Mutta tietenkin kengät ja vaatteet löytävät asiakkaansa paljon nopeammin.

Kaikki saksalaisen yrityksen tuotteet on jaettu useisiin alueisiin. Logo voi erottaa toisistaan ​​eri tyyleistä. Esimerkiksi suurimmat määrät ovat kengät ja vaatteet, joissa on kolmesta tunnuksesta muodostettu kolmion tunnus. Myös myymälöissä on tuotteita, jotka kuvaavat ympyrää (urheilutyyli) ja kukka (urheiluperintö tai alkuperäiset).

Yhtiö harvoin ompelee tuotteitaan Kiinassa. Siellä siirrettiin vain eniten budjettikohtia. Useimmiten etiketissä mainitaan Indonesian tai Vietnamin luominen. Yleensä tällaiset t-paidat, puvut ja lenkkarit perustuvat Clima365-konseptiin, jossa puhutaan mikroventilaatiotuesta ja lisääntyneestä kosteuden imeytymisestä.

Adidas-vaatteita käyttävät paitsi ammattilaiset, myös tavalliset ihmiset. Lisäksi nämä t-paidat ja t-paidat ostetaan jopa lapsille, koska kaikki tietävät, että saksalainen yritys ei salli tuotteilleen haitallisia aineita. On sääli, että on maksettava korkeasta laadusta ... Finanssikriisin alkaessa melko suuri määrä Adidaksen myyntipisteistä katosi Venäjältä. Tuontituotteiden volyymit ovat vähentyneet huomattavasti, minkä vuoksi sen arvo on kasvanut.

edut:

 • Saksalainen tuotemerkki, jossa on kunnollinen tarina;
 • Useiden tyyli-alueiden olemassaolo;
 • "Älykkäät" kankaat ja epätavalliset tekniikat;
 • Vaatteet erilaisiin urheilulajeihin;
 • Adidas-urheiluvälineet ovat myynnissä;
 • Vaatteet ja kengät pysyvät parhaimmillaan yhden tai kahden vuodenajan jälkeen;
 • Vaatteiden saatavuus kaikenikäisille.

haittoja:

 • Hinnasto - useimmiten ei kaikkein inhimillisin;
 • Epävirallisessa vähittäiskaupassa on helppo ostaa väärennös.

Fila

Fila

Urheiluvaatteiden valmistajan pääkonttori sijaitsee Etelä-Koreassa. Yhtiö yrittää seurata muotia, jonka yhteydessä uusi tuote ei jää jäljelle. Toisin kuin Adidas, Fila-tuotemerkillä tuotetaan pelkästään jalkapallo-, lenkkeily-, tennis- ja golfvarusteita, mutta myös vuorikiipeilyä. Myös suosittuja ovat uimapuvut ja uimapuvut Fila. Älä unohda korealaisia ​​ja kenkien luomista.

Tämä yritys on perustettu yli sata vuotta sitten. Tällaisen vaikuttavan ajanjakson aikana se avasi sivuliikkeitä monissa maailman maissa. Yritys ei kuitenkaan ajattele perustavansa edustustoaan Venäjällä. Tältä osin et löydä myymälöistämme joitakin Etelä-Korean yrityksen epätavallisimmista ja uusimmista luomuksista.Jos haluat tutustua parhaisiin Fila-tuotteisiin, sinun täytyy mennä jonnekin Eurooppaan tai käyttää ulkomaisia ​​verkkokauppoja.

Fila-vaatteilla ja kengillä ei yleensä ole vakavia puutteita. On huomattava, että T-paidat ja T-paidat kestävät useita vuodenaikoja useilla pesuprosesseilla. Kengät ovat myös kestäviä, erityisesti niiden vahvistetut mallit, jotka on suunniteltu käytettäväksi vuoristossa ja harrastamaan tiettyjä urheilulajeja.

edut:

 • Erittäin laaja valikoima;
 • Vaatteiden läsnäolo kiipeilijöille;
 • Yhtiö seuraa muodin suuntauksia;
 • Kestävät vaatteet;
 • Ei korkein hinta.

haittoja:

 • Venäjällä Filan tuotteiden löytäminen on melko vaikeaa.

Nike

Nike

Tunnetuin urheilujalkineiden ja -vaatteiden valmistaja. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että Nike myy eniten tavaroita. Samalla on muistettava, että amerikkalaisyrityksellä ei ole yhtä, vaan koko tusinaa tuotemerkkejä! Mutta tietenkin suurimmat mainosbudjetit käytetään Nike-tuotemerkin tuotteiden myynninedistämiseen. Ei ole epäilystäkään siitä, että olet nähnyt kenkien tai vaatteiden mainoksia kuuluisimpien urheilijoiden osallistumisella useammin kuin kerran tai kahdesti.

Yhdysvalloissa koripallo on yksi suosituimmista urheilulajeista. Siksi ei ole yllättävää, että valtaosa ammatillisista koripalloilijoista tekevät valintansa Nike-tuotteiden hyväksi. Yhtiö valmistaa jalkineita jalkapalloilijoille, juoksijoille, tennispelaajille ja muille urheilulajeille. Ja kaikenlaisten T-paitojen ja takkien lukumäärää ei voida laskea lainkaan. On valikoima yrityksen ja alusvaatteita - uimahousut, uimapuvut ja ei vain.

Amerikkalaiset ovat jo pitkään saavuttaneet saavuttamattoman tason monille kilpailijoille. Tämänhetkiset tulot antavat yritykselle mahdollisuuden luopua Kiinan tuotannosta. Sen sijaan valinta tehdään Indonesian ja joidenkin muiden maiden hyväksi, joissa laadunvalvonta on huomattavasti suurempi. Tämä tekee vaatteista kestävämpiä - siitä pääsee helposti läpi paljon pesuprosesseja.

edut:

 • Useimpien tuotteiden erittäin korkea laatu;
 • Vaatteet löytyvät kaikista myymälöistä;
 • On olemassa erityisiä painottomia lenkkeja pitkälle matkalle;
 • Tuki monille urheilulajeille.

haittoja:

 • On olemassa useita väärennöksiä;
 • Ihmisarvoiset vaatteet ja lenkkarit.

Reebok

Reebok

Amerikkalainen yritys Reebok syntyi vuonna 1895. Se oli pitkään itsenäinen yritys. Kaikki muuttui vasta vuonna 2006, jolloin jättiläinen Adidas nielsi yrityksen. Saksalaiset eivät kuitenkaan olleet vakavasti puuttuneet Reebokin asioihin ja suosioihin, vaan toimivat vain jakelijana, toimittamalla vaatteita ja kenkiä myyntipisteisiin.

Ensimmäinen yritys on erikoistunut kuntoiluun. T-paidat ja T-paidat Reebok ei haittaa liikkumista eikä ole tuntunut iholta. Myös suosittuja ovat juoksukengät Reebok. Niillä on myös vähimmäispaino, mutta samalla niiden käyttöikä saavuttaa vaikuttavia arvoja.

Amerikkalaiset tekevät pääpanoksensa tuotteidensa suunnittelusta. Useimmiten Reebokin vaatteet ja kengät erottuvat eräistä kilpailijoista. Tämän vuoksi lapset ja nuoret rakastavat näitä tuotteita.

edut:

 • Kaunis ja alkuperäinen ulkonäkö;
 • Laadukkaat juoksukengät;
 • Ihanteellinen kuntoiluväline;
 • Optimaaliset kustannukset;
 • Vaatteet pestään toistuvasti.

haittoja:

 • Joskus liukuu väärän mainonnan;
 • Vaatteet ja kengät eivät ole käytettävissä kaikissa urheilulajeissa.

Columbia

Columbia

Tuotteet Columbia Sportswear Company on valmistanut vuodesta 1938 lähtien. Aluksi amerikkalainen yritys harjoittaa hattujen tuotantoa. Vasta myöhemmin yhtiö siirtyi eri urheiluvaatteiden tuotantoon. Pääpaino asetettiin kiipeilijöille ja tavallisille ihmisille tarkoitettuihin lämpimiin takkeihin. Mutta matkan varrella yritys valmistaa myös muita urheiluvaatteita - T-paitoja, T-paitoja, pukuja ja paljon muuta.Mielenkiintoista on, että Columbia-tuotemerkin mukaan yksinkertaisin vaatetus ei ole lähes tuotettu, eikä sen kokoonpanossa ole älykkäitä kankaita. Jos näet myymälässä Columbian T-paidan, niin suurella todennäköisyydellä on erityinen kosteusfunktio, jonka avulla keho voi päästä eroon hikistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Venäjän markkinat alkoivat valloittaa brändin vuonna 1998. Sittemmin maamme ihmiset ovat rakastaneet sekä Columbian takkeja että kenkiä. Ensimmäiset eroavat pienestä painosta ja kyvystä säilyttää lämpöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kengissä talvikengät hallitsevat sen valikoimaa. Kesäkengät Columbia on myös olemassa - niillä on vahvistettu rakenne, jotta he voivat helposti kiivetä vuorilla ja muissa paikoissa, joissa ei ole edes mobiililiitäntää.

Jopa amerikkalainen yritys ompelee puseroita, lämpövaatteita, paitoja, hattuja sekä reppuja ja laukkuja. Kaikki Columbian tuotteet ovat laadukkaita, joten sen monta vuodenaikaa voidaan käyttää peräkkäin.

edut:

 • Erittäin suuri määrä merkkituotteita;
 • Vaatteiden ja kenkien suurin laatu;
 • Hyvä lämmönsiirto takissa;
 • T-paidat tekevät hienosta työstä hiki;
 • Takit painavat usein melkein mitään;
 • Tennarit asuvat useina vuodenaikoina myös vakavimmissa olosuhteissa.

haittoja:

 • Tuotteet ovat erittäin kalliita, erityisesti takkeja.

Urheiluvaatteet, jotka yritys valitsee

1. Jos olet huolissaan vaatteiden ja kenkien laadusta, tässä suhteessa kaikkien valmistajien tämän päivän tuotteet ovat suunnilleen samanlaisia. Vain Columbian tuotteet erottuvat - ne on tarkoitettu hyvin aktiivisen urheilun harjoittamiseen. Jos et aio kiivetä vuorille, siirtyä niistä suksille ja suorittaa muita toimia, niin tämän päivän muiden yritysten vaatteet sopivat myös sinulle.

2. On muistettava, että Reebok ja Adidas ovat nyt samaa asiaa. Saksalaisten valikoima on kuitenkin laajempi, koska tämä yritys tukee enemmän urheilua. Noin samanlainen lista tuotteista on Nike, jonka eduksi monet urheiluryhmät tekevät valintansa. No, Fila on eräänlainen tämän päivän kokoelma. Hän tuottaa erittäin laadukkaita vaatteita ja kenkiä, mutta häntä on erittäin vaikea löytää Venäjällä.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset