mylogo

Oletko ajatellut uutta tablettia? Haluatko käyttää laitetta pelaamiseen, videoiden katseluun ja Internetin selailuun? Erinomainen ratkaisu - yrityksen Huawei tuotteet. Tämä nuori kiinalainen valmistaja on yksi johtavista paikoista digitaalisten laitteiden markkinoilla. Huawei-tabletit on varustettu kaikilla moderneilla vaihtoehdoilla, mutta ne ovat edullisia. Esitämme katsauksen viidestä mallista, joiden kysyntä Venäjällä on suurin. Opi niiden perusominaisuudet, edut ja haitat!

 

 

Nuawei

Huawei MediaPad T1 10 LTE - yksinkertainen ja tehokas

Huawei MediaPad T1 10 LTE

MediaPad-mallivalikoima sisältää yli 200 eri hintaluokkaa. Lakoninen malli T1 soveltuu päivittäiseen käyttöön kotona vapaa-ajalla, matkalla töihin ja myös lahjaksi lapselle. Laite on ohut ja painaa vain 400 g, vaikka koko on melko suuri - 24,8 15 cm.

Prosessoria ei voi kutsua nykyaikaiseksi, koska sitä kehitettiin vuonna 2013. Pelien ja videoiden vastaus on kuitenkin nopea, sivustot ladataan myös viipymättä. Laite muodostaa yhteyden Internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta. 16 Gt: n sisäänrakennettu muisti sallii sisällön toistamisen dynaamisen sisällön - pelejä ja videoita.

Tabletissa on 2 kameraa - takana, 5 Mpc ja edessä, 2 Mpc. Takakamera käyttää automaattitarkennusta kuvaamisen aikana. On monia hyödyllisiä vaihtoehtoja, esimerkiksi Multi Touch, jonka avulla voit hallita gadgetia eleiden kautta. Pikapaneeli tuo esiin usein käytettyjä sovelluksia - kellon, laskimen ja niin edelleen. Sallitut sovellukset -toiminto auttaa määrittämään, mitkä sovellukset sulkeutuvat, kun laite siirtyy lepotilaan.

edut:

 • Useita virransäästötiloja. On mahdollista valita "älykäs" tila, joka säätää tabletin käyttäjälle.
 • Tehokas akku. Lataus kestää jopa 8 tuntia aktiivisella työllä.
 • Taattu. Omistaja saa 2 vuoden takuun ja rekisteröidään Huawei-sivustolla vielä yhden vuoden.

haittoja:

 • Kuvan selkeys. Video toistetaan vain HD-laadulla, Full HD- ja 4K-tilat eivät ole käytettävissä.
 • Ei Google Playn tukea. Lataussovellusten lataaminen tästä resurssista on mahdotonta.
 • Lasin laatu. Ruutu likaantuu nopeasti sormilta.

Huawei MediaPad M2 8.0 LTE - nopea ja kova

Huawei MediaPad M2 8.0 LTE

Kaikki tabletit MediaPad-rivi, merkitty kirjaimella "M", varustettu 8-ytimillä. M2-mallin tyypillinen ero on parannettu äänenlaatu. Tabletin suunnittelussa on mukana kuuluisa audioyhtiö Harman Kardon. Kaksi voimakasta kaiutinta ja tarkkaa ääntä tarkoittavaa gadgetia kutsutaan usein "musiikin ystävien malliksi".

Näyttö houkuttelee myös elokuvan ystäviä, sillä se antaa laajakuvan kuvan ja laadukkaan Full HD -tekniikan selkeyden. Koska tabletti on varustettu 3 Gt: n RAM-muistilla, laite on kätevä käyttää peleihin ja streaming-videoihin. Muistikortti voidaan liittää jopa 64 Gt: n muistiin.
Android-käyttöjärjestelmä antaa laitteelle osittain älypuhelimen ja navigaattorin toiminnot. 8 megapikselin takakamera ja 2 megapikselin etukamera mahdollistavat kuvan ottamisen salamalla ja automaattitarkennuksella.

edut:

 • Laadukas akku. Täysi lataus riittää 15 tuntia, kun katselet videota Full HD: ssä.
  Sulautetun mediasovelluksen saatavuus. Ohjelman avulla voit kuunnella musiikkia erinomaisella laadulla ja etsiä uusia kappaleita verkossa.
 • Alkuperäinen muotoilu. Metalli ei-kokoontaitettava kotelo, jossa on kultaiset kehykset, antaa laitteen kestävyyden ja tyylikkään ilmeen.

haittoja:

 • Äärettömän kirkkauden alue. Alempi taso on liian kirkas huoneeseen, ylempi taso on heikko auringonvalolle.
 • Käynnistimen puute. Kaikki sovelluskuvakkeet ovat työpöydällä.
 • Haittana, kun sitä käytetään puhelimena.Kaiutin ja mikrofoni sijaitsevat tabletin eri puolilla, mikä on hankalaa puhelinkeskustelun aikana. Haittapuoli poistetaan liittämällä kuulokkeet.

Huawei MediaPad X1 - luotettava ja kompakti

Huawei MediaPad X1

MediaPadin kolmas näyte on pienin ja kevyin. Sen parametrit ovat lähellä älypuhelimen kokoa, vain 18,3 x 10,4 cm. Vaihtoehto on kätevä monille käyttäjille - liikemiehiltä opiskelijoille. Se sopii helposti vaippataskuun tai käsilaukkuun. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat puheluiden soittamisen, tekstiviestien lähettämisen ja vastaanottamisen. Tabletti kommunikoi Internetin kanssa Wi-Fi: n tai LTE: n avulla, kommunikoi muiden gadgeteiden kanssa Bluetooth-version 4.0 kautta.

Kestävä metallikotelo ja oleofobisella pinnoitteella suojaava lasi estävät rikkoutumisen ja saastumisen. IPS-näyttö on varustettu häikäisynestosuodattimella. Värien kalibrointi ja automaattinen kirkkaus auttavat saamaan kylläisen, kirkkaan kuvan Full HD -tilassa. 4-ytimen prosessorin ansiosta pelit ja elokuvat toistetaan helposti verkossa.

edut:

 • Akun kapasiteetti. Täydellisen latauksen jälkeen tabletti voi työskennellä 5 tuntia maksimikuormituksella tai 10 tuntia kohtuullisella käytöllä.
 • Loistava mahdollisuus luoda videoita. Valikossa voit muokata kuvausta salamalla, tarkentaa liikkeessä, HDR-tilaa.
 • Vakaa verkon toiminta. Kaikenlaista yhteyttä varten tabletti siirtyy nopeasti verkkoon ja toistaa sisältöä ilman kiinnitystä.

haittoja:

 • Puutteellisia laitteita. Ei kansi ja kuulokkeet puhelinkeskusteluihin.
 • Heikko näppäimistö Joskus kirjoitettaessa on jäätynyt, on vaikeaa käyttää näppäimistöä ilman kynää.
 • Huonolaatuiset kuvat.

Huawei Honor Pad 2 - mukava ja tyylikäs

Huawei Honor Pad 2

Honor-rivi on tabletteja, joissa on yksinkertainen käyttöliittymä, helppo asetus ja budjetti. Ne soveltuvat sekä edistyneille käyttäjille että aloittelijoille - lapsille ja vanhuksille. Pelaamisen ja videon katselun nopeuden tarjoaa 8-ytimen prosessori ja 3 Gt RAM-muistia.

IPS-matriisi tarjoaa näyttäviä sävyjä ja ilmeikäs kontrasti. Näytöllä on Huawei - 19, 2: n vakiomitta 12 cm: iin. Sisäänrakennettu anturi säätää automaattisesti näytön kirkkautta. Kaksi kameraa mahdollistaa valokuvien ottamisen automaattitarkennuksella ja salamavalolla, videokuvan ottamisen, kuvien ottamisen.

Laite perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Valikossa voit nopeasti avata sovelluksia. 3G-moduulin avulla voit surffata Internetissä, ladata sisältöä Play Marketista. Sisäänrakennetun mikrofonin, kaiuttimen ja erityisen puheluohjelman ansiosta voit käyttää Tabletia tavallisena puhelimena.

edut:

 • LED-salama. Tabletti voidaan käyttää taskulampuna.
 • Laadukas ääni. Kaiuttimet antavat optimaalisen äänenvoimakkuuden ja surround-äänen minkä tahansa tyylilajin koostumuksissa.
 • Kaunis muotoilu. Ulkoisesti Honor Pad 2 jäljittelee Applen yrityssuunnittelua - pyöristetyn suorakulmion muotoa, metallista takapaneelia. Malli on valmistettu 2 sävystä - hopea ja kulta.

haittoja:

 • Heikko laturi. Lataus on suunniteltu vain 1 mAh, joten se latautuu 5 tuntia.
 • Häiriöt Internet Surfing. Selaimessa työskentelyssä on epäröintiä ja jäädytyksiä.
 • Kuulokkeiden puute.

Huawei Matebook - tyylikäs ja tuottava

Huawei matebook

Matebook-versio on epätavallinen yhteys tabletin ja kannettavan tietokoneen välillä. Tyylikäs laite, jonka paksuus on 6,9 mm ja paino vain 640 g, on hieman pienempi kuin tavalliset kannettavat tietokoneet. Asentamalla tabletin telineeseen ja yhdistämällä erityinen näppäimistö, käyttäjä saa täyden korvauksen kannettavaan tietokoneeseen. Malli on suunniteltu liiketoimintaa esitteleville esityksille, jotka tekevät työtehtäviä liikkeellä.

Tabletiin on liitetty elektroninen kynä, jossa on laserosoitin ja kaksi toimintopainiketta sovellusten käynnistämiseen. Kun kynän yläosa on poistettu, laite voidaan ladata USB-liitännästä. Sarja sisältää monimuotoisen laturin, jota voidaan käyttää erilaisiin jännitteisiin.

Tabletin koko on 21,6 x 14,4 cm ja 85% sen pinta-alasta otetaan IPS-näytöllä. F1- ja F2-näppäimet auttavat hallitsemaan sisäänrakennettua taustavaloa. Viestintä Internetin ja muiden gadgetien kanssa tapahtuu Wi-Fi: n ja Bluetoothin kautta.

edut:

 • Yhteensopivuus. Paketin sisältämän lyhyen kaapelin avulla voit liittää hiiren, näppäimistön, kiintolevyn ja ladata kynän.
 • Korkea suorituskyky. Tabletti avautuu ja tallentaa samanaikaisesti useita kymmeniä välilehtiä Internetissä.
 • Näppäimistön laatu. Laitteessa on kosteussuoja ja erillinen taustavalo.

haittoja:

 • Kansi. Koska näppäimistö on rakennettu koteloon, gadgetia on mahdotonta käyttää polvillaan.
 • Heikko akku Tabletti laskuttaa 2,5 tuntia, minkä jälkeen se toimii vain 5-6 tuntia.
 • Korkea hinta Verkkokaupoissa kustannukset alkavat 61 000 ruplasta.

Jos haluat valita sopivan Huawei-tabletin, sinun on aloitettava hankinnan tarkoitus. Aiotko antaa laitteen lapselle? Ota malli, jossa on nopea prosessori Honor-riviltä. Työ- ja työmatkoille kannattaa viettää tyylikäs Matebook. MediaPad-mallien osalta ne soveltuvat erilaisiin tehtäviin - musiikin, pelien, sosiaalisten verkostojen kuuntelemiseen ja jopa puhelimen käyttämiseen.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset