mylogo

Parrotien parhaan rehujen sijoitus sisältää ruokavalion pienille, keskisuurille ja suurille linnuille. Kaikkiin formulaatioihin kuuluvat paitsi viljakasvit, myös lintujen terveydelle välttämättömät vitamiinit.

 

 

Parrot-ruoka

Miten valita papukaija ruokaa

Tärkeintä on tarkastella ruokaa valittaessa sen koostumus. Yleensä hirssi, kaura ja muut viljat muodostavat perustan, mutta lintujen ruokavaliota ei pitäisi vähentää vain niihin. Lisäravinteet siemeninä, hedelmä- tai vihannesosina rikastavat merkittävästi höyhenien ravintoa ja antavat keholleen kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet.

Varmista, että tuntemattoman valmistajan syötössä ei ole maapähkinöitä. Liian suuri riski, että hän on tarttunut aflatoksiiniin, vahingoittaa lintujen maksaa.

Makean hedelmän määrä (esimerkiksi banaanit, päivämäärät) seoksessa tulisi rajoittaa tiukasti, jotta lemmikin paino ei lisääntyisi. Viburnumilla on kuitenkin toinen vaara - se voi vahingoittaa lintuja heikoilla silmuilla.

Kun ostat, katso myös paketin tilaa - sen pitäisi olla kokonaisuus, ilman pisteitä ja haalistuneita kuvia. Tämä osoittaa rehun asianmukaisen varastoinnin ja varmistaa, että kaikki seoksen valmistajan käyttämät hyödylliset aineet säilyvät siinä.

Paras syöttö pienille papukaijille

Sisäisten lemmikkieläinten valikko määräytyy niiden sukulaisten elinympäristön mukaan. Pienet aaltoilevat papukaijat tulevat Argentiinasta ja ovat tottuneet syömään vehnää, siemeniä, hedelmiä, vihreitä sekä kasvien silmuja ja versoja. Muista myös, että päivittäinen kurssi ei saa olla yli 20 g.

Versele-Laga Prestige Premium Budgies - vilja- ja hedelmävalikoima budgerigareille

Versele-Laga Prestige Premium Budgies - vilja- ja hedelmävalikoima budgerigareille
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
92%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Viljavalikoima sisältää vähintään 2% chia-siemeniä, joka on lemmikkieläinten höyhentämiseen tarvittavien rasvahappojen lähde.

Mukana ovat myös hedelmärakeet ja jauhetut osterikuoret vatsan lihasten moitteettoman toiminnan varmistamiseksi, kalsiumin ja fosforin täydentämiseksi lintujen ruumiissa.

Lemmikkieläimiä houkuttelee miellyttävä rakeiden tuoksu - he syövät niitä nautinnollisesti. Seosta myydään kilogrammoina suljetuissa pusseissa, joissa on vetoketju.

Plussat:

 • loistavat puhtaat jyvät;
 • tasapainoinen koostumus;
 • miellyttävä haju;
 • kätevä pakkaus.

miinukset:

 • korkeat kustannukset (noin 450 ruplaa kiloa kohti);
 • paketti ei määritä yksityiskohtaista koostumusta.

Versele-Laga ei ole halpa, mutta jos otat huomioon aaltoilevan papukaijan pienen päivittäisnopeuden, pakkaukset kestävät pitkään, ja kustannukset ovat melko pieniä.

Triol - halvempi vaihtoehto

Triol - halvempi vaihtoehto
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
86%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Triol-papukaijaruoka kuuluu budjettisegmenttiin. Sen koostumus on kuitenkin monipuolinen: valkoinen ja punainen hirssi, hampunsiemenet ja auringonkukansiemenet, kaura, niitty yrtit, kanariansiemenet, vitamiinit, jodi.

Ruoka myydään sekä klassisessa viljaseoksessa että erilaisilla lisäaineilla: hedelmillä, vihanneksilla tai hunajalla. Tämän ansiosta voit monipuolistaa lemmikkieläinten valikkoa.

Plussat:

 • kohtuullinen hinta (keskimäärin 60 ruplaa 450 g);
 • useita makuja valita;
 • Useimmat lemmikkikaupat ovat.

miinukset:

 • ei pähkinöitä koostumuksessa;
 • kartonkipakkaus ilman sinetöityä pussia.

Ennen kuin annat tämän syötteen papukaijalle, on parempi tarkastella pakkauksen sisältöä ja kaada se suljettuun astiaan, jotta vältetään hyönteisten esiintyminen seoksessa.

Padovan "Cocorite" - tasapainoinen päivittäinen ruokavalio

Padovan Cocorite - tasapainoinen päivittäinen ruokavalio
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
82%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Cocorite - italialaisen valmistajan hyvä ruokavalio kohtuulliseen hintaan.Viljaseoksen (hirssi, kuoritut kaurat, kanarian jyvät) lisäksi rakenteeseen kuuluu aprikooseja, päärynöitä ja omenoita, jauhettuja kuoria ja kirkkaita keksejä.

Omistajat panevat merkille erinomaisen ruokahalun, terveen ulkonäön, lemmikkieläinten aktiivisuuden koko Padovanin ruokinta-aikana. Myydään 500 gramman pahvilaatikoita, joissa on sinetöityjä laukkuja.

Plussat:

 • laatupakkaukset;
 • on vitamiini- ja kivennäislisäaineita;
 • Saatavana useimmissa lemmikkikaupoissa.

miinukset:

 • Yksi lisäaineista on väriaine, joka ei ole kovin hyödyllinen.

Useimmat linnut eivät syö evästeitä, mutta haluavat pelata kirkkailla kappaleilla. Luotettavuuden vuoksi voit poistaa ne seoksesta itsenäisesti eikä anna lemmikkisi ollenkaan.

Muuten tämä on vain erinomainen ja täydellinen ruoka, joka ei edellytä mitään lisäaineiden lisäämistä papukaijan ruokavalioon.

NaturaList - puhdas viljaseos

NaturaList - puhdas viljaseos
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
76%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

NaturaList aaltoilevat papukaijat - uutuus lintujen rehun markkinoilla. Tämä on viljaseos, joka voi olla höyheneläinten annoksen perustana. Sen rakenteessa: punainen ja keltainen hirssi, kaurajauho, kanaria ja pellava.

Mikään ei ole tarpeeton, mikä tarkoittaa, että ruoka sopii allergisille linnuille. Lisäksi koostumuksen lisääntyneen ravitsemuksellisen arvon vuoksi ruokinta on vähennetty 5-12 g: aan päivässä.

NaturaList toimitetaan läpinäkyvässä suljetussa pussissa, jonka avulla voit katsella ruokaa myymälässä ja varmistaa viljan laadun ja laadun.

Plussat:

 • taloudellinen kulutus;
 • läpinäkyvä pakkaus;
 • luonnollinen koostumus.

miinukset:

 • ei ole hedelmiä tai vihannesten lisäaineita.

NaturaLista voidaan käyttää pohjana aaltoilevien papukaijojen ruokintaan, monipuolistamalla lintujen ruokavaliota tuoreilla hedelmillä ja vihanneksilla.

Paras ruoka pienille papukaijille!

Paras syöttö keskipitkät papukaijat

Keskikokoiset papukaijat ovat tottuneet syömään viljaa, hedelmiä, siemeniä ja joitakin kasveja luonnossa. Niiden päivittäinen ruokinta ei saa ylittää 30 g.

Fiory Parrocchetti Afrikka - pitkäkokoisia lintuja varten

Fiory Parrocchetti Afrikka - pitkäkokoisia lintuja varten
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
98%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Fiory Parrocchetti Africa on suunniteltu erityisesti papukaijoja varten. Koostumus on mahdollisimman lähellä lintujen ruokavaliota luonnollisessa ympäristössään.

Auringonkukan, vehnän, kauran, keltaisen, valkoisen ja punaisen hirssin siementen tavanomaisen seoksen lisäksi on shafloria, ruokohamppua, rusinoita, carroubia, hampunsiemeniä, maissia ja tattaria.

Seokseen on myös lisätty erityisiä rakeita, jotka toimivat hyödyllisten hivenaineiden ja rasvahappojen lähteenä.

Kaikki tämä "vininaatti" antaa perämiehelle miellyttävän tuoksun, joka houkuttelee höyheneläimiä niin paljon - lintuja syödään seos ilman jälkiä.

Plussat:

 • tyhjiöpakkaukset;
 • rikas aromi;
 • tasapainoinen koostumus;
 • puhtaat jyvät ja rakeet ilman pölyä.

miinukset:

 • Se on kallista eikä kaikissa myymälöissä ole.

Parrocchetti Afrikkaa myydään pakkauksilla 0,8–3,2 kg. On kannattavampaa ostaa ruokaa suurissa pakkauksissa.

Waka Lux - päivittäinen ruoka pienille ja keskisuurille papukaijille

Waka Lux - päivittäinen ruoka pienille ja keskisuurille papukaijille
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tasapainoinen rehu, joka on kehitetty yhdessä siitoslintujen asiantuntijoiden kanssa, sisältää hirssiä, hampunsiemenet, chumise ja niitty ruohoa, kauraa, kanariaa, pellavaa.

On myös merikala - jodilähde, joka estää metabolisen epätasapainon sekä 7 vitamiinia (A, D, E, PP, ryhmä B). Ruoka myydään tölkeissä, joissa on ilmatiivis kansi, pakattu 0,5 ja 1 kg: aan.

Plussat:

 • kohtuullinen hinta;
 • väkevöity koostumus ei edellytä dokorma-hedelmiä ja vihanneksia;
 • ei sisällä väriaineita;
 • kätevä pakkaus.

miinukset:

 • jotkin pankit ovat teräviä reunoja suojakerroksen poistamisen jälkeen.

Waka Suite soveltuu sekä keskikokoisille että pienille papukaijille, mikä on erittäin kätevä useiden eri kokoisten lintujen omistajille.

Rio "keskikokoisille papukaijille" - tärkein ruokavalio

Rio Keskipitkät papukaijat - tärkein ruokavalio
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
86%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämä rehu perustuu runsaaseen viljaseokseen: keltainen, punainen ja musta hirssi, kanaria, kaurapuuro, tattari, kaura, pellavansiemen ja paddyriisi.

Lintujen omistajat ylistävät koostumusta ja lukuisia täydennyksiä. Niiden joukossa ovat auringonkukansiemenet, yrtit ja kasvit, levät, kuivatut pihlaja ja porkkanat.

Pakkauksen ainesosat ovat puhtaita, eivät täyty pölyisiä. Lintujen lemmikkieläimet syövät ruokaa ilman jäämiä. Kaikki tämä yhdistettynä edulliseen hintaan tekee Rioista yhden suosituimmista sekoituksista kasvattajien keskuudessa.

Plussat:

 • kohtuullinen hinta;
 • tasapainoinen rikas koostumus;
 • hyvä laatu.

miinukset:

 • Läpinäkymätön pakkaus ilman vetoketjua.

Rio on erinomainen valinta tavallisten papukaijien perusruokana. Ja kysymys sen varastoinnista ratkaistaan ​​helposti kaatamalla seos purkissa tai vaatetupissa.

Minkälaista ruokaa keskipitkän papukaijojen ostamiseen?

Paras papukaijojen paras rehu

Suuret rotujen papukaijat pidetään ruoan kannalta kaikkein kapeimpina. He mieluummin hedelmiä ja hedelmäpuiden siemeniä, ja rakastavat myös juhlia kukkia, marjoja, pähkinöitä. Tällaisten lintujen seoksen päivittäinen määrä on 30-50 g.

Versele-Laga Prestige-papukaijat - suosituin ruoka

Versele-Laga Prestige-papukaijat - suosituin ruoka
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
95%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Belgian valmistama korkealaatuinen rehu on suunniteltu suurten papukaijien päivittäiseen ruokavalioon. Koostumus kehitettiin cockatoo, ara, jaco, amazon ja niiden lähimpien sukulaisten luonnollisen ruokavalion perusteella.

Se sisältää useita viljakasveja (tattari, kaura, raakariisi, vehnä) sekä auringonkukan, hampun ja kurpitsan siemeniä, maissia, mäntypähkinöitä ja maapähkinöitä. Myydään 1–3 kg: n suljettujen pussien seoksessa.

Plussat:

 • pakkauksessa ei ole roskia ja roskaa;
 • erittäin rikas koostumus;
 • kätevä pakkaus vetoketjulla.

miinukset:

 • Auringonkukansiemenet ovat täällä vähän liikaa - ilmeisesti seoksen kustannusten vähentämiseksi.

Kun ostat Prestige-papukaijoja ja muita maapähkinärehuja, kokeneet kana-talot suosittelevat maapähkinöiden pinnan tarkistamista.

Pavut eivät saa olla tummia täpliä, puhumalla aflatoksiinin aiheuttamasta infektiosta - vain tässä tapauksessa ruokaa voidaan pelätä pelottomasti linnuille.

Vitakraft Premium -valikko - lintupitoisuus

Vitakraft Premium -valikko - lintupitoisuus
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
92%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Täysi Vitakraft Premium -valikko on suunniteltu suurten papukaijojen päivittäiseen ruokintaan eikä vaadi lisäsyöttöä. Vilja muodostaa vain pienen osan siitä - tässä käytetään pääasiassa erilaisia ​​siemeniä, kuivattuja vihanneksia, pähkinöitä ja muita kasviperäisiä tuotteita.

Hyödyllisten lisäaineiden joukossa ovat hunaja, hiiva, turskamaksaöljy. Tämä ainesosien joukko tarjoaa lintulle kaikki tarvittavat vitamiinit ja mikroelementit säilyttäen sen terveen ulkonäön ja kirkkaan höyhenen. Myydään ruokaa tiiviisti suljetuissa 1 kg: n pusseissa.

Plussat:

 • ei väriaineita tai säilöntäaineita;
 • rikas koostumus, joka perustuu suurten papukaijojen luonnolliseen ruokavalioon;
 • kätevä pakkaus.

miinukset:

 • ei kaikki zoomagahissa sitä myydään.

Ornitologit ja papukaijakasvattajat suosittelevat Vitakraft Premiumia käyttämään pohjana terveellisten sulkaeläinten ruokavalioon.

Äänestä paras ruoka suurille papukaijille!

Parrotien paras erikoisrehu

Eri elämänkausien linnut saattavat tarvita erityistä ruokavaliota, jossa on runsaasti vitamiineja ja mikroelementtejä.

Vitakraft Menu lapsille - budgerigar-poikasille

Vitakraft Menu lapsille - budgerigar-poikasille
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
72%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Vitakraft on kehittänyt erikoisruokavaliota poikasille. Viljakasvien ja siementen lisäksi rehuun lisätään munia ja johdannaisia ​​arvokkaiden proteiinien lähteenä sekä kalsiumia, mineraaleja, hiivaa, hunajaa, öljyjä ja rasvoja.

Kaikki tämä takaa vankeudessa olevien poikasien harmonisen kasvun ja asianmukaisen kehityksen. Seosta suositellaan nuorten papukaijojen ruokintaan vuoteen asti, ja sitä myydään tiheissä 500 g: n pakkauksissa.

Plussat:

 • rikastettu koostumus;
 • taloudellinen kulutus;
 • ei säilöntäaineita ja makuja;
 • kätevä pakkaus zip lok.

miinukset:

 • ei jokainen myymälä se ole.

Lapsille tarkoitettu Vitakraft sopii päivittäiseen aaltoilevien papukaijojen ruokintaan ensimmäisinä päivinä. Ainoa haittaa on, että poikasen omistajan on huolehdittava rehun tilaamisesta etukäteen.

Rio "Moltin aikana" - paras syöttö sulan aikana

Rio Molting-jakson aikana - paras rehu sulatuksen aikana
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
94%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Rikastettu rehu Rio antaa aaltoilevan ja keskipitkän papukaijan sulan aikana (jokaiselle lintulajille valmistajalla on oma tällainen rehunsa).

Linnut kärsivät usein tästä prosessista, ne tulevat ärtyisiksi ja kapriisiksi elintarvikkeissa. Siksi seesami, Abessinian nougat, kalsium ja levät lisättiin Rion rikkaaseen viljaseokseen, jotta molt meni nopeammin ja lemmikki tuntui paremmalta.

Plussat:

 • puhdas viljaseos;
 • rikas koostumus;
 • taloudellinen kulutus (7-12 g päivässä);
 • edullinen.

miinukset:

 • ei vetoketjua pakkauksessa;
 • ei sovellu suuriin papukaijoihin.

Rio-annos sulatuksen aikana, ostajat pitävät parasta hinnan ja laadun suhteen. Lisäkurssi vitamiineja höyhenen vaihdon aikana ei kuitenkaan haittaa.

Todelliset ystävät - monimutkainen ruoka budgerigareille

Todelliset ystävät - monimutkainen ruoka budgerigareille
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
92%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Toinen venäläisvalmisteinen rehu sulatuksen ajaksi - mutta vain pienille aaltoileville papukaijille.

Se valmistetaan käyttäen lempeitä tekniikoita ilman korkean lämpötilan käsittelyä. Tämä säilyttää ravinteiden enimmäismäärän, maun ja tuo luonnollisen höyhen.

Seokseen sisältyy suuri määrä viljaa, niittyjen nurmikoita, maapähkinöitä, merilevää. Ne tarjoavat immuniteettia, parantavat lintujen yleistä tilaa ja nopeuttavat uusien höyhenien kasvua.

Ruoka on kätevää säilyttää kotona huolellisen pakkauksen ansiosta. Pienen papukaijan päivittäinen annos on vain 10 g, mikä takaa seoksen vähimmäiskulutuksen - puoli kilon paketti kestää 2 kuukautta.

Plussat:

 • koskemattomuuden tuki;
 • rikas väkevöity koostumus;
 • kohtuullinen hinta;
 • tiukka pussi, jossa on lukko.

miinukset:

 • vaatii täydennystä.

Päärehun lisäksi valmistaja suosittelee, että suljettujen lemmikkieläinten ruokavalioon sisällytetään pieni määrä tuoretta ruokaa, kuten raejuustoa, kovaa keitettyä kananmunaa, porkkanaa, kurkkua, omenaa ja itävää viljaa.

Mitä erikoista papukaijarehua pidät enemmän?

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset