mylogo

Älypuhelinten varjossa pysyvät modernit "soittajat" vielä yllättävät. Älä usko? Katso itse matkapuhelimista, joissa on viileät kamerat, AMOLED-näytöt ja Qualcommin prosessorit.

 

 

-painiketta

Mitä harkita, kun ostat painikkeen puhelimen

Useimmat käyttäjät pitävät mobiileja yksinomaan viestintävälineenä, mieluummin saamaan tukea useille SIM-korteille, suurille akkukapasiteeteille, pienille mitoille, kyvylle soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä mahdollisimman vähän. Mutta painikkeet ovat oikeastaan ​​varsin monipuolisia, ja valita yksi monista ei ole helppoa.

Akkujen kapasiteetti tällaisissa malleissa vaihtelee välillä 600-10000 mAh. Ja jos ensimmäisessä tapauksessa laite itsenäisessä tilassa ulottuu päivälle tai kahdelle, niin toisella tämä jakso voi nousta useita viikkoja. Painikkeilla varustetuissa laitteissa on pienet näytöt, joiden diagonaali on 1–3,8 tuumaa, kamerat, joiden resoluutio on 0,3–12 megapikseliä, ja joissakin niistä jopa asentaa etukameroita itsepalvelusta.

On myös laitteita, joissa on kaksisydämiset prosessorit, omat käyttöjärjestelmät ja paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia. Mutta nämä ovat harvinaisia ​​hybridejä, joissa on kosketusnäytöt ja älykkäät ominaisuudet.

Useimmissa moderneissa painikkeissa on vähintään 2 SIM-korttia. Mutta on tärkeämpää ymmärtää, miten niiden tuki toteutetaan:

1. DSS (Dual SIM Standby) - molemmat SIM-kortit ovat valmiustilassa, mutta voit soittaa puheluja vain yhdeltä niistä.

2. DSA (Dual SIM Active) on tekniikka, jonka avulla voit vastaanottaa puheluja samanaikaisesti molempiin SIM-kortteihin kahden itsenäisen radiomoduulin ansiosta.

3. Passiivinen - yksi puhelimen kortti pysyy aina passiivisena, eli se ei tue saapuvia ja lähteviä puheluja. Se aktivoidaan laitteen asetuksissa, jolloin toinen SIM-kortti asetetaan lepotilaan.

Riippuen tarpeista, käyttäjät voivat ostaa painikkeen puhelimia muiden tehtävien ratkaisemiseksi: on tärkeää, että joku pääsee Internetiin, joku haluaa paremman kameran, ja eläkeläisille esimerkiksi painikkeiden koko ja intuitiivisen käyttöliittymän.

Jotta kaikkien mielenkiinnon kohteet otettaisiin huomioon, jaimme parhaiden painike-puhelinten luokituksen useisiin luokkiin.

Paras painike monoblocks

Push-painiketta "soittaa" ei kuollut kuin dinosaurukset: ne pysyivät vain kehittyneempien kilpailijoiden - älypuhelinten - varjossa. Pyrkiessään palauttamaan ainakin pienen osan käyttäjistä valmistajat alkoivat ymmärtää laitteidensa valtavia (standardiensa mukaan) ominaisuuksia, jolloin hinta oli hyväksyttävällä tasolla.

BQ-2412 Quattro - 4 SIM-korttia yhdessä puhelimessa

BQ 2412 Quattro
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Älypuhelimien valmistajat rukoilevat uusia laitteita, jotka tukevat kahden SIM-kortin samanaikaista toimintaa, ja vaikka erillinen korttipaikka USB-muistitikulle, BQ-laitteessa on painonäppäimistö, joka pystyy vuorovaikutuksessa neljän matkapuhelinnumeron kanssa kerralla.

Lisäksi laite tukee MMS-viestien muotoa, siinä on sisäänrakennettu MP3-soitin ja radio. Kamera, jonka resoluutio on 0,3 MP, tulisi liittää laitteen minusiin. Ottaen huomioon, mikä vuosi on pihalla, on mahdollista asentaa jotain kunnollisempaa täällä. Itse puhelimessa on kolme väriä: sininen, kulta ja punainen.

edut:

 • Yli 4 SIM-korttipaikkaa;
 • Mobiili Internet-yhteys;
 • Hyvä akku, jonka kapasiteetti on 1800 mAh;
 • Keskustelujen tallennus USB-muistitikulle;
 • Lentokonetila, kuten "iso".

haittoja:

 • Heikko kamera
 • Melko painava (108 grammaa).

BQ-2412 Quattro sopii niille, joilla on Julius Caesarin kykyjä tai jotka joutuvat tekemään monia puheluita eri operaattoreiden puhelimiin. Akun kapasiteetti riittää toimimaan tässä tilassa noin kaksi tai kolme päivää ilman latausta.

Nokia 230 Dual Sim - itsemurhan ystäville

Nokia 230 Dual Sim
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Ei, et uskonut, että tällä puhelimella on todella etukamera ja että se pystyy ottamaan itseään. Totta, valokuvan laatu on alhainen, mutta silti riittävä, jos päätät kaapata itsesi matkan aikana, kun kukaan ei ole paikalla.

Etukameran lisäksi on myös pääkamera, jonka resoluutio on 2 megapikseliä. Muita miellyttäviä hetkiä ovat kyrillisten yhteyshenkilöiden lisääntynyt pituus, kyky asettaa erilliset puhelut jokaisen SIM-kortin yhteystietoihin sekä web-selain. Huomionarvoista on myös 2,8 tuuman aikuinen näyttö, metalli takakansi ja 1200 mAh akku.

edut:

 • 2 SIM-korttia, joissa on vaihtoehtoinen toimintatapa;
 • Internet-yhteys;
 • Ei huono kameranäppäintä 2 kappaletta;
 • Terässuojus suojaa koteloa iskuilta ja rikkoutumisilta;
 • Sisäänrakennettu taskulamppu;
 • Mukava muotoilu ja mukavat painikkeet;
 • Suhteellisen kevyt - 92 grammaa.

haittoja:

 • Reset-painike vastaa myös Bluetooth-toiminnasta ja äänenvoimakkuudesta.
 • Epätäydellinen venytysvalikko.

Jos itsesi ovat intohimonne, ja on sääli viettää rahaa älypuhelimelle, jossa on hyvä kamera, harkitse tämän laitteen ostamista. Nokian perinteinen luotettavuus, vankka kotelo ja suurempi näytön koko ovat ylimääräinen kannustin ostaa.

Joy's S6 - kaksi viikkoa ilman latausta

Joys s6
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Voiko älypuhelimesi kestää 2 viikkoa ilman latausta? Mutta Joy's S6 helposti! Tehokkaan 4000 mAh: n akun ansiosta unohdat mitä laturi näyttää ja samalla voit käyttää itsenäistä soitinta Power Bankina muille gadgetille.

Itse asiassa tämä "kuusi" ja ota laite on saatavilla mustina ja oransseina, tukee microSD-kortteja jopa 32 gigatavuun asti ja siinä on sisäänrakennettu Bluetooth-moduuli. Se toimii myös 2 SIM-kortilla ja maksaa kaikki 1500 kappaletta.

edut:

 • Laadukas kokoonpano;
 • SIM-korttien vuorottelukäyttö;
 • Kapasiteetti akulla, jossa on virrankulutuksen tila;
 • Hyvä 2,4 tuuman näyttö;
 • Tukea suuria microSD-kortteja.

haittoja:

 • Heikko 0,1 megapikselin kamera, joka ei olisi ollut parempi;
 • Huomattava paino - 139 grammaa.

Joy's S6 sopii niille, jotka ovat väsyneitä etsimään jatkuvasti pistorasiaan tai joutuvat pysymään kotona useita päiviä. Tämä on yksinkertainen ja luotettava kone, mutta kannattaa harkita sitä Power Bankina, josta voit soittaa.

BQ-3201-vaihtoehto - katsella televisiota suoraan puhelimen näytöstä!

BQ 3201 -vaihtoehto
4.6
★★★★★
toimituksellinen luokitus
86%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Miten katsella televisiota älypuhelimessa ilman Internetiä ja erikoisohjelmistoa? Ei mitään! Mutta toukokuussa 2017 julkaistulla painikkeella BQ Option on jo sisäänrakennettu TV-viritin, joka tarjoaa hyvän kuvan melko suurella 3,2 tuuman näytöllä.

Bonus on FM-radion tuki (vaikka tarvitset kuulokkeet antennina sen toiminnalle) ja melko hyvä akku, jonka kapasiteetti on 1750 mAh. Tämä laite on tuskin hyödyllinen yhteiskunnallisille ihmisille, jotka pitävät satoja yhteystietoja puhelimen muistista: täällä mahdollisuudet ovat rajalliset. Internet-yhteyden sekä Java-pohjaisten sovellusten lisäksi televisiokutsussa ei ole mitään.

edut:

 • Sisäinen TV-viritin ja FM-radio;
 • Liukuvan antennin olemassaolo;
 • Suuri ja kaunis näyttö;
 • Tuki jopa 64 Gt: n microSD-kortille;
 • Keskimääräinen käsi on 1,3 MP kamera - toisilla ei ole sitä;
 • Suuret painikkeet.

haittoja:

 • Leikkaa puhelinluettelo.

BQ Option on hyvä ratkaisu niille, jotka viettävät paljon aikaa tiellä ja haluavat joskus katsoa televisiota. Videon katselutilassa laite ei kuitenkaan toimi liian kauan, vaikka akku on riittävä.

Mikä monoblock-painike pidät enemmän?

Paras clamshell-puhelimet

Taittuvat puhelimet yhdistyvät muotoilun ominaisuuksien takia helposti suurella näytöllä ja suurilla painikkeilla erittäin pienessä pakkauksessa.

Samsung W2019 - älypuhelin, jossa on mekaaninen näppäimistö

Samsung W2019
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämän luottoluokituksen selkeä johtaja on kaikki modernin huijaamattoman älypuhelimen ominaisuudet: kaksi 4,2 tuuman kosketusnäyttöä, kaksois 12 + 12 megapikselin kamera, kahdeksanytiminen Snapdragon-prosessori, jonka taajuus on 2,8 GHz, 6 gigatavua RAM-muistia ja uskomaton 128 tai 256 Gt: n sisäinen asema . Se toimii Android-alustalla ja siinä on varsin mahtava akku.

Kaikkein hämmästyttävin asia on, että laite on tehty simpukkamuotoon ja sillä on klassinen näppäimistö fyysisten painikkeiden kirjoittamiseen. Näin voit käyttää gadgetia tavallisena puhelimena ja tehokkaana älylaitteena, jossa on kaikki modernien gadgetien toiminnot.

Sormenjälkitarkistin on täällä, vain se on siirtynyt helpompaan paikkaan - puhelimen sivulle.

Olin iloisesti yllättynyt NFC-sirun ja tyypin C liittimen läsnäolosta.

edut:

 • 2 näyttöä, molemmat FullHD-resoluutiolla;
 • Samsung-tuotemerkit SuperAMOLED;
 • Tehokkain prosessori aluksella;
 • Suuri määrä muistia, jossa on mahdollisuus laajentaa
 • Hyvä kaksoiskamera;
 • DAC on tarkoitettu musiikin kuunteluun
 • Helposti vetää useimmat pelit.

puutteet:

 • Suuri ja raskas - jopa 257 grammaa;
 • Se on kallista (lähes 100 tuhatta ruplaa).

Painike-älypuhelin hiljaa jälleen Samsungin kriitikot: korealaiset voivat tehdä kunnollisia laitteita ja silti yllättää epätyypillisiä ratkaisuja. Se on vain maksaa tällainen hinta, tietenkin, viileä ja alkuperäinen puhelin voi vain rikkaat ihmiset.

Land Rover X9 Flip - suojattu kotelo kosketusnäytöllä

Land rover x9 kääntää
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Land Rover X9 Flip -puhelimella on myös kaksi värillistä näyttöä, ja sisäinen on kosketusherkkä (vaikkakin resistiivinen ilman monitoimilaitetta), ja ulkoista lisätään painikkeilla puhelun nopeaa hyväksymistä tai hylkäämistä. Akussa on liian suuri kapasiteetti 16 800 mAh: iin, ja pari vastaavaa paristoa on vaihdettu. Mutta tässä on saalis - puhelinta ei voi ladata yli viikon ajan ilman latausta, joten valmistaja on googler.

Itse asiassa voit luottaa enintään 4000 mAh: een Lisää 3 megapikselin kamera, joka tarjoaa odottamattoman kunnollisen kuvanlaadun, sekä suojaa pölyltä ja kosteudelta ip54-standardin mukaisesti - ja saat kunnon painonappilaitteen, jota et häpeä näyttämään ystävien edessä. Varsinkin sen brutaalien suunnittelupelien jälkeen.

Land Roverin puhelinmuistio tukee enintään 500 yhteystietoa. Tarvittaessa voidaan tallentaa keskusteluja automaattitilassa. Myös sähköisten kirjojen ja mobiilin Internetin sisäänrakennettu lukija on hyödyllinen. Itse malli on saatavana mustana, kolmella reunalla: vihreä, sininen ja oranssi.

arvokkuus

 • Molempien SIM-korttien samanaikainen käyttö;
 • Pöly- ja kosteutta kestävä kotelo;
 • Kosketusnäyttö 3,5 tuumaa tunnistaa kynät;
 • Kyky hallita puheluja avaamatta puhelinta;
 • Hyvä painikkeille, joissa on esiasennetut suodattimet;
 • Taustavalaistu näppäimistö;
 • Erittäin kaiutin.

haittoja:

 • Huomattava paino (246 grammaa);
 • Täytetyt ominaisuudet.

Huolimatta todellisten ominaisuuksien eroista, puhelimesi rahoille on todella hyvä. Tämä sopii pölyisten työpajojen työntekijöille, niille, jotka eivät ole vielä päättäneet siirtyä painonappejasta kosketusnäytön älypuhelimiin, sekä koululaisille ja vanhuksille (avaimet ja numerot, kun soitat täällä ovat valtavia).

Servo V7 Flip 3 SIM - simpukka todellisille miehille

Servo V7 Flip 3 SIM
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Taitettuina Servo V7 muistuttaa runko-granaattia, jota tukee erityinen kehon rakenne. Puhelin voi työskennellä välittömästi 3 SIM-kortilla ja kestää melko vakavia sääolosuhteita ja suorittaa hiljaa toimintojaan -20 ... +50 ° C lämpötilassa.

Taitettava sänky on suojattu pölyltä ja suihkulta, mutta ei ole parempi siirtyä veteen sen kanssa. Irrotettava akku, jonka ilmoitettu kapasiteetti on 3000 mAh (itse asiassa hieman yli 2600), tarjoaa 1-2 viikon käytön ja tukee Powerbank-toimintoa, eli se voi ladata muita laitteita. Kamera on puhtaasti symbolinen - 0,3 MP, puhelinluettelon avulla voit tallentaa jopa 300 yhteystietoa.

Granaattipuhelimella on oma epätavallinen ominaisuus: kannen avaamiseen liittyy räjähdyksen ääni. Mutta jotta ei tule pelätä kaupunkilaisia, se voidaan kytkeä pois käytöstä asetuksissa. Ja Servolla on erittäin kirkas lyhty heijastimella, ja se syttyy erillisellä painikkeella.

edut:

 • Epätavallinen muotoilu sotilaalliseen tyyliin;
 • Kaikkien kolmen SIM-kortin samanaikainen työ;
 • Suojaus kosteudelta ja pölyltä;
 • Powerbank-toiminto;
 • Tuki jopa 32 Gt: n flash-kortille;
 • Epätodellinen kaiutin;
 • Tehokas taskulamppu itsenäisellä kytkimellä;
 • Taustavalaistu näppäimet.

haittoja:

 • Paino 165 grammaa;
 • Käyttämätön kamera.

Malli tulee olemaan uskollinen kumppani niille, jotka lähetetään salaisessa tehtävässä kuuman paikan päällä päällikön ohjeiden mukaisesti. Mutta vakavasti, painike-laite ilahduttaa omistajansa toiminnallisuutta, tukea kolmelle matkapuhelinnumerolle ja vankalle tapaukselle.

Äänestä paras simpukkapuhelin!

Paras painike liukusäätimiä

2000-luvulla alueen hienoin oli se, jolla oli liukusäädin, jossa oli sivun QWERTY-näppäimistö. Tekstiviestin kirjoittaminen nopeasti tuolloin ei ollut mahdollista, ja tällainen puhelin ratkaisi ongelman helposti. Myös suosittuja olivat pystysuuntaiset liukusäätimet, joilla oli säännölliset nampadit, joiden kootessa ne olivat samankaltaisia ​​kuin simpukan. Nyt samanlaisen muodon omaavia laitteita tuotetaan harvoin, mutta silti ne ovat.

Nokia 8110 4G - painike-liukusäädin, jossa on kaksiytiminen prosessori

Nokia 8110 4G
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Kuvittele vain: painikkeen puhelin, joka toimii 1,1 GHz: n dual-core-prosessorilla, jossa on valmiiksi asennettu KaiOS-käyttöjärjestelmä, 512 Mt RAM-muistia ja 4 gigatavua sisäistä muistia! Uskomatonta, eikö olekin? Yhtiö, joka omistaa Nokian, toteutti kaiken tämän todellisuudeksi, luoden uskomattoman laitteen toimivuuden kannalta.

Ihmiset ovat jo kutsuneet häntä "banaaniksi" sen spesifisen kaarevan muodon ja kirkkaan keltaisen värin vuoksi, vaikka 8110 on myös puhtaasti musta versio. Tämä "hedelmä" eroaa analogeista hieman eri tavalla liukusäätimen toiminnassa: vain näppäimistöä peittävä kansi menee kelkan yli. Laite toimii kahdella SIM-kortilla, siinä on 2 megapikselin kamera, 3G- ja LTE-yhteys. Akun kapasiteetti 1500 mAh.

edut:

 • Hyvä puhelun laatu ja vakaa Internet-yhteys;
 • Kyky tuoda yhteystietoja Gmailista;
 • Lisätty 2,45 ″ näyttöön;
 • Oma käyttöjärjestelmä;
 • Dual core -prosessori;
 • Suuri määrä muistia - sekä operatiivinen että sisäinen;
 • Miellyttävä kosketusrunkoon.

haittoja:

 • Liukukannen peittäminen;
 • Ei mustaa luetteloa yhteystiedoissa.

Laite on suunniteltu todellisille Nokian faneille. Tällainen painike vetoaa jopa nuoriin, sillä sen avulla voit mennä verkkoon ja tallentaa jopa 4 Gt tietoa - tai jopa enemmän, jos asennat muistikortin.

Vertex S107 - edullinen ja hyvin tehty laite

Vertex S107
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Dual SIM -puhelin on erinomainen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat modernia ja edullista liukusäädintä. Täällä on kohtalaisen tilava akku 1100 mAh: ssa, 2,4-tuumainen näyttö ulkopuolella (0,3 megapikselin kameralla on parempi olla hiljaa kamerasta).

Yksi antenni salli vain kahden kortin vaihtoehtoisen toiminnan, mutta budjettipainikkeilla tämä on normaali. Enemmän kuin mitään erityistä S107 ei erotu, mutta se on edullinen.

edut:

 • Dual SIM-tuki;
 • Selkeä liikkuminen kelkassa - ilman taistelua;
 • Kyky vastata puheluun yhdellä liukusäätimellä;
 • Akku kestää päivän 3;
 • Kätevä järjestelmä ulkoisten painikkeiden estämiseksi;
 • Tehokas ääni ja tärinä.

haittoja:

 • 1 numero jokaiselle puhelinluettelon yhteystiedolle.

Vertex on edullinen ja yleensä tavallinen puhelin niille, jotka tarvitsevat viestintävälineitä ilman hemmottelua. Se on kuitenkin laadukkaita ja käsittelee kätevän soittajan toimintaa täydellisesti.

Minkä painikkeen liukusäädintä ostat?

Lasten parhaat painikkeet

Nuoremmille opiskelijoille on parempi ostaa painonappeja: ne eivät häiritse pelaamista ja opiskelua, eivät ole kiinnostuneita ryöstöille, ja heillä on myös alhaisempi säteily.

Nokia 3310 (2017) - kaunis puhelin, jossa on hyvä näyttö

Nokia 3310
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Yksinkertainen ja selkeä tapa hallita uudelleen muotoiltua puhelinta on suuri lahja lapselle. Ominaisuudet ja "täyte" ovat tässä standardissa hyviä painonappimalleja: 2,4 tuuman värinäyttö (jo polarisoivalla suodattimella), 2 SIM-korttia ja 2 megapikselin resoluutio. On totta, että se istutetaan melko alhaiseksi, minkä vuoksi valokuvaajan sormi joutuu usein kehykseen.

Malli on saatavana sinisenä, hopeana, vaaleanpunaisena ja keltaisena. Pienen munanmuotoisen rungon kustannuksella ja sama näyttö näyttää hyvin epätavalliselta, ja se eroaa myönteisesti muista painikkeista.

edut:

 • Kaksois SIM-tila;
 • Kotelo ei liuku käsissä;
 • Hyvä akku, jonka kapasiteetti on 1200 mAh;
 • Suuri ja kirkas näyttö ei haalistu auringossa;
 • Paino on vain 80 grammaa.

haittoja:

 • Valokuvien laatu jättää paljon toivomisen varaa.

Uudistetun version hankkiminen vaatimattomasta puhelimesta antaa sinulle mahdollisuuden kunnioittaa Nokian loistavia aikoja, kun tuotemerkin puhelimet olivat yhtä suosittuja kuin iPhone tänään. Aikaisemmasta iskunkestävyydestä ei tietenkään ole jäljellä jälkiä, mutta lapset haluavat varmasti uuden Nokian epätavallista ulkonäköä, pullistuvaa näyttöä ja kirkkaita värejä.

BQ-1414 Start + - edullisin

BQ 1414 Käynnistä
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämän kaksiosaisen puhelimen edut ovat pienikokoisia, tukevat kahta SIM-korttia ja uskomattoman edullista hintaa. Malli on saatavilla useissa väreissä: musta, violetti, vaaleanpunainen, keltainen, vihreä, sininen, oranssi. Erinomainen vaihtoehto lapsille - ei ole mitään turhaa, mutta kaikki tehdään yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Puhelimessa on pieni 1,44 tuuman näyttö, jossa on erittäin paksu kehys, mutta väri ei ole kiiltävä. Tästä syystä valmistaja asetti akun vain 600 mAh: iin, mutta sen lataus kestää 3 päivän ajan. Valintanäppäimet ovat myös hyvin pieniä, vaikka samaan ensiluokkaan tämä ei ole ongelma.

edut:

 • Hyvä kuulo molempiin suuntiin;
 • Voit asentaa USB-muistitikun 16 Gt: n muistiin.
 • Sisäänrakennettu FM-radio ja taskulamppu;
 • Erittäin pienikokoiset;
 • Paino on vain 60 grammaa;
 • Hinta on 500-600 ruplaa.

haittoja:

 • Ei kovin luotettava muovikotelo.

Jos rahat ovat tiukkoja ja tarvitset puhelimen kommunikoimaan lapsen kanssa, ota Start +. Se suorittaa kaikki tavallisen soittajan toiminnot, kuten sen pitäisi, mutta se maksaa pelkästään pennejä.

Paras painike-puhelimen valinta lapsille!

Parhaat "isoäidit"

Eläkeläisille ja heikosti nähtäville ihmisille on äärimmäisen vaikeaa käsitellä nykyaikaisia ​​älykkäitä tekniikoita, joten heidän on tärkeää, että puhelin on mahdollisimman yksinkertainen, siinä on suuret painikkeet ja se antaa suuren tulostuksen näytölle. Tällaiset mallit ovat jo saaneet asianmukaisen nimen ihmisissä - isoäidissä tai isoisissä.

teXet TM-V226 - kompakti kone isoäidille

teXet TM B226
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

TeXet B226: lla ei ole vain suuria painikkeita, vaan myös melko suuri näyttö - 2,31 tuumaa, sen lisäksi värit ovat mehukkaita ja kirkkaita. Sisällä on kaksi SIM-korttipaikkaa, joissa on vaihtoehtoinen tuki, puhelinluetteloon voidaan lisätä enintään 500 numeroa ja lisätä laitteen vähäistä muistia jopa 16 Gt: n flash-asemalla. Tämän edullisen mallin tärkein ominaisuus on puhelimen takaosassa oleva SOS-painike, josta saat apua nopeasti.

edut:

 • Ei liukua käsissä;
 • Äänenvoimakkuus on lisääntynyt;
 • Hyvä akku 1250 mAh;
 • FM-vastaanotin;
 • Kirkkaat, mutta eivät myrkylliset näytön värit.

haittoja:

 • Akun merkkivaloa on vaikea nähdä näytöllä.

SOS-painikkeella varustettu puhelin on hyvä lahja vanhuksille, jotka saattavat tarvita apua milloin tahansa.

BQ-2430 Tank Power - lahja isoisälle

BQ 2430 Tank Power
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tyylikäs BQ-2430-matkapuhelin näki maailman tammikuussa 2018. Ulkoisesti se näyttää turvalliselta koneelta, vaikka se ei itse asiassa ole. Mutta akku on hyvin voimakas - kapasiteetti on 4000 mAh, joten tarvittaessa se voi ladata heikommat laitteet.

“Tank” -käyttäjät huomauttavat erittäin suurista, laajalti sijoitetuista painikkeista suuresta kädestä sekä tehokkaasta taskulampusta kahdelle LED-valolle. Kaikki muut ovat vakiovarusteita valtion työntekijälle: 2,4 tuuman näyttö, tuki kahdelle SIM-kortille vuorotellen eikä pääsy World Wide Webiin.

edut:

 • Suuri akun kapasiteetti;
 • Power-pankkitila;
 • Radion käyttäminen ei vaadi kuulokkeita.
 • Erilliset painikkeet kotelossa lukkoon ja taskulamppuun.

haittoja:

 • Se painaa lähes 200 grammaa.

Tämä puhelin voidaan antaa vanhemmalle isälle, isoisälle tai isälle, erityisesti jos hän on innokas kalastaja. Eläkkeelle jääneelle eläkeläiselle on kätevää käyttää sitä, eikä hän varmasti sekoita häntä "isoäitinsä" -laitteeseen.

Millainen "isoäiti" valitsisit?

Parhaat suojatut puhelimet

Suojattujen puhelimien päätavoitteena on selviytyä ja ylläpitää suorituskykyä syksyllä, vakavissa sääolosuhteissa ja myös vedessä ja pölyssä. Tällaiset laitteet soveltuvat urheilijoille, matkailijoille, rakentajille, kauppiaille ja kaikille, jotka eivät ole kovin varovaisia ​​laitteiden kanssa. Suojatuilla malleilla on yleensä massiivinen runko, erikoinen muotoilu, tilava akku ja sisäänrakennettu taskulamppu - minne mennä ilman sitä.

teXet TM-513R - ei ehdottomasti tapettu

teXet TM 513R
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Sen sijaan puhelimessa voitaisiin mainita Nokia 3310, joka rikkoo asfaltin putoamisen aikana, mutta ei silti vaurioitunut, mutta päätimme silti valita modernimman mallin - Texet TM-513R. Iskunkestävyyden kannalta nämä kaksi laitetta ovat suunnilleen yhtä suuret.

Uusi laite on suojattu ip67-standardin mukaisesti, joten se ei häiritse likaa ja pölyä eikä lyhytaikaista upottamista veteen. Lisää tähän 2 operaattorin tuki, tehokas 2750 mAh: n akku, Bluetooth ja 2 megapikselin kamera - saat melko kunnon tuotteen 3000 ruplaan. Hänellä on yksi ongelma: saapuvat tekstiviestit avaavat automaattisesti painikkeet. Kyllä, ei myöskään ole T9-tilaa, mutta painikkeiden omistajat eivät ole erityisen tylsää.

edut:

 • Hyvä viestintä alueilla, joilla on heikko kattavuus;
 • Mukautettava fonttikoko;
 • Kovaääninen, molemmat;
 • Akku kestää viikon ja puolen normaalissa tilassa.
 • Lisäsuojaus näytöllä;
 • Kätevä käyttää käsineitä poistamatta.

haittoja:

 • Pieni näyttö tällaiselle ”tiilille” (2 tuumaa);
 • Kullekin yhteyshenkilölle on varattu vain yksi numero.

Jos muistat 3310. Nokian, joka olisi voinut olla pähkinöitä, tämä kiinalainen korvaa sen menestyksellä. Ja teXetin itsemääräämisoikeutta arvostavat ne, jotka työskentelevät "kentällä" pitkään eivätkä voi päästä päivään.

iOutdoor T2 - radiopuhelin

iOutdoor T2
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Monitoimilaitteessa on hienonnettu, mutta melko kompakti pakkaus, joka suojaa vettä ja pölyä ip68.Akku on irrotettava ja erittäin tehokas - 4500 mAh: n nopeudella ja sitä voidaan käyttää virtalähetystilassa muiden laitteiden lataamiseen.

Mielenkiintoisista asioista kiinalaiset lisäsivät täällä myös radiopuhelimen, joka toimi 400-470 MHz: n taajuuksilla. Radiosignaalin alue avoimella alueella on melko kunnollinen (5 km). Mukana ovat tavalliset langalliset kuulokkeet ja lisäkuulokemikrofoni radiopuhelimelle - kussakin kotelon parissa on oma liitin. Taivaan tähtien sisäänrakennettu kamera ei riitä, mutta 1,3 megapikseliä muihin suojattuihin vastineisiin verrattuna ei ole huono.

edut:

 • Irrotettava radioantenni;
 • Suuret taustavalaistu näppäimet;
 • PTT-painikkeet ja taskulamppu kytketään päälle erikseen;
 • Erillinen liitin muiden laitteiden lataamiseen;
 • Puhuttu kaiutin;
 • Melko voimakas taskulamppu;
 • Pikaviestitilassa se voi vastaanottaa normaalin puhelun

haittoja:

 • Paino 280 grammaa;
 • Aaltopahvia on vaikea puhdistaa lialta.

iOutdoor - on hyvä kumppani metsästykseen tai kalastukseen, se on myös hyödyllinen laajamittaisessa rakennustyömaalla. Ja kyky käyttää sitä puhelimena, radiopuhelimena ja sähköpankkina laajentaa edelleen tämän matkapuhelimen käyttöä.

Mikä suojattu puhelin suosittelisit?

Paras näppäinpuhelimet, joissa on 3G-tuki

Button-päättäjät yrittävät seurata trendejä ja vapauttaa laitteita, jotka tukevat uusimpia viestintäsääntöjä. Siksi 3G-verkoissa työskentely on tullut äskettäin mahdolliseksi tavallisissa matkapuhelimissa. Kaikki eivät sovi täysimittaiseen työhön Internetissä, mutta voit surffata heidän kanssaan.

Samsung Galaxy -kansio 2 - kotelo Androidille

Samsung Galaxy -kansio 2
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Ja taas Samsung on yllättynyt. Button Folding Galaxy -kansio on erittäin edistyksellinen laite, jossa on Snapdragon 425: n ydinprosessori ja kaksi kameraa: tärkein ja etupuoli itse. Lisäksi molemmat eivät ole täällä näyttelyssä, ja niiden 5 ja 8 megapikselin kuvat tekevät ihmisarvoisen kuvan. Laitetta ohjaa kuudes Android, RAM ja päämuisti 2 ja 16 gigatavua.

Mallin perinyt edeltäjältä (Galaxy ilman "2" -indeksiä) oli suuri 3,8 tuuman kosketusnäyttö, joka teki siitä arvokkaan kilpailijan nykyaikaisille budjettikoneille. Ja koska se tukee 3G: tä, mutta myös neljännen sukupolven viestintää, tämä on sitäkin tärkeämpää.

edut:

 • Laadukas SuperAMOLED-näyttö;
 • Suuri kirkkausväli anturin automaattisella virityksellä;
 • Akun kapasiteetti 1950 mAh;
 • Korttituki jopa 256 Gt;
 • Työskentele kaikissa verkoissa;
 • Kaksikaistainen Wi-Fi;
 • Hyvät kamerat, joissa on zoomaus, HDR-tila ja automaattitarkennus.

haittoja:

 • Ei kaikkialla ole myynnissä.

Samsung clamshell pystyy tarjoamaan korkealaatuista viestintää missä tahansa verkossa jopa LTE: hen saakka, ja sillä on myös melko vankka ”täyte”. Itse asiassa meillä on hyvä lähtötason älypuhelin, jossa on vain ylimääräinen mekaaninen näppäimistö ja näyttö, joka on piilotettu paksun kannen alle.

Nokia 515 - tyylikäs muotoilu ja mitään muuta

Nokia 515
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Nokia 515 näyttää tyylikkään kotelon ja hyvän näytön vuoksi melko nykyaikaiselta, vaikkakaan sen diagonaali (2,4 ″) ja resoluutio eivät eroa tavallisten 2G-soittajien näytöistä. Valmistaja on kuitenkin asettanut suuren kirkkauden, jonka ansiosta kuva pysyy hyvin auringossa.

Nokian 515-luvulla on 5 megapikselin kamera, jossa on kolminkertainen zoomaus ja kasvojen tunnistustoiminto - se tekee hyvät laukaukset puolen metrin etäisyydellä. Laite sai myös 1200 mAh: n akun ja kaksi SIM-korttipaikkaa 3G-tuella. Näin ollen Internet-yhteys on tarjolla.No, ja kaikki tavalliset mediasukit ovat täällä: MP3-soitin, radio, Java ja äänitallennin.

edut:

 • Tukeva alumiinikotelo;
 • Jopa 256 Mt: n sisäinen muisti;
 • Äänivalinnan toiminto;
 • Puhelinluettelo 1000 numerolle;
 • Ulkoinen käyttötila;
 • Paino on vain 100 grammaa.

haittoja:

 • Huono käyttöliittymä.

Nokia 515 on hyvä puhelin puhelimitse niille, jotka tarvitsevat painikkeita, ei anturia. Kestävä kotelo ja karkaistu lasi pidentävät sen käyttöikää, ja akku kestää vähintään pari päivää aktiivista käyttöä.

Äänestä parasta puhelimen puhelinta 3G-tuella!

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset