mylogo

Kalastus kylmällä talvikaudella on vertaansa vailla oleva ilo, joka ei valitettavasti tunne kaikkia. Tämä elämän ilo voidaan estää erilaisilla sääilmiöillä, kuten tuulella, raolla tai sateella. Onneksi talvikalastus telttojen keksiminen antoi kalastajille mahdollisuuden viettää aikaa tässä mielenkiintoisessa toiminnassa mukavuudella ja kaikilla mukavuuksilla ilman pelkoa sairastua tai jäädä kylmäksi. Lisäksi yökalastus on yksinkertaisesti mahdotonta ilman tätä kätevää suojaa, jossa voit odottaa huonoja sääolosuhteita. Valitettavasti on liian paljon telttoja, ja hintojen vaihteluväli on liian korkea, jotta voit selvittää itsellesi ja valita parhaat kalastuslaitteet. Tämä artikkeli on erinomainen työkalu, jolla voit helposti käsitellä erilaisia ​​hienovaraisuuksia telttojen valinnassa.

 

 

1

Teltta talvikalastukseen, jonka yritys valitsee

Ostajat valitsevat seuraavat mallit:

1. ECL

Tämä on Uralista peräisin oleva yritys, joka valmistaa kalastus telttoja ja erikoislaatikoita. Yhtiö on kuuluisa asiakaspalautteestaan. Hän lähestyy yksilöllisesti kaikkia ostajia, jotka täyttävät kaikki asiakkaiden toiveet. Heidän teltansa ovat kuuluisia "hengittävistä" materiaaleistaan, jotka ovat täydellisesti hengittäviä, mutta pysäyttävät voimakkaat tuulen tuulet.

2. lootus

Tämä yritys harjoittaa telttojen ja muiden telttatuotteiden tuotantoa ja myyntiä Venäjällä. Niiden teltat ovat laadukkaita ja luotettavia. Tällaiset teltat eivät anna kuuman auringon ja voimakkaan tuulen.

3. NovaTour

Yhtiö valmistaa kalastus-, metsästys- tai retkeilylaitteita. Heidän vaatteensa, reput ja teltat tunnetaan laajalti aktiivisen harrastajien keskuudessa. Telttoja luodessaan yhtiö luottaa kokoonpanon yksinkertaisuuteen ja nopeuteen, kapasiteettiin ja kokoon sekä materiaalien laatuun.

4. Maverickin maailma

Yritys, joka valmistaa nopeasti rakennettavia telttoja turisti-retkeilyyn ja aktiiviseen harrastukseen. Niiden laitteet ovat helppokäyttöisiä, moderneja ja luotettavia. Niiden telttoja leimaavat erikoiset kaaren mallit.

Parhaat talvikalastuksen edulliset teltat

Mitek Nelma 3

Nelma 3

Tämä malli on kolminkertainen teltta ankara kalastus talvella. Tämän teltan tärkein etu on voimakasta, sateenvarjo-tyyppistä durapol-materiaalia oleva kehys, joka voidaan asentaa muutamassa minuutissa. Laitteen ylemmässä osassa on rengas-silmukka, jotta se voi ripustaa lampun. Teltan ulkosivulla on erityinen hame, joka suojaa lisäksi omistajia ulkoisista tekijöistä. Teltassa on keskikokoinen ikkuna, jossa on toiminnallinen läppä ja laaja sisäänkäynti.

Valitettavasti pienelle yritykselle se saattaa tuntua ahtaissa, koska talvikalastuksen (reikä) pakollisen osan ansiosta jopa kolme kaveria mahtuu suuriin vaikeuksiin.

Hyvien asiakkaiden perusteella, jotka käyttivät tätä talvikalastusmalleja, tunnistimme nämä edut:

 • Teltta voidaan koota ja purkaa muutamassa minuutissa jopa kylmässä;
 • Pieni paino;
 • Keskimääräiset kustannukset;
 • Erityisen venttiilin läsnä ollessa, jonka kautta hiilimonoksidi vapautuu.

miinukset:

 • Vaikka teltassa on ilmoitettu kolme paikkaa, siinä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa.

Penguin 2 arktinen

Pingvin 2

Suosituin malli talvikalastukseen markkinoilla. Ilmoitettu arvo vastaa täysin sen korkeaa laatutasoa. Venäläiset valmistajat ovat luoneet kaikki olosuhteet, jotta rohkeat kalastajat voivat odottaa tuulta tai lunta.

Sen herkkä muoto ja talviaseman pieni paino mahdollistavat sen siirtämisen lumen tai jään yli ilman rakenteen purkamista. Kätevästi tässä turvakodissa pystyy sijoittamaan kaksi kalastajaa omiin asioihinsa, ja samalla on paikka porata muutamia reikiä. Erikoismateriaali nimeltä Oxford 240 PU 2000 säästää kalastajia epäsuotuisista sääolosuhteista. Hengityksen mahdollistava kangas tarjoaa hyvän tuuletuksen kaikissa teltan osissa.

Aktiivisten kalastustarvikkeiden käyttäjien arviot mahdollistivat seuraavat edut:

 • Edulliset kustannukset;
 • Kestävät kiinnikkeet;
 • Kyky liikkua nopeasti teltan kanssa.

miinukset:

 • Korkeat ihmiset eivät ole mukavia teltassa.

STEC KUB-3

Ctep kub 3

Tämä kuutioteltta on suunniteltu kalastamaan talvisin. Hänellä on vahvin alumiinipohja ja synteettinen materiaali, joka ei pääse tuulen tuuleen. Laite on nopeasti koottu ja suunniteltu ihanteellisesti kolmelle henkilölle.

Jos se puretaan, se on halkaisijaltaan 3150 mm, korkeus 2100 mm ja sivussa 2250 mm. Teltan paino on noin 10,5 kg. Teltta täydentää täydellisesti perustoimintojaan - suojaa kylmältä ja tuulelta. Teltta asennetaan valaisimeen ja lämmittimiin, jotka sopivat täydellisesti sisätilaan. Teltta voi ostaa kolmesta väristä: keltaisesta, sinisestä ja valkoisesta.

Teltan tätä mallia yrittäneiden arvioiden mukaan olemme tunnistaneet seuraavat myönteiset näkökohdat:

 • Keskimääräiset kustannukset;
 • Hyvä kapasiteetti;
 • Korkean lujuuden runkomateriaali;
 • Säänkestävä synteettinen materiaali.

miinukset:

 • Joissakin paikoissa materiaali on löysästi kiinni.

LOTOS Lotos 3 -vaunu

Lotos 3

Tämä on suuri teltta kolmelle henkilölle, joiden ulkoiset mitat ovat 270x250x180 cm ja painavat 6,5 kg. Laitteella on puolipallon muoto, joka on niin hyvin puhallettu pois tuulesta. Teltta ilmenee luotettavasti ja pystytetään nopeasti jopa paljaalla jäällä.

Runko on valmistettu alumiiniseoksesta, jonka kaaren halkaisija on 12 mm. Tästä mallista on mielenkiintoista, että se on modulaarinen rakenne, joka voidaan yhdistää muihin modulaarisiin telttoihin tai muihin talvikalastukseen tarkoitettuihin lisävarusteisiin. Lisäksi materiaalia käsitellään tulenkestävällä kyllästyksellä, joka palon sattuessa on erinomainen keino sammuttaa palo. Kaksi sisäänkäyntiä johtaa telttaan, aivan yhtä monta ikkunaa laitteen vastakkaisilla puolilla.

Tyytyväisten asiakkaiden arvioiden mukaan tunnistimme seuraavat teltan positiiviset ominaisuudet:

 • Myrskyn viivästyminen;
 • Nopea kokoonpano;
 • Modulaarinen rakenne;
 • Kyllästys tulesta.

miinukset:

 • Se voi tuntua liian suurelta joku.

TOTEM TEPEE 2

TOTEM TEPEE 2

Teltassa puolipallo voi helposti sovittaa useita ihmisiä. Teltta on kaksikerroksinen, ulompi teltta on valmistettu erikoispolyesteristä, joka on kyllästetty polyuretaanilla. Sisäinen teltta on valmistettu polyesteristä, joka voi "hengittää". Teltan seinien väliset saumat on teipattu erityisellä seoksella, joka kiinnittää materiaalin. Kehys luotiin lasikuidusta. Teltan pohja on vahvistettu, minkä ansiosta kylmä tunkeutuu hyvin vähän, vaikka laite seisoo jäällä. Suunnittelu painaa hyvin vaatimattomasti - vain 3,5 kg. Teltta erottuu korkealla hyödyntämisellä, joka yhdistettynä tuotteen hintaan tuo sen päälle.

Tämän mallin palautteen perusteella päätimme, että sillä on seuraavat edut:

 • Edulliset kustannukset;
 • Hyttysverkkojen läsnäolo;
 • Useat ikkunat ilmanvaihtoa varten;
 • Kevyt.

miinukset:

 • "Hameen", joka suojaisi tuulelta, puuttuminen;
 • Suojaa suoralta auringonvalolta;
 • Materiaalin alhainen vedenpitävyys, josta markiisi valmistetaan.

Fishprofi KUB HW-3850 BS

Fishprofi HW 3850

Tämä teltta luotiin erityisesti talvikalastukseen ankarissa sääolosuhteissa. Laitteen seinillä ja katolla on erillinen runko, joka on nopeasti koottu ja tuulenpitävä. Teltan kaaret eivät vääntyä edes voimakkaiden tuulen tai voimakkaiden lumisateiden kanssa. Henkilö, jonka korkeus on korkeiden kattojen takia, voi helposti liikkua teltan sisällä.Kaksi hameet teltan lattian lähellä vastustavat tuulta, joka pystyy nostamaan hänen puolensa.

Laitteen sisällä on jopa kahdeksan taskua erilaisiin varastoihin. Teltan katolla on kaksi läpinäkyvää ikkunaa, jotka jopa silloin, kun aurinko peittää pilviä, anna riittävästi valoa. Tämä teltan versio voidaan valmistaa kaksin- tai kolminkertaisena.

Keräsimme tietoja teltta käyttäneiden arvioiden perusteella, ja niiden perusteella paljastui seuraavat myönteiset näkökohdat:

 • Kahden ikkunan läsnäolo katolla;
 • "Hameet", säästää tuulelta;
 • Nopea kokoonpano;
 • Laaja sisäänkäynti.

Negatiivinen puoli:

 • Lyhdylle ei ole kiinnitystä.

Parhaat kalliot teltat talvikalastukseen

Nelma Cube 2 Suite

Nelma 2 lukua

Tämä teltta on eliitti tuote, joka sopii kokeneille kalastajille tai ihmisille, jotka rakastavat ulkoilua ja eivät pelkää viettää hyvää rahaa siihen.

Teltassa on alkuperäinen muotoilu - sen kupoli on maalattu heijastavalla maalilla, jonka ansiosta se löytyy täydestä pimeydestä, jossa on vain taskulamppu tai muu valonlähde. Teltan keskellä kangas on kevyempi, ja se tehdään miellyttävän valon aikaansaamiseksi, jopa lumisade tai pilvinen sää. Suuri määrä silmukoita, jotka sijaitsevat teltan eri kulmissa ja seinissä, voivat vahvistaa luotettavasti sitä jäällä. Suuri sisäänkäynti mahdollistaa helpon liikkumisen jopa lisävarusteena. Markiisi on valmistettu materiaalista, joka sallii raitista ilmaa ja estää palon. Useat valtavat katseluikkunat antavat mahdollisuuden seurata tilannetta ja tehdä nopeasti tarvittavat päätökset.

Tämän eliitimallin asiakkaiden arvioiden mukaan olemme tunnistaneet seuraavat edut:

 • Suuri tilavuus teltan sisällä;
 • Moderni muotoilu;
 • Heijastava korkki;
 • Turvallisuusventtiilit ikkunoissa;
 • Huippulaatua.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset

Tramp Ice kalastaja 180 (TRT-108)

Tramp Ice kalastaja 180 TRT 108

Tämä malliteltta on suunniteltu kolmelle kalastajalle. Se on luotettava ja laadukas suoja kalastajille talvella.

Suojaa ihmisiä tuulelta ja muilta ankarilta sääolosuhteilta kahdesta erikoismateriaalista valmistetulle kerrokselle - polyesterille. Lisäksi tämä kangas ei välitä kosteutta ja heijastaa suoraa auringonvaloa. Vedos ei myöskään toimi kalastuksen esteenä, koska teltassa on vain yksi sisäänkäynti, joka voidaan sijoittaa tuulen vastakkaiseen suuntaan. Teltta on hyvin suuri, minkä ansiosta useat ihmiset, joilla on kaikki pyydykset, lyhty ja useita reikiä, pysyvät sisällä.

Tämän teltan käytössä olevien tyytyväisten kalastajien arvioiden mukaan muodostimme seuraavat edut:

 • Useita polyesterikerroksia;
 • Vaikuttavat mitat;
 • Runko on valmistettu luotettavasta materiaalista;
 • Korkea teltta, joka voi olla siinä, ei vain taivutetussa tilassa.

miinukset:

 • Puuttuu eteistä ja lisälaitteita

Maverickin ICE 5: n maailma

Maverickin ICE 5: n maailma

Tällainen teltta ei pelkää säätä tai edes vahvimpia tuulenpurkauksia, koska sen arkkitehtuuri on kuusikulmio. Tämän rakenteen ominaisuudet mahdollistavat, että teltan seinät eivät voi muuttaa muotoaan, kaarevat sisäänpäin, ja kehyksen kaaret eivät muuta muotoaan, vaan ne muuttuvat kuorman alla. Täydellisen suojan saamiseksi tuulelta mallissa oli kuusi tuulisuojaa. Tämä ei kuitenkaan ole kaikki, koska teltan alareunassa on ommeltu erityinen ”hame” sen reunojen ympärille, leveys on 20 cm, ja se suojaa alhaisilta tuulenpurkauksilta, jotka voivat kääntää tavallisen telttamallin.

Tämä malli on suunniteltu kahdelle kalastajalle, joiden ilmanvaihto tarjoaa pari erityistä reikää. Voit ostaa sen eri väreissä.

Viitaten tämän tuotteen kuluttajaarvioihin olemme luoneet seuraavat positiiviset ominaisuudet:

 • Voit koota teltan muutamassa minuutissa;
 • "Voimaton" minkä tahansa voiman tuuli;
 • Suuri muoto;
 • Pieni paino.

miinukset:

 • Kallis rakennuskustannukset.

Tramp Wild (TRT-047.02)

Tramp Wild TRT 047.jpg1

Puolipallo on juuri tämän teltan mallin muoto. Se toimii luotettavimpana suojana niille, jotka rakastavat kalastaa kylmässä talvikaudella.

Malli koostuu kahdesta kerroksesta, joista ensimmäinen on kyllästetty, mikä estää tulipalon leviämisen pieneen tilaan, lisäksi se on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Ilmanvaihto tapahtuu kahden erityisen venttiilin avulla, jotka voidaan tarvittaessa sulkea. Toinen kerros on ruudukko, jossa on pieniä reikiä. Tämä teltan malli on suunniteltu talvikalastukseen tai retkeilyyn, keskinkertaiseen monimutkaisuuteensa. Teltan sisäiset mitat mahdollistavat kahden ylimääräisen varustuksen tai reikien sijoittamisen ilman haittaa.

Näitä telttoja käyttävien kalastajien mielipiteiden perusteella olemme luoneet nämä edut:

 • Kaksoispohja;
 • Materiaali kestää ultraviolettisäteitä;
 • Pieni paino;
 • Useat sisäänkäynnit telttaan;
 • Materiaalin erityinen kyllästys;
 • Tukeva runko ja kaari.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset;
 • Matala katto.

LOTOS 5 Lämpöventtiili

LOTOS 5 Lämpöventtiili

Talven teltta tämän mallin kalastukseen mahtuu jopa 6 kalastajaa!

Mallin pääominaisuus on sisäänrakennettu venttiili, jota voidaan säätää koko halkaisijaltaan. Se on valmistettu materiaalista, joka ei pelkää tulta, ja tämän ansiosta telttaan voidaan asentaa todellinen uuni-uuni, jossa sitä käytetään kylpyammeena. Teltan runko on tehty kuusikulmion muotoiseksi, ja vaikuttavista mitoista huolimatta sitä voidaan käyttää kovissa sääolosuhteissa. Markiisin materiaali on valmistettu moderneista kankaista, joissa on päällyste, joka estää veden tunkeutumisen ja voimakkaat tuulenpurkaukset. Teltan alempi kehä on suojattu kahdella hameella: ulkoinen ja sisäinen. Kolme venttiiliä tarjoavat erinomaisen ilmankierron estäen samalla lauhteen. Teltan kiinnikkeet on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla.

Tällä mallilla on seuraavat myönteiset näkökohdat:

 • Mahtuu paljon ihmisiä;
 • Erityinen järjestelmä, joka estää kondensaatin muodostumisen;
 • Monet taskut asioista ja lisää varastoja;
 • Katon alla on ripustettu hylly;
 • Muovinen katseluikkuna.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset;
 • Suuri paino.

Kalastus HOT CUBE3

Kalastus HOT CUBE3

Kolme ihmistä mahtuu telttaan yhdessä reikien ja erikoislaitteiden kanssa.

Laite on erittäin helppo purkaa ja koota, ja runko takaa teltan muodon kaiken huonon sään keskellä, estäen lumen tai veden talletusten kertymisen. Markiisi on valmistettu lämpöä säilyttävästä materiaalista, joka ei myöskään läpäise vettä ja jolla on korkea lujuus. Ympyrän ympärillä teltassa on hame, joka pitää asunnon asukkaat kuivina ja lämpiminä. Teltan sivuilla on paljon ikkunoita - neljä, ja säätilasta riippuen voit säätää niiden leveyttä. Teltan mukana tulee kätevä laukku, joka sopii koko rakenteeseen.

Tällä mallilla on seuraavat myönteiset näkökohdat:

 • Vahvat viiveet;
 • Korkea lujuus;
 • Suuri määrä ikkunoita;
 • Elementtien läsnäolo valonheijastimilla;
 • Luotettava kehys.

Negatiivinen puoli:

 • Korkeat kustannukset

Mikä talvikalastus teltta ostaa

1. Kalastajia, joiden budjetti on hyvin rajallinen, on suositeltavaa ostaa telttojen malleja talvikalastukseen TOTEM TEPEE 2 tai Penguin 2 Arctic. Nämä mallit ovat erittäin suosittuja, ja niiden alhaisen hinnan vuoksi he pystyvät tyydyttämään jopa ammattimaisen kalastajan.

2. World of Maverick ICE 5 on esimerkki teltasta, joka on äärimmäisen kestävä huonoissa sääolosuhteissa. Laitteen kuusikulmainen muotoilu ei muuta muotoaan edes vahvimpien tuulenpurkausten alle. Myös tässä erityisessä hameessa on tärkeä rooli.

3. Mitek Nelma 3 tai STEK KUB-3 ovat keskikokoisia kalastusmalleja talvella, mutta ne takaavat omistajilleen, että ne eivät jäätyä matalassa lämpötilassa eikä voimakkaasta tuulesta ravista. Kolmen hengen teltat sopivat erinomaisesti pienelle kalastajayritykselle, joka viettää muutaman päivän yksin luontoineen nauttien näkemyksistään.

4. Ihmiset, jotka viettävät paljon rahaa harrastukseensa ja eivät pidä sitä ylellisinä, voivat varata ostamaan malleja Tramp Wild (TRT-047.02) tai Fishing HOT CUBE3.Nämä teltat on luotu erityisesti äärimmäisiin olosuhteisiin, ne kestävät alhaisia ​​lämpötiloja ja selviävät säästä täydellisesti.

5. Suurelle yritykselle on parempi ostaa LOTOS 5 Heat Valve, teltta, johon mahtuu kuusi henkilöä! Lisäksi malli voi järjestää todellisen kylvyn erityisen venttiilin ansiosta. Eikö tämä ole todellinen ilo?

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset