mylogo

valinta

Ajan mittaan jokainen emäntä tulee siihen johtopäätökseen, että ruoanlaitossa hän puuttuu täysin kolmesta rakkaimmasta ja kätevästä pannusta. Ja usein he eivät ole yhdestä joukosta. Kirkkaat emaloidut astiat ovat ihanteellisia keittojen ja kompottien valmistukseen, mukava ruostumaton teräs selviää paremmin pääruokien kanssa, ja paksuseinäisissä valurauta-, alumiini- tai keramiikkapannuissa saat herkullisen puuron ja paahdetun.

Jokainen, joka päivittää tietokoneensa tai rakentaa uuden auton tyhjästä, tulee aikaisemmin tai myöhemmin kohtaamaan RAM-muistin. Ja vaikka baarin ominaisuudet määrittelevät lopulta emolevyn kokoonpanon ja prosessorin ominaisuudet, käyttäjät voivat valita itse OP: n määrän ja taajuuden.

Mikään jäähdytin ei lämmitä tilaa yhtä nopeasti kuin tuulettimen lämmitin. Ei ole väliä, onko se kompakti kannettava malli tai täysikokoinen laite, joka on asennettu seinään. Tehokas lämmityselementti ja kuumin ilma puhaltavat jopa kylmimmässä huoneessa, joten voit lämmetä vain muutamassa minuutissa.

Tietokoneen valitseminen ei ole helppoa, varsinkin kun jokaisella meistä on omat vaatimukset tähän tekniikkaan. Toimistotyöntekijät etsivät halpoja mutta mukavia autoja, antavat pelaajille suurimman tehon ja nopeuden. Ja perheen käyttöön, sinun täytyy etsiä yleismaailmallisia malleja. Mutta kussakin tapauksessa kaikki riippuu laitteiden valinnasta, jossa kokematon ostaja odottaa paljon haittaa.

Me kaikki ostamme usein USB-muistitikut eri tarkoituksiin ajattelematta, mikä laite on parempi. Mutta tässä pienessä laitteessa ei ole merkitystä vain muistin määrälle. Myös kehon materiaali, suojaustaso ja tietojen kirjoittamisen / lukemisen nopeus ovat tärkeitä. Lisäksi on syntynyt uusia USB-standardeja, jotka vaikuttavat suoraan nykyaikaisten flash-asemien nopeuteen - meidän täytyy selvittää kaikki.

Litteiden LCD- ja plasmapaneelien myötä kirjaimellisesti "sairastui" valtavilla televisioilla. Suuret näytöt, joilla on uskomattoman selkeä kuva, kiehtovat - mutta vain niin kauan kuin kaikki tämä kauneus on kaupankäynnin kerroksessa. Ja vain kotona osoittautuu, että kuvaa ei voida peittää, mutta jokainen pikseli on täysin näkyvissä. Tämä johtuu siitä, että kun valitsit diagonaalin, et ottanut huomioon TV: n tyyppiä, sen resoluutiota ja etäisyyttä sohvalle näytölle.

Kaikki, jotka katsovat hänen ruumiinsa ja yrittävät pitää itsensä kunnossa, käyttävät lattiavaakoja. Näistä laitteista vaaditaan luotettavuutta ja tiettyä mittaustarkkuutta. Joten kun ostat, sinun on otettava huomioon valitun laitteen erityispiirteet, alustamateriaali ja huolellisesti tutkittava koko sisäänrakennettujen toimintojen joukko, jotta et maksaisi liikaa.

Keskusyksikkö (CPU) on minkä tahansa tietokoneen tärkein osa, eikä sinulla ole mitään virhettä valittaessa sitä. Älä arvaa taajuudella, ja hanki ärsyttävästi rauhassa PC. Ohitat useita ytimiä - tee kone toimimaan jatkuvan ylikuormituksen tilassa. Ohita pistorasian tyyppi ja valittu CPU on yksinkertaisesti yhteensopimaton emolevyn kanssa - sinun täytyy ostaa uusi tai muuttaa koko täytettä. Se on paljon vivahteita, mutta autamme ymmärtämään niitä.

Jotta uusi näppäimistö suorittaisi selvästi tehtävänsä, se ei häiritse sitä ja se ei väsy pitkän työn aikana. Tässä on otettava huomioon laitteen itsensä tarkoitus ja avainten suunnittelu sekä lisäkytkinten ja vaihtoehtojen läsnäolo, jotka helpottavat tietokoneen hallintaa.

Emolevy yhdistää kaikki tietokoneen elementit ja pakottaa heidät toimimaan yhtenä. He valitsevat sen viimeiseksi, kun on jo selvää, millainen prosessori on PC: ssä, kuinka paljon RAM-muistia tarvitset onnelliseksi ja onko videomuistin tulevaa laajennusta suunniteltu. Eli sinun on kirjaimellisesti mukautettava emolevy kaikkiin näihin vaatimuksiin.


mylogo

valinta

luokitukset