mylogo

Oletko jatkuvasti kahden kiusauksen välillä - katsella televisiota tai istua Internetissä? Melko heittää tietokoneen ja television välillä! 7 vuotta ihmiskunta on nauttinut molemmista toiminnoista yhdessä laitteessa - "älykkäässä televisiossa". Kuvittele, että tässä laitteessa voit katsella televisiokanavia, ja samalla ladata verkkosivustoja, käyttää sosiaalisia verkostoja, pelata tietokonepelejä. Hän näyttää sinulle uusimpien mallien, niiden etujen ja haittojen väliset erot, auttavat valitsemaan kunnollisen vaihtoehdon kotiisi.

 

 

Smart-televisiot

LG 32LH595U - laatu ja edullinen

LG 32LH595U - laatu ja edullinen

Etelä-Korean brändi on tullut yhdeksi maailman ensimmäisistä yrityksistä hallitsemaan "älykkään" television tekniikkaa.

LG-luettelossa on yli 80 tämän uutuuden vaihtoehtoa. Tyylikäs malli 32LH595U, jossa on metallielementit, soveltuu kotiin, toimistoon, hotelliin. Prosessori Triple XD toimii samanaikaisesti kolmessa suunnassa - se välittää sävyjen kirkkauden, tarjoaa ilmeikäs kontrastin ja selkeyden.

LED-taustavalaistun TV: n ansiosta se tarjoaa täydellisen mustan värin jopa pimeässä huoneessa. Technology Picture Wizard III auttaa säätämään räätälöinnin pienimpiä vivahteita. Akustinen järjestelmä Virtual Surround Plus luo surround-elokuvan äänen.

Voit käyttää Internetiä käyttämällä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä. Quick start -käyttöjärjestelmä webOS 3.0: n avulla voit käynnistää IVI-elokuvan ja ladata sisältöä sovelluskaupasta. Laite on varustettu kahdella konsolilla - standardi ja Magic Remote, joka toimii tietokoneen hiiren periaatteella.

etuja:

 • Suuri nopeus. Internet-sisällön videosisältö on nopeaa, mukaan lukien dynaamiset pelit ja suoratoistovideo Youtubesta.
 • Kyky hallita älypuhelinta. Lataamalla LG TV Plus -sovelluksen voit käyttää digitaalisia pienoisohjelmia kauko-ohjaimen sijasta.
 • Kohtuullinen hinta. Laite voidaan ostaa 20 tuhatta ruplaa.

haittoja:

 • Häiriöiden selkeys. Kun vastaanotat analogisen signaalin, kuva on hieman epäselvä.
 • Konsolin suunnittelu. Normaali kauko-ohjain on hankalaa käyttää, koska painikkeet ovat pieniä ja epäloogisia.
 • Liittimien lukumäärä. Mallissa on vain yksi USB-portti, joten et voi yhdistää hiirtä ja USB-muistitikkua samanaikaisesti. Ei suosittuja 3.5-kuulokkeita.

LG 32LJ622V - yksinkertainen ja kompakti

LG 32LJ622V - yksinkertainen ja kompakti

Toinen LG: n malli, jonka diagonaali on 81,2 cm, on valmistajan ilmoittama vaihtoehto keittiölle. Laite on asennettu jalustaan. FullHD-resoluutio antaa runsaasti värejä ja selkeyttä.

Sisäänrakennetun Wi-Fi-TV: n kautta on Internet-yhteys, ja siinä on myös kiinteä LAN-yhteys. Smart TV tarjoaa pääsyn Youtubeen, online-elokuvateattereisiin, pelisovelluksiin.

Ohjaus tapahtuu käyttämällä kauko- tai digitaalisia gadgeteja, joissa on infrapunaportti. Lisälaitteiden ja antennien liittämiseen on 10 liitintä, mukaan lukien 2 USB-porttia.

Virtual Surround Plus -tekniikan akustinen järjestelmä luo illuusion huoneen toisesta kulmasta virtaavasta äänestä.

Plussat:

 • Nopeus. Wi-Fi tarjoaa miellyttävän elokuvien katselun suoraan Internetissä.
 • Yhteensopivuus. Laite toistaa viisi yleisintä digitaalista muotoa, lukee tekstitiedostoja ja valokuvia flash-asemista.
 • Kätevä valikko. Venäläiset merkinnät ja valikon looginen organisaatio helpottavat kanavien nopeaa lajittelua ja asetusten tekemistä.

miinukset:

 • Epätasaiset valot. Vika tulee havaittavaksi, kun sitä tarkastellaan pimeässä huoneessa.
 • Paksu runko. Kun se on asennettu seinään, se myös kaatuu.
 • Ei 3,5 kuulokeliitäntää.

Samsung UE32J5205AK - kirkas ja toimiva

Samsung UE32J5205AK - kirkas ja toimiva

Tunnettu Etelä-Korean yritys Samsung suunnittelee UE32J5205AK-mallia pieniin tiloihin - keittiöön tai makuuhuoneeseen. Siksi laitteen parametrit ovat pieniä: diagonaalinen näyttö on 81 cm, paino on vain 3,95 kg. Full HD tarjoaa kirkkaita, kirkkaita värejä kuvaan ja LED-taustavalo parantaa kontrastia.

Clear Motion Rate 100 -tekniikka tarjoaa nopean liikkeen realistisen siirron. Katsojat voivat asettaa erityisen kuvaustilan elokuviin tai urheiluun. Näytöllä on laaja katselukulma - 178 °, joka on kätevä katsella eri näkökulmista.

Internet-yhteys tehdään sisäänrakennetulla Wi-Fi-moduulilla tai langallisella yhteydellä. Elokuvien ja videoiden katselu verkossa, urheilu- ja pelisivustoilta. Seitsemän liittimen avulla voit liittää lisälaitteita, mukaan lukien tietokoneet. Bluetooth-kuulokkeet voidaan kytkeä langattomasti.

edut:

 • Automaattinen viritys. Kun virta kytketään päälle, yli 200 kaapelikanavaa on helppo virittää. TV päivittää itsenäisesti laiteohjelmiston.
 • Screen Mirroring -tekniikka. Sen avulla voit toistaa näytöllä tabletin tai älypuhelimen näytön ja katsella sisältöä gadgeteista.
 • Kyky käyttää älypuhelinta kauko-ohjaimena.

haittoja:

 • Ulkoinen virtalähde. Se vaatii erillisen sijoittelun, se on erittäin kuuma prosessissa.
 • Hidas lataus. Smart TV kestää useita minuutteja Internet-yhteyden muodostamiseen ja 2-3 minuutin välein valikoiden ja sivustojen lataamiseen.
 • Huono musta näyttö. Musta sävyt näyttävät tummanharmailta, varsinkin kun niitä on katsottu valaistussa huoneessa.

JVC LT-42M650 - suuri ja tehokas

JVC LT-42M650 - suuri ja tehokas

Japanilaisen JVC-mallin malli sopii suurelle oleskelutilalle, urheilubaarille, oleskelutilalle hotellissa. Seinä, joka on 107 cm diagonaalisesti, täydentää LED-taustavalaistu, mikä luo vaikuttavan kontrastin.

Full HD -resoluutio antaa stabiilin ja elävän kuvan miljardeilla väreillä. Android-käyttöjärjestelmään perustuvan Smart TV: n avulla voit käyttää erilaisia ​​verkkoresursseja - elokuvia, TV-ohjelmia, Youtube-ohjelmia, sosiaalisia verkostoja, pelisivustoja. Internet-yhteys muodostetaan sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden tai kiinteän yhteyden kautta.

Televisio toistaa viisi suurta videomuotoa, lukee mediatiedostoja ulkoisesta mediasta. Lisälaitteita varten on 10 tuloa, mukaan lukien kuulokeliitäntä ja 3 USB-porttia. Sisäisessä muistissa voit ladata sovelluksia verkosta.

etuja:

 • Toiminnallisuutta. Laitteessa on lapsilukko, kätevä TV-opas, automaattinen päälle- ja poiskytkentäajastin.
 • Rikas valikoima sovelluksia. Selain tarjoaa monia hyödyllisiä sivustoja ja ohjelmia. Internetin nopeus ja tehokas prosessori mahdollistavat elokuvien katselun verkossa ilman viiveitä.
 • Kyky käyttää televisiota näytönä peleihin.

haittoja:

 • Pitkä lataus. Järjestelmä käynnistyy noin 15 sekunnin ajan. Latausprosessin aikana ei ole mahdollista vaihtaa kanavia ja säätää äänenvoimakkuutta.
 • Smart TV -valikon puutteet. Sovellusten lisäämistä ja poistamista ei ole.
 • Laitteen kauko-ohjain Painikkeet ovat liian pieniä, ja niissä on sumeat merkinnät. Työskentely Androidin kanssa on vaikeaa, sinun on käytettävä hiirtä.

Mystery MTV-2430LTA2 - mukava ja esteettinen

Mystery MTV-2430LTA2 - mukava ja esteettinen

Nuori kiinalainen yritys Mystery tarjoaa tämän budjetti-TV: n asennettavaksi aulaan, keittiöön tai baarin yläpuolelle. Näytön koko on vain 60 cm.

Mallissa on tyylikäs muotoilu - kapea runko, tyylikäs pyöreä jalkajalusta, taka- ja sivujärjestely. LED-taustavalo ja HD-resoluutio takaavat realistisen värintoiston ja ilmeikäs kontrastin. Katselukulma riittää pienelle laitteelle - jopa 160 °.

TV muodostaa yhteyden Internetiin Wi-Fi- tai LAN-kaapelilla. Koska laite perustuu Android-käyttöjärjestelmään, älykäs valikko näyttää älypuhelimen suuremmalta näytöltä. Selain antaa pääsyn sovellusmyymälöihin, pelivarojen ja sosiaalisten verkostojen käyttöön.Verkkoyhteyden helpottamiseksi voit liittää hiiren ja näppäimistön.

Plussat:

 • WiFi-nopeus. Signaali ilman häiriöitä vastaanotetaan betoniseinien läpi, surffaus ja lähetys tapahtuu ilman ripustusta.
 • Tehokas ääni. Parametrit voidaan parantaa säätämällä taajuuskorjainta ja kytkemällä surround-ääni päälle.
 • Alhainen hinta. Verkkokaupoissa malli on alueella 12-13 tuhatta ruplaa.

miinukset:

 • USB: n käytön haittaa. Jos haluat liittää flash-aseman, sinun on siirrettävä televisio pois seinästä. Toista USB-liitintä ei ole, joten et voi kiinnittää hiirtä ja näppäimistöä samanaikaisesti.
 • Ohjelmiston kaatumiset. Televisio voi kytkeytyä pois päältä spontaanisti, minkä jälkeen kanavaluettelot ovat sekoittuneet.
 • Hidas lataus. Käynnistämisen jälkeen järjestelmä valmistautuu käyttöön 15 sekunnin kuluessa.

Älykkään television tärkein etu on katsojan vapaus valita. Voit määrittää, mitä katsot, välttää mainoksia ja uutislähetyksiä. Niiden, jotka ovat hyvin perehtyneet Internetiin, pitäisi ostaa kalliita malleja, joissa on laajakuva.

Haluatko, että lapsi ei pilaa näkymää, pelaa tabletissa - osta pieni "älykäs TV" lastentarhassa. Vanhemmille ihmisille sopii LED-taustavalaistu ja yksinkertainen verkkoselain.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset