mylogo

Nikonin suosituimpien linssien valinta koottiin erikseen kahteen hintaluokkaan. Aloittelijoille ja faneille valmistajat tuottavat mielenkiintoista lasia, jolla on hyvät ominaisuudet. Ammattilaisten vaatimukset ovat kuitenkin hieman erilaiset, ja he ovat valmiita maksamaan moitteetonta laatua. Niiden objektiivien joukossa, joita voidaan käyttää Nikon SLR-kameroiden kanssa, ei löydy ainoastaan ​​tämän tuotemerkin tuotteita. Vaikka kiistaton johtaja on NIKKOR-merkintä, kolmannen osapuolen valmistajat tekevät mielenkiintoisia linssejä japanilaisille kameroille.

 

 

parhaat linssit nikonille

Yrityksen linssi valita

Nikon

Nikon

Heinäkuussa 2017 yhtiö juhlii vuosisataa. Vuonna 1917 kolme japanilaista valokuvauslaitteiden valmistajaa sulautui Nippon Kogaku Kokyo K.K. Nyt Nikon on divisioonan jättiläinen Mitsubishi-konserni, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa.

Vuonna 2016 se on maailman kolmanneksi valokuvauslaitteiden tuotannossa ja toiseksi myydyissä kameroissa. Samaan aikaan vain 26 000 ihmistä työskentelee kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Tärkein tuotanto on keskittynyt Aasian alueelle.

Samyang

Samyang

Samyang Optics Company Limited on suhteellisen nuori korealainen valmistaja, joka on erikoistunut erilaisten tuotemerkkien kameroiden optiikan valmistukseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Masanin ainoassa laitoksessa.

Samyang-objektiivien ominaisuus on kyvyttömyys käyttää automaattista tarkennusta. Korkeimman laadun optiikka ja kohtuullinen hinta tekevät kuitenkin kuluttajilta tuotteita.

Carl zeiss

zeisss

Zeiss AG on tunnettu saksalaisen kameran ja lisävarusteiden valmistaja vuodelta 1846. Aluksi työpaja tuotti mikroskooppeja, sitten siirtyi muuhun optiikkaan.

Nyt se on jättiläinen yritys, joka perustuu optisten laitteiden valmistukseen eri tarkoituksiin. Teleskoopit, mittauslaitteet, puhelinkamerien linssit ja tietysti Zeiss-linssit ovat moitteettoman laadukkaita. Vaikka tuotteen hinta on sopiva.

Paras linssit faneille

Kun ostat lisävarusteita, aloittelevat valokuvaajat etsivät parasta tasapainoa hinnan, laadun ja toimivuuden välillä. Valmistajat täyttävät vaatimukset, ja ne tarjoavat koko joukon valokuvauslinssejä faneille.

Nikon 50mm f / 1.8G AF-S Nikkor - paras edullinen korjaus

Nikon 50mm f

Tämän lasin avulla voit kuvata erilaisia, laadukkaita kohtauksia. Muotokuvat ja raportit, aihe ja aiheiden kuvaaminen - kaikki tyylilajit valloittaa amatööri, jonka kädet ovat Nikon 50mm.

Sisäänrakennettu tarkennusmoottori, jossa on nopea automaattitarkennus, mahdollistaa paitsi dynaamisten kohtausten tallentamisen, mutta myös säästää akun virtaa ja ottaa enemmän kuvia ilman latausta.

Sen suunnittelu tarjoaa käytettäväksi kaikissa Nikonin SLR-kameroissa, amatöörien viljelykameroista täysimuotoisiin laitteisiin.

Nikon 50mm: n etuja ovat:

 • suuri valoisuus;
 • pienin etäisyys kohteeseen on 45 cm;
 • luotettavuus ja kahden vuoden valmistajan takuu;
 • korkea resoluutio;
 • kontrastikuvia.

Haitat ovat vain kiinteä polttoväli. Ammunta "viisikymmentä dollaria" pienessä huoneessa on ongelmallista.

Tämä on yhtiön suosituin lasi Nikonin kysyntä on suuri. Nikon 50mm: n pitäisi olla kokoelmassa jokaisesta rakastajasta, joka haluaa jatkuvasti vastaanottaa suuria laukauksia.

Paras maiseman linssi amatööri Samyang 14mm f / 2.8

Samyang 14mm

Korean valmistaja teki suuren lasin ystäville, jotka ovat kiinnostuneita maisemien kuvaamisesta.14 mm: n keskipiste tallentaa suuren tilan kehyksessä.

Jopa edullinen kamera, jossa on Samyang 14/2 .8, antaa yksinkertaisesti upeita kuvia. Vaikka siinä ei ole tarkennusmoottoria, mutta tässä polttovälissä aukon ollessa 4,0 kaikki objektit, jotka ovat vielä kaksi metriä, putoavat terävyysvyöhykkeeseen.

Tule parhaaksi laajakulmaobjektiiviksi Samyang 14mm f / 2.8 -apuohjelman faneille:

 • kuvan terävyys;
 • luonnollinen värintoisto;
 • tehokas heijastuksenestopinnoite;
 • sisäänrakennettu huppu;
 • kätevä polttoväli.

Haitat sisältävät suuren painon, 530 g. Se johtuu siitä, että optisessa järjestelmässä ei ole muovielementtejä, kaikki linssit on valmistettu lasista.

Valokuva-maisema-maalarit käyttävät mielellään Samyang 14mm f / 2.8: ta, kun he kuvaavat erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Edullisin AF-P DX NIKKOR 18-55 mm F / 3,5-5,6G -objektiivi

AF P DX NIKKOR 18 55 mm F

Ne on varustettu huomattavalla määrällä Nikonin sisääntulotason DSLR-levyjä. Edullisesta hinnasta huolimatta zoom-objektiivin avulla voit ottaa hyviä kuvia. Kolminkertainen zoomaus antaa sinulle mahdollisuuden kuvata maisemia ja muotokuvia, nopea fokusointi kuvaa helposti dynaamisia kohtauksia. Ja kaikki tämä hyvin alhaisilla kustannuksilla.

Lisäksi NIKKOR 18-55: n edut katsovat:

 • meluisa moottori;
 • sujuva zoom;
 • tärinänvaimennusjärjestelmä;
 • hyvä kuva kuvasta;
 • koristelun helppous;
 • pieni paino.

Haittoja ovat materiaalien laatu.

Painon ja hinnan alentamiseksi valmistaja on valmistanut useita osia modernilla muovilla. Vaikka se ei vaikuta suorituskykyominaisuuksiin, mutta vähentää voimaa vahingossa tapahtuneissa iskuissa.

NIKKOR 18-55: n esiintyvyys on johtanut tiettyyn huomiotta käyttäjiä, jotka reagoivat tämän lasin kuvan laatuun. Syynä on se, että amatöörit eivät aina käytä kaikkia valmistajan tarjoamia teknologian mahdollisuuksia.

Paras TV amatööri AF-P DX NIKKOR 70-300 mm F / 4,5-6.3G ED

AF P DX NIKKOR 70 300 mm F

Niille, jotka haluavat ampua kaukaisia ​​kohteita, Nikon tarjoaa zoomin, jonka polttoväli on 70 - 300 mm. Hän tuli Nikon-kameroiden parhaiden linssien luokitukseen monipuolisuuden vuoksi. He voivat ottaa ujo eläin, joka on kymmenen metrin etäisyydellä, tai ottaa ryhmäkuvan useista ystävistä viiden askeleen päässä.

Samalla se on varustettu muilla hyveillä:

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä kompensoi neljä valotusvaihetta;
 • vähäisen valon diffuusion omaavien linssien käyttö;
 • sujuva zoomaus;
 • pienet tämän laitteen painon tasolle.

Haittana on vähintään 4,5 aukko, huonossa valaistuksessa on hyvä ottaa hyvä kuva.

Useimmiten asiakkaat reagoivat myönteisesti AF-P DX NIKKOR 70-300 mm: n kuvien laatuun. He voivat ottaa kuvan jotakin, joka on fyysisesti muille laitteille mahdotonta.

Parhaat Nikon-objektiivit ammattimaisille valokuvaajille

Tekniikan valinnassa valokuvausasiantuntijat kiinnittävät ennen kaikkea huomiota kuvan laatuun, sitten sellaiset parametrit kuin hinta ja ergonomia. Koska ammattimainen linssi on parantanut luotettavuutta ja sitä on käytetty vuosikymmeniä, kalliit laitteet eivät vaadi säännöllistä vaihtoa. Juuri tämä aiheutti kymmenien ja satojen tuhansien ruplan hinnan löytääkseen asiakkaansa.

Best Professional Lens 2016 - NIKKOR 70-200MM F / 2.8E FL ED VR

NIKKOR 70 200MM F

80-luvulta lähtien yhtiö on valmistanut linssejä, joiden polttoväli on 80-200 mm, erityisesti ammattilaisille, kehitettiin uusi 70-200, joka sai vuonna 2016 uuden version. Suurten resoluutioiden omaavien kameroiden tuotanto vaati ammattimaisen zoomin päivittämistä.

Nyt kuvaaja pystyy tehokkaasti käyttämään jokaista megapikseliä, koska NIKKOR 70-200MM F / 2.8E FL ED VR on käytettävissä:

 • nanokiteinen pinnoite;
 • linssit matalalta hajotetusta lasista;
 • Uusi tärinää vähentävä järjestelmä, joka mukautuu kuvausolosuhteisiin;
 • fluoriittielementit;
 • parannettu ergonomia.

NIKKOR 70-200: n haittana voidaan kutsua sitä, että sitä ei voi käyttää joissakin kuvaustyypeissä, eivätkä he pysty tekemään maisemaa ja makroja.

Ensimmäisten objektiivin ostajien arviot kertovat, että se on kätevä lasi, jonka avulla voit ottaa ammattimaisen kuvan kuvia mahdollisimman vähän vaivaa.

Paras objektiivi taiteelliselle valokuvaukselle ZEISS Milvus 50 mm F / 1.4

ZEISS Milvus 50 mm F 1.4

Ammattilaisten joukossa Carl Zeiss -tuotteita arvostetaan vastaanotetun henkilöstön taiteellisuus. Sanoin on vaikea selittää, eikä visuaalisella havainnolla ole aina loogista selitystä. Ymmärtää kuvan ilmavuutta vain nähdä sen. Siksi Zeiss-linssit ovat erittäin kalliita, vaikka niissä ei ole automaattitarkennusta.

Edut ovat:

 • metallin ja lasin monoliittinen rakenne;
 • hallinnan helppous;
 • moderni etulinssin valaistus;
 • rakentaa laatua;
 • korkea dynaaminen alue;
 • värinsiirto.

Puutteista voidaan tunnistaa vain suuret mitat ja raskas paino, joka saavuttaa 930 g.

Linssin arviot ZEISS Milvus 50 mm kertoo korkeimmasta kuvanlaadusta ja käytettävyydestä.

Paras linssi Nikonille - Nikkor 24-70mm f / 2.8G ED AF-S

Nikkor 24 70mm f

Häät ja raportit edellyttävät erityistä linssiä, joka on lyhyt zoom, jonka polttoväli on 24-70 mm. Tehokas automaattitarkennus kiinnittyy välittömästi ja pitää tavoitetta tasaisesti, ja lasi-linssit välittävät korkealaatuisen kuvan matriisiin.

Ammattilaiset korostavat seuraavia etuja:

 • luotettavuus;
 • rakentaa laatua;
 • vakioaukko 2,8 millä tahansa polttovälillä;
 • ergonomia;
 • painopisteen vakaus.

Objektiivilla on haitta, se on suuri paino. Insinöörit eivät pystyneet korvaamaan lasilinssejä muovilla kuvanlaadun heikkenemättä, joten Nikkor-massa 24-70 mm f / 2,8G lähestyy yhtä kiloa.

Suosittujen 24–70 mm: n lasien arviot kertovat sen luotettavuudesta ja kyvystä kestää sääolosuhteita, kuumuudesta rankkasateeseen.

Mikä linssi ostaa Nikon DSLR-kameralle

1. Kaikkien valokuvien hienovaraisuuksien ymmärtämiseksi ja kauniiden kuvien hankkimiseksi vähäisin investoinnein, Nikon 50 mm kalvo 1.8 ja ultraäänimoottori.

2. Erinomainen maisema, hyvällä resoluutiolla ja värinmuodostuksella, voidaan tehdä laajakulma Samyang 14 mm.

3. Halvin, helpoin ja helpoin hallita 18-55 zoomia japanilaiselta valmistajalta on mukava ottaa pitkiä matkoja.

4. Jos haluat ampua etäkuvia, arvostelut suosittelevat ostamaan Nikon 70-300 telezum.

5. Ammattimainen lasi, jolle on tunnusomaista NIKKOR 70-200 mm: n monipuolisuus ja vakioaukko 2,8, auttaa työskentelemään kauko-kohteilla ja muotokuvauksessa.

6. Rauhalliselle taiteelliselle valokuvalle Carl Zeiss Milvus 50mm F / 1.4 on yksinkertaisesti välttämätön.

7. Pakollinen lasi ammattikäyttöön tarkoitetun valokuva-reportterin joukossa - Nikonin 24-70 mm f / 2,8G auttaa raportin muodossa mielenkiintoisten hetkien saamiseksi parhaaseen laatuun.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset