mylogo

Monille talvi on vuoden paras kausi. On mukavaa, että joku pelaavat jääkiekkoa, joku - suorittamaan kolminkertaisen varvasilmukan ja jotkut - vain ratsastamaan jäähalli. Kaikissa tapauksissa sinun täytyy olla luistimet, ja jos ne eivät ole siellä, sinun täytyy ostaa. Urheilumarkkinoilla on paljon malleja, on mahdollisuus sekoittaa. Kun olet tutkinut alla olevan luokituksen, voit nopeasti valita suosikkimallisi ja tehdä ostoksia.

 

 

parhaat luistimet

Luistimet, joiden yritys valita

parhaat luistevalmistajat

Johtavat yritykset, jotka tuottavat laadukkaita luistimia sekä ammattilaisille että aktiivisille talviurheilun harrastajille:

1. SK (urheilukokoelma) - suurin venäläinen urheiluvälineitä valmistava yritys. 20 vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta valmistaja on TOP-5: ssä Venäjän federaatiossa myytävien tuotteiden lukumäärän mukaan.

2. GRAF on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1921 Sveitsissä.

3. Bauer - kuuluisa kanadalainen huolenaihe, ensimmäinen maailmassa, joka tekee luistimiksi kengät, joiden terät on kiinnitetty niihin. Vuonna 1927 perustettu valmistaja on nykyään johtava jääkiekkolaitteiden tuotannossa.

4. Jeckson - yhtiö, joka yhdessä toisensa kanssa on nykyään yksi Ultima, osa Baueria. Tuottaa heille erinomaiset luistimet ja kengät.

Parhaan modernin luistin sijoitus

Parhaiden mallien luettelo laadittiin valintaperusteiden perusteella, mukaan lukien palautteensa lähettäneiden kuluttajien kokemus. Otettiin huomioon:

 • Urheiluperiaatteen luistimet: jääkiekko, kihara, vapaa-aika, sprintti.
 • Koulutuksen tasoon perustuvat mallit: ammattilaisille, puolijoille, aloittelijoille ja harrastajille.
 • Urheiluvälineiden luokat iän ja sukupuolen mukaan: lapset, nuoret, aikuiset; mies, nainen.
 • Ihmiskokemukseen perustuvien tavaroiden arviointi: positiiviset ja negatiiviset arviot, suosio ja luokitus.
 • Varaston tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet: saappaiden ja terien materiaalit, erityisesti niiden rakenneosat; elementin läsnäolo tai puuttuminen.
 • Suunnittelu, hinta ja käyttöikä.
 • Valmistajan maine.

Parhaat jääkiekon luistimet

Miesten lapset

Bauer Supreme 140

Bauer Supreme 140 - lasten malli aloitteleville jääkiekkoilijoille, jotka eivät säästele urheilukenkiä koulutuksessa. Päälliset saappaat on päällystetty kestävällä nailonilla, joka kestää erilaisia ​​mekaanisia vaikutuksia - ne ovat kohtalaisen kovia, vakaita ja vakaita. Anatominen kantapää ja sisäpehmuste kiinnittävät jalan lujasti ja varmistavat siten optimaalisen istuvuuden. Univormut eivät liukua EVA-materiaalista valmistettujen mukavien nauhojen ja pohjallisten ansiosta.

edut:

 • lämpömuovatut kengät; anatomiset kielet; jarrusatulat nilkoissa muovatut vaahtopohjalliset; termoplastiset kumipohjat;
 • vahvat lasit; ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät; kiinnitettäväksi nauhoja;
 • alhainen hinta: ,72,7 tuhatta ₽ (alennuksella).

haitta:

 • kiinteät terät.

Arvioiden mukaan: mukavat halvat luistimet ja saappaat, jotka eivät estä liikkumista, suojaavat luotettavasti lapsen jalat vaurioilta.

Miesten teini-ikäiset

Bauer Vapor X600

Bauer Vapor X600 on nuorten malli puoliammattilaisille, joka pystyy tarjoamaan jääkiekkoilijalle maksimaalisen ohjattavuuden ja suojan. Jalat istuvat mukavasti lämpökenkiin; innovatiivinen asunto tarjoaa tukea ja kestävyyttä; vaahto sammuu hyvin; mikrokuituliina imee täydellisesti kosteutta; jarrusatulat suojaavat nilkan vaurioilta. Tällaiset luistimet sopivat erinomaisen tason urheilijoille.

edut:

 • lämpökäyttöiset saappaat; nailonpolymeeristä valmistetut kotelot; sisäinen muovivaahto; metatarsaalisen luun kielet; nilkkatuet; polymeroidut kumialustat; painettu pohjallinen Comfort; hydrofobinen mikrokuituliina; nilkkakotelot;
 • innovatiiviset lasit, joissa on integroitu ruostumaton terä; TUUK-teräs, joka ei ruostu; merkkijono;
 • hinta: 12,9… 15,3 tuhatta ₽.

haitta:

 • Sinun on usein oltava varovainen - voit vahingoittaa sormiasi.

Arvioinnin perusteella: tuotteen laatu vastaa täysin hintaa. Nuori mies on maksimaalisesti suojattu loukkaantumisilta, terien laatu mahdollistaa kaikkien suunniteltujen liikkeiden suorittamisen, liikkumisen tällaisissa laitteissa mukavasti.

Miesten aikuiset

GRAF Ultra G 75 Ultralite 5000

GRAF Ultra G-75 Ultralite 5000 - ammattikäyttöön tarkoitetut luistimet, kestävät keinotekoiset materiaalit. Sisäpinnoitteet suojaavat kylmältä ja kosteudelta; pehmeät vuoraukset, jotka antavat jalkojen dynaamisen vakauden kiinnittävän nilkanivelet; Muovipohja helpottaa kenkiä.

edut:

 • puolijäykät synteettiset materiaalikengät, jotka ottavat lämpimänä jalat; mikrokuitupäällysteitä sisäpuolelta; muoviset pohjat; kantapää; pehmeät kielekkeet nilkan alueella; lisääntynyt grilamidi-sukka;
 • lasin suojaus korkealta pakkaselta; vaihdettavat ja nopeasti kiristetyt ruostumaton terät; merkkijono;
 • hinta: 21,2 tuhatta euroa.

haitta:

 • puolet voivat halkeilua voimakkaasta kiekon iskusta.

Arvostelujen perusteella: luistimilla on kaikki ominaisuudet niin, että tuomioistuimessa oleva pelaaja tuntee maksimaalisen mukavuuden ja luottamuksen. Lisäksi kun kuluneet vanhat terät eivät tarvitse heittää urheilukenkiä, koska voit helposti laittaa uuden "raudan".

Miesten lasten maalivahti

Bauerin suorituskykytavoite1

Bauer Performance Goal - maalivahti lasten luistimet, kengät, jotka on valmistettu kevyestä, kestävästä nailonista - erinomainen tuki ja sivusuojelu soittimelle. Sisäpinnoitteet ja pohjalliset imevät kosteutta, säilyttävät lämpöä ja kuivuvat nopeasti. Anatomiset lisäosat ja pehmeä pehmuste lisäävät jalan mukavaa istuvuutta, turvallisuutta nilkan nivelissä. Vahvistetut muovisuuttimet eivät repeydy kovalla kiekolla.

edut:

 • nailonrunko; Hydroponinen vuori; pehmustetut kielet; anatomiset insertit nilkan alueelle; mukavat ja käytännölliset pohjalliset; pohjat;
 • iskunkestävät muovikupit; tehostettu sukka ruostumaton TUUK-terät; pitsi solmio;
 • hinta: ,04,0 tuhatta ₽.

haittoja:

 • lapselle on vaikeaa ensin pitsillä - tarvitset apua ulkopuolelta

Katsausten päätelmät: tällaisten luistimien pieni maalivahti on mukava, arvostettu eikä pelottava - puolustuksen läpimurto on lähes mahdotonta.

Miesten teini-ikäinen maalivahti

Bauer Reactor 5000 Goal

Bauer Reactor 5000 Goal - nuorempi maalivahti malli, ulkoisesti valmistettu kevyestä nailonista, sisäpuolelta - monikerroksisesta vaahdosta. Muoviset hihansuut tarjoavat mukavuutta kantapäähän ja nilkkaan; pitkänomaiset kielet eivät salli nauhojen kaatumista kehoon. Käytännölliset pohjalliset valuttavat kosteutta, säilyttävät lämpöä, imevät. Ruostumattomat terät ovat irrotettavissa.

edut:

 • iskunkestävä nailonpinnoite; pitkänomaiset huopakielet; sisäinen monikerroksinen vaahto; elastiset nilkan hihansuut; vaahtopohjalliset; kestävät ja pehmeät tyynyt;
 • iskunkestävät lasit, virtaavat sukat ja korkokengät; irrotettavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät; pari laadukkaita nauhoja;
 • hinta: ,010,0 tuhatta ₽.

haitta:

 • Ei ole suositeltavaa siirtyä jäälle erottuville pinnoille. Muuten terät on teroitettava, mikä ei ole toivottavaa.

Tiivistelmä, joka perustuu arvioihin: luistimet mahdollistavat täysin liikkeen suunnan muuttamisen täydellisessä suojauksessa ja helposti, odottamattomasti liikkumalla, sekoittamalla hyökkääjän.

Mies aikuinen maalivahti

Bauer Reactor 6000 -tavoite

Bauer Reactor 6000 -tavoite - malli innovatiivisille teknologioille. Nylon-saappaat ja iskunkestävät lasit suojaavat täysin jalkojen päät. Sisäinen laite edistää mukavuutta ja vakautta. Terät, jotka eivät ruostu tietyn määrän teroituksen jälkeen, voidaan vaihtaa.

edut:

 • ulompi nailonpinnoite; sisäinen vaahtoaine ja pohjalliset; pidempi kuin tavalliset kielet; joustavat hihansuut nilkan ja kantapään kiinnittämiseen; kulutusta kestävät vuoraukset; vaahtopohjalliset;
 • kevyet lasit, joissa on kantapäät ja sukat; ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät, joita voidaan muuttaa; sarja kestäviä nauhoja;
 • hinta: .9 29,9 tuhatta ₽.

haitta:

 • ajoittain sinun täytyy kiinnittää lasit laitteeseen.

Arvosteluista pitäisi: laadukkaita luistimia - harrastajille, progressiivisille pelaajille, kunnioitettaville ammattilaisille. Urheiluvälineiden hoito - tavallinen.

Naisten lastentarha

Jackson JS1694 Artiste

Jackson JS1694 Artiste on loistava malli tytöille, jotka ovat kiinnostuneita kolikkopeleistä - urheilusta. Kauniita ulospäin ja mukavia sisäosia ei jätetä lapsia välinpitämättömiksi jääkiekkoihin.

edut:

 • keinotekoinen nahkakenkä; synteettisen kankaan kerroksen sisällä; PVC-ulkopohja; tiukka nilkan pidike;
 • ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät; johdon kiinnitys, suoritetaan yläosassa koukkuilla;
 • hinta: - tuh

haitta:

 • suositun valkoisen värin epäkäytännöllisyys, joka mustasta aluslevystä tulee kuin naamiointi.

Harvinaisista arvosteluista tehty päätelmä: luistimet ovat hyviä, vain viettivät paljon aikaa poimia jalkojen kokoa.

Naisten teini-ikäiset

Fischer MyStyle -muoto

Fischer MyStyle Shape - suuret luistimet jääkiekkoihin osallistuville nuorille. Kengissä hyvin "sit" jalat - vakaa. Kertynyt kosteus menee pohjallisiin, jotka kuivuvat nopeasti. Kielet estävät hyvin kengännauhojen hankaamisen.

edut:

 • kenkä, sekä ulkopuolelta että sisältä, on valmistettu erilaisista synteettisistä materiaaleista; optimaalinen kielen koko; anatomisesti muotoillut pohjalliset; kumipohjat; nilkan tuki;
 • kevyet lasit; ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät; kestävät nauhat;
 • hinta: - tuh

haitta:

 • ajan kuluessa saumat voivat mennä kengän kantapäähän.

Arvosteluissa on käsitys siitä, että malli on hyvä, mutta ei ikuinen, - tavanomaisella hoidolla riittää sen ikään.

Naisten aikuiset

Bladerunner Aurora Black Ice 2013

Bladerunner Aurora Black Ice 2013 - laadukas esteettinen malli, joka on valmistettu naisten jääkiekon ominaisuuksista. ”Repulsiivisen lian” vinyyli- ja lämpimän turkiksen ansiosta voit tehdä urheilua vain kuntosalilla, mutta myös ulkona.

edut:

 • vinyylin alkuun; faux turkis sisustus; Valettu kumi ulkopohja yhdistettynä muoviin; eristetty vuori;
 • ei-syövyttävät terät hiilikuidulla; koukku, jossa on ylempi koukku;
 • hinta: 3,7 ... 4,5 tuhatta euroa.

haitta:

 • joskus terien asentaminen kumipohjiin on viallinen.

Huomautuksissa todettiin: kauniita tyylikkäitä luistimia, mutta on hyvä, että naisten jääkiekossa he osuvat jaloilleen harvemmin - tämä asu ei aina suojaa heitä kivuliasta iskuilta.

Parhaat luistimet

Miesten lapset

Larsen sambo

Larsen Sambo - suosittu hahmomalli, joka on suunniteltu aloittelijoille ja harrastajille. Saappaat valmistetaan anatomisesta lohkosta, joten ne kulkevat luonnollisesti jalkojen ympäri. Lisäksi ne ovat lämpimiä, tyylikkäitä - lapset voivat mielellään ratsastaa tällä laitteella sekä suljetuissa että avoimissa luistelurinteissä.

edut:

 • kenkien kylmä- kestävä polyvinyylikloridipinta; sisätilojen leikkaus Visa-kankaalla; anatomiset kielet; käytännön pohjalliset ja vuoraukset;
 • terät on valmistettu korkeasta hiiliteräksestä; kiihdytetty nauhoitusjärjestelmä reikiä ja koukkuja varten;
 • alhainen hinta: 1,4 tuhatta ₽.

haitta:

 • Terät tarvitsevat oikean hoidon - ne voivat ruostua.

Vanhempien arvioista: luistimet - lapset eivät ole kovin kovia, mukavia, vakaita. Lisäksi ei ole ongelmia monotonisen nauhoittamisen kanssa.

Miesten teini-ikäiset

Jackson JS1993 Marquis

Jackson JS1993 Marquis on klassinen teini-ikäinen malli, jonka avulla voit suorittaa pakollisen ohjelman lukuja tai vain luistella hauskaa. Kengät ovat hyvin jalat - mukavat ja vakaat. Suunniteltu sekä harrastajille että luistelijoille, joilla on "koulu".

edut:

 • PU-nahkakengät, joissa on kiiltävä polyuretaani; sisäinen mikrokuituliike; PVC-pohjat; nilkkapuristin; leikkaukset lisäävät joustavuutta;
 • Terät merkkituotteina Ultima Mirage - kiinnitetty ruuveilla; kiinnitys nauhoihin reikien läpi (yläosassa koukkujen avulla);
 • hinta: 9,0 tuhatta ₽.

haitta:

 • nahan jäljitelmä on elämässä alempi kuin aito.

Katsauksissa luistimet ovat suosittuja - räätälöinnin laatu näytetään, mikä näkyy jäällä pysymisen tehokkuudessa.

Miesten aikuiset

NORDWAY Laval (2013)

NORDWAY Laval (2013) on aikuisten malli, jossa on esteettinen tiivis muotoilu. Kestää melko vähän aikaa jalkojen sopeutua kenkiin - sitten ne seisovat jaloillaan kuin käsine. Pehmeiden inserttien ja vuorausten ansiosta ei ole epämukavuutta. Kätevyyden vuoksi kyykkyjen luominen teki erityisiä leikkauksia. Luistimet soveltuvat parhaiten luistelijoille, joilla on vankka ratsastus.

edut:

 • luonnon nahka (ei vääntynyt) ja mokka; nilkan tuki; anatomiset vuoraukset ja pohjalliset; nilkkakotelot; muoviset kaadetut pohjat;
 • korkean hiiliteräksen terät; nauhojen kiinnittäminen reikiin koukkuilla;
 • hinta: - tuh

haitta:

 • irrota jalkapohjat säännöllisesti kantapään alla.

Mielipiteet ovat optimistisia: luistimet ovat erinomaisia ​​- vuoden koulutus ja voit tehdä neljänneksen lampaanlihaa.

Naisten lastentarha

GRAF Montana

GRAF Montana - suosittu lasten malli, joka on suunniteltu aloittelijoille. Oikeasti valitut kengät eivät murskata samanaikaisesti tiiviisti kiinnittyviä jalkoja, mikä eliminoi mahdollisuuden siirtymiseen. Terät voidaan säätää lapsen anatomian mukaan - säädä pituutta taaksepäin, jauhaa hammastukset hieman eteenpäin.

edut:

 • kengän ulkokerros (anatominen) on synteettinen nahka, sisempi on keinotekoinen kangas; PVC-pohjat; tunsi tiheät kielet; etu-, taka- ja pohjaosat on ommeltu;
 • nikkelillä varustetut terät, joissa on korroosionestopinnoite - edessä on hampaita; pari vedenpitäviä nauhoja;
 • hinta: ,83,8 tuhatta ₽.

haitta:

 • ensimmäisissä kuukausissa on vaikea tehdä nauhoja.

Vanhempien sanojen mukaan: luistelijoiden kaltaiset lapset - ei ole halua lähteä leikkikentästä. Joten malli on hyvä.

Naisten teini-ikäiset

Ladies Lux Corso 50 50 Nahka

SK Ladies Lux Corso 50/50% Nahka on naispuolinen malli nuorille, joilla on puoliammattitaitoinen ratsastusosaaminen ja ultramoderni muotoilu. Keinotekoisesti tuotettu nahka ei ole alempi kuin aito; Hengittävät tyynyt säästävät energiaa ja imevät kosteutta. tiukasti kiinnitetyt terät ovat kenkiä ja jalat.

edut:

 • tavaratilan ja sen osien yläosa on valmistettu tekonahasta, sisustus ja vuori ovat aitoa nahkaa; ainoa ergonominen Graceful;
 • korkealuokkaiset korroosionkestävät terät kiinnitetään myös kantapäähän ruuveilla; kiinnikkeet kiinnitykseen;
 • hinta: ,03,0 tuhatta ₽.

haitta:

 • ei aina ole myyntipisteissä käytettävissä oikean kokoisina.

Tärkeintä tyttöjen ja vanhempien arvosteluissa: laadukkaat luistimet - muotoilu mahdollistaa akselin, silmukan ja lutzin parantamisen.

Naisten aikuiset

Ladies Lux Corso 100 Nahka

SK Ladies Lux Corso 100% Nahka - täydellinen malli ammattitaitoisille taitoluistelijoille - on insinöörien ja suunnittelijoiden luomaa nahan ja metallin harmoniaa.

edut:

 • saappaat ovat täysin nahkaa, myös vuoratut; osittain tunnetut kielet; PVC-pohjat;
 • korvaavia teriä, jotka eivät syövytä, kutsutaan High-Carbon Steeliksi; kiinnitys kantapäähän ruuveille; johdon kiinnikkeet;
 • hinta: ,64,6 tuhatta ₽.

haittoja:

 • Ei havaittu.

Näiden urheilu-panssareiden omistajien ihailtavista arvioista on selvää, että näissä luistimissa voit esiintyä korkeimmilla kilpailuilla.

Parhaat luistimet

Miehet kaikenikäisille

X Match 64597

X-Match 64597 (... .8; ... .9) - patentoidut lasten, teini-ikäisten ja ikäisten luistimet, joiden muotoilu on sama kuin eri kokoja. Tämä malli on todellinen suunnittelija, joka kokoontuessaan antaa iloa aktiivisesta oleskelusta raikkaassa ilmassa.

edut:

 • muoviset puolipehmeät saappaat; liukumekanismi toimii säätöpainikkeesta; 2-puoliset 2-toiminnalliset lämmittimet; kantapään ja varpaiden vyöhykkeiden vahvistaminen; nilkan kiinnikkeet; PVC-pohjalliset EVA; vilkkuva valo;
 • teräksestä 53HRC tehdyt korroosiota aiheuttavat terät (jääkiekko); kiinnitys tarranauhalla, hihnoilla, pidikkeillä, soljilla ja nauhoilla;
 • käyttölämpötila: vähintään 20 ° С;
 • hinnat: ≈ 2,6; ≈2,7; ,82,8 tuhatta ₽.

haitta:

 • saattaa olla viallisia osia.

Positiivisissa arvioissa on huomattava, että ostamalla useita eri sarjoja voit järjestää perhelomat jäällä - laitteiden laatu on mahdollista.

Naiset kaikenikäisille

Toimi PW 211F

Toimi PW-211F on naismalli kaikille ikäryhmille. Se on suosittu ulkonäkö, käytännöllisyys ja kohtuuhintaiset hinnat. Luistimet ovat mukavia ratsastuksen, kulutusta kestävän, lempeän käytön ja asianmukaisen hoidon ansiosta - kestävät.

edut:

 • polyuretaanivahvistetut pehmeät PVC-saappaat; käytännöllinen liukumekanismi; mukavat tyynyt; nilkkojen pitäminen;
 • Vahvistetut teräterät eivät korrodeeru; pidikkeet, nauhat, tarranauhat;
 • hinta: .71,7 tuhatta ₽.

haitta:

 • Jos käytät sitä muihin tarkoituksiin, ne eivät kestä kauan.

Arviot "+" -merkillä: lämmin, helposti säädettävä, laadukas teräs, houkutteleva muotoilu.

Top sprintin luistimet

Unisex-nuoret ja aikuiset

Sprinterijää

SK Sprinter Ice on ammattimainen malli, jossa on matalat saappaat ja pitkät terät. Sprinter-luistimien pitäisi olla luonteeltaan vähintäänkin painoisia, joten niiden valmistuksessa käytetään kevyimpiä komposiittimateriaaleja.

edut:

 • muoviset matalat saappaat, joissa on synteettistä kangasta; Mini-kantapäänauha; epäsymmetriset kielet, valmistettu tekonahasta; neulottu vuori;
 • irrotettavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät 41,5 cm; Kiristysnauhat;
 • hinta: ,014,0 tuhatta ₽.

haitta:

 • Nopea luistelu stadionin radalla, varsinkin kun se kääntyy, on täynnä vakavia vammoja.

Asiantuntijat ovat ilmaisseet näkemyksensä, että tämä malli on monella tavalla paras.

Mitä luistimia ostaa

Naiselle:

1. jääkiekko:

 • lapset (ystäville) - JS1694 Jackson;
 • nuoret (progressiivinen) - MyStyle-muoto Fischeristä;
 • aikuiset (korkea) - Bladerunner Aurora Black Ice 2013.

2. taitoluistelu:

 • tytöt (aloittelijat) - Montana GRAFista;
 • tytöt (puoliammattilaiset) - Ladies Lux Corso 50/50% nahka SC;
 • naiset (ammattilaiset) - Ladies Lux Corso 100% nahka SC.

3. Kävele radalla:

 • kaikki - PW-211F toiminnasta.

Miehille:

1. jääkiekko:

 • lapset (aloittelijat) - Bauerin korkein 140; Bauerin suorituskyky tavoite;
 • nuoret (puoliammattilaiset) - Bauerin Vapor X600; Reactor 5000 Goal Bauerilta;
 • aikuiset (ammattilaiset) - GRAFin Ultra G-75 Ultralite 5000; Bauerin reaktorin 6000 tavoite.

2. taitoluistelu:

 • pojat (ystäville) - Sambo Larsenista;
 • nuoret miehet (progressiivinen) - JS1993 Marquis Jacksonilta;
 • miehet (korkea taso) - Laval (2013) NORDWAYista.

3. Kävele radalla:

 • kaikki 64597 (... .8; ... .9) X-Matchistä.

Nuorille ja aikuisille naisille ja miehille: Sprint-kisat (ammattilaiset) - Sprinter Ice Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset