mylogo

Talvikalastukseen tarkoitetut vaatteet edellyttävät kalastajan maksimaalista suojaa sään vaikutuksesta, kuten tuulesta, negatiivisista lämpötiloista, sademäärästä. On vastustettava vettä, pidettävä lämpimänä, kylmän sisäänpääsyn estämättä. Kestävän sään kestävyys, kalastajan passiivinen tila, tulee saavuttaa vähintään 12 - 24 tuntia. Puvun lisäelementti on huppu, joka suojaa tuulen ja sateen aiheuttamilta tuulilta. Valintaperusteet: yhdistetyn kankaan lämmönjohtavuus, kosteudenkestävyys, tiiviys, tuulen kestävyys. Henkilön anatomiset ominaisuudet ja lisävarusteiden (taskut) saatavuus otetaan huomioon erikseen.

 

 

Sopii talvikalastukseen

GORKA 4 ANORAK TENT (KENGURU) - edullinen, talvikalastus, metsästys, matka

GORKA 4 ANORAK TENT (KENGURU) - edullinen, talvikalastus, metsästys, matka

Monipuoliset vaatteet metsästäjien, kalastajien ja matkailun harrastajien käyttöön. Valmistettu luonnollisesta puuvillakankaasta, jossa on vettä hylkiviä ominaisuuksia. Samalla säilytetään höyrynvaihdon tehtävä, kangas hengittää.

Materiaalin tiheys sallii onnistuneen kestävän voimakkaan tuulen, joka ei ole palanut. Toinen nimi on ”teltta-kankaalla”.

Puvun eniten kuormitetut alueet on vahvistettu materiaaleilla, joilla on suurempi lujuus ja kulutuskestävyys. On suositeltavaa käyttää lämpövaatteita ilmaston mukaan.

Plussat:

 • Mukava monipuolinen puku ja edullinen.
 • Vahvistetut peitteet polvin ja kyynärpään liitoksissa, tilavat taskut.
 • Suojaus tuulelta, sateelta, lumelta.

miinukset:

 • Asianmukainen hoito on tarpeen, varsinkin pesun aikana.

Buran-M - keskisuurille pakkasille

Buran-M - keskisuurille pakkasille

Talvi puku aktiiviseen harrastukseen. Suunniteltu talvikalastuksen ystäville, metsästäjille, maaseudulle, metsille, vuorille tai steppeille. Sisältää vaipan, jossa on säädettävä huppu fleece-vuori.

Varustettu irrotettavalla kauluksella, joka on leikattu faux-turkista. Käytetty tehokas eristys, joka vähentää lämpöhäviötä. Takki täydentää säädettävillä hihnoilla varustettuja puoli-haalareita. Käytetty vetoketjun lukko. Housujen pohjan kokoa on mahdollista muuttaa.

Plussat:

 • Se kestää pakkasia jopa -20 ~ 25 ° C: seen 4 - 6 tuntia.
 • Kevyt, taivutus ei ole jäykkä kangas, helppo käyttää, ei rajoita liikettä.
 • Helppo puhdistaa, konepestävä.

miinukset:

 • Hieman kallis, joissakin myymälöissä hinnat ovat liian korkeat.

Altai Seagull, -25С, Dark Forest - jossa on monia taskuja

Altai Seagull, -25С, Dark Forest - jossa on monia taskuja

Vaatteet miellyttävälle hengailulle talvella. Suunniteltu kalastajille, metsästäjille, patikointiin ja hiihtoon, matkailijoille. Ompeluun käytetään keinotekoisten synteettikuitujen innovatiivista kangasta.

Materiaalirakenne suojaa tehokkaasti tuulikuormilta. Omistaa veteen hylkiviä ominaisuuksia, vastustaa saostumista ja kosteutta.

Hyödyllinen ominaisuus on lukuisten sisäisten ja ulkoisten taskujen läsnäolo, joihin voidaan laittaa hyödyllisiä lisävarusteita, asiakirjoja ja puhelinta.

Plussat:

 • Tehokas maltillisissa pakkasissa, mutta vähän tuulea.
 • Kätevät, lukuisat taskut tekevät elämästä paljon helpompaa, paljon pieniä asioita voidaan taittaa.
 • Kuivassa ja sateisessa, sateessa, kylmässä. Mutta terminen alusvaatteet eivät vahingoita.

miinukset:

 • Vahvassa ja keskipitkässä tuulessa, jopa pieni miinus, hiipii vähitellen luuhun. Tuulenpitävien kehittäjien tulisi työskennellä kovasti.

Avantgardin haalarit Taiga metsä - tuulenpitävä vyö

Avantgardin haalarit Taiga metsä - tuulenpitävä vyö

Sopii käytettäväksi talvella. Suunniteltu ihmisille, joiden harrastus on yhteydessä ulkona lämpötilaan -20 ° C asti. Käytetään tuotantoon. Se hyväksyttiin metsästäjillä ja kalastajilla.

Vaatteet on valmistettu kankaasta, jossa on polyesterikalvo, joka suojaa tuulisessa säässä. Toinen vaatetus on tuulenpitävä vyö. Käytetty tehokas eristys erinomaisella eristyksellä. Venttiilitaskut on kiinnitetty vetoketjulla tai tarranauhalla.

Plussat:

 • Erittäin mukava, laadukas räätälöinti, syvä huppu.
 • Tuulilasi auttaa erityisesti hihnaa. Lämmin, ei häiritse liikettä.
 • Valmistettu GOSTin mukaan. Hyvä kulutusta kestävä kangas.

miinukset:

 • Kuluttajien negatiivisia ominaisuuksia ei ole merkitty.

Huntsman Pole V, Khaki - koville pakkasille

Huntsman Pole V, Khaki - koville pakkasille

Puku on suunniteltu kestämään katkerassa kylmässä, ja lämpötilat ovat jopa -40 ° C. Tätä helpottaa tehokas eristys, jolla on suuri lämmöneristyskerroin. Sisältää takin ja puolipaidat.

Käytettävän ompelumateriaalin ansiosta tuulilasi on vettä hylkivä. Säädettävä huppu on varustettu visiirillä, joka suojaa kovilta auringon häikäisiltä lumella, sadepisaroilla tai sateella. Peiliin on ommeltu heijastava putki.

Plussat:

 • Lämmin, edullinen, ei helposti likaantunut. Mukava käyttää.
 • Se ei ole puhallettu, pitää pakkasen, pehmeän, ei kuohkea kylmässä kankaassa.
 • Velcro, kaksivärinen vetoketju, säädettävissä.

miinukset:

 • Mielestäni ei ole riittävästi taskuja. Kalastuksessa on pidettävä mukana monia pieniä asioita ja pidettävä lämpimänä.

TAIGA ALOVA MEMBRANE 44-46 - naisille ja nuorille

 TAIGA ALOVA MEMBRANE 44-46 - naisille ja nuorille

Pieni talvipuku, tehty naisille tai nuorille. Se on valmistettu takki ja puolipuvut. Suojaamaan vaatteiden pinnalle jääneitä saostumia tai kosteutta vastaan ​​käytetään höyryä läpäisevää kosteutta kestävää kalvoa.

Käytettäessä innovatiivista tekniikkaa lämpötilan säätö. Tämä on parantanut lämmön säästöä. Puku on hiljainen - se ei ryösty liikkuessaan. Tämä määritteli hyödyntämisalueen - talvivaatteet ovat suosittuja talvikalastuksen harrastajien ja metsästäjien keskuudessa.

Plussat:

 • Pieni koko, mukava käyttää talvella naisille ja nuorille.
 • Erittäin lämmin, jopa keskimäärin vahva tuuli. Ei kastu, materiaali ei kopioi kylmässä.
 • Kangas "hengittää", ei kerää lauhdetta.

miinukset:

 • Luonnollisten tarpeiden lähettämiseksi se ei ole kovin mukautettu, vain lämpimässä paikassa.

Nova Tour Fisherman NORD - kovaa pakkaa varten

Nova Tour Fisherman NORD - kovaa pakkaa varten

Talvivaatteet ulkokäyttöön lämpötiloissa -45 ° C. Käytetty nailonkangas, joka ei ruskea kylmässä, säilyttäen joustavuuden. Käytetty tehokas eristys. Kalvoa käytetään suojaamaan kosteudelta, lumelta ja antamalla keholle hengittää.

Kosteuden kestävyyttä saumojen paikoissa edistetään mitoituksella synteettisestä materiaalista valmistetulla ilmatiiviillä teipillä.

Vetoketjujen tai tarranauhojen käyttö helpottaa taskujen läppien lukitsemista, kierroslattia, lentää Tuulenpitävä vyö mahdollistaa luonnollisen tuulen kuormituksen tai avoimen moottorikelkan käytön.

Plussat:

 • Hyvä istuvalle kuvalle, kun talvella kalastetaan äärimmäisessä kylmässä. "Viidennen" pisteen alla on pehmeitä inserttejä.
 • Tehokas tuulilasi antaa sinulle mahdollisuuden ratsastaa avomerellä moottorikelkalla "tuulella".
 • Säätö kasvuun ja joissakin tiloissa.

miinukset:

 • Hinnan lisäksi ei ole muuta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset