mylogo

Halu ylläpitää houkuttelevaa ulkonäköä ja huolehtia itsestään on ominaista kaikille itsekunnioittaville henkilöille. Tällainen hyödyllinen laite viiksen ja partan leikkaamiseen miehillä ja pistokarvanpoisto naisilla, kuten trimmeri, on hyvin suosittu tänään. Huomioi luokitus, voit valita hiustenleikkurin, joka sopii tarpeisiisi ja toiveisiisi.

 

 

hiustenleikkuri

Trimmeri, mikä yritys valitaan

BRAUN

Braun

Braun on yksi johtavista kodinkoneiden tuotannosta, mukaan lukien laitteet, joiden avulla voit huolehtia itsestäsi. Lähes 100 vuotta yritys on tuottanut hyödyllisiä ja laadukkaita tuotteita.

Tuotanto tapahtuu EU: ssa ja Kiinassa. Braun-hiustenleikkuri sisältää suuren määrän kohteita, jotka ottavat huomioon asiakkaiden erilaiset toiveet.

REMINGTON

Remington

Remington-brändi ilmestyi vuonna 1937 kodinkoneiden valmistajana kauneuden ja henkilökohtaiseen hoitoon. Tänä päivänä brändi kuuluu American Spectrum Brandsiin. Tuotantolaitokset sijaitsevat pääasiassa Kiinassa. Remington tuottaa erilaisia ​​laitteita hiusten, kasvojen ja vartalon hoitoon, tämä on päätoiminta. Valikoima on laaja - partakoneita, trimmereitä, hiusten muotoilulaitteita ja paljon muuta. Tuotemerkki on laajalti edustettu Euroopassa ja on suosittu johtuen siitä, että valmistaja saa kiinni ja toteuttaa muodin ja kauneuden nykyaikaisia ​​suuntauksia huolehtien tuotteiden laadusta.

Philips

Philips

Alankomaiden yhtiö, jonka historia on yli 100 vuotta, on laajalti edustettuna Venäjän markkinoilla valaistuslaitteiden, terveydenhuollon ja kulutustavaroiden valmistajana eri tarkoituksiin, mukaan lukien kodinkoneet. Philipsin henkilökohtaiset hygieniatuotteet erottuvat laadun, innovatiivisen lähestymistavan, mukavuuden ja luotettavuuden perusteella. Venäjällä yritys on ansainnut pienten kodinkoneiden myynnin johtajien joukossa.

PANASONIC

Panasonic

Japanilainen yritys on jo pitkään tunnustettu yhdeksi parhaista kodinkoneiden ja elektroniikan valmistajista. Ei ole yllättävää, koska hänen motto on "Elämän parantaminen, maailman parantaminen". Laadullisesti ja johdonmukaisesti tyydyttää kuluttajien toiveet - tehtävän, jonka Panasonic on jatkuvasti onnistunut lähes 100 vuoden ajan.

MOSER

Moser

Saksalainen brändi on kuuluisa korkeasta laadustaan, erinomaisista tuotteistaan, hienosta muotoilusta ja hintaluokasta, jossa jokainen voi löytää mallin, joka sopii hänelle kustannusten ja parametrien suhteen. Moser on tuotemerkki, joka on osoittautunut ammattikäyttöön tarkoitettujen kampaamoiden valmistajaksi.

Top Hair Trimmers Rating

Arvomme perustuu kuluttajien palautteeseen. Jotta voit valita parhaat trimmerit tarkoitukseen, yritimme ottaa huomioon seuraavat parametrit:

 • hinta;
 • käytettävyys (koko, paino jne.);
 • lisävarusteiden määrä;
 • ravitsemusmenetelmät;
 • hoidon helppous;
 • laadukas hiustenleikkaus tai karvanpoisto;
 • luotettavuus;
 • lisätoimintojen saatavuus.

Paras viikset ja parta trimmeri

Remington MB4030

Miehet kiinnittävät tänään huomiota ulkonäköönsä vähemmän kuin naiset. Ja tällaiset miehen ulkonäön ominaisuudet, kuten viikset tai parta, monille ovat ylpeyden lähde, joka vaatii huomiota ja huolenpitoa. Kaikki miehet eivät halua viettää aikaa salongeissa. Remington MB4030 on paras trimmeri, joka pystyy selviytymään riittävällä tavalla kotiin hiusten kanssa kotona.Trimmeri toimii kotitalouksien sähköverkossa tai 40 minuutin kuluessa ladatusta akusta on varustettu terävöittävillä terillä ja latausilmaisimella, ja siinä on kaksi suutinta. Leikkuupituus on säädettävissä laajalla alueella (18 arvoa).

edut:

 • selviää minkään jäykkyyden hiuksista;
 • pitää maksua pitkään;
 • Erinomainen ergonomia, sopii hyvin käteen.

haittoja:

 • nopeasti tukkeutuneet hiukset;
 • älä pese veden alla;
 • vaikea puhdistaa.

Kuluttajien arvioiden mukaan tämä malli palvelee luotettavasti ja tehokkaasti pitkään ilman mitään valituksia ja oikeuttaa sen hinnan (3 400 ruplasta).

Paras nenän ja korvan hiustenleikkuri

Moser 3214 0050

Asiakkaiden mukaan Moser 3214-0050 tunnustettiin parhaaksi malliksi hiusten poistamiseksi nenästä ja korvista. Tämä malli on kahvan muotoinen ja painaa vain 60 g. AAA-paristolla. Tehokas pyörivä mekanismi selviytyy riittävästi tehtävään ja sillä on hyväksyttävä hinta (1200 ruplasta).

edut:

 • turvallinen hiustenleikkaus;
 • täydellinen epämukavuus;
 • mahdollisuus märkäpuhdistus laitteeseen.

Haittapuolista näkyy vain yksi luku - paristot eivät kestä kauan.

Paras trimmeri 2 in 1

Braun PT 5010 Tarkkuus

Laite, joka kotona voi auttaa vioittamaan viikset, parta, haarukat, säätämään kulmakarvojen muotoa - välttämätön laite. Ja jos on edelleen paikalla karvanpoisto ja hinta on alhainen, tällaisen trimmerin suosio on taattu. Siksi paras trimmeri 2 in 1 asiakasarvioinnissa on Braun PT 5010 Precision. Trimmerillä on kätevä ergonominen muoto, kaksi kampakärkiä - 5 ja 8 mm, paino 100 g, virtalähde on AAA-paristo, akun kesto on 2 tuntia, nopeuksien lukumäärä on ¬– 1. Terien märkä puhdistus on mahdollista.

edut:

 • alhainen hinta (1000 ruplaa);
 • helppokäyttöisyys;
 • monipuolisuutta.

haittoja:

 • ei lataustietoja;
 • Ei ota kovia hiuksia.

Yleensä asiakkaiden mukaan tämä on erittäin hyvä budjetin kotimalli, joka tyydyttää täysin perheen keskimääräiset tarpeet.

Paras naispuolinen bikini-leikkuri

Braun FG 1100

Viime aikoina naisten trimmerit ovat melko suosittuja. Erityisen kysyttyjä ovat mallit, joilla on korkealaatuinen tulos, pieni koko ja paino, jotka voivat toimia itsenäisesti pitkään. Asiakasarviot kertovat, että nämä parametrit ovat yleensä Braun FG 1100 -leikkurin mukaisia, ja se painaa vain 100 g ja on kooltaan pieni. Akkukäyttöinen, akun käyttöikä - 2 tuntia. Pakkauspakettiin kuuluu: kärki karvanpoistoa varten, 2 kamaria - 5 ja 8 mm, rajoitin bikiniriville, suutinleikkuri.

edut:

 • helppokäyttöisyys ja helppokäyttöisyys;
 • mahdollisuus märkäpuhdistukseen;
 • välttämätön ja kätevä matkustaa;
 • sopii kulmakarvoihin.

haittoja:

 • rakentaa laatua;
 • jonkin ajan kuluttua hiustenpoistoon suunniteltu suutin alkaa aiheuttaa kipua;
 • melko meluisa;
 • vaihdettavien suuttimien ongelmat - niitä on vaikea ostaa.

Yleisesti ottaen Braun FG 1100 -leikkurin arvostelu naisille on positiivinen, ja jos harkitset tämän hyödyllisen laitteen edullisia kustannuksia (850 ruplaa), voit soittaa turvallisesti Braun FG 1100: een parhaan naisten trimmerin hinnan ja laadun kannalta.

Paras ammattimainen trimmeri

Philips BT 929015

Mestarin työn aikana matkustamon luotettavuus ja teho, helppokäyttöisyys ja tulosten laatu, jotka asiakas arvioi, ovat erittäin tärkeitä. Monet valmistajat luovat ammattimaisia ​​malleja, jotka täyttävät vaaditut parametrit. Kilpailu on kuitenkin tarjota jotain, joka on poissa muilta valmistajilta. Mestarien mukaan Philips BT-9290/15-trimmerillä on erinomaiset ominaisuudet. Se on kaksipuolinen trimmeri (32 ja 15 mm), joka tarjoaa täysin terävät ääriviivat. Haluttu pituus (0,4 mm) asetetaan sopivalla pyörällä.Laite on vedenpitävä ja varustettu LED-näytöllä. Työskentely on mahdollista sekä verkosta että itsenäisestä 1 tunnin kuluessa. Erottuva piirre - laserohjaus, joka tarjoaa täydellisen tuloksen.

edut:

 • ergonomia ja käytettävyys;
 • hoidon helppous - huuhtele vain veden alla;
 • laadukkaat aliarvostukset.

Käyttäjän arvioiden perusteella tässä mallissa ei ole virheitä. Mallin korkeita kustannuksia (9 900 ruplasta) ei voida pitää tällaisten ominaisuuksien haittana.

Mitä hiustenleikkuri ostaa

Trimmerin valinta riippuu tarpeista ja taloudellisista ominaisuuksista. Jos pyrit ostamaan hyvän trimmerin ja et maksa yli, voit ottaa huomioon seuraavat vinkit:

1. Jos olet ammattilainen ja työhön tarvitaan trimmeri, valitse laatumalli hinnasta riippumatta. Ne tarjoavat toivotun tuloksen, joka ei petä sinua ja asiakasta. Lisäksi ne soveltuvat aktiiviseen käyttöön ja kestävät pitkään. Ammattikäyttöön on tarjolla laaja valikoima malleja, joita tarjoavat Moser, BaByliss, Philips, Remington, Braun ja Panasonic.

2. Kotikäyttöön (tehtävistä riippuen) samojen yritysten ammattimaisia ​​laitteita tuottavat edulliset mallit ovat varsin sopivia. Hyvä budjettimalli tarjoaa yritykselle Bradexin. Yli kohtuulliset hinnat, tämän yrityksen trimmereiden toimivuus ja positiiviset arviot eivät salli tuotteiden jättämistä huomiotta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset