mylogo

Ongelma löytää lisävuode kotona on yksinkertaisesti ratkaistu ostamalla puhallettava patja. Tällaiset tuotteet voivat olla erinomainen korvaava sohva ja sänky, sillä ne tarjoavat matkustajille riittävästi mukavuutta ja mukavuutta. Samaan aikaan he eivät vie vapaata tilaa: heti kun yö on ohi, patja voidaan puhaltaa pois ja irrottaa kaappiin asti. Varastoinnissa ja kuljetuksissa ne ovat myös vaatimattomia. Patjojen yleismaailmallisia malleja voidaan käyttää paitsi sisätiloissa, myös maaseudun lomalla, turistimatkoilla ja matkoilla. Tutustu puhallettavien huonekalujen eroihin nukkumiseen ja retkeilyyn. Harkitsemme molempien luokkien parhaita tuotteita sekä kuvailemme niiden kaikkien etuja ja haittoja.

 

 

1

Ilmapatja, jonka yritys valitsee

Valitettavasti ilmapatjoja valmistavien yritysten valinta ei ole niin laaja kuin haluaisimme. Pienestä määrästä vain muutamia yrityksiä voidaan erottaa, jotka todella ansaitsevat huomiota. Kaikilla näillä tuotemerkeillä on kuitenkin melko suuri valikoima tuotteita. Niiden linjat on suunniteltu eri käyttäjien tarpeisiin.

Tärkein ja kiistaton markkinajohtaja on Intex. Se on johtava puhallettavien huonekalujen valmistaja eri hintaluokissa.

Voit myös valita tuotemerkkejä Bestway, Relax ja Campingaz. Niiden tuotteiden korkea laatu on voittanut venäläisten kuluttajien rakkauden ja luottamuksen, mutta myös ostajat ympäri maailmaa. On huomattava, että näiden kilpailevien tuotemerkkien mallialueet ovat samanlaisia. Jos haluamasi tuote on kallista, yritä etsiä vaihtoehtoa toisesta yrityksestä.

Tänään on useita arvokkaita yrityksiä, jotka tuottavat puhallettavia huonekaluja:

1. intex

2. Bestway

3. Campingaz

4. rentoutua

Esitetyt yritykset yrittävät pysyä ajan tasalla, tarjoten asiakkaille tavaroita eri tilaisuuksiin. Ilmapatjat, vuoteet, tuolit, sohvat - tämä on epätäydellinen luettelo siitä, mitä he voivat tarjota valita. Vaikka jotkin yritykset tuottavat Aasiassa, tämä ei vaikuta sen laatuun. Useat varmenteet ja lisenssit vahvistavat tämän.

Paras puhallettavat patjat retkeilyyn

Intex Outdoor Downy Bed Queen

Intex Outdoor Downy Bed Queen

Outdoor Downy Bed Queen - toinen tunnettu puhallinpatjan malli tunnetulta yritykseltä Intex. Tämä puolimuotoinen patja, kuten edellinen, on suunniteltu retkeilyyn. Se on myös valmistettu erittäin lujasta PVC: stä. Tuotteella on erittäin miellyttävä kosketuskarvainen, tummanvihreä väri, jonka ansiosta pyykki ei pääse liukumaan. Kun se on likainen, se on helppo puhdistaa tavallisella harjalla. Patjassa Wave Beam -rakenne on toteutettu - aaltomainen pinta. Sen ansiosta hallintariski pienenee minimiin, ja lomaketta säilytetään pitkään.

Malli on varustettu sisäänrakennetulla jalkapumpulla. Hän pystyy täyttämään patjan muutamassa minuutissa. Tarvittaessa voit käyttää mitä tahansa muuta pumppua. Sänky antaa mukavuutta ja mukavuutta lepotilassa raikkaassa ilmassa. Sitä voidaan käyttää myös lisävuoteena huoneessa. Kun taitettu, Outdoor Downy Bed Queen on erittäin kompakti, mutta painaa melko paljon.

edut:

 • pitää kuorman 273 kg: aan;
 • materiaali on vedenpitävä;
 • sisäänrakennettu jalkapumppu;
 • venttiili tyyppi "kaksi yhdessä";
 • Mukana on laatikko, jossa on kahva kuljetusta varten.

haittoja:

 • paino - 5 kg;
 • hinta.

Campingaz Quickbed Double Plus

Campingaz Quickbed Double Plus

Viimeisin tässä luokassa on Campingaz Quickbed Double Plus -matkailupatja.Tämä malli sopii erinomaisesti retkeilyyn ja virkistykseen sisätiloissa, olipa se sitten mökki tai huoneisto. Kaksinkertainen patja pystyy toimimaan erinomaisena lepopaikkana kahdelle hengelle. Sen muotoilu kestää melko suuren kuormituksen. Ylempi liukumaton veluuripinnoite antaa miellyttävän tuntoherkkyyden ja palauttaa mieleen kodin mukavuuden. Malli on varustettu irrotettavalla levyllä. Se voidaan pestä automaattisella autolla.

Quickbed Double Plus on valmistettu kestävästä vahvistetusta PVC: stä, joka tekee mallista kestävän ja luotettavan käytön. Vähäisten mekaanisten vaurioiden varalta voit käyttää pika- korjaussarjaa, jota myydään patjan kanssa. Erityinen venttiilijärjestelmä on suunniteltu estämään ei-toivottu ilmavirtaus ja varmistamaan korkea tiiviys. Pumppaamiseen voidaan käyttää mitä tahansa vakiopumppuja.

edut:

 • säilyttää kuorman 200 kg: iin;
 • varustettu irrotettavalla arkilla ja korjaussarjalla;
 • kaksinkertainen;
 • korkea tiiviys;
 • paino - 2,9 kg.

haittoja:

 • pumppu ei sisälly toimitukseen.

Parhaat puhallettavat patjat

Intex Pillow Rest Classic

Intex Pillow Rest Classic

Intexin Pillow Rest Classic -ilmatyyny on hyvä paikka nukkua ja voi korvata tavallisen sängyn. Tämä malli on mukava lisä huonekaluihisi, sillä se voi tarjota loput vieraista. Kun nukut, säästää tilaa, tuote taittuu tiiviisti ja voidaan säilyttää tavallisessa kaapissa. Patja on erityisen kestävä, koska se on valmistettu korkealaatuisesta PVC: stä. Sen pinnalla on pehmeä veluuripinnoite, joka ei ole vain miellyttävä koskettaa, mutta ei myöskään salli levyjen liukumista.

Mallin pää on hieman korotettu mukavuuden lisäämiseksi. Kolmen in-one-venttiilijärjestelmän avulla voit pumpata patjan lyhyessä ajassa ja varmistaa samalla erinomaisen tiivistysasteen. Huonekalut käytön aikana on suojattu ei-toivotulta ilmavirralta. Pillow Rest Classic on kosteutta kestävä, helppo puhdistaa ja huoltaa. Klassisen harmaa-mustan värin ansiosta patja näyttää hyvältä kaikissa sisätiloissa. Aallonmuotoinen muotoilu antaa halutun mukavuuden tason lepotilan aikana.

edut:

 • suurin sallittu kuorma - 136 kg;
 • paino - 3 kg;
 • hyvä tiiviys;
 • kestävyys ja luotettavuus;
 • hinta;
 • Sarja sisältää kätevän pussin kuljetusta varten.

haittoja:

 • Ensimmäistä kertaa oston jälkeen on kemian haju.

Bestway 67345N

Bestway 67345N

Suosittu Bestway-yhtiö esittelee kaksinkertaisen puhallettavan patjan mallin - 67345N. Se voi helposti vaihtaa sängyn, olla lisävuode, tai sitä voidaan käyttää muun muassa maalaistalossa.

PVC: stä valmistettu patja on varustettu integroidulla tyynyllä, joka on pääntuen rooli ja lisää mukavuutta. Mallin rakenne on parantunut ja siinä on erityinen helpotus, joka antaa mukavuutta keholle. Riittävä jäykkyys estää muodonmuutoksen ja takaa myös tarvittavan tuen luuralle.

Vinyyli- ja flocked-pinnoitteen pinnalla on likaa ja vettä hylkiviä ominaisuuksia, joten se ei anna ongelmia hoidossa. Patja on varustettu tehokkaalla sähköpumpulla. Vain kahdessa minuutissa hän täyttää tuotteen ilmassa.

Kyseisen mallin tiiviys estää ilman pääsyn ulos käytön aikana. Patjan korkeus on optimaalinen, se on hieman suurempi kuin monet muut klassiset tuotteet.

edut:

 • säilyttää kuorman 270 kg: iin;
 • vahvistettu rakenne;
 • saastumisen ja muodonmuutoksen kestävyys;
 • sisäänrakennettu sähköinen pumppu;
 • mukana pussin kansi.

haittoja:

 • hinta;
 • paino - 9 kg;
 • valmistajan takuu - 1 vuosi.

Rentoudu flocked Air Bed Twin

Rentoudu flocked Air Bed Twin

Toinen puhallettava patja on Flocked Air Bed Twin, Relax. Hän, kuten edellinen, on varustettu sisäänrakennetulla sähköpumpulla, joten se säästää aikaa ja vaivaa. Kompressori täyttää sen ilman kanssa vain 1-3 minuutissa.Sängyn mitat ovat 191 x 101 x 22 cm, joten kaksi ihmistä mahtuu siihen melko vapaasti. Samalla he tuntevat olonsa mukavaksi eivätkä häiritse toisiaan. Patjan korkeus on 22 cm, mikä riittää kätevään käyttöön. Säilytettäessä se ei vie paljon tilaa, kompakti taitto.

Tuotteen suunnittelussa on erityinen helpotus, joka antaa tarvittavan jäykkyyden. Hänen ansiostaan ​​hän ei upota käyttäjän painon alle ja säilyttää muodonsa täysin ilman, että se muuttuu muodonmuutoksiksi. PVC: stä valmistettu patja on päällystetty vinyyli- ja pehmeän parven yhdistelmällä. Tämä pinta on erittäin miellyttävä kosketukseen ja mahdollistaa vuodevaatteet pysyä paikallaan ilman liukumista. Valikoima useita jaloja värejä ja hienovarainen muotoilu mahdollistavat, että patja sopii täydellisesti moniin nykyisiin sisätiloihin.

edut:

 • suurin sallittu kuorma - 230 kg;
 • paino - 3 kg;
 • sisäänrakennettu sähköinen pumppu;
 • mitat ovat riittävät kahden muun henkilön osalta;
 • flocking pinnoite repele vettä ja likaa;
 • Mukana itseliimautuva laastari.

haittoja:

 • vaikea poistaa murskaa pinnalta.

Mikä ilmapatja ostaa

1. Niille, jotka etsivät laajempaa nukkumispaikkaa retkeilyyn, on kiinnitettävä huomiota samaan Intex-brändiin kuuluvaan Outdoor Downy Bed Queeniin. Tämä puoli-makuupatja tarjoaa mukavan levon. Sen materiaali on myös vedenpitävä.

2. Campingazin Quickbed Double Plus on monipuolinen malli. Tällainen ilmapatja toimii erinomaisena vaihtoehtona täyteen vuoteeseen ja paikka rentoutua turisti- ja muilla matkoilla.

3. Intexin Pilx Rest Classic pitää kiinnostaa ihmisiä, jotka haluavat ostaa yhden laadukkaan ilmapatjan suhteellisen vähän rahaa. Tämä malli voi olla erinomainen paikka levätä asunnossasi.

4. Bestwayn ilma-patjaa nukkumaan voi suositella käyttäjille, jotka haluavat tilavia makuupaikkoja, korkeaa laatua ja huomattavaa mukavuutta. Kaikilla näillä ominaisuuksilla on malli 67345N. Jos hintalappu ei ole sinulle tärkeä, hanki se epäilemättä.

5. Flocked Air Bed Twin on puhallettava patjamalli, joka voi korvata parivuode joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Relax-yritys yritti tämän tuotteen esimerkkiä osoittaa erinomaista vastinetta rahalle.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset